Едвин Сугарев: Досието "Буда" е изнесено от БСП

146

|

9779

|09.02.2013
Едвин Сугарев: Досието "Буда" е изнесено от БСП

"Буда" е прелюдия към един изключително голям компромат, подготвен от Цвятко Цветков, още по времето, когато Борисов беше главен секретар на МВР. Компроматът ще бъде претоплен и пуснат отново в обръщение, заяви гостът във "Факторът Кошлуков"Едвин Сугарев защити тезата, че изнасянето на досието „Буда“, (според което на Бойко Борисов е отправено предложение да сътрудничи на службите), е организирано от БСП и това е началото на предизборната кампания. Скандалът налива вода в мелницата на Румен Петков и БСП, уточни гостът. Начинът, по който са изтекли материалите е същият, по който изтичаха на времето флашките, разнасяни Яне Янев. Замесен е Алексей Петров, от който всичко може да се очаква, категоричен беше Сугарев. Достъпът до секретна информация, с която може да изнудва и политици и магистрати и функцията на посредник между престъпния свят и властта, са нещата, в които  Алексей Петров е силен, смята гостът.

По думите му, разклащането на доверието в ГЕРБ, е основната цел на подхвърлянето на документите. Друга причина може да е опитът да се създаде шум около излизането на информации, които са в ущърб на БСП. Сред тях е темата за заменките, която Сугарев нарече "най-голямата кражба в българската история".  Втората тема са историите, около АЕЦ "Белене" и СРС-тата, които Яне Янев бегло показа по телевизията.

Очевидно управлението на ГЕРБ не съвпада с руските интереси, изтъкна Сугарев и намекна, че тук се крие причината за изнасянето на досието "Буда". То е прелюдия към един изключително голям компромат, подготвен от Цвятко Цветков,  още по времето, когато Борисов беше главен секретар на МВР. Компроматът ще бъде претоплен и пуснат отново в обръщение, заяви гостът.

В папката "Буда" има предложение за кандидат – секретен сътрудник Бойко Борисов, а другият материал е за снемането му от отчет. Няма никакви документи, свързани със съгласие и сътрудничество от страна на Бойко Борисов, обясни Сугарев. Той добави, че т.нар "ДОН", с който се свързва името на Борисов, е дело за оперативно наблюдение и там има план за неговото осъществяване. В него са сумирани мероприятията, които офицерът смята, че трябва да предприеме спрямо наблюдавания обект, но според Сугарев няма последствие от този план.

Публиката реагира доста първосигнално на изнасянето на досието "Буда"– казва и този и е маскара като всички останали и той е агент на службите като всички, каза Сугарев в заключение.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

докога в тая държава , когато се разпространи някакъв документ, винаги първо скачат да разследват кой го е изнесъл, а никой не пита за съдържанието? И между другото компромат има, когато съдържанието не е вярно. Кое от изнесеното не е вярно? Та и самият Борисов потвърди голяма част от това. Явно и Сугарев е минал на хранилка към управляващите, а се пишеше за голям дисидент и антикомунист
*-*,

Я ни светни относно съдържанието, какво виждаш там и правиш ли разлика м-у ЦСБОП и ДС?Явно ти си на хранилка при Мая и Кутев, пък може и от милионите на Хохегер да си вкусил.

52 + 17 - !
Проф. Колимечков,

Естествено, че изнесено от БСП, а не от Съюза на българските пчелари. И аз не можа да разбера какво толкова се плюнчите за едно празно досие. Има един документ за намерение за вербовка и друг документ, че вербовката не е успяла. План имало за проследяване? И какво се е случило по време на проследяването – за това ни вопъл, ни стон. Нещата са ясни. С първосигналните си реакции, политиците от опозицията преекспонират случващото се, сами се пренавиват в търсенето на политически дивиденти и сами се преебават. Освен това, продължават да вземат хората за дебили, на които може всичко да се каже и те да го приемат за чиста монета. Продължават да си вярват, че могат да манипулират електората, сякаш не живеят в ерата на Интернет, но последните събития показаха, че това далеч не е така. В крайна сметка тези политици нямат полезен ход, но лошо няма – нека продължават по същия начин, но после да няма сърдене, че вместо да се извадят очи на ББ, се изписват вежди!

42 + 14 - !
ДОН БУДА-БГ ЮДА,

В понеделник пускаме документ, който ще разтърси България. За да няма проблем с видимостта го закачаме за “Уикилийкс”, така че ако стане нещо с “Бивол” потребителите ще стигнат до него. ”, съобщава Асен Йорданов от сайта Биволь.

23 + 26 - !
Проф.Колимечков...............,

Ти имаш ли си ОИН /Оперативно-издирвателен номер/-ЕГН на криминален контингент ???? А "БУДА" . . . ИМА. . .

12 + 20 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

Член първи “България е територия с мутренско управление. Цялата държавна власт (явна и тайна, видима и невидима) произтича от и принадлежи на подземния свят. Властта на подземния свят е неделима, несподеляема и неоспорима. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, превзети от него. Никой не може да си присвоява, нито да оспорва осъществяването на мутренския суверенитет под страх от смъртно наказание. Властта в България бива законодателна, изпълнителна и съдебна. Подземният свят съчетава и упражнява всяка от тези власти чрез своите партийни, медийни и бизнес обръчи. Официалният език в България е езикът на мутрите. Същото се отнася за етиката, естетиката, философията и морала. Властта на подземния свят се олицетворява еднолично и всеобхватно от Бойко Борисов. ” Това гласи член първи и единствен от истинската конституция на България. Константа Как да се завърнат мутрите, като никога не са си отивали. Мутрите не си отиват и не се връщат. Те са си тук.

24 + 14 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

Те са онази константа, която определя, контролира и диктува живота в България – обществен, политически, икономически. Те само еволюират – от анцузите до скъпите костюми, от подземието до парламента, от плетените шапки до генералската кокарда, от бухалките до премиерския кабинет. Някога бяха босове на неколцина биячи, изпълнители на мокри поръчки, наркотрафиканти и проститутки. Днес управляват държавата с все същия антураж биячи, проститутки и изпълнители на мокри поръчки. Само че – многобройни, институционализирани и легитимирани. Някога управляваха чрез слабоволеви, властолюбиви и алчни политици, магистрати и медии. Днес определят политиката. Пряко. Някога сваляха и качваха правителства, когато си пожелаят, и главно – щом ги настъпят по интереса. Сега те са правителството. Някога бяха медийни герои, днес са медийни императори. Войната за преразпределение на медийния пазар е ожесточено копие на войната за преразпределение на наркопазарите.

19 + 12 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

Някога събираха рекета по “Витошка”, трошаха витрини и глави. Днес изнудват държавата и всеки един от нас. А всичкият бизнес послушно си плаща рекета на “Дондуков” 1, за да не му хвръкне главата. Някога обитаваха обществените подмоли, днес вонята на подземието струи от всеки телевизор и души цялата държава. Някога бяха извън закона, сега са самият Закон. Някога бяха извън властта, сега са самата Власт. Някога бяха извън държавността, сега са самата Държава. Някога се изживяваха като герои от “Кръстникът”, сега Кръстникът е герой, благодетел, отмъстител, ленторез, Пикасо, Буда и премиер по съвместителство. За него става дума. Преди 12 години съдружникът на Пашата и Трактора; “лицето премиер” (както би казал юнак Цецо), свързано със знакови поръчкови убийства и пране на пари, с контрабанда на горива, цигари и метаанфетамини; бандитът, чиито подвизи “Конгрешънъл куотърли” описа надлежно; мутрата, която олигархията си отгледа старателно и така си гарантира както свободата да доразгра

20 + 16 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

вободата да доразграби държавата, така и своята неприкосновеност и недосегаемост – тази мутра преди 12 години получи държавата. На тепсия. Държавата не просто му беше дадена за временно ползване, както си мислеха някои олигархични мъдреци. Беше му дарена. С нотариален акт, едва ли не. В този исторически миг границата между държавата и мутрите изчезна. Вече 12 години Борисов е Законът и неговото отрицание; Държавата и нейният унищожител. Едновременно. 12 години една мутра изнасилва свободата и блудства с демокрацията. Докато изобразява пръв защитник на свободата и още по-пръв гарант на демокрацията. Борисов принадлежи към явната, видимата власт и към тайната, невидимата. Едновременно. Той ги владее и контролира, за да се възпроизвежда като властелин – и в подземието, и на върха. Едновременно. Борисов олицетворява реалната, непреходната власт – една амалгама от политика, пари, престъпност и “правосъдие”.

18 + 14 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

Управлява държавата по законите на подземието, натика я в едно мръсно мазе и я държи там, като заложник. На своя си интерес и заради чужди интереси. И заради своето раболепие пред чуждите интереси. Защо тогава се дивим на неговото шизофренно поведение? На неговото съзнание, което непрекъснато се раздвоява, разтроява и разчетворява? Дилема Днес Борисов трябва да реши. Кое е вярно? Досието на “Конгрешънъл куотърли” и грамите на американските посланици? Или агентурното досие на Буда? Кой е той, собствено? Престъпник или доносник? Мафиот или патриот (според трактовката на Димитър Иванов)? Бандит или Батман? Мутра или милиционер? И ако е агент под прикритие – на кого? На държавата сред подземния свят, където трябва (каква трагедия за тоз честен човечец!) да го играе гаден престъпник? Или на подземния свят навръх държавата, където трябва (какво изпитание за непорочната мутра!) да го играе почтен премиер, загрижен за народа, докато съсипва същата тази държава?

19 + 14 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

С еднаква страст Борисов отрича и двете досиета. Когато казва, че досието на Буда е глупост, Борисов признава, че е престъпник, мутра и мафиот. Че е събандит на Пашата и Трактора. Че е съучастник в поръчкови убийства, контрабанда на горива, цигари и метаамфетамини. Че трафикът на оръжия, наркотици и хора не противоречи на неговите демократични принципи и неговата нежна душа. Хем не знаел, че е Буда, хем отказал да е Буда (документ за отказ няма), но щом е отказал да сътрудничи на антимафиотите, значи е предпочел да си бъде мафиот и пропуснал звездния миг да се пише патриот, ама го наблюдавали не защото е “оперативно интересен”, т. е. бандит, а понеже си общувал с “оперативно интересни” субекти, което означава – с неговите събандюги, но всъщност му спретнали досиенце през декември 1996-а, щото си общувал не с оперативно безинтересния Пашата, а с оперативно интересния 85-годишен Тодор Живков (под домашен арест в Бояна) и с оперативно интересния Цар Симеон (той пък в Мадрид, да му се не

19 + 14 - !
МУТРОЧЕНГЕСАРИЯ,

Когато казва, че досието на “Конгрешънъл куотърли” е глупост, а грамите на американските посланици – празни приказки, Борисов признава, че е Буда. Сиреч – доносник, кука и ченге. И като доносник трябва моменталически да бъде презрян, изритан и натирен от всяка позиция в държавата. Всеки друг на негово място щеше да бъде презрян, изритан и натирен. Някой дава ли си сметка колко почтени и достойни личности бяха опозорени като “гадни доносници” и “гнусни ченгета”, без да са написали и една дума срещу когото и да било! Но така е в България – позорът е за достойните, славата – за недостойните. Защото Борисов е мутра и милиционер. Мутро-милиционер, който установи диктатура на мутро-милиционерщината и превърна държавата в мутро-милиционерска територия. В хермафродит. Защото не държавата пречупи гръбнака на мутрата, а мутрата смаза гръбнака на държавата. И защото държавата се вмутрясва откъм главата.

19 + 14 - !
Компромат е,

Защото е умишлено подготвяно с определена цел. И откъде си убеден, че всичко е вярно, особено, след като свидетеля/ите/ е мъртъв?Тях пита ли ги някой как и защо Цветков умря в пододящ момент?

18 + 11 - !
,

Стягайте си дупетата комуноиди. Идва нов мандат.

12 + 4 - !
,

Сугарев е абсолютен пич. Гордост е за всеки честен българин и омразен за т. н. социалисти.

18 + 10 - !
Едвин Сугарев е снесено от БКП,

Мата Хари, 09/02/2013 - 17:05 Едвине, пий си редовно хапчетата човече!Не се занимавай с нещо от което нищо не разбира тъпата ти глава.

3 + 12 - !
Комуняга,

КПСС БКП КПСС БКП УРАААААААААААА. нАПРЕД ДРУГАРИ СМЕЛО ИСТИНАТА Е В РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СТРАХОТНИ ТЕХНОЛОГИИ. САМО ТЕ ЩЕ НИ СПАСЯТ ОТ ГЛАДА, ЗАШОТО СКОРО И ТЕ ЩЕ СТАНАТ ПО-БОГАТИ ОТ СРАЗЕНАТА ГЕРМАНИЯ А ЗА НАС КАКВОТО ОСТАНЕ И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ.

1 + 0 - !
Дарева
Аз пък ще си гласувам, както досега, за моята партия БСП ! Къде е по Европейски авторитет и култура Станишев, къде е пожарникарят Борисов. Щели сме да се нагушим с отпуснатите пари от еврофондовете. Не съм убедена. Самият факт, че ДПС успя да предизвика такава остра реакция на ЕП към политиката на ГЕРБ, показва, че Тройната коалиция се ползва с авторитет и ще открива все повече последователи !
До Дъртева,

Ти си пълен антипод на Левски!

36 + 5 - !
ХАЙДЕ, ДАРИ,

ККПСС БКП КПСС БКБ КПСС БКП -УРАААААА УРААААА УРААААА. иСКАМЕ СИ ЧЕРНОБИЛ СТАРИТЕ ЖИГУЛИТА, ЗАПОРОЖЦИЕ И ЗДРАВИТЕ МОСКВИЧ1И. . . . .

36 + 4 - !
БКП-ДС кукловоди,

ние управляваме тая територия глупави тикви. Ние

14 + 3 - !
коко,

еи прост народ слаба държава

6 + 1 - !
геро
Предпочитам "Буда" от ЦСБОП да ни управлява, отколкото Гоце, Сава и др. , идр. знайни "герои" от ДС.
БКП-ДС-ББ,

“Бойко Борисов беше агент на Шесто главно управление на Държавна сигурност, а след това бе реактивиран като секретен информатор на ЦСБОП. Знам това със сигурност, защото съм виждал документи. Поли Пантев, когото лично познавам, и Младен Михалев-Маджо бяха сътрудници на съвременните служби. Последните двама помагаха с информация по линия на наркотрафика и оръжейните сделки, свързани с предприятието “Кинтекс”. Това заяви преди минути пред агенция ПИК бившият депутат от Великото народно събрание Пламен Симов. Той е водил парламентарно разследване в качеството му на Председател на подкомисията на Великото народно събрание за персонални престъпления и вини на бившия режим. А това, че е бил агент на Държавна сигурност, личи след това и от кариерното му развитие. Той е станал член на БКП и е работил в МВР. А това е нямало как да стане без подкрепата на ДС в онзи момент”, категоричен е г-н Симов.

14 + 15 - !
БКП-ДС-ББ,

Към документите изтекли в Balkanleaks има обяснителна бележка. В нея се твърди, че Борисов е вербуван от Държавна сигурност още в средата на 80-те години. Тогава срещу него е заведено дисциплинарно дело за лъжесвидетелстване. Борисов свидетелствал по бракоразводно дело, но се оказало, че излъгал. Следва вербовка от Шесто и ДС урежда дисциплинарката да бъде прекратена. Досието на Борисов като доносник на ДС е било пришито към ДОН “Буда”, но е прочистено от дългогодишния кадровик в МВР Борис Димитров, твърди се още в бележката. През ноември тази година Димитров беше назначен от правителството за шеф на Държавната комисия за сигурност на информацията (ДКСИ).

12 + 16 - !
цитат,

За изпълнител на мократа поръчка бил вербуван Димитър Йоневски. Заръката дошла от Димитър Вучев-Демби. Самият Йоневски е един от свидетелите в процеса срещу Баретата. Пред съда той потвърди, че му е било предлагано да застреля Златомир, но той отказал да се заеме с това. Говори се, че дори Демби не е истинският поръчител на ликвидацията на Баретата. Според същите слухове в дъното на този план стоял Алексей Петров, който искал да пусне ръка върху наркобизнеса на Златомир. „Хората на Баретата винаги са имали връзки в прокуратурата и затова пускаха жалби срещу всички, които отказваха да се присъединят към него“, бе категоричен Демби. „Той е поръчител на убийства. Баретата държи наркотиците в България“, са думите на Демби тогава. Баретата беше арестуван на 7 февруари 2009 година, след като се предаде на ДАНС. Срещу него бе повдигнато обвинение за организиране и ръководене на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици и убийства. Показания срещу Златомир Иванов тогава дад

6 + 9 - !
СЪДРУЖНИКът ТРАКТОР,

Буда” може да се окаже в моята килия за връзки с организираната престъпност!

9 + 17 - !
Пламен Симов,

- Аз ще ви извадя някои части от разговора ми с Григор Шопов, който бе записан на ролков магнетофон по мое желание. По време на диалога ми с него, освен нещата, които ви споменах, научих още нещо: “Собственикът на охранителната фирма на Живков е бил активен сътрудник на Шесто Управление на ДС”. - Да не искате да кажете, че Борисов е бил агент на Държавна сигурност? - Точно това искам да кажа. В момента той обяснява как е бил вербуван за информатор на съвременните служби. По този начин целта му е да прикрие старото му досие на агент от Държавна сигурност. - Има ли документи за това? - Предполагам, че копия от тези документи се пазят и един ден те ще излязат на бял свят.

8 + 13 - !
БКП-ДС-ББ,

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) ще продължи постмониторинговия диалог с България. На заседанието на ПАСЕ с 61 гласа „за”, 59 „против” и 4 въздържали се не е минало предложението да отпадне изцяло наблюдението. Следващите, които са решаващи два гласа „против” са били на българските депутати Янаки Стоилов и Юнал Лютфи.

7 + 2 - !
Брахмин,

Ние пък ги предпочитаме всичките в панделата. Рано или късно там ще се бУдУват.

5 + 3 - !
1
А досиетата на стотици български офицери са публикувани в интернет и се търкалят по вестинци от такива като теб и Станишев Хохегер.
Стар
И ти ли, Бруте, мина към управляващите. Ами който ти плаща към него си. Навремето от ръката на Костов получи място на посланик в Индия, добре ти беше. Пълна компрометация Сугарев, пълна!
Сугаридзе,

Да не би пак да се стяга за посланик някъде? Добре се живее явно с висока позиция, служебни екстри, никаква работа, пътувания, пълен релакс - и ти плащат много добре на всичкото отгоре! Както се вика, "тука ли си, Пенке ле!"

7 + 17 - !
Джорето,

Човека ви го обясни много точно, но не искате да го чуете. . . Добре, хора всякакви, но защо точно тук се опитвате да вменявате неща неверни?Младежите от БСП си имат специализирани сайтове, там пишете. . .

19 + 1 - !
усещаш ли,че,

Написаното от теб, доказва, че Костов е червен и действа взаимно с БСП.

10 + 9 - !
трябва повече четене
И този си призна, че го е чел. Но го пазел в тайна.
111
Не е важно, за обществото, кой е изнесъл досието по- важно е дали е истина съдържанието на документите.
.,

Никой досега не е оспорил автентичността на изнесените документи.

11 + 2 - !
Яне Янев,

"Разполагаме с много доказателства, с документи, затова в какви афери са участвали Бойко Борисов, Цветанов и други лица от ГЕРБ. Ако ги изнесем ще предизвикаме грандиозен скандал, и ще шокираме обществото с това колко изцапани са ръцете на властимащите. Вероятно ще го направим, но чакаме подходящият момент.

9 + 10 - !
АВТЕНТИЧНИ,

Документите за агент “Буда” са автентични и не могат да се тълкуват като компромат. ДОН “Буда” е доказателството, че МВР или лъже, или манипулира обществото. Това се казва в анализ за случая “Буда” на Мария Дерменджиева, известен изследовател и експерт на архивите на Държавна сигурност, с награди за работата си, преводач и журналист. Самата тя е цитирана в публикациите на Биволъ.

11 + 7 - !
*-*,

Вместо да драскаш небивалици прочети съседната статия с изнесените от Янето разсекретени доказателства и ще разбереш какви са ги вършели възлюбените ти от тройната ламя. Там за разлика от брътвежите на биволь има точни СРС-та които няма как да не ви бръкнат в червените гъ**ве.

11 + 2 - !
22,

И какво съдържат документите?Намерение на някой да вербува Борисов за информатор на службите през 1996-та година. Както отбеляза и Сугарев, прави се опит от пропагандата да се сложи равенство между доносник на комунистическия режим, каквито са били например Гоце-Първанов, Виктор-П. Стоянов, Ивайло-Иво Инджев, Сава-Доган . . . и информатор на ЦСБОП-службата за борба с организираната престъпност в демократичната вече през 96-та г. България, в каквото се опитват да абвинят Борисов, въпреки, че в това досие няма нито един документ с негов подпис. Дори документът с намерение за вербовка отдолу на Съгласил се:няма подпис. Е, къде е скандала?

12 + 4 - !
КРИМИ,

Според антимафиотите ИПОН е криминална групировка подобна на СИК, ВИС, ТИМ, и други, за които също са заведени разработки, общо 17 на брой. Особено внимание в разработката е отделено на две убийства свързани с ИПОН, останали неразкрити и до момента.

6 + 10 - !
До 22.........................,

Ти имаш ли си ОИН /Оперативно-издирвателен номер/-ЕГН на криминален контингент ???? А "БУДА" . . . ИМА. . .

5 + 9 - !
22 до горния,

Момче, афера. бг ли ти е "високонадеждния" източник на информация?Предполагам, че си същата кучешка тения, като авторката и спонсорите й. Като знаеш ОИН на Буда, сподели го, ако обичаш, да го научим и ние.

13 + 3 - !
....
Едвин Сугарев си е такъв. През 2005 преди изборите, когато Тройната коалиция дойде на власт, беше разпространил слух, че Костов се срещал тайно със Станишев, за да се договарят за ново правителство и това се тиражираше непрекъснато, което естествено допринесе да са по-малко процентите за Костов и повечко за НДСВ, БСП и т. н. Когато Костов критикуваше НДСВ разни хора начело с Едвин Сугарев обясняваха, че видиш ли Костов си показал скритата БСП-арска същност и помагал по този начин на БСП. Щом НДСВ се коалира с БСП и се разбра, че НДСВ е проект на БСП изведнъж всички забравиха какви са ги дрънкали и смениха плочата с дайте да търсим алтернатива и я Бойко - ето ти алтернатива, въпреки, че Бойко се пръкна именно от НДСВ. Когато сините обясняваха 2001-ва какъв е Бойко тогава всички говореха как сините разпространявали слухове, понеже ги било яд на НДСВ и се опитвали да дискредитират Царя. Бойко пък дълго време обясняваше, че Костов си е комунист и те са си едно(с БСП). Абе изобщо разбирачи.
БАНДИТ-"Гл.СЕКРЕТАР",

През 2001 г. правителството на Симеон Сакскобургготски идва на власт и назначава Борисов за главен секретар. Нека да излязат и да отговорят на въпроса за назначаването на Борисов Георги Петканов, който по това време е вътрешен министър, Сакскобургготски и Петър Стоянов. Ако се създаде анкетна комисия в парламента, но аз лично се съмнявам, че Борисов със своето мнозинство ще позволи това, тримата да бъдат първите поканени в Народното събрание и да отговорят, защо са назначили Борисов. Заради професионалните му качества или по други причини. Трябва да стане ясно дали сенчестия бизнес и групировките назначиха Борисов за главен секретар на МВР.

10 + 6 - !
....
И накрая какво се оказа, че Бойко е лъгал като дърт циганин дълги години обяснявайки как Костов е комунист и си е едно с БСП, понеже както скоро разкри Костов го е подкрепял и му е обяснявал, че той трябва да бие БСП, няма кой друг. Значи някой те подкрепя и те нахъсва да биеш БСП, а ти обясняваш по телевизиите, че е комунист и работи за БСП тайно. И защо ли го правиш - защото всъщност ти си комунист и задачата ти е да клепаш истинската алтернатива на БСП в лицето на Костов.
?,

Кой беше тоя Костов бе?

9 + 11 - !
....,

Еми Костов беше финансов министър и министър-председател, в момента е председател на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция.

9 + 6 - !
по-конкретно,

Костов е мангала, който продаде България за жълти стотинки.

15 + 10 - !
....,

Хахаха Еми жълти стотинки е по-добре от да си цял живот на минус нали и да работиш на загуба и плащаш дългове ?

5 + 7 - !
oдо ....,

Умнико Костов не се е срещал със станишев, но 97 год се е срещал в ресторант извън София по тъмни доби с покойния Добрев и Първанов, за която среща до момента не е отрекъл. Питай го обещал и е на тази среща, че възкачи ли се на трона, няма да закача никого и да му търси сметка за нищо, както и стана?

10 + 4 - !
....,

И това кой го казва само съдържателя на явочна квартира Жан Виденов в предавантео на агент Димитър. ХАХАХА и пак ХАХАХА

6 + 4 - !
fedoka,

tuk ima edin koito pita koi beshe kostov, , , , , ami kostov e tozi koito chervenata hunta kato mu chue imeto i krav sere i gaz pikae, ot strah da ne bi da se varne i darjavnosta otnovo da ia bade.

5 + 1 - !
Едвин Будов Шивов
Сугарев е поредния Кукурделник. От везирстването си в Индия е научил бая работи за Буда. Обаче антикомунистическите му бълнувания ептен са ошашавили кратуната му.
pastat
Не е изненада, че смятаният за малко откачалка дисидент обърна резбата. Беше готов да си отреже брадата за истината, а днес се врътка на тиквите при толкова факти, истини и документи. Май ще откриват мисия в Катманду или Бутан, близо до любимата Индия. Кой изкарва кинти от сайтове? Криза, хаос, червените няма да ми дадат нищо, кой не се продава. . . Ма да не изтегля късата клечка? Нямам друг шанс. . . А другият вече измислен дисидент удобно не му задава неща - за първата папка и корицата, за ненужния подпис, за това фактите компромат ли са. Навремето нововремецът избяга с транспортера към турската граница по време на воиниклъка и така стана борец в Централния. Тури го на Царя за 4 мес, оня му го върна за дълго. Но мошениците виреят навсякъде в страната на тиквите, както и преди.
....
Но споко, ще мине време маските ще паднат още повече и тогава ще се върне истинската алтернатива на БСП в лицето на сините(без предателите СДС), може Костов да го няма понеже е възрастен, но там има млади хора, също на ниво и тогава вече няма мърдане БСП ще се наложи да се реформира изцяло ако иска да управлява някога пак. И тогава за първи път ще имаме нормални партии с нормални хора и нормален избор, а не некви корумпирани, ДС офицери, подполковници, масони, комсомолци, партиини секретари, доносници, мутри, ченгета и т. н. Дано да се случи по-скоро.
не бълнувай!,

Ми те сините комсомолци или костомолци какви са бе момче?На Къде членуваха Христо Бисеров и Йордан Цонев, преди да отидат в ДПС, а?

11 + 6 - !
....,

ЧленуваХА нали ? :)

10 + 2 - !
да,

Маса негодници станаха милионери покрай СДС и Костов. Един файтон гладни излъгани камилчета, все още се надяват, че от цицката "костов" може да потече мляко.

10 + 8 - !
....,

Мда тези негодници бяха по-негодници от тези дето фалираха държавата няколко пъти. Ако беше толкова зле нали България щеше да фалира бе човек, нали нямаше да ни приемат в ЕС. Айде ако може да почнете да мислите малко и тогава да пишете коментари. Така иначе няма смисъл да напишеш първото което ти дойде на акъла и си чувал да говори някакъв комуняга недоволен, че му е отнето правото по партиина линия да владее фабрика или завод, който работи на загуба, но работи понеже народа плаща загубите.

8 + 2 - !
=,

ОТКОГА КРЕЩЯ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА Я ПРАВИМ НАНОВО!!! И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТ ЗАТВОРНИЦИ - ПРЕДИМНО СИКАДЖИИ, ВИСАДЖИИ И ВСЯКАКВИТЕ ИМ ТАМ КОЛЕГИ, ДЕТО ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК СА ВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА НА АБОРДАЖ И Я ОГЛОЗГВАТ КАТО ГЛУТНИЦА ПОМИЯРИ!!!

13 + 2 - !
Добри
Най-накрая и Сугарев ще изкара някой лев! И на децата е ясно кой е изкарал досието. Още на пресконференцията по повод изборната победа на ГЕРБ, Борисоглу обяви че я посвещава на дядо си, когото "комунистите го убиха като куче!". Логично последва въпроса как тогава Борисов е попаднал в Симеоново? Или лъже за дядо си, или с помощта на ДС, нали? При постъпване на работа всеки попълваше въпросник в който фигурираха и такива въпроси: имате ли роднини или близки зад граница, имате ли роднини или близки пострадали от мероприятията на Народната Власт? При положителен отговор кариера не се предвиждаше, при лъжа - съд! За работа в МВР да не говорим! Как е отговорил Борисов при кандидатстването си в ДС? Как баща му стана офицер в МВР след като е син на враг на народа? Начинът е само един - сътрудничество с ДС. Явно става въпрос за потомствени доносници. С времето Буда реши че наистина е бог и премина от другата страна. Естествено последва наказание.
Отново си прав!
Никой не може да те обвини в "Бойковизъм", неведнъж си бил критичен към него. Но не могат да те обвинят и в несправедливост и криворазбрана демокрация!Напълно съм съгласен с теб!
:),

Сугарев е същия боклук като Янев. Накъдето задуха вятъра - натам.

5 + 7 - !
Виктор
Бас ловя, че и последните сметки за тока са инициирани от БСП и извършени от вътрешни хора в електроразпределителните.
Я каква излена тя. . независимото биволче се оказа най-обикновенно проституиращо говедо на комунистическа ясла. . . . а списващите го черноризци, все отбор политпомияри с тясна насоченост в посока анти-герб, и практикуващи френски ласки за всичкото, , другари, , . . . , , "Собствениците на Бивол са Алберта Леон Алкалай и Асен Недялков Йорданов. АЛБЕРТА ЛЕОН АЛКАЛАЙ e управител на ПР агенция ИМИДЖ ЕДВЪРТАЙЗИНГ чиито капитал е от"АЙДИЪС ФОР ЯНГ ИМИДЖ" ООД - САЩ , който в България е представен от Асен Янчев Кузмов. Асен Янчев Кузмов е кандидат за общински съветник в Поморие от квотата на БСП. Замесен е и с НДСВ, тоест Тройната коалиция ПЛЮС СДС. Основният журналист на Бивол е Атанас Чобанов, на 5 място в листата на синята коалиция за изборите за европарламента.
....,

Каква брилянтна, задълбочена констатация си направил. Изобщо не е първото, най-елементарно нещо, което на някой луд фен на Бойко би му хрумнало.

3 + 5 - !
до ....,

Колкото и да се правиш на компетентен запетаята горе ти го е писал ясно и точно и даже е забравил да спомене, че Асен Йорданов е брат на Недялко Недялков, издател на жълт вестник приближен на Трактора. Сега иди и си вземи стотинките за днешните коментари от Позитано или Костов , което е едно и също.

6 + 4 - !
....,

Добре отивам да си зема стотинките от Позитано или Костов, което е едно и също и няма да чета вече Биволъ щом брат на Асен Йорданов е Недялко Недялков, който е приближен на Тракторът. Интересно как някой приближен твой съратник Тракторът в този случай те допуска да изнесеш всички факти и данни за престъпната му дейност или пък как близки твои хора по партиина линия БСП, НДСВ и т. н. те оставят да изнесеш същите неща уличаващи ги в корупция и връзки с мафията. Ако може запетаята горе да каже ще съм много благодарен. Като четете само неща за Бойко или направо нищо не четете, това не означава, че те не съществуват. Мислиш, че в сйата на Асен Йорданов няма нищо за Трактора ли или за БСП и НДСВ ? Объркал си се приятелче. Не си чел, не си влизал, не си запознат, не си следил, а говориш и се правиш на умен. Сори, по тая линия няма как да ги пипнете Биволите. Тоя път номера с тоя работи за оня или обслужва тея близък е с други, няма да мине. Потъва корабчето и това е.

3 + 5 - !
....
Колкото и минуси да ми цъкате под коментарите това не променя факта, че сте гласували за бодигарда на бай Тошо - човека под чието ръководство България фалира 3 пъти и предизвика демографски срив щом границите се отвориха или за бившата БКП сега БСП. Пълни идиоти сте си и това не може да се промени с цъкане на минуси и коментарчета в интернет какъв е демон Иван Костов и как е разпродал държавата. Бъдете си идиоти щом ви харесва, демокрация е, всеки може да бъде точно толкова тъп, колкото в действителност е.
„Буда“ е в „цугцванг“
Много специалисти, а и проф. Дайнов казват, че това за „Буда“ си е вътрешна работа, ГЕЙбърска . . . от 2-ри, 3-ти ешалон напъват за първа линия и битката ще е жестока, кървава . . . . . мафиотска. Който и да го е измислил Цветанов или друг, добре го е измислил. „Буда“ е в „цугцванг“ и няма полезен ход. Ако си подаде оставката, ще изхвърчи като БАНДИТ „Буда“, а не като герой строящ магистрали, музеи и т. н. приказката за краставицата я знаем. . . . . . . Ако не си даде оставката до изборите ще се пържи на бавен огън, щото ще му вадат целото досие та чак и до „Буда“ агент от ДС VI-то управление през 80-те години. . . . . А и как го е направил Цеко, че все едно БСП и Петков са виновни . . . . абе кой ми ака у гащите. . .
,

Бре, какъв проф. ми цитираш?!Я провери, цитиращия, къде е бил този "проф. Дайнов" преди 1989 год. ?!Да не би да се окаже АОНСУ, а?Знаеш какво бешо това и кой преподаваше там и най-вече какво?!Я виж коренчето на този некъпан преподавател от АОНСУ какво е?!Или ще ме убеждаваш, че от червен бодил се раждат сини хризантеми?!И накрая един съвет от позитанския "будизъм"!Вземаш една "буда" и питаш безродието Станишев как да си я завреш. . Той знае как от такива "буди"се извлича "удовлетворение"!И след тази "будистко"-спинозна дейност отиваш при М. Манолова да ти връчи хаповете и поредното шизофренично писание!А след това-чети отначало, шизи вмирисано!!!!

12 + 4 - !
БиволЪ
„В понеделник пускаме документ, който ще разтърси България. За да няма проблем с видимостта го закачаме за “Уикилийкс”, така че ако стане нещо с “Бивол” потребителите ще стигнат до него. ”, съобщава Асен Йорданов от сайта Биволь. Тъй като Биволь непрекъснато е атакуван, документът ще бъде качен и на „Уикилийкс” за да може при сриване на Биволь да бъде прочетен.
....,

Дано да разтърси идиотите, които гласуваха за Боко, защото аз съм разтърсен още 2001-ва година, когато за първи път видях Боко с шлифера и каубойската шапка да се разхожда при местопрестъплението около убитите си колеги.

10 + 8 - !
краваль,

Асене колко ти плащат комунягите, защото ако един ден те окошарят за изнасане на класифицирана информация Марковски ще ти трябват доста пари?

7 + 5 - !
....,

Много ти се иска да го окошарят ама няма да стане ченгенце малко. Информацията е с изетекъл срок на засекретяване 15 години. Вие които потъпквате истината като се криете зад разни директиви и разпоредби рано или късно изяждате големия. Сега това се случва в момента пред очите ни. Виж и какви неща има за комунягите там в сайта и тогава говори, че му плащат идиот такъв.

4 + 5 - !
м.а.ф.и.а,

БиволЪ - вестникът на мафията.

4 + 2 - !
дрън-дрън,

ярина-дрънкина (предназначено на биволите :)

2 + 1 - !
Щом опряха до Сугарев........
Щом опряха и до Сугарев, нещата отиват на лошо. И колкото всички да се правят на ощипани, нещата са ясни. Борисов е бил свързан с организираната престъпност и е вербуван да донася за своите. Предполагам, че ако има нови документи те ще бъдат в тази посока. И не е важно кой изнася документите. Важно е, че ни се дава възможност да изразим отношение към престъпността и свързаването и с държавните структури. В тази посока трябва всички заедно да мислим. Нали всички искаме да ни представят в управлението на държавата честни, компетентни и почтени хора. Даже при най-малките съмнения, човек трябва да си ходи. А ние като кръжок мазохисти започваме да търсим причини, за да се мъчим и в бъдеще. И докога типове като Сугарев ще си присвояват ролята на морални арбитри?Досега не съм прочел нито ред написан от него, в който да каже нещо положително за някого. Писанията му са пълни със злоба. И тъкмо той да дава оценка как реагираме. . . Как да кажа. Има много достойни хора, но Сугарев определено не е между тях!
Istina
E I v sluchaia niama znachenie koi I zaschto go izvazda po vaznoto e Che imame ministar predsedatel koito e ot kriminalnia kontingent I upravliava BG. Stiga demagogstvane. Naroda zagiva I darzavata.
аз
Ама , че толкова ясно , като деня. Дори и комунистите го знаят , но те никога не говорят това , което мислят а още по-вече не вършат това , което говорят. Те са получовеци полузверове!
аз
Ами аз пък не виждам какво по-компрометиращо има в това досие от всички изнесени преди това на почти всички комунисти, като напр. на Гоце или на Доган. Може би комунистите с това досие наистина постигнаха това , което от край време искаха да кажат на народа ЧЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ а не само те !
:),

Че нали и Мутрата е член на БКП. Какво чудно има в това, че е комунист-престъпник, като всички останали комунисти?

5 + 6 - !
fedoka
navremeto uvajavah edvin, misleh go za naistina edin istinski demokrat, no eto che lasna i negovoto licemerie. misleh si mnogo stranno che i toi mrazi kostov, neshto ne e nared, , , , , , , . no vsichko si doide na miastoto, potvardi se mnenieto che koito mrazi kostov e bokluk, komunist, prestapnik, chenge, korumpe, lizach na hranilka , psevdo elit i psevdo jurnalisti. . . . edvin e edin ot tiah, izberete sami ot koi e.
....,

Да, като например Слави Трифонов, който орева орталъка, че Костов му спирал Хъшове, но забрави да спомене, че днешното му шоу тръгна в края на управлението на злия Костов, когато се стана възможна продажбата на Ефир 2 и стартира БТВ. Тогава всички пак така - щом Слави Трифонов не харесва Костов значи нещо не е наред, но сега стана ясно що за стока е и Слави Трифонов. Господин ако може да посоча министри Бойко понеже си ми приятел.

9 + 1 - !
Антисугаревски
Сугарев ли ис, какъв си, не искам и да те зная, ама, много ниско си паднал бе, нещастнико! Или много скъпо са ти платили?!
Х.Химлер
НЯКОЙ ТАКАВА КАША Е ЗАБЪРКАЛ В БГ, ЧЕ И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО НЯМА ДА РАЗБЕРЕ И СЕ НЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е, КАКВО СТАВА И НАКЪДЕ ОТИВАМЕ. . .
.
Още глад трябва и ебане да им дойде акъла в тиквите. Бойко та Бойко нашия човек-колко просто племе. И оня Костов мръсника - къде обра България.
fedoka,

spodeliam napalno pich.

1 + 0 - !
Сугарев е абсолютен пич. Гордост е за всеки честен българин и омразен за т. н. социалисти.
Мата Хари,

Едвине, пий си редовно хапчетата човече!Не се занимавай с нещо от което нищо не разбира тъпата ти глава.

6 + 11 - !
Лустрация
Отворете, Бойко всички ДС досиета, сега е моментът и лустрация!
Е как да отнвори,

кщато неговото е РАЗРАБОТКА на обект от криминалния контингент. Ясно като бял ден. За никакво сътрудничество със службите не може да става на въпрос. Той е бил разработван като много други мутри по онова време войници на силовите групировки. СИК съществува в разработките на спец. службите. Айди стига!Документите на Бивол са абсолютно точни. Все едно как са попаднали у тях но е така.

4 + 6 - !
Едвин Сугарев е снесено от БКП
А този юда, кой го храни?
до 18:31,

Питай Иван Костов за това?Той ще те светне кой храни този гологлав лумпен.

4 + 3 - !
novae
Едвине, абе теб костов те беше изпратил някаде в Монголия, и сигурно не си се върнал ОЩЕ.
Палица Огнянова
Много сте наивни дами и господа. Та разбира се, че ние създадохме ГЕРБ и ние ще го разрушим. ГЕРБ си свърши работата добре, но времето му изтече. Другаря Борисов го очакват много тежки икономически задачи в бъдеще, ще го използуваме в банковата система на България, а и българите искат нови лица в политиката. Несретници като Сугарев ги използуваме само да гонят мухите от задника на коня, който сме яхнали - така беше със СДС, НДСВ и сега ГЕРБ. Със Сугарев направихме грешка като го хрантутихме толкова време, изпратихме в Индия, след това го натирихме в Монголия, но той така и не разбра напълно нашите дългосрочни планове, които другаря Александър Лилов състави още през 80те години. Не престана за тази негова "свобода" да приказва, като че ли някой го е вързал. Съвсем сте се загубили Сугарев, но не успяхме да Ви помогнем, обвинявайте себе си.
до Палица от Пижо,

Яж ми кура, фатмак!

3 + 2 - !
Палица до Пижо,

На мекия си х. й де за нищо не става какъв кур какви 5 лева бе боклук?Какво да ти яде като нямаш нищо в гащите.

5 + 2 - !
д
Сугарев, жалък си.
ДВ
СУГАРЕВ , не се напъвай да разбереш кой го е изнесъл досието. И не бъди адвокат на мутрите и на това престъпно правителство. Знам . . . слагаш ги на везната БСП и ГЕРБ и залагаш в тази игра на Герб. Не се омърсявай. Най-добре е да стоиш настрани. Остави ББ да се оправя сам. Нека изпие докрай чашата. . . . . НИЕ трябва да сме благодарни на тези които ни запознаха с тези документи. Нека знаем КОЙ КОЙ е ? С непосилна задача се нагърбва и Бъчварова. След като Борисов, Цветанов и Флоров се оплетоха в лъжи , на хоризонта се появява Бъчварова , разни генерали други спецове да бранят Борисов. Помним как се оплете Марковска. Не че имаше кой знае какъв грях, но се оплете в лъжи по време на изслушването. И само заради това беше елиминирана. ББ е трябваше да въде подготвен за една такава развръзка. Докато Борисов въобще отрича да е служил на службите, то шефката на кабинета му косвено признава че ББ е служил на службите . Но подчертава, че е служил на демократичните служби. Да го приемем , че така, дока
ДВ
. Но подчертава, че е служил на демократичните служби. Да го приемем , че така, докато не се появат документи че и преди 89 г. е бил сътрудник на ДС . Знае ли как се вербуват хора. Как се набелязват за вербуване. От какво се изхожда когато даден офицер вербовчик си набележи някого. Вербуваха се и се вербуват проститутки, заради контактите им с чужденци. Не и пречат да проституира, понеже е вербувана. Вербуват се престъпници , като им се поставя задача да слухтят в средата в която са като им обещават да не ги закачат за техните „прегрешения”. Вербуват се и хора които с нищо не са прекрачили закона, заради контактите им с чужденци и т. н. Всеки ще разпознае от коя категория е бил Борисов. И съм уверен , че ако не писмено то устно ББ е топил събратята си. И това е едното от което се страхува.
.
Никога не е късно един човек да стане за резил. Бедата е че няма време за връщане.
Баба Меца
Луди пари имат червените бандити и правят и БИВОЛЪ. Едно време създадоха БЪЛГАРСКИЯ ЧАДЪР. Само на ГЛУПАЦИТЕ не им е ясно това. Вчера Симеон Дянков беше попитан от Л. Кулезич защо говорят, че той смачкал бизнеса. Не съм виновен аз, каза той, а обстоятелството, че от бившия соцлагер само България не направи лустрация. В другите държави на аналогичните на бкп - номенклатурата и на ДС им се забраниха управленски длъжности и да управляват държавни и даже частни фирми. Тука банките са в ръцете на синовете и внуците на бившите комунисти и те дават заеми само на своите си хора. А бизнесът без заеми не може. ЗНАЧИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИТЕ - ОСТАВИХМЕ СЕ БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ И, ОСВЕН ТОВА, ПЛЕМЕТО НИ РАЖДА ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ УРОДИ КАТО ПРОТИВНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЕГАШНАТА ОПОЗИЦИЯ, КОИТО СА НЕПОБЕДИМИ. Как да победиш лъжите на Станишев и сие? Другите държави си нямат чак такива животински изроди. Инак те щяха да се прочуят с ЧАДЪР. Но нямат. Ние сме на върха по извратеност. ДА СE ПРИМИРИМ!
Палица Огнянова,

Бабо, защо не си лягаш вече, късно е, запис на шоуто на Слави ли гледаш? За бизнеса в България не се грижи, ние сме го поели. Пари имаме много и даваме на който служи на България. Навремето другаря Премянов раздаваше пари за щяло и нещяло, дори на враговете, но сега позатегнахме колана, а и европейските фондове не са толкова много та да ги пилеем с лека ръка. Те децата все викат по телефона - мамо пращай, пращай, но не знаят, че с матрала все по-трудно се работи. Не е лесно, добре че поне ти си го разбрала и си се примирила.

1 + 4 - !
'ВОЛЪ'
Съдържание папката няма! Всъщност съдържание е самия акт на изваждането й от БСП! Пък, който има акъл да мисли, който не - да лае и да върне на власт комунистите в България!
fedoka,

che te komunistite ne sa si hodili, ot kade da se vrashtat.

1 + 0 - !
Сугарев
Платената кохорта бълва огън и жупел срещу тебе, защото си успешен. Поздравления. Колкото повече жлъч срещу тебе, толкова по - голямо доказателство за успеха ти.
.,

малеЙЙЙЙ. . . всичко навързано като свински черва!Мутра - Премиер, срам пред цивилизования свят.

1 + 1 - !
Сугарев
Платената кохорта бълва огън и жупел срещу тебе, защото си успешен. Поздравления. Колкото повече жлъч срещу тебе, толкова по - голямо доказателство за успеха ти.
Galileo
И все пак, Бойко Борисов е велик българин и патриот, но Едвин Сугарев е още по-велик. Браво Еди, да си жив и здрав! А що се отнася до въпросния Цвятко Цвятков, той в момента ври в един и същи котел, заедно със сатанарха Максим.
asd
ами да.
asd
ами да.
00
В понеделник пускаме документ, който ще разтърси България. За да няма проблем с видимостта го закачаме за “Уикилийкс”, така че ако стане нещо с “Бивол” потребителите ще стигнат до него. ”, съобщава Асен Йорданов от сайта Биволь. Тъй като Биволь непрекъснато е атакуван, документът ще бъде качен и на „Уикилийкс” за да може при сриване на Биволь да бъде прочетен.
Младите българи
http://www. youtube. com/watch?v=6L9PzELtN_4. Тези ще видят сметката на бсп- то.
Баба Меца
Луди пари имат червените бандити и правят и БИВОЛЪ. Едно време създадоха БЪЛГАРСКИЯ ЧАДЪР. Само на ГЛУПАЦИТЕ не им е ясно това. Вчера Симеон Дянков беше попитан от Л. Кулезич защо говорят, че той смачкал бизнеса. Не съм виновен аз, каза той, а обстоятелството, че от бившия соцлагер само България не направи лустрация. В другите държави на аналогичните на бкп - номенклатурата и на ДС им се забраниха управленски длъжности и да управляват държавни и даже частни фирми. Тука банките са в ръцете на синовете и внуците на бившите комунисти и те дават заеми само на своите си хора. А бизнесът без заеми не може. ЗНАЧИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ - ЗАГУБЕНИТЕ - ОСТАВИХМЕ СЕ БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ И, ОСВЕН ТОВА, ПЛЕМЕТО НИ РАЖДА ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ УРОДИ КАТО ПРОТИВНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЕГАШНАТА ОПОЗИЦИЯ, КОИТО СА НЕПОБЕДИМИ. Как да победиш лъжите на Станишев и сие? Другите държави си нямат чак такива животински изроди. Инак те щяха да се прочуят с ЧАДЪР. Но нямат. Ние сме на върха по извратеност. ДА СE ПРИМИРИМ!
hagen,

Ясно е, че мутрата Борисов като елемент от криминалния контингент логично да попадне под фокуса и винманието на спец. службите и бъде разработван каквато всъщност е преписката "Буда". По онова време той е член на зловещата силова групировка СИК грабила и крала народа. В цивилизования свят нявма накъв случай МУТРА-ПРЕМИЕР. Ний пак открихме топлата вода и колелото.

3 + 2 - !
магаринчов,

БАБА МЕЦО ЩЕ ТЕ ГАЗИ ТЕЖЪК БЕСЕПАРСКИ ХУЙ.

0 + 0 - !
магаринчов,

БАБА МЕЦО ЩЕ ТЕ ГАЗИ ТЕЖЪК БЕСЕПАРСКИ ХУЙ.

0 + 0 - !
Пенев
Не обичам комунистите, но трябва да кажа: Браво на БСП! Стигнахме до там, че да разчитаме от Позитано да ни спасяват от бедствията Буда и Сугарев!
Ало Пенев,,

Не се прави на олигофрен, защото си си такъв! Ти също си позитанско псе, марш оттука кретен, бегом във форума на вестник "Дума"!

3 + 1 - !
.,

малеЙЙЙЙ. . . всичко навързано като свински черва!Мутра - Премиер, срам пред цивилизования свят.

2 + 2 - !
hagen
Ясно е, че мутрата Борисов като елемент от криминалния контингент логично да попадне под фокуса и винманието на спец. службите и бъде разработван каквато всъщност е преписката "Буда". По онова време той е член на зловещата силова групировка СИК грабила и крала народа. В цивилизования свят нявма накъв случай МУТРА-ПРЕМИЕР. Ний пак открихме топлата вода и колелото.
Има, има-а-а-а!,

Всички управленци от БСП са МУТРИ! Без изключение. СерГей е най-голямата мутра! Доган е мутра. Костов е мутра. И т. н. Мутра плюе мутра! Това е. Точка

2 + 2 - !
petar
Politиката е мръсна работа, но не всички са маскари, има и хора който строят, хора на който Европа се доверява и дава пари 30 000 ооо 000лв. плюс 250 000 000 за Козлодуй. Инфо от Брюксел от вчера. А на тези с компроматите, ги спира, нали така.
анонимен
И ТИ СИ ЕДИН. . . . . . . . . . ! НА КЪДЕТО БИЕ ВЯТЪРА НА ТАМ СИ ! ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ , БОЙКО???
За сведение
За сведение, 10/02/2013 - 20:26 Идат избори и ченгесарията размаха папките! Заради неотварянето на досиетата вече четвърт век и заради липсата на лустрация, както направиха цивилизованите държави от бившия соцлагер, България продължава да бЪде царството, управлявано от ДС-арчетата и агент-разбойниците! Нормалните хора са толкова отвратени, че при вота ще бъдем супер активни и ще изметем червената разбойническа сган и нейното ДС-арско котило! Докато си размахвате папчиците и си показвате насраните дупета, такъв среден ще ви го покажем и ще ви го нанижем, че ще забравите за власт завинаги!
зоро
НЕ ИДИОТО НЕ Е ИЗНЕСЕНО ОТ БСП А ОТ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ. ТИ СИ ЗАДНИК И ЛАЙНО КОЕТО СЕ ГЪЗИ И Е ПРОДАЖЕН БОКЛУК.
Стенли
ЧЕРВЕНИЯТ МАЙМУНАРНИК СЕ ТРЕСЕ ОТ ЯРОСТ КАТО ЧУЕ ИСТИНАТА. ПЕНЯ ИЗЛИЗА ОТ ПРЕСТЪПНАТА И ЛЪЖЛИВА УСТА ОСОБЕНО КАТО ОСВЕТИШ МВР-МАДЖО ВИКА РУМЕН.
008
Огнянчо, сине немайчин, колкото и да се опитваш да триеш своята мерзка същност хората ще разберат рано или късно що за долен празмодий си:Науката може да е благодарна на Огнян Стефанов, че при него се фокусират едновременно почти всички специални ефекти, които предизвикват в обществения и икономическия живот метастазите на някогашната, но все още не бивша Държавна сигурност. Има какво да научим дори и от видимата страна на дейността на дипломирания военен журналист, учил тази тънка наука чак в Лвов по съветско време. Той е дал много на Отечеството като сътрудникът „Академик“ - съдържател на явочна квартира още от 1980 г. към Второ главно управление. Има основания да подозираме, че той се е изявявал и като сътрудник на възможно най-непрозрачната и нереформирана структура на тайните ни служби – военното разузнаване, известно като РУМНО, но това за сега остава само като хипотеза, която иначе обяснява много неща. Огнян Стефанов е човек, който и днес действува като „агент за влияние“ на оп
магаринчов
АБЕ ИДИОТ СУГАРЕВ ИДИОТ МАГАРЕВ ТЪП СИ КАТО СЕДЕСАРСКИ ГЪЗ В ПАЛАТКОВ ЛАГЕР. МАЙ ТИ СЕ ИСКА ПАК ДА ЛАПАШ ОТ ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА???ПОСЛАНИК ТИ СЕ ИСКА ОЩА А ЕДВИНЧО ПОДЛОГА ЕВТИНА КАТО РУСКА ПРОСТИТУТКА???? БОКЛУК СИ ЕДВИНЧО ГОЛЯМ БОКЛУК. МЯЗАШ НА ИЗПРАЗНЕН НА ПЯСЪКА СПЕРМАТОЗОИД.
Будьони
Сугарев, я не дявай на хората акъл, ами кажи как и ти се уреди с пари от Фонд Научни Изследвания. Ясно как - последната сесия беше специално за подхранване на ченгесари като тебе!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах