МВР-синдикат: Вдигнете полицейските заплати поне с 25%

105

|

4825

|20.08.2012
МВР-синдикат: Вдигнете полицейските заплати поне с 25%

Ако резултатите от двустранните преговори не удовлетворят СФСМВР, синдикалистите били готови да предприемат протестни действия.Увеличаване на основните заплати на служителите в МВР поне с 25 % най-късно от 1 януари 2013 г., искат от Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР), пише в съобщение на синдиката до медиите.

От СФСМВР са предприели действия за организирането на двустранни преговори с политическото ръководство на МВР по исканите промени. Основният мотив на синдикалистите за исканото увеличение е компенсирането на инфлационните процеси, липсата на реално увеличение на заплатите и на бонуси или на допълнителното материално стимулиране през последните години.

 

Други искания на синдикалистите са: приемане на законодателни промени, които да дадат дефиниция на термина "физическа неприкосновеност"; промяна в съдържанието на термина "несъвместимост със службата в МВР"; премахване на възможността да се полага извънреден труд извън размера, подлежащ на компенсация, и премахване на дискриминацията при завършващите задочна форма на обучение в Академията на МВР служители на МВР.

 

Реални резултати от преговорния процес през септември, чакат синдикалистите. Насрочената среща с ръководството на МВР за обсъждане на исканията ще се състои на 22 август. Ако резултатите от двустранните преговори не удовлетворят СФСМВР, синдикалистите са готови да предприемат протестни действия, се казва в съобщението.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Вдигнете ги !!!!
Защото те са най-"производителната" професия !!!Когато други ПРОТЕСТИРАТ, тези. . . . ги БИЯТ !!!
-,

I po proizvoditelnost na razkriti prestaplenia.

6 + 1 - !
.
Завиващите крушка по МИЛИЦИОНЕРСКИ в апартамента на Чочо и колегите им от бранша НЕ ТРЯБВА да мизерстват. . .
.
Не само с 25%, УДВОЕТЕ ги !!! Безмозъчните ЕНИЧАРИ го заслужават. . . .
ДРЕБНИ ВЪПРОСИ
Колко е армията на МВР ? Колко от тях са чантаджии ? Кой щеше да оптимизира състава ? С колко милиона се увеличи бюджета на МВР ? Къде е видимото и невидимото присъствие на МВР ?Кой трябва да озаптява ромски набези и телефонни измамници ? Въобще за какво плаща данъкоплатеца и каква сигурност получава от МВР ?
–,

Малък процент са неизмамените и неокрадени българи, какъв процент от тези престъпления разкриха?Хората отдавна вече не се и оплакват, защото знаят, че разкриваемост няма.

18 + 0 - !
вярно бе
те са наред след политици администрация-нали ги пазят от Народната любов. . . и престъпността е всеобхватна и безкрайна у нас. . . та 100 процента нагоре
Пламен
О не не не. Далче не съм доволен от полицейските услуги. Не смятам, че заслужават повишение на заплатите. Предпочитам да намалеят полицаите за сметка на качество!
.Това не ти е НЮ Йорк.....,

където за спокойствието на 16 милиона души се грижат . . . . 30 000 полицаи. . . . .

13 + 1 - !
Мима
Абе ченгета, нали за да ви се дадат 25%, това означава, че приходите в държавата требва да се вдигнат с толкова процента, а това на свой ред означава и бизнеса да се е вдигнал с толкова. Вие имате ли . . .
Нямат.....,

. . . . . НЯМАТ.

4 + 0 - !
Те говори глупости пикло,

КОЙ ЗНАЙ КАКАВ БОНУСМЧИЙКА СИ УРЕДЕНА НА ЯСЛА. Това не го ли знаеше? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Съдебната система си вдигна заплатите с 20% още месец юли. Дянков вдигна ЗАПЛАТИТЕ също с 20% на държавните чиновници от министерства и агенции на докторята също месец август и до тук. Останалия народ за него пари няма.

8 + 0 - !
bbb
Не само на МВР. На всички трябва да се размразят доходите. Четвърта година заплатите стоят във фризера, а цените растат главоломно.
!,

ГАРАНТИРАНО от ГРОБ !!!!

5 + 4 - !
????,

От момента на отдаването на концесията за добив на злато от НАЙ-ГОЛЯМОТО златно находище в Европа в "Челопеч" на чужденци. . . . НИТО ГРАМ злато не е попаднало в държавната хазна ????!!!! Х В А Л А !!!!!!!

5 + 1 - !
Пешо2,

Той Бойко трябваше още първите дни на управление да намали на държавните чиновници заплатите, и да намали високите пенсии, както се говореше, че сега да има мегдан да "размразява".

2 + 5 - !
до долния тъпак,

Какви пенсии да намалява бе педерас. МАКСИМАЛНАТА пенсия в България за простосмъртните пенсионери около 50000 човека от 2. 5 млн. пенсионера е 350 евро. Във фалирала Гърция МИНИМАЛНАТА пенсия е 500 ЕВРО. Е накъде? За какво говорим бе тъпунгер смотан.

6 + 0 - !
Пешо2
Око, но първо вие трябва да спрете да де кълчите с килнати назад фуражки, да спрете да се правите на несъпричастни, когато около вас става нещо нередно - например паркиране на мутра на пешеходна пътека, и да си вдигнете границата на пенсиониране.
гражданка
Е не стига че нищо не работят освен да стоят по кафетата на тумби и освен , че имат безброй превилегии и безплатно облекло и какво ли не ами искат и още пари. Само те живеят още в соца. До като други непрекъснато трябва да се доказват да работят месеци наред без пари и накрая ги съкращават тези нямат проблеми, стоят си бездействат си и си имат сигорна заплата.
гражданин,

Гражданке нещо си в грешка. Съдебната система по скоро съдии, следователи и прокурори живеят още от времената на СОЦ-а. Например млада пикла съдийка завършила право в Чирпанския свободен университет и турнали я за съдия в СРС взема средно чиста сума 2500лева. Във СГС съдия взема средно чиста сума 5000 лева. Във върховните съдилища средно чиста сума 10000лева. Конституционен съдия очисто около 30000лева месечно плюс ПЕНСИЯ БЕЗ ТАВАН!За какво говорим.

12 + 1 - !
Пешо2
Най-добре е който не му изнася да е държавен служител, особено ако не си променя стила на работата, да ходи в частния сектор. Щом не искат да работят за бедна държава да си търсят шанса другаде - и без това Дянков искаше съкращения. Два пъти ме обираха и освен да се потриват и да записват - нищо.
дядо,

тцтцт до къде стигнаха крадците, да обират кенеф тцтцт и кво ти откраднаха, четката или хартията бе цвайтер , смешен комуненски кенеф

1 + 7 - !
аз
Моментално да се увонят половоината. Интересното тепърва предстои - Дянков нали ги накара да си изкарат на светло (не)плащането на осигуровки от бюджета на МВР. . . догодина ще се наложи със същия бюджет да си ги плащат. Какво ще следва? Не повдигане на заплати, а ЗЪКРАЩЕНИЕ!! Да ги уволнят 2/3 от тия семкочоплещи чичковци.
Гай Юлий Цезар,

такива като теб провокаторе аз - 11:56 забравили какви сте заслужавате да бъдете разпънати на кръст за урок на останалите. Не виждаш огромните заплати във висшата администразция плюс огромните бонуси, тези на съдиите ама врещиш. До един лъжци долни заслужавате разпъване на кръста Божи!

5 + 1 - !
аз,

Гай Юлий Цезар: Ти кой беше с твоите религиозни изповядвания? Награмотен вярващ, очевадно. Съдиите какво общо имат с бюджета на МВР? Кого ще разпънеш на кръст ти, финансово неграмотно вряскало. Отричаш ли, червена подлого, че щатът на МВР е раздут, по Гръцки модел - да се измисля работа на социално слабите некадърници? Ти явно си бил прекалено прост дори за мечтан за теб пост в МВР. Ако не беше такава жалка карикатурка, щях да ти се смея в лицето.

2 + 3 - !
до тъпунгера "аз" 13,

Форумецо "аз" 13:26 сърфирайки в прекрасното ел. издание "frognews" , често се натъквам на такива като теб няколко самовлюбени нарциси, които си въобразили че познават нещата а всъщност сте прости, елементарен мат"рял - АБСОЛЮТНИ ТЪПУНГЕРИ. . . . . . По казуса! . . . . 1. Трябва да си много наистина прост да пишеш такива глупости! 2. БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА Е ЕДИН, пица къде вика министър Дянков и всеки преборил се какво парче да му се даде от пицата/бюджета; 3. Очевидно Бойко Борисов и Симеон Дянков са биле най вероятно благоразположени щото такава наглост от съдебната система я няма никъде. ДРАСТИЧНО ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ на фона на мизерната МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА в държавата и ОГРОМНИ БОНУСИ на фона ниския стандарт и живот на българите. ТОВА Е НОНСЕНС! 4. Очевидно парчето от ПИЦАТА е твърде голямо за съдебната система видно от безумните заплати; 4. Така, че щом толкова ти се смее. . . , смей се на собствената некомпетентост простако. . . . Валтер Шеленберг. Спец. по корупцията и Нац. сиг

1 + 2 - !
Мдаа,

Шеленберг, пак ти лъсна незнанието на материята. Взе да ти става навик да пишеш глупости, не ми се явявай повече неподготвен в сайта. Според Закона за съдебната власт чл. 218 Основното месечно възнаграждение за най-ниската съдийска, прокурорска и следователска длъжност се определя в размер на удвоената средномесечна заплата на заетите лица в бюджетната сфера съгласно данните на Националния статистически институт. Чл. 219. На съдиите, прокурорите и следователите върху основното месечно възнаграждение се изплаща допълнително възнаграждение за продължителна работа като съдия, прокурор и следовател в размер 2 на сто за всяка година трудов стаж, но не повече от 40 на сто. Бойко и Дянков нямат отношение и не решават размера на съдийските заплати.

2 + 2 - !
А бе стига,

говори глупости бе долния. На мен ли ще ги говориш тези работи? Че и взел да ми обяснява как се формира заплата. Ами ИДИ в СГС във ВКС и поискай ведомостта на РЕДОВИ съдия не на шефовете Янева и ВИЖ за какво става въпрос. И не само те. Кой взел да ме учи. . . . . . . . . . . . . . . И после не е правилно да се взема БАЗА-средната месечна заплата по НСИ защото ТЯ е неточна, субективна и невярна. СТЪКМИСТИКА!Направено със цел да се надуват заплатите на държ. служители. . . . . . . . . . . . . . . . . . . БАЗА ЗА ФОРМИРАНЕ ЗАПЛАТАТА В БЮДЖЕТНИЯ СЕКТОР СЛЕДВА ДА БЪДЕ МИНИМАЛНО-ПРИЕТАТА ЗА СТРАНАТА ЗАПЛАТА. В случая 290 лева. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Това го давам като препоръка към всички прависти и Законодатели които не познават ТРУДОВОТО ПРАВО. Или ако го познават не им ИЗНАСЯ базата при изчисляване на заплатата да се има предвид -МИНИМАЛНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА за страната. Ясно е защо се заобикаля. . . . . . . . . Аман от тарикати, неграмотност и невежество в тази държава. . . . . . . . . Валтер Шеленберг. Спец по корупционни практики.

2 + 2 - !
Мдаа,

Как, с какви прости думи да обясня на глупака, че заплатите в Съдебната власт се определят от ЗАКОНА за съдебната власт, а не от Дянков или Мянков. Защо това е така?Именно заради независимостта на Съдебната от Изпълнителната власт. Как да обясня на пенсионираният милиционер Шеленберг, че няма капацитет да дава каквито и да било препоръки на прависти и законодатели?Обущарю, не по-високо от обущата!

2 + 2 - !
Е т"ва е,

мат"ряла Мдаа, 20/08/2012 - 16:37 не мирясва, този нарцис си въобразил, че е голям умник и че много ги зразбира нещата. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . КОЙ КОНТРОЛИРА В ДЪРЖАВАТА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ бе пикльо? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . АБСОЛЮТНО НИКОЙ!Шъ каже някой Парламента така е по Закон!Парламента им контролира обувките. Нищо не контролира. ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ на практика е ОРГАНА който коли и беси и решава на кого каква заплата и толкоз. И понеже са си колеги си надули БЕЗОБРАЗНО ЗАПЛАТИТЕ а Народа плаща. Минимална 290 другаря съдия от СГС-5000 чисто. Абсолютен НОНСЕНС. Вижда секаква е НОЖИЦАТА спрямо минималната, пълен ФЕОДАЛИЗЪМ. Това е. После пиклата еди коя си нямаща 30 години съдия строяла ХОТЕЛ по морето. Ами шъ строи. Като грабят народа как няма да строи. . . . . . . . . . . . Валтер Шеленберг.

4 + 3 - !
.,

малеЙЙЙЙЙ. . . .

1 + 2 - !
"другарю" Мдаа- 16:3,

не се ебавай с "пенсионираният милиционер Шеленберг". Знаеш ли колко в живота ми съм виждал такива тарикати като теб къзе за големи умници се имат? Много са!. Жалка работа сте иначе ви много знаят устата, добре пласирани по яслите хамелеони. При всички власти винаги вярно хващате повея на времето и добре уредени на софрата. . . . . . . . . . Валтер Шеленберг.

2 + 4 - !
Професор Шестакович,

Страхотно!Доволен съм.

1 + 4 - !
ммда
Съдебната система си вдигна заплатите с 20% още месец юли. Дянков вдигна ЗАПЛАТИТЕ също с 20% на държавните чиновници от министерства и агенции на докторята също месец август и до тук. Останалия народ за него пари няма.
гражданин,

На държавните чиновници, редовите чиновници заплатите не са повишени с 20%. Добавиха прослуженото време към заплатата и това е, за Дянков 20% увеличение!

2 + 0 - !
Комунистан,

Останалият народ е "матриал", както каза един нагъл Рапон.

6 + 1 - !
красьо Черния,

ами Организираната престъпност е Съдебната система . . . Тикви

7 + 0 - !
Филипос Сахинидис
"Мисля, че намаляването на заплатите, така че да достигнем заплатите на БЪЛГАРИЯ, няма да реши проблема на страната. Ако въпросът бе толкова прост, то БЪЛГАРИЯ щеше да е решила проблемите си. Северната ни съседка е изправена пред голяма безработица и среща трудности да привлича инвеститори въпреки НИСКИТЕ заплати. Интервю на МФ пред телевизия "Мега".
МВР-синдикат
Какво стана с ВАШИЯ КОЛЕГА, който сне номерата от джипа на Никито Михайлов и го изведе от местопроизшествието при "Църна маца", верижна катастрофа с една ЧОВЕШКА ЖЕРТВА ???? "Народ хочет знать". . . !!!!
мин.заплата
Към настоящата дата в Мароко минималната работна заплата е 240 евро. ИРАК може да се похвали с минимална работна заплата в размер на 146, 91евро. В ЛИВАН, където петрол няма , минималната работна заплата е в размер на 247, 02 евро. В Босна и Херцеговина, която не е член на ЕС минималната работна заплата е в размер на 164, 09 евро. В ПАПУА, НОВА ГВИНЕЯ, минималната работна месечна заплата възлиза на 141, 70 евро. Населението на остров ВАНУАТО се радва на минимална заплата в размер на 213, 70 евро. ТРИНИДАТ и ТОБАГО–176, 88 евро, СЕЙНТ ВИНСЕНТ и ГРЕНАДИНИ 151, 02 евро, СЕЙН КИТС и НЕВИС–387, 20 евро, АНТИГУА и БАРБУДА–337, 92 евро. От цифрите се вижда, че папуасите получават равни и по-високи заплати от българския роб.
???!!!!,

В Ирак при отдаване на концесия за добив на петрол пропорцията е 90 % за държавата, 10% за концесионера, при проучване 60% за държавата , 40% за концесионера !!!! В МУТРОЛЕНД златни находища се отдадоха от Тиквоций на чужденци срещу . . . ?????. . . . . 0. 75% от добитото злато, декларирано от концесионера без никакъв мониторинг върху дейността му от страна на българската държава ??????!!!!!!

6 + 1 - !
мин.заплата
Гражданите на държави като ПЕРУ и ЕКВАДОР, които са в списъка на държавите от Третия свят получават по-високи заплати от българските трудещи се, съответно 178, 04 евро в Еквадор и 151, 42 евро в Перу. Какъв е извода? Всъщност се оказва, че минималната работна заплата в държави от третия свят са по-високи от тези в държава член на ЕС и НАТО. Какъв е ИЗВОДА:България е в състояние на технически фалит от м. октомври 2010 година. Това беше публикувано в бр. 10 на сп. "Икономист" още тогава. Всички се страхуват да не стигнат до нашето положение. Премиерите на няколко държави бяха сменени-Италия, Гърция, Испания, Ирландия, Исландия, Португалия. По голямата част от нашето население изобщо не може да разбере, че живее във фалирала държава въпреки изявленията на наши видни пишман икономисти и министри които заблуждават народа. За втори път вече открито ни го заявиха.
гражданин
За какво увеличение плачат полицаите. В нашия град няма полицай, който да не кара хубава и скъпа кола. занимават се по цял ден с далавери и няма едно разкрито битово престъпление. Обраха ни имота и ни дума , ни вопъл ни стон от родната полиция, която ни пази. Търтеи са 90% от българските полицаи!
.,

. . . . 99. 9 % . . . .

8 + 1 - !
MDAA,

99. 99%

6 + 0 - !
Гошо
Преде дни, едни почивни дни, влизах и излизах от Мездра. Полицаите вместо да гонят циганите и да показват присъствие се бяха инсталирали на входа на града, на сянка и спираха без причина.
=,

С причина. . . . ДА ВЪРЖАТ "НАДНИКО" със самообезпечаване. . .

1 + 0 - !
Пешо2,

Няма какво да ми се гънат ами да внимават в картинката, че ще излезем на протест да искаме да назначат само млади хори и то минали през детектор на лъжата за подкуп и съпричастност.

2 + 0 - !
ммда
ЩЕ ДАВАТ ЕДНОКРАТНА ДОБАВКА КЪМ ПЕНСИИТЕ пише БЛИЦ. И то само за някои. Еднократна добавка за част от пенсионерите обсъждали тези дни шефът на КНСБ Пламен Димитров и социалният министър Тотю Мледенов. Виждането било еднократната добавка около 50 лева да се добави само към минималните пенсии и съответните проценти за пенсиите до 400 лева. Над 400 лева- пенсионери го духат.
Гошо
А, бе, тия от МВР синдиката да са сигнализирали за това, че колегите им рекетират за подкуп или само знаят да искат и то в подходяш за БСП момент.
.,

Какво общо има тук БСП ???? "РАДВАЙ СЕ" на достиженията на ГРОБ !!!!Слагай минусчета на всяка истина !!!

3 + 2 - !
аз,

Точка, ти си смешник. Минус на всяка твоя болна мисъл ще слагам. Ходи се лекувай.

1 + 3 - !
Слагай минусчета !!!!,

???!!!!, 20/08/2012 - 12:18 В Ирак при отдаване на концесия за добив на петрол пропорцията е 90 % за държавата, 10% за концесионера, при проучване 60% за държавата , 40% за концесионера !!!! В МУТРОЛЕНД златни находища се отдадоха от Тиквоций на чужденци срещу . . . ?????. . . . . 0. 75% от добитото злато, декларирано от концесионера без никакъв мониторинг върху дейността му от страна на българската държава ??????!!!!!!

0 + 0 - !
Смешник е.....,

"Голямата Берта" на "тежката артилерия" на ГРОБ, бакалавърчето-артист, СМЕШНИК, синчето на последния партиен секретар на "Кремиковци".

0 + 0 - !
....минусчета...,

До този момент ГРОБ са изпълнили 11 % от дадените преди изборите обещания !!!!!

0 + 2 - !
И ще им ги увеличат, нищо че през месец-два Цецо иска нови пари. Защото иде "зимата на нашето недоволство" и някой ще трябва да "респектира" гладното народонаселение. Добре са пресметнали момента тия мушмуроци. Да сте виждали обаче жив полицай по улиците както в другите страни? Ако не са сврени в канцелариите, ще ги срещнете заседнали в някое заведенийце Обирите по селата превърнаха живота в ад, хората престанаха да сеят заради кражби, престъпността расте отвсякъде. . . Обаче аз зная, че"моята полиция ме пази"!
Ега ти наглеците-да искаш пари заради това, че системно не си вършиш работата, поради което човек се чувства все по-безпомощен и незащитен в собствената си страна
знаещ,

у нас престъпнос и правоохранителна с-ма . . . СКачени съдове правят пари

3 + 0 - !
наблюдател
Трябва да решиме какво искаме!Силна полиция, или силна мафия!Защото тези две неща са като скачени съдове!
Наблюдателе СЛЯП,

Искаме тези, които избираме ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ОБЕЩАНОТО от тях. . . . Дои сега ГРОБ са изпълнили едва 11 % от дадените обещания !!!!

3 + 2 - !
аз до Наблюдателе СЛЯП,

Ей там долу циганската и просташката утайка - бихте ли ми обяснили какво е тов ГРОБ на което вашите примитивни мозъци така много се радвате. Култово остроумие! Поредната идея на партията. Овации!

8 + 1 - !
По Костов.....,

ГРОБ е "Граждани за европейски ПРОВАЛ на България". . . .

4 + 4 - !
Наблюдателе СЛЯП,

Полицията ни е СИЛНА, с коне, с мотоциклети, с бронирани машини срещу млади хора с велосипеди, майки с детски колички, . . . . . . . . . на "Орлов мост" !!!!

7 + 3 - !
внимание,

няма реформи-това е проблема. . . разчистваене на сметки

6 + 0 - !
Да ама не,

честни магистрати. . . тогава и политиците и ченгета ще спазват ЗАКОНИТЕ !!

5 + 0 - !
По-добре
Съкратете полицаите с поне 25% !!
ха-ха-ха-а-а-а!!!
Наглите-2!
ха-ха-ха-а-а-а!!!,

Абсолютно! По хилядарка до пенсия за сън, след тва - до живот. С добавка - плюс екстрите и паралелния бизнес. Плюс пълната безнаказаност за рекета. Точка.

5 + 0 - !
наглите 1,

са политиците

4 + 0 - !
ХХХ
60 000 ХРАНТУТНИКА ВИСЯТ НА БЮДЖЕТА СЪС ПО 1000 ЛВ РАБ. ЗАПЛАТИ , СОЦ. , ЗДР. ОСИГУРОВКИ , РАБОТНО ОБЛЕКЛО, СЛУЖЕБЕН БЕНЗИН, РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ , 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ НА 40 ГОДИНИ, А РЕЗУЛТАТА ОТ РАБОТАТА ИМ -О. 00 , РАЗКРИТИ УБИЙСТВА , ГРАБЕЖИ, ИЗМАМИ-О. 00, НАГЛОСТ , СЪКРАТЕТЕ 25%И ТОГАВА УВЕЛИЧЕТЕ С 25%
СЕЛТИКА,

ОТ ТИЯ 60 000 ЗАДНИЦИ ПОЛОВИНАТА СА АДМИНИСТРАЦИЯ - ДВОЙНИ ЗАДНИЦИ.

5 + 0 - !
даа
Да вдигнат заплатите с 25%, ако намалят полицаите с 25%!
СЕЛТИКА,

АКО ГИ НАМАЛЯТ ПОНЕ ДВОЙНО - БЕЗ ЗАДНИЦИТЕ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА - КАКВО "аодминистрират" - НЕРАЗКРИТИТЕ СИГНАЛИ, ЛИ?

6 + 0 - !
tato
Безделници и некадърници.
+1,

1 + 0 - !
ССмокар
Някой от пишещите може и да познава естеството на работата на тази група хора. Мнението си хората дават от тяхната камбанария. Получава се ПРОБЛЕМ за обществото когато безброй малки камбанки дрънчат а за голямата няма сила. На съдебната система да се чува камбаната ?
Най-добре е отново да деноминираме лева!
наблюдател
Трябва човек да е сляп зада не види огромната работа, която се свърши през последните три години в борбата с престъпността!Справка:"Всичко коз", "недосегаемите", "вносителите", ”защитените”, магистралните бандити, наглите, братя Галеви, октопода, килърите, батко и братко, Лупи, Ковашки, Масларова, операция “шок”, ”президента”, черното тото, "чуковете" и т. н. . . !Да не изброявам повече. Всичко това е полезно за България!Полезно за всички нас!Така че, който не си харесва полицията, ще му се налага да целува задните части на мафията!Важното е, че след 20год. въртене в кръг, най-после имаме правителство, което отвоюва държавата от мафията!Сега остава да се реформира и съдебната система, защото там е последният бастион на ченгеджийската мафия и ще бъдеме още по-близо до определението за "бяла държава". Зада продължи и в бъдеще, обаче борбата с мафията трябва да дадем поне още един мандат на това правителство, а не да върнеме държавата обра
внимание,

няма реформи-това е проблема. . . разчистваене на сметки

6 + 1 - !
таварищ,

за да имаш държава. . и истинска борба с престъпност ти трябва читава Съдебна а не Корумпирана като нашата. . ясен ли съм !!!

6 + 0 - !
товарищ,

корумпираната съдебна система си надули безобразно заплатите и им дреме на оная работа.

4 + 0 - !
наблюдател
Зада продължи и в бъдеще, обаче борбата с мафията трябва да дадем поне още един мандат на това правителство, а не да върнеме държавата обратно в ръцете на мафията!!!!!
до наблюдателната мутра,

Ти със задника си ли наблюдаваш бе, серсем?Баш мутрата Б. Б. не бил от мафията!Че тия червени олигарси с техните лриятели Гоце, Доган, Бойко /Мишо Бирата, Валентин Златев/ какво е бе , олигофрен? М А Ф И Я ! ! !

3 + 1 - !
44
На сайта Roadcontrolua или Дорожний контрол може да видите как украинците се борят срещу техните корумпирани катаджии Група млади хора - журналисти са се събрали и снимат постоянно патрулните коли Всеки път като видят катаджийска кола която е спряла на забранено място карат полицаите да махнат колата от там или да си вклщчат светлините Гледайте , има много клипове Всеки път когато ви спре КАТ безпричинно и си просят пари , просто вадете телефона и снимайте ситуацията Ние им плащаме заплатите на катаджиите и имаме право да знаем как си вършат работата
таварищ,

ний сме като руснаци и украинци-не ми давай неподходящ пример

4 + 0 - !
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА МРЪСНА
ОТ СВЕТАНОВ ЩЕ ЗАПОЧНА !
Наблюдател 112
Изключителна страница!Силен дебат. Красота.
Електоратът е в озадачение- защо полицията е двойно повече от армията?Това означава ли, че народът е враг на собствената си държава?И като как е станала метаморфозата с него?На глава от населението имаме най-многобройната полицейска армия в ЕС-красота. Поне в едно нещо да сме първи!!!
Неи само в това отношение....,

Първи бяхме и си останахме по БЕДНОСТ, БЛАГОДАРЕНИЕ на ГРОБ станахме първи и по КОРУПЦИЯ, постоянно разрастваща се от началото на мандата, БЛАГОДАРЕНИЕ на ГРОБ станахме първи и по дял на "сивата " икономика. . . . 32% . . . . . ХВАЛА на ГРОБарите извели ни и извеждащи ни на нови "първи" места в ЕС !!!!!

2 + 0 - !
...,

Тайлеране, стига си досаждал, комундел такъв.

0 + 0 - !
interesno
За едно свободно място в армията за кадрови войник кандисаствали 10 човека за стартова заплата 700 лв (според министъра на отбраната) За едно свободно място е полицията кандидаствали 20 човека за стартова заплата 650 лв (според главсека на МВР) За едно свободно място в митниците кандиставали по 40 човека (според последния конкурс за митиница София) за стартова заплата 400 лв. А кажете аз ли съм тъп или нещо не ми излиза математиката?
По време на
предишните им протести за чепиците, ББ им каза на профсъюзите им да си махнат началниците, защото всичките са комунисти. Сега, като реват за много пари в таз опоскана държава, след като не могат да хващат бандитите, какво ли ще им отговори?
Ташко
Средните заплати при полицаите трябва да се обвържат с лекарските, учителските заплати и пенсиите. Отношението горе-долу може да е така: Средна лекарска заплата - 100, средна учителска и полицейска 60. Вие ще кажете какво трябва да е отношението към шофьорската в градския транспорт.
Ташко
Ще си намерят майстори тези разгащници, ама да видим като посъкратим яката.

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах