Реклама / Ads
63| 20322 |28.12.2012 НОВИНИ

Най-големият тих скандал на 2012 - Кристалина Георгиева?

.
Кристалина Георгиева
Има център за политическо инженерство някъде в държавата. Той бутал политици навръх рейтингите и ги представял целите в бяло, съобщи Петьо Блъсков.
 

Изборът на конституционни съдии и на главен прокурор са най-големите политически гафове; моралният срив в българската църква също е сред скандалите на годината, коментира по НТВ журналистката Валерия Велева.

Може би е време да се приключи с този фарс и тази система да си мине към изпълнителната власт, каза по темата Арман Бабикян, пи ар експерт.

Това са тежки скандали, от тях излизат лоши звуци за държавното ни устройство, но има и един тих скандал, който ще даде своя плод. Той се нарича Кристалина Георгиева. Тя продължава да стои най-отпред в рейтингите на социологическите агенции, каза журналистът Петьо Блъсков. Ако подменяме нагласите на хората, значи има център за политическо инженерство, смята той и предположи, че като стоиш дълго време отпред в рейтингите, без да си в политическата буря, излизаш целият в бяло. Да видим дали следващият премиер няма да се казва Кристалина Георгиева, каза той.
По същият начин била тикана напред и Меглена Кунева, която от еврочиновник се оказа герой в политически проект, без да е взимала решения за страната, без да е участвала в политическите борби, без да е направила нещо реално за обществото.

Имаше един Нейчо Неев, който казваше "Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер", припомни Бабикян и каза, че по тази логика можело навръх рейтингите можела да се качи и Ирина Бокова.

Добиваме и проблеми с националната сигурност, което е лош знак, коментира още Бабикян и посочи като примери кацането на френските парашутисти в Плевенско и атентатът в Сарафово.

Нормално е след три години премиерът да е изморен и изхабен, каза Велева. Тежко е да се управлява с малцинство и в криза, отсъди тя. Велева припомни, че все пак той чувал хората и управлявал диалогично. Само че трябва да оценим извършените реформи. Има сериозни постижения в инфраструктурата, но нататък, попита тя и констатира срив надолу.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 15005 |19.12.2012 Скандално! Алексей Петров редовно правел фиести в санаториума в Банкя . 64| 8046 |06.12.2012 Скандал в НС, Дянков се извини . 14| 6846 |05.12.2012 Намериха децата от скандалната снимка с неприличните жестове . 10| 7140 |30.11.2012 Скандалът с Фонд Научни изследвания стигна до ЕК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads