Реклама / Ads
9| 10569 |19.11.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Орлин спечели с измама

.
На невероятна измама и подмяна на гласа им бяха подложени зрителите на шоуто „Вип Брадър" в събота вечерта.
 

Победителят в риалитито беше сменен в последния миг лично от главния продуцент Нико Тупарев, като нито екипът му, нито водещият Ники Кънчев бяха подготвени за случващото се. Забравили за номерата на стария тарикат в телевизионния бизнес, дори те не успяха да скрият изненадата си от подменените резултати.

До последните 10 минути от финала, излъчван на живо, с най-много зрителска подкрепа беше Къци Вапцаров, научи „Всеки ден". Неговата единствена конкуренция с доближаване на резултатите половин час преди края на шоуто се оказа Фънки, а не Орлин. За певеца не гласува почти никой, категорични са от екипа на шоуто. Подмяната се осъществи в последния момент, след едноличното решение на Тупарев, който не уведоми никого от останалите продуценти, разкриха малко след финала от риалитито. Причината е прозаична - Тупарев бил голям длъжник на младия певец.

Както зрителите вероятно си спомнят, миналата есен Орлин изигра една от главните роли в „Отплата", серийна поредица на Нико, която обаче се провали с гръм и трясък заради феноменално нисък рейтинг. Тъй като Павлов не бил взел и стотинка за актьорската си дейност, Тупарев просто избрал великодушното решение да му подари победата във „ВИП Брадър", изчиствайки чрез нея сметките си за „Отплата". Като отплата.

Любопитна подробност е, че по правило Орлин трябва да получи стойността на медальоните, които е събрал до края на шоуто. Простите сметки показват, че той финишира с четири накита, чиято стойност е 40 000 лева. За тези пари обаче на финала в събота не беше обелена и дума. Единственото, с което победителят се окичи на сцената, беше букет цветя и кристална статуетка, символичен подарък от шоуто и шефката на Нова телевизия Силва Зурлева.

Радостта от победата на Орлин Павлов беше жестоко помрачена и по друга причина. Както и зрителите видяха, в публиката певецът беше приветстван само от родителите си. Красивата му приятелка Яна я нямаше. По-късно се оказа, че танцьорката е решила да сложи край на отношенията им, избирайки да му съобщи това с отсъствието си от финала на „ВИП Брадър".

Междувременно интернет форумите гръмнаха от бесни коментари на фенове на шоуто, побеснели от подменените резултати. Тъй са убедени, че през целия престой на Орлин в Къщата той не е провокирал нито с любов, нито с омраза гласуващите за „Вип Брадър". „Той спеше през цялото време и не беше интересен", обобщават разочарованите запалянковци на риалитито.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 24041 |18.10.2012 Фънки: Знам мъже, които са спали с Орлин! . 22| 16020 |13.10.2012 Орлин Павлов със смъртна присъда във „ВИП Брадър” . 8| 15706 |25.09.2011 Гей афера тресе Орлин Орлинов в Бяла Слатина . 7| 10782 |17.08.2011 Българин спечели сърцето на Тара Рийд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads