“Единство” краде и от Командира

30

|

4096

|24.10.2012
“Единство” краде и от Командира
Иван Костов

СДС се раздира от слухове след създаването на новия съюз "Единство". Стари и нови лидери наточиха шпагите и ги кръстосаха в името на синята идея. Последната мълва, която обиколи "Раковски" 134, е, че има идея Национален съюз "Единство" да напусне СДС.И да стане самостоятелна формация, която впоследствие да търси обединение със СДС и ДСБ. Засега всички замесени страни отричат това да е така, пише в. Стандарт.

Тримата учредители на фракцията Надежда Нейнски, Мартин Димитров и Ваньо Шарков, които искат рестарт на Синята коалиция, тествали по места дали могат да се отделят от СДС. Те разпитвали местните лидери дали са съгласни да отидат в "Единство". Най-голямата изненада била, че за лидери на новото формирование се спрягали хора от ДСБ - Светослав Малинов и Радан Кънев. "Явно искат да оберат недоволните от СДС и ако има такива - и от ДСБ. Засега обаче Радан и Светослав са доволни от политиката на Командира. И нямат никакво намерение да го напускат", казват запознати в синята заверата.

"Няма такова нещо. 99% ви казвам, че никой не е разговарял нито с мен, нито със Светослав Малинов да оглавяваме нова формация", изненада се Кънев, зам.-шеф на ДСБ. По думите му този слух звучи твърде абсурдно. "Доколкото знам, "Единство" няма да напускат СДС. Възможно е хора от формацията да са обикаляли и говорили такива неща, но аз нямам подобна информация", допълни Кънев.

"Пълни измислици", реагира и Ваньо Шарков от СДС. "Това надминава всякакви фантазии. Доколкото знам, хората, които напускат Костов, отиват при Кунева. А пък и ние никъде не сме обикаляли и агитирали за излизаме от СДС", категоричен бе депутатът пред "Стандарт". "Единство" успя да ядоса синия лидер Емил Кабаиванов. Според него Нейнски, Шарков и Димитров искали да си заплюят кресла в парламента. "В преговори за гарантиране на депутатски места няма да влизам", отсече лидерът на "Раковски" 134. Това изказване пък вбеси Шарков. "Самият Кабаиванов ми предложи да водя депутатската листа в Търново. Това стана на 11 септември, когато бе първият Национален съвет на СДС след избирането му за лидер. Не знам кой се пазари за депутатски места!", скочи докторът.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

предложение
Това смешно докторче да направи Национален съюз "Каба гайда", па да обере синия вот, те това е!
защо не
А опоненти на на "Каба гайда" да стане Национално движение "Кара Иван", нали така?
очевидно
Без Костов е невъзможна друга синя партия освен ДСБ.
ДС-Блатото
Взаимно оплюване да започне-сега !!!!!!
Рени
Хора, не е ли по достойно, че и удобно да управлява умен човек /нищо, че го наричате "командир", както Ви заповядват медиите/, отколкото глупав пожарникар?!Вземете се в ръце и започнете да мислите с главите си, ако можете да направите изобщо това упражнение, разбира се!
Тренчо,

Браво, Рени, истината казваш, ама кой слуша???

18 + 5 - !
бай Вилар,

Рени, чини ми се убав чиляк си, кажи още некой умен за резерва, че ако случайно командира го ухапе змия. . .

4 + 4 - !
лалала,

То и Бойко е умен хитрец - как само прецака всички и взе "царството" за себе си, но това нас какво ни грее?

3 + 3 - !
бае ви Ганя
Бря, как им се услади депутатството, не им се пуска цицката. Всички въртят, сучат, ама първо тях си пишат за водачи на листи. Дайте път на млади, вие всички сменихте по 100 пъти мнения, съюзници, люспи, подлюспи, надлюспи. Втръснахте ни.
ДС в дейстгвие
ДС в атака, за да не допусне сините да се обединят. Трябва да скарат Костов с поддържниците на обединението за СК в СДС
г
http://viewpoint. actualno. com/news_404521. html
с
http://viewpoint. actualno. com/Prokljatieto-da-si-bylgarinv-Bylgarija-no-i-v-Parij-news_404521. html
:)
Костов е единствения политик, към когото доносника на ДС дори и в заглавията се обръща не по име. Злобата на тази паплач не знае граници. Това е добре!
истински демократ
Абе, жабари смотани, като чуете демокрация и Костов, винаги се осирате! . . . .
Да бе,

Осират се, не ги е срам. И все във вашите гащи. Чудна работа!

1 + 8 - !
ха-ха,

Вие милиционерите освен да се осирате друго не можете да правите! Мъката е при вас е до живот! :)

7 + 2 - !
Само ДСБ! Единствената нормална партия в България.
АГНИ ЙОГА
Подходящо е неочакваното изпитание със студ и глад, както и неочакваното изпитание на безверие, предателство, лъжа и суеверие. Обърнете внимание как слабият дух отпада само при подухването на вятъра, как търси желаната храна и как устата произнася поругание над свещените НАЧАЛА. Но ето той идва беден и самоотвержен, усмихва се на студа и глада, вярва в силата на началото на възхода и вечно млад е готов да приеме подвига на познанието.
Почва се атаката срещу Костов. Голям страх голямо чудо. Да си срещу руските интереси в Бг не е лесно па и да говориш истината е направо смъртоносно. Всичкие руски мекерета са задействани вкл. и Цв. Лизова снощи - направо отвратителна. Щото нали разбрахте АЕЦ Белене ще има само дето ви занимават с глупости - строежите си вървят, само че никой не ви казва. Въпроса е кой ще лапне комисионните. Сега май ще бъдат групата зад Б. Б. и всички ще са доволни с изключение на народа. Така е вече няма войни само на мястото на по-глупавите народи идват по- умни и по- организирани.
лъжец и крадец - другарят Кост
ТОЗИ ЧЕРЕН ЦИГАНИ, СЛЕД КАТО РАЗСИПА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА, ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ В ПЕНСИЯ. ДОСТАТЪЧНО ОТКРАДНА, ЗА ДА ЖИЕЯТ ВНУЦИТЕ МУ ДО 9-ТО КОЛЯНО.
до , 24/10/2012 - 11:09
Срещу какви руски интереси е другарят Костов. Та той е от школата на КГб и беше дясната ръка на Луканов. Те са на всеки километър.
JD,

Костов е срещу руска атомна централа, руски нефтопровод и газови тръби руска собственост на територията на България. В същото време иска да се инсталира противоракетен щит на НАТО, пазещ ни от руска ядрена заплаха. Ако всичко това означава, че той е човек на КГБ, то значи аз съм ЗА такова КГБ!

7 + 1 - !
Съединението прави силата !
Червените кукловоди правят всичко възможно, за да се докопа БСП отново до власта и до отпуснатите средства от Еврофондовете ! Симпатизанти на СДС, апаратчици от типа Борис Марковци са червени къртици, които използват за фасада невзрачния и безхаберен Кабагайдов !!! Явяването на СДС и на ДСБ на избори по отделно де факто демотивира и разпилява „сините“ гласове така, че нито СДС, нито ДСБ избирателите имат шансове за свое парламентарно представителство ! ГЕРБ ще „възнагради“ за разцепването няколко СДС апаратни мутри, но това активно мероприятие няма да му донесе никакъв прираст в избирателните проценти. Точно обратното ! ГЕРБ вече не може да има абсолютно мнозинство и Бойко ще бъде принуден или да танцува по гайдата на БСП чрез нейните креатури Доган и Пръмова или да предаде официално власта на БСП !
старшинка
Айде сега, от командир не се краде, а от артелчик. Там има.
много вожд, малко индианец
Цялото пищене срещу разтрогването на брака по сметка между СДС и ДСБ е заради това, че Костов има желание да вкара отново почти цялата си партия в НС, с гласовете на СДС. Да ама СДС не желае. И сега лай, сценаристи, ДС и др. се търсят като обяснение на разтурянето на СК. Всъщност отвращението на седесарите от нахалството и грандоманщината на Костов и близкото му обкръжение са по-силни и от инстинкта им за самосъхранение.
парадокс
"Смешното" докторче направи смешничко височайшото в близкото минало, министър-председателче
БУХАХХАХАХА
ХАХАХХАХАХАХХА БУХАХХАХАХХ солната десаро-комуноченгесарска подлога, мизерния плазмодий , клонинга на митьо пищова-кастрата евнух гомнян стефанов пише идиотизми самоо и само да намери късче от насрания сфинктер на Боко Кратуня за лизане. Това др. "академик" е усвоил докато е правил мазни кавали в дс. Неговия девиз е:-с копрофагство към прогрес БУХАХХАХАХА ДОЛНА КУРВО ПОМИЯСРСКА ЯЖ НА дядо ДЪРТИЯ УРУДЕ НЕЩАСТЕН
Червена конспирация
КОСТОВ Е ВЕЛИК! НЯМА ПО ДОБЪР ПОЛИТИК ОТ НЕГО. ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ОПИТВАТ ГО ОМАСКАРЯТ. А НАРОДА НИ ПРОСТ. . . . ПРОСТ!
Нели
Да, наближават избори и ченгета, комунисти и гербисти се впуснаха да плюят Костов. Плюйте, плюйте. Каквото и да приказвате, Костов е единствения умен и честен политик в тая държава. Всички, които плюят срещу него са наясно своето нищожество
дядо
Нели ма Ти кУ знаИш колко си Проста не пиши глупости ми ела ми подухаш на Мекия ):

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах