Реклама / Ads
0| 22464 |10.09.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Памела Андерсън – „спасителка” на „ВИП Брадър”

.
Памела Андерсън в индийския "Брадър"
Докъде го докараха родните телевизии? В борбата за зрителския интерес от Нова телевизия опряха до Памела Андерсън. Този път русокосата звезда ще се появи не в ролята на „спасителка на плажа”, ами „спасителка на телевизионния формат ВИП Брадър”.
 
Риалито и без това се ползва с повече интерес в минутите на „Господари на ефира”, в които Рачков и Зуека си правят смях на гърба на Големия брат.  

Американската плеймейтка пристига в София след седмица от Рио де Жанейро. От екипа на Нова телевизия още водели преговори, ако може да остане малко повече. Практиката обаче показва, че в световен мащаб подобните телевизионни формати издържат на тридневен хонорар на знойната спасителка.

От Нова телевизия съобщиха, че тя ще влезе в най-луксозната къща, строена досега за "ВИП Брадър", както се полага на подобна величина. Тя все пак ще бъде първата световна звезда, гост в българско риалити шоу.
Близо два месеца са продължили преговорите с Андерсън. С нейния агент е говорено 57 пъти по телефона, били разменени 133 мейла, съобщават от Нова тв.

На Памела не й е за първи път. През 2008 г. тя се появява в австралийския "Биг Брадър". Две години по-късно е звезда в индийската версия на "Големият шеф". Съвсем наскоро - миналия септември, влезе в 12-ото издание на риалитито във Великобритания. И все за по три дни. Междувременно щяла да бърза да се прибере и в Щатите, където я очакват за тамошното издание на „Денсинг старс”, което започва през октомври.

Хонорарът, с който се опитват да я спечелят родните телевизионери, се пази в тайна. За справка обаче тя е забогатяла с 25 милиона рупии, което е приблизително около 550 000 долара за участието й в „индийския брат”.

Седмица преди началото на „ВИП Брадър” категорично е ясно, че Ники Кънчев ще е водещ, а актрисата Александра Сърчаджиева ще му помага. Продуцентите пък са изпратили покана на мъжа на Сърчаджиева – Иван Ласкин, за съквартирант.

Между възможните участници на ВИП шоуто се спрягат Фънки, Николета Лозанова, синът на Стефан Данаилов - Владимир, музикантът Иван Неделчев - Икебаната и други "звезди" на родния хайлайф.

Стартът на "ВИП Брадър" е на 16 септември, неделя, от 20 ч.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10710 |18.07.2012 Памела Андерсън влиза в родния "ВИП Брадър" . 0| 6088 |15.04.2010 Памела не си плаща данъците, съдят я за търговска марка . 1| 8568 |19.02.2010 Памела Андерсън - звездата в "Dance with the Stars" . 1| 7512 |26.09.2009 Памела Андерсън анулира трети брак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads