Бойко Борисов: Три пъти "Не" на референдума

137

|

5506

|06.01.2013
Бойко Борисов: Три пъти "Не" на референдума

Това, което ние ще дадем като инструкция на членовете на партия ГЕРБ, е да гласуват на референдума с „не”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Насреща с Люба Кулезич” на ТВ7.„Не, не, не – ясно да го кажа. Извън референдума ние сме за изграждането на седми реактор на АЕЦ „Козлодуй” – каза Борисов.

С решението на Министерски съвет и на парламента, много ясно сме си казали мнението за АЕЦ „Белене”. Това е една от малкото теми, по които ние, с бившия премиер, сме единомишленици – че АЕЦ „Белене” не трябва да се строи. Ако е искал да я строи, просто е щял да подпише договор, в който, като във всеки договор, ще има цена, обосновка и др. Той умишлено не го е подписвал години наред, за да не се случи, каза Борисов.

От 27 декември започна разяснителната кампания за националния референдум на 27 януари с въпрос: "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?"

Кампанията ще приключи в 24 часа на 25 януари. Следващия ден - 26 януари - е ден за размисъл и в него е забранена всякаква агитация, свързана с референдума.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Адолфо
ИНСТРУКЦИЯ - браво, браво! Ето това е демокрация, ето това е свободно волеизявление на народа. Референдум! Пак се оля този цървул. Че за кво се насрочва допитване до народа бе, бате, ако не за да изрази свободно мнеинето си? Тия предписания силно намирисват на прокиснато ОФ или още по-лошо - на Фюрера!
„Позитано цайтунг”,

ДрОгари, стига сте плямпали глупости, изборите са далече, а референдума е близо! Ще загубиме референдума, ей! А загубиме ли го, това ще е оглушителен шамар за дрОгаря СерГей и ще трябва да сдава поста! Зер това не е подписката, дето глухи баби и неграмотни мънгочи се подписваха от страх, че ще им вдигнат тока двойно! Внимавайте, защото Гоце авджията е приготвил патрони със съселски сачми да отстреля дрОгаря СерГей! Ще загубим гениалния си водач, който стана министър-председател без един работен ден! Ние имахме и друг един такъв, но той не беше толкова гениален и народа го изгони със шутове! Затуй – дръжте референдума!

33 + 2 - !
s,

Бий, бий, бий, бий червените хейтъри през ръцете, бий, бий, бий за пореден път .

27 + 5 - !
Проф. Колимечков,

Ама пък и друго си е да гласуваш на референдум за модерна лява партия с лидер с незагрубели от работа ръце, с нетрадиционна, но лява ориентация, да не е българин, че все ще му се намери нещо в миналото, а и знамето им да са червени прашки, а знаменосеца Азер Меликов.

27 + 4 - !
Проф.Колимечков,

евродепутатът Слави Бинев направи изявление от трибуната на ЕП и призова колегите си от ЕНП да се извинят и разграничат от избора си на Борисов като част от най-голямата европейска партия. „Един Генерал се гаври с живота на цял народ, а Европа мълчи. ЕНП като символ на християнските ценности вместо да се извини за допуснатата грешка при приемането на този тиранин, защитавайки го се превръща от пазител на демокрацията в защитник на един престъпник” каза Бинев и предупреди, че ако това не се случи и Европа не се намеси е възможно да се стигне до гражданска война в България. Той поясни, че хората в страната са обезумели вследствие на неадекватните действия на Правителството „Борисов” и че не само тиранията кара хората да излязат на улицата, но и гладът и безперспективността. „Мизерията в България, липсата на човешки права, монополите, които Борисов държи върху бизнес, икономика, дори изборната система, контролирана от една фамилия – Медарови – са само едно – Големият европейски рез

8 + 19 - !
Проф. Колимечков,

Драги колега, ти който се обръщаш към мен и се страхуваш да си сложиш дори някакъв ник, а ползваш моя, нека ти кажа, че евродепутата Слави Бинев, по-известен на народа като Джаба Хътянина, не влиза в сметките на присъстващите в следващия парламент дори и на тези социолози, които от социологически „проучвания” построиха голф-игрища, достойни за Книгата на Гинес. Радвам се на ползотворния диалог, колега, и пак заповядай!

20 + 1 - !
Асен,

Този си е повярвал, започнал е и инструкции да дава, завалията. Викайте лекар, пациента бълнува

7 + 21 - !
Камен,

Защо готов проект и площадка зарязваме в името на светлото бъдеще? За да може някой да краде? Не, не и не на втори мандат на този тиквеник!

6 + 23 - !
тъпирите трябва да се инструкт,

иначе може да не запомнят кое да зачекрнат !

6 + 14 - !
тъпири, а за изборите,

ще получите нова инстркция , да не вземете и там да пишете НЕ-та , мама ви тъпа да еба !!!

5 + 8 - !
Пижо,

Разбира се, че народът ще се вслуша в умния съвет на мъжкара от Банкя-българин и половина-мощен, силен, умен!А Херсонската мастия, ще фиксира 8-та си загуба срещу Бойко!Ва ви е жив и здрав, на рамо да си го носите пенделчето!

18 + 6 - !
ТИКВАТА от Банкя,

Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все

11 + 17 - !
"ПРАНИТЕ ГАЩИ",",

Треньорът на Бойко Борисов: Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука!- Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. При една от първите срещи на мой състезател – Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце – тука аз мога ли да не играя… Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи…” И аз го питам: “Абе, пич, страх ли те е, какво?” “Ми аз предпочитам, такова…” “Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. ” И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

10 + 16 - !
Вуки,

Ми като е толкова страхлив Бойко, па уплашете го с нещо, вместо да се плюнчите по форумите като пребозали телета!

14 + 5 - !
ще се броим на изборите,

милиционери срещу народа, а след това народа ще наебе милиционерите. . . неволно, разбира се.

5 + 8 - !
***,

Явно яко си е*ан от милиционерите до сега и вече не издържаш болката, пък може би ти се иска още.

6 + 1 - !
E*АН от милиционерите,

При другата КОМ-СВИНЯ, 05/01/2013 - 11:57 Топ 10 на печалните демографски събития през 2012 г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението (14, 32‰) България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села (26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

5 + 8 - !
Пижо,

Да му ядете ху. . . . я на Бойко Борисов а мен ме цунете по гъза.

10 + 6 - !
Тиквоций,

"Не мога да пикая. . . . Простатата ??? НЕ, . . както го извадя и ПИЖО веднага ГО НАЛАПВА".

5 + 11 - !
Е*БАНЕ от милиционерите,

Раждаемостта у нас през миналата година е била рекордно ниска, проплакали са по-малко бебета отколкото са се появили на бял свят в годината на Жан Виденовата криза. Анализът е на Института за изследване на населението и човека на база на прогнозните данни за 2012 година на здравното ведомство. Броят на бебетата за последните дванадесет месеца е най-ниският от 1945 година насам - едва 62 000.

6 + 6 - !
айде,сганта...,

поради дълбоката ви необразованост нямате понятие КАКВО Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и как процедират членовете в партията. затова почвате да заеквате, с кремълски диалект при това, че герб има партийна директива към своите ДОБРОВОЛНО регистрирани ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ. така ще ви е винаги- не може да мерите с тиквите си, пълни с петолъчки.

11 + 1 - !
....ПЕТОЛЪЧКИ....,

ГЕРБ-Граждани за европейски ПРОВАЛ на България, ТРЕТИ, НАЙ-НЕКАДЪРЕН ЕШЕЛОН НА БКП, УСКОРИЛ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ, "партията" в Парламента С НАЙ-МНОГО АГЕНТИ НА ДС, повече от тези на БСП и ДПС взети заедно.

7 + 7 - !
до "петолъчките",

ако приемем, че говориш истината, това е огромен комплимент за ГЕРБ, защото с толкова много агенти СВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ БАНДИТИ НА ПОЗИТАНО ДОСЕГА, ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

9 + 2 - !
Моля за......,

КОНКРЕТИКА, с цифри, данни. . . . те макар и от родната стъкмистика говорят. . . . . ПРОТИВНОТО. ГЕНОЦИД от ГРОБ !!!!. . . . синтезирано.

4 + 6 - !
"ХВАЛБА".....,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012 г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението (14, 32‰) България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села (26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

3 + 6 - !
АФЕРИМ !!!!,

По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни.

8 + 4 - !
Дърт комуняга,

Що, на ГЕРБ им е добре дошъл референдума. Даже може да им послужи за оправдание за липса на увеличение на пенсиите от 1-ви април. И без това няма да отидат толкова хора на референдума, колкото на последните избори, каквото е законовото изискване. Но парите ще се похарчат. Защо? За да може украинския съсел СерГей да си оправдае комисионните, които е взел предварително, но нищо не е направил. Само че вече имахме друг такъв случай в България с друг бивш министър-председател, който всички знаем как завърши на ул. „Латинка”. Хамстера с лява ориентация го чака и друго – ако не физически, ще стане политически труп. Загуби ли референдума, губи изборите, а наш Гоцко само това и чака. Такъв авджийски ще му го навърви, че може да го откаже и от лявата ориентация!

4 + 3 - !
станишев,

До пенсионерите - токът не се яде , по добре по-високи пенсии . Затова гласувайте с НЕ на Белене

3 + 1 - !
бай Фидос
Що бе, готино е - тъкмо ще ги видим колко са членовете на герб. И понеже са все интелигентни като лидера си, да не вземат сега след това три пъти не да сложат три кръстцчета и да стане бюлетината невалидна.
ТЪПИРИ, НА ВАС ГОВОРИ БЕ
НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ И МАРШ КЪМ УРНИТЕ, МАМА ВИ ТЪПА МИЛИЦИОНЕРСКА ДА ЕБА !
хахаха
май не искат да се разбере колко на брой са избирателите с протестен вот. В този случай хората, които са възмутени от кражбите и на тия, и на предишните няма да участват в референдума.
НАСИРАТ СЕ ОТ СТРАХ,

ЗАТОВА И ВЕЧЕ МИРИШЕ !

8 + 14 - !
Ivelina
Извън референдума ние сме за изграждането на седми реактор на АЕЦ „Козлодуй” – каза Борисов. Nali shte glasuvat s NE na referenduma, a toi e dali da se razviva qdrenata energetika. . . . Pone sledete kakvo govorite i ne si protivorechete
да ти еба майката,

в устата.

6 + 3 - !
бантита
Мафия, равнис! Мафия, мирно! Мафия, към урните, ходом марш! Мафия - не!!!
Ivelina,

I zashto ne kum urnite, za da pokajem pak kolko needinni sme?

2 + 5 - !
Киров,

Това момче не се е научило, че с тока не бива да се играе!

4 + 9 - !
АКО СИ БАНДИТ...,

ЗНАЧИ СИ ОТ НАЙ-ТЪПИТЕ БАНДИТИ, ЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ЗАПОМНИШ, ЧЕ ШЕФОВЕТЕ ТИ СА НА ПОЗИТАНО. а коя е мафията, а кой раздаваше българската държавна БАНИЦА на своя трудноговорещ на български електорат. . . това не е за твоя птичи мозък мислене. та не се обаждай значи.

5 + 1 - !
д
Луда държава , баси ужаса
что ето такое
До вчера беше ДА, днес НЕ, НЕ, НЕ
Ivelina,

Utre moje da kaje na supartiicite si da ne glasuvat! Shema imal

4 + 9 - !
Ганчев,

Довечера може да има нова позиция, не гледай, що е било вчера

4 + 9 - !
,

Ако някой ви предлага за продан ипотекиран на стократно по-висока цена апартамент не се ли определяте след тази информация като некупуващ

1 + 0 - !
Три пъти...."ДА" !!!
След като скандалът “Дюнигейт” стана факт, ведомството на Мирослав Найденов дължи на обществеността и на медиите пълния списък на преките продажби без търг на земи отчуждени от горския фонд за последните три години. Този списък би трябвало да бъде проверен подробно и от прокуратурата, която засега спи зимен сън в очакване на встъпването в длъжност на новия главен прокурор, който е известен като специалист по симулативни имотни сделки.
жг,

Нека извади списъка, ама от там да не цъфнат имената на приятелите ти Георгий Станишев, братя Велчеви и мн. други знайни герои.

25 + 0 - !
?,

Защо само за 3 години?!Да го извадят за 15-20 години назад. Тогава ще има пищене и темата ще се скрие.

8 + 0 - !
аб,

Тъпанар!Нещо много бързо заглъхва пушилката "Дюнигейт". Приятелите ти от Позитано нещо сбъркаха аритметиката!

11 + 0 - !
Кумецо Цецо,

Къде е Цецо Кумецо бе, къде се дяна това шофьорче на ДС?

3 + 2 - !
папконосец-ФИЗКУЛТУРНИК
ДА, ДА, ДА НА АЕЦ , , БЕЛЕНЕ, , . ДА, ДА, ДА
ВИТИЕВАТО...мутренски,

Белене не се споменава. . . ДА, ДА, ДА. . . Тиквата ще брои като за Козлодуй.

6 + 17 - !
да ама не,

ОТ коментарите е ясно пълната техническа неграмотност на голяма част от пишещите. Жалка история, само потвърждение, че ядрена технология не трябва посмъртно да се дава в ръцете на политиканстващите величия. Те видите ли точат зъби да крадат, по-добре да помислят да не излетят в атомно състояние в атмосферата след някой хубав взрив. Не че АЕЦ са опасни толкова по принцип. Но в ръцете на майсторите по всичко, тежко ни и горко.

2 + 0 - !
ами козлодуй,

Ами то няма хора , който и сега да работят в 5 и 6 блок на Козлодуй , кадрите на Р. Овч. свършиха отдавна. какви глупости се плещят тук , не е истина. А стига сте се самозалъгвали, кой ще работи и в белене и в 7 блок на Козлодуй. СИВ го няма и безплатен гювеч няма.

3 + 0 - !
***
Айдеее психо хейтърите по форумите се развилняха пак.
Gradimir
Opitvat se da ni vnushat po vsqkakuv nachin, che AEC Belene e opasen. Samo, che horata se informirat i razbirat istinata.
КОЯ истина?,

Колко откраднаха ли?

7 + 0 - !
Gradimir
ZA BELENE.
.,

И за . . . . ЛАГЕР. . . . там.

16 + 0 - !
Пешо2
Браво! Най-сетне и Бойко ясно на моята позиция.
Градимир,

Съмняшам се , че е наясно. Още не е решил кое е по-изгодно за него!

1 + 7 - !
Градимир,

Нали се прави на истински мъж. Те си държат на думата, а той един път за един път не. . . . хахаха

3 + 8 - !
Курю,

Пешо, ти добре ли си?Бойко и ясна позиция?Тоя веднъж в живота си не е имал такава.

5 + 8 - !
Наясно е.......,

От тази трънка ЗА НЕГО заек няма да изскочи. . . всичко е в бъдещето, а тогава той няма да е вече . . . . ФЮРЕР.

3 + 9 - !
Гешев,

Сигурен ли си?

3 + 0 - !
Gradimir,

Toi ne e furer, misli si, che e takuv, no e ostanal s greshno vpechatlenie!

2 + 6 - !
От това,

изказване на Фамозният става ясно, че гербажийте са описали рушветите от Белене

0 + 3 - !
булгаристанец
И НАЙ-ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ РАЗБРАХА, ЧЕ ТОВА Е ИЗЛИШНО УПРАЖНЕНИЕ ЗА ДАВАНЕ НА ПАРИ?! ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И МАЙКИТЕ, АМИ ГИ ХВЪРЛЯТЕ НА ВЯТЪРА?! БЪЛГАРИТЕ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ ДО УРНИТЕ ЗА ДА УЗАКОНЯВАТ ПРОСТОТИЯТА НА ВЛАСТНИЦИТЕ!!!ДАНО ДА ВИ ПРЕСЕДНАТ КЪРВАВИТЕ БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА!!!ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ!!!АМИН!!!
Gradimir,

Zabelqzvam , che navsqkude zapochna da se razporstanqva tezata, za bednite hora, horata v beda, za koito trqbvalo da se davat pari i referendumut bil izlishen. Ami srednostatisticheskiq grajdanin? Toi nqma li prava? Pravoto na vlast na naroda e osnovno i ne mojete da go othvurlqte po tozi nachin! Nadqvam se, che ste inteligenti hora i razbirate za kakvo gvoorq!

1 + 3 - !
Целта е......,

Самото провеждане на РЕФЕРЕНДУМ, за първи път в КОМУНИСТАН, МУТРОЛЕНД да бъде ДИСКРЕДИТИРАНО като допитване до народа за решаване на обществено значим проблем. Това не ВИ е Швейцария , където всички значими за обществото проблеми се решават след вота на всички на РЕФЕРЕНДУМ. Мазета на нашия Парламент е пълно със събрали бая прах подписки за референдуми.

1 + 4 - !
Gradimir,

Ne e li momenta sega da go promenim?!

1 + 4 - !
Бял Полуовес,

Не съм виждал "white trash" като тебе с кървави левчета, вие и циганите само кълнете и псувате да ви се даде всичко на готово!

4 + 2 - !
Иван Котев
Червените червенотиквеничковчета се раздвижват. Само като зърнат името Бойко Борисов, и получават ортикарии. Нищо, че Руменчо Овч. щеше да гушне колко% от далаверата с Белене? За тези % пишете сдухани спиноизни червени тикви. Но вие едно си знаете-дългът към партията повелява да следвате линията на партията. Жалки сте, мазохисти такива!Наистина сте като тъпан, колкото ви бият/начукват от патията ви/, по-хубав звук издавате
Gradimir,

ZASHTO NE MOGA DA RAZBERA HORA, S NEDOSTATUC HNO RAZVITO CHUVSTVO ZA MQRKA I ESTETIKA TRQBVA DA PREVRUSHTAT FORUMITE V SELSKI SEDQNKI?!?!?!

0 + 6 - !
Gradimir,

ZASHTO NE MOGA DA RAZBERA HORA, S NEDOSTATUC HNO RAZVITO CHUVSTVO ZA MQRKA I ESTETIKA TRQBVA DA PREVRUSHTAT FORUMITE V SELSKI SEDQNKI?!?!?!

0 + 6 - !
ЕБАН скоте,

След като скандалът “Дюнигейт” стана факт, ведомството на Мирослав Найденов дължи на обществеността и на медиите пълния списък на преките продажби без търг на земи отчуждени от горския фонд за последните три години. Този списък би трябвало да бъде проверен подробно и от прокуратурата, която засега спи зимен сън в очакване на встъпването в длъжност на новия главен прокурор, който е известен като специалист по симулативни имотни сделки.

2 + 9 - !
Gradimir,

ZASHTO NE MOGA DA RAZBERA HORA, S NEDOSTATUC HNO RAZVITO CHUVSTVO ZA MQRKA I ESTETIKA TRQBVA DA PREVRUSHTAT FORUMITE V SELSKI SEDQNKI?!?!?!

0 + 6 - !
:),

Бойко Методиев Борисов - член на българската комунистическа партия.

3 + 8 - !
:),

Я, някои недоволни са писали минуси. Това, че Мутрата е член на БКП е факт и това, че не искате да си спомняте миналото му на комунист, милиционер и престъпник изобщо не променя нещата.

1 + 0 - !
Комунист
Вече нещата се изсясниха. БСП се връща триумфално на власт. Всички, които гласуват за АЕЦ Белене на изборите ще гласуват за БСП. А те не са никак малко. Борисов създаде ГЕРБ и Борисов ще го закопае.
Пижо
Логично е Бойко да е против Белене. Нали той спря проекта. Простата сган няма за какво да цвили.
Пиже...........,

Забрави , че две години ТИКВАТА ни проглуши ушите, че Белене трябва и се строи докато. . . . ДАДЕ ПЪЛЕН НАЗАД.

2 + 8 - !
?до долния,

Защо червените криха и крият пълната документацията за АЕЦ?И прикриват кражбите си. Който иска да си строи АЕЦ, да плаща. После ББ им виновен.

6 + 1 - !
Никой бизнесмен не ще,

да се анагажира с управляващите - не можаха да пробутат промените за Витоша, усраа дюните в Несебър, тия от Банско ке духат супата или там каквото имат. Никой не дава рушвет ей така, за църните им очи - иска се да се свърши нещо интелигентно и ефективно, а не както в несебърската сага

2 + 1 - !
Емил Боев
Много интересен подход - на феновете на ГЕРБ трябва изрично да им се каже по телевизора кое е правилано - да или не. Че и няколко пъти да се повтори - явно има съмнения в тяхната интелигентност. Интересен подход на един лидер на партия към ЕЛЕКТОРАТА :)))
Gradimir,

Tova bi li moglo da se nareche podhod?

0 + 4 - !
"Партия"....????,

НЕЕЕЕЕ. . . . ГРУПИРОВКА.

3 + 6 - !
Градимир,

Предвид миналото на лидера им. . . идеално е да се нарече групировка!

2 + 7 - !
Другарю Боев,,

пред металурците на ОЦК Кърджали Той им каза:" Вие сте прости и аз съм прост - за това се разбираме", с което определено обиди хората. Обаче, нормално е да повтаря на неговите симпатизанти по няколко пъти едно и също, зер те са не особено сложни

1 + 2 - !
не съм изненадан
Има ли изобщо някой в ГЕРБ с мозъчни клетки? Има само чревоугодници и лайномети.
Пижо
Разбира се, че народът ще се вслуша в умния съвет на мъжкара от Банкя-българин и половина-мощен, силен, умен!А Херсонската мастия, ще фиксира 8-та си загуба срещу Бойко!Ва ви е жив и здрав, на рамо да си го носите пенделчето!
Пижо и Пенда,

Тъпанаря от Банкя и гъзолизеца Пижо.

3 + 5 - !
"Мъжкара" от Банкя,

Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар.

2 + 6 - !
Gradimir,

Stiga ste obijdali. Tova se prevurna v mahlenska sedqnka! Bulgarinut tova go umee idealno- da obijda, da zloslovi. Vajniqt vupros e refenreduma, pak go izmestvate!

0 + 2 - !
БСП
Гламавия от Банкя съвсем е изкуфял! Нали беше - ЗА, след като преформулираха въпроса. Какво стана сега? Този малоумник не знае какво е говорил вчера, камо ли преде два месеца. Да си подава оставката и да се маха! БСП знае как да управлява!
тъпири, носете филия с мас
така ще ви познаваме по-лесно. . .
Пижо
Браво Бойко, ние българите сме с тебе и с ГЕРБ!Най-накрая имаме една вярна опора, която проваля всички комунистически гадости насочени срещу народа!Тези няколко пендела, които се обаждат в сайта единствено с гадни имръснички изрази, нека си ги ядат!Да им е сладко!Те са нищожно дребни и нищожни!
Ще го преживеем,

С Пижо, един луд в повече.

3 + 5 - !
ББ-БЕЗРАБОТИЦА,БЕДНОТИЯ,

Пиже, не използвай "народа" !!! Които могат -бягат, останалите вегетират в голямата си част под "границата на бедността".

2 + 6 - !
Gradimir,

HAHAHAHAH Nie bulgarite sme s teb. Moje bi . . . . No istinskiqt bulgarin e i BULGARSKI grajdanin, koito osuznava polzata ot referenduma.

0 + 4 - !
Gradimir,

I stiga s tezi naredbi!!!! Qvno slabo orosenite vi mozuci ne mogat da izmislqt po-dobur nachin za izrazqvane!

0 + 4 - !
Gradimir,

I stiga s tezi naredbi!!!! Qvno slabo orosenite vi mozuci ne mogat da izmislqt po-dobur nachin za izrazqvane!

0 + 3 - !
Смяна на ролите
Европа и Америка развиват социализма, докато Путин, Северна Корея и Китай насърчават капитализма. Какви бурни промени. Отрази се дори на природата. Мама та си е ебало.
мисля си
Дали ще имаме една или две тенджери под налягане, имали значение? Казват, че имало. Българите ставали все по-малко. Изчезващ вид. И едната тенджера била в повече. Имало манджа дори за износ. Други твърдят пък, че имало една тайфа която много го кльопала този ток. Какво да правим, майка му стара?
ученик
Пичове, какво е това референдум?
учен от БАН,

Казват ти въпроса. Казват ти и отговора. И ако си лоялен на управляващата партия си задължен да пуснеш бюлетина с правилния отговор. Лакомствата след преброяването.

4 + 1 - !
до експерта от БАН,

Това, не е ли начин на обучение и дресировка при кучетата?

3 + 1 - !
Gradimir,

Referendumut e vurhovnoto pravo na uprajnqvane na prqka vlast na naroda!!!!

0 + 1 - !
Върви народе възродени,

Право има и всеки простак да пише улични лафове с латински букви.

2 + 0 - !
поп Грую
Ако устиска Боко и не си смени мнението до преди референдума, ще вземе да ми хареса и от противник на ГЕРБ, току виж съм гласувал за тях на изборите това лято !
поп Грую
Ако устиска Боко и не си смени мнението до преди референдума, ще вземе да ми хареса и от противник на ГЕРБ, току виж съм гласувал за тях на изборите това лято ! Никой не е плюл Бойко в Интернет повече от мен и при това с основание , за всички тъпотии в управлението на ГЕРБ до сега. Сега слагам спирачка до изборите , ако не си смени мнението за АЕЦ-а !
Тиквоций,

ОБЕЗАТЕЛНО да избереш. . . . МАГАРЕТАТА , които ти посоча, както много други правят !!! ТИКВЕНИЦИ и "КАЛИНКИ". . . ДАЛ ГРОБ !!!

2 + 3 - !
Дебил ленд
МЕНТАЛНО НЕМОЩНА ПОПУЛАЦИЯ С МЕНТАЛНО НЕМОЩНИ УПРАВНИЦИ!
Gradimir,

Mentalno nemoshtna ne znam. . . . No bez mnenie sus sigurnost.

0 + 3 - !
V
Червения позитански памперс пак е 0срал коментарите!Диагнозата е ясна-червен старчески сюргюн, по-младите от тая партия ги лови СПИН!
Няма да има и млади.....,

Раждаемостта у нас през миналата година е била рекордно ниска, проплакали са по-малко бебета отколкото са се появили на бял свят в годината на Жан Виденовата криза. Анализът е на Института за изследване на населението и човека на база на прогнозните данни за 2012 година на здравното ведомство. Броят на бебетата за последните дванадесет месеца е най-ниският от 1945 година насам - едва 62 000.

1 + 3 - !
Преди "Да",сега три
Като че ли нещо не ми е ясно. Нали имаше период когато казваше, че Белене е необходио и ще се строи. Сега три пъти "Не". Вярно, че до референдума има още време и може пак да си смени позицията, ама да вземе да се определи вече!
,

Ако някой ви предлага за продан ипотекиран на стократно по-висока цена апартамент не се ли определяте след тази информация като некупуващ?

1 + 0 - !
баба вуна
До 13, 25. Ще спада я, едно време се целувахме по устата и се мандърсахме в п*тето, а сега се целувате отдолу пък се е*ете в устата, как да има тогаз деца.
баба вуна,

ГАРАНТИРАНО от ГРОБ !!!

1 + 2 - !
росен
Интересно какво ще стане сега сред управляващите. До сега Бойко беше за и Фидосова и парламентарната шефка и всички се надпреварваха да казват , че ще гласуват за . А сега ?? А ако резултатът е не - значи спираме да развиваме ядрената енергетика и то ва говорене за козлодуй и т. н. е смях
Gradimir,

Po putq na logikata sled kato Borisov iska da nqma qdrena energetika, kak shte se razviva AEC Kozlodui?

0 + 1 - !
фец,

Може пък в Герб да са направили некое революционно откритие - дават на Фидосова да яде боб в големи количества, тя произвежда шистов газ, па той върти турбини и така нататъка. И нема нужда от АЕЦ!!!

1 + 1 - !
до фец,

По твоята логика когато серго надува свирката се завъртат турбините на доган и хоп . . . мегавата ток.

1 + 0 - !
ами да стане - фец&фес,

Да се комбинират двата метода, хем така ще има консенсус по темата, па и Цвинокио може да даде под наем един-два апратамента, в които да турнат канцелариите на това енергийно чудо! Може да се впрегне и мръсната уста на Кутев от БСП, боб да се дава и на Марио Тагарински, а Яне Янев да отговаря за димките!

1 + 1 - !
фец&фес,

Ами Миро Мършата, който има опит във вноса на разни боклуци, да се комбинира с оня от партията на Кунева, дето внася боб - и, хайдееее, а Доган да отговаря за гранясалата сланина, която да се турга в боба за катализатор, оти е специалист по енергетика - Цанков камък само да припомниме, Волен да ръга чушки в боба, па и Красимир Каракачанов да се фане да нагъва боб и да произвежда шистов газ, те това е решението, па после има да изнасяме ток на воля!

2 + 0 - !
ШИЗОФРЕНИЯТА
Е придобито , наследствено, предаващо се по естествен и неизучен начин на комунягите заболяване- били те честни, безчестни, истински, бивши, отрекли се, пребоядисали се, имитиращи и всякакви други сухи фрукти- РАЗПОЗНАВАТ СЕ отмах!
Danko harsuzina
Starite hora kazvat kusno e libe tova vaji s pulna sila za Boikovoto ne zasctoto mnogo predi nego Ne kaza g-n Kostov i M. Dimitrov pochertavaiki che tova e edin pladnihki grabej koito se gotvyat da izvurhat Goce tripera, Rumen rublata i Peho dimitrov-vaginata i sega izvednaj i nah Boiko ma i Az kazvam Ne -barabar Petko s majete bih kazal Az
В Афера за терминатора М.Кунев
За американската марионетка и 100%-ов предател Б. Борисов въпросът стои така: "НЕ" на руската "Белене" и "ДА" за американския жалък реактор в АЕЦ Козлодуй. Правилното е ПЪРВО: М. Кунева загробила АЕЦ Козлодуй в затвора за измама и предателство задно с всички съучастници в това пъклено дело: Любен Беров, Ив. Костов, С. Кобурготски, Соломон Паси и настоящето ГЕРБ и сие и ПОСЛЕ: Белене или не. Прочетете статията от Люба Манолова в www. afera. bg
Кумецо
Къде е Цецо Кумецо бе, къде се дяна това шофьорче на ДС?
рътьо
виртуоз при движението по линията на промеливия ток
Бг
МОЖЕМ ЛИ ДА СТИГНЕМ ДО СЛЕДНИЯ КОНСЕНСУС- ВМЕСТО бб , ЛИЦЕТО НА СНИМКАТА ДА НАРИЧАМЕ ПП- ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА? ЧЛЕН НА БКП , НДСВ , СЕГА - ГЕРБ. КОЯ Е СЛЕДВАЩАТА ПАРТИЯ? И ЛЕВАЦИТЕ СА ГО ИЗБРАЛИ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА!!!!
fedoka
naistina mnogo prosta zgan, , , , , boiko kato kazva 3 pati ne znachi kazva da, geiberite i beseputite sa komunisti i shte kajat da na referenduma, tova e neshto kato podkrepata na bivshata mu parrtia ndsv za petar stoianov na prezidentskite izbori, , , , da ama ne. tova e neshto kato super izgodnia dogovor za iujen potok no, pak da ama ne, pitate li se zashto kratun ne se hvali mnogo s iujen potok kakto s iujnata daga na okolovrastnoto, , , , , zashtoto znae kakvi gi e nadrobil.
Ивелинова
Да на Белене!
Тошко,

Много сте! Силни сте! . . . . . и все още сте твърде малко за такъв "референдум"! Станишко ще се ЖЕНИ на 27 януари, защото след референдума може и Моника да се откаже от него, както го направи Елена Йончева след последния му провал. Ха ха ха. . .

1 + 0 - !
Тошко
Оставете ги КОМУНЕТАТА сами да се давят в ГЬОЛА БЕЛЕНЕ - така аз разчитам инструкцията на ББ за "референдума"!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах