Реклама / Ads
16| 15721 |30.09.2012 НОВИНИ

Стефан Данаилов се обиди, ще съди Нова телевизия

.
Вероятно г-н ВИП Брадър ликува под око. Под око, а не под мустак, защото само него сме виждали. Продуцентите на реалити шоуто сигурно са предоволни, че около позакъсалите им идеи се завихри скандал. Това за тях е спасителен пояс, защото ВИП Брадър очевидно трупа негативи, което може да доведе до финансови проблеми.
 

Стефан Данаилов е възмутен, че ликът му е окачен на една от стените в къщата на „ВИП Брадър” и възнамерява да съди Нова телевизия. Даже и писмо е изпратил до шефа на телевизията и продуцентите на “ВИП Брадър”. Дали депутатът актьор и бивш министър на културата осъзнава, че от "ВИП Брадър" само и това чакат, че май са го закъсали с рейтинга.

Професорът Данаилов с изненада разбрал, след като се завърнал от чужбина, че без негово съгласие портретът му е сложен в къщата на “ВИП Брадър” и е обект на коментари, съобщава “24 часа”. Освен това не било искано съгласието и на автора на снимката.

Получихме такова писмо и вече сме му отговорили, казаха официално от Нова телевизия. Съдържанието обаче оставало конфиденциално, тъй като било лична кореспонденция.

Днес Ламбо ще бъде гост на “Всяка неделя” на Кеворк Кеворкян и вероятно темата с участието на сина му Владимир в шоуто ще бъде коментирана. Според близки до Стефан Данаилов той бил бесен от представянето на незаконния му син в предаването, което поставяло и него в негативен контекст.

Владо открито неглижира баща си пред камерите. Според него личното му поведение не причинява вреди на Стефан Данаилов. “Той си е причинил всичко! Фактът е факт. Аз не съм пръскал деца безотговорно. Той е много голям късметлия, че има такова дете, но не го знае”. Така Владо обясни преди дни отношението си към баща си на Иван Ласкин.

“Какво? Късметлия е, че има такова дете!?”, скочи Ласкин възмутено, тъй като е колега на Ламбо и храни към него най-добри чувства. Владо бе категоричен: “Да! Всички знаят, че е така, само той не знае”.

Данаилов е признал детето си от актрисата Ирен Кривошиева, която също е във “ВИП Брадър”. Дълго време обаче тази тайна бе пазена в семейството. Кривошиева и Владо живееха в САЩ, където момчето е израснало. Преди година обаче Кривошиева се върна в България и дори написа книга за историята си с Ламбо. Двамата са в много изострени отношения.

За капак една от мисиите на Владо Данаилов е да замести Ламбо в сцена от култовия филм "От нищо нещо". Синът на Стефан Данаилов ще влезе в ролята на Панчо. Ирен Кривошиева пък ще се превъплъти в неговата съпруга Венета, изиграна навремето от Анета Сотирова.

Сцената, режисирана от Иван Ласкин, ще е част от шоуто на ВИП Брадър в понеделник. Тогава зрителите ще определят кой да е поредният изгонен от Къщата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 8702 |09.08.2012 Гадателката Т. Стефанова: Берлускони и Дарина са семейство . 39| 11508 |04.07.2012 Теодора Стефанова: Б. Борисов ще става дядо, министри си тръгват . 6| 6166 |11.06.2012 Математикът акад. Стефан Додунеков е новият председател на БАН . 33| 13861 |05.05.2012 Синът на Кривошиева и Данаилов ходи бос като Бог

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads