Борисов: Доган и Станишев свалиха правителството с метеж

155

|

20600

|25.02.2013
Борисов: Доган и Станишев свалиха правителството с метеж

Премиерът Бойко Борисов върна на президента Росен Плевнелиев мандата за съставяне на нов кабинет.Близо 4 години носихме цялата политическа отговорност, сами, с правителство на малцинството. Това е важно да се знае. Протестите вчера минаха без да се пролее капчица кръв. През тези години сме градили, никога не сме рушили. Станишев и Доган свалиха правителството с метеж.

Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов.

През цялото време Сергей Станишев ни упрекваше, че няма да проведем честни избори, че съм управлявал като диктатор. Този мит обаче падна. Кой диктатор връща веднага властта на народа?

Вторият мит – че сме държали монопол над медиите. Когато пуснаха папката „Буда”, казаха – „ще видите чудеса”. Първо, Станишев излезе и каза – „ще ви свалим по другия начин”, направиха го. Лютви Местан каза  – „идете си с мир”. Сиреч всичко беше планирано. Включително това със сметките, да се пускат инкасаторите в отпуска, каза още Бойко Борисов.

Борисов предложи по пример на Румъния, в която няколко месеца предварително президентът Бъсеску връчи мандат на следващата политическа партия и тя проведе изборите, да се случи и в България.  Предлагам ДПС или БСП, те са едно, да вземат такъв мандат.

Те ще проведат изборите, те ще имат вътрешен министър. Досега съм се явявал на избори винаги, когато те са били на власт и винаги съм ги бил, каза Борисов. Ако Станишев и Доган вземат властта за тези два месеца, няма да могат "да си заметат следите", ще вдигнат пенсиите незабавно, веднага ще назначат състав на ДКЕВР, ще намалят сметките, предрече Борисов. Ние не сме създали монополите. Хората излязоха на улицата, аз си поемам своята вина. Сега ще му видя антикризисните мерки на Станишев и Корнелия Нинова, каза още Бойко Борисов.

Борисов предложи на БСП и ДПС, че ще гарантира 20 депутата от ГЕРБ и парламентът да работи до когато искат. Станишев – има си кабинета в сянка – има си мандатоносителя - ДПС. Г-н Костов многократно каза – да остане парламентът и да работи. Плюс „Атака”, която е за точно такава политика, която г-н Станишев прокламира.

Стават 101 депутата, аз гарантирам всеки ден да има по 20 депутати от ГЕРБ в парламента и да работят до когато искат. 20 души, но това означава Ахмед Доган да ходи всеки ден на работа. Аз гарантирам 20, за кворума, това е отговорно, това мога да направя, каза Борисов. Ако те са уверени, че ще спечелят изборите, защо два месеца да има безвремие, каза Борисов.

Оставил съм финансово стабилна държава – няма да слушам глупостите на Станишев. ЕК дава, че в България растежът е по-голям от други страни. Сега ще видим неговите антикризисни мерки, да видим – къде в света ги приложиха и те са успешни. Аз управлявах с малцинство, БСП казаха, че имат кабинет в сянка, сиреч – утре излизат и правят кабинет. Ако вие утре си пратите съветниците за министри, ще оголите вашата институция, кой ще работи в Президентството, обърна се Борисов към Росен Плевнелиев.

Гражданите, които протестират, да се пазят от политическите партии, да не се поддават да бъдат експлоатирани. В 1917 г. от властта на народа дойде Сталин с КГБ, в Германия дойде Хитлер с Гестапо, в Румъния дойде Чаушеску. Да внимават да не си разрушим държавата, предупреди Борисов.


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Зрител
http://tv7. bg/nasreshta-lyuba-kulezich/VideoDetails&id=9645072 - това е предаването, заради което изгърмя Люба Кулезич.
!,

Напиши заглавието на клипа, че не ми излиза линка!

9 + 0 - !
клипа беше, и може би още е ,,

Търсете го в сайта на тв7- Предавания - Насреща с Л. Кулезич- видеото от 24. 02. 2013. Разбира се, ако Бареков не го е свалил оттам вече.

21 + 0 - !
.,

TV7- Предавания - Насреща с Л. Кулезич- видеото от 24. 02. 2013. 10. 00 ч. -интервю със Соколов и Коритаров "Руски интереси свалиха правителството" . Разбира се, ако Бареков не го е свалил оттам вече.

26 + 0 - !
123,

Борисов просто отстреля Гейчо, Лютфито, Костов и Волен от упор, рикошетът чукна Президента. :-))

60 + 13 - !
„Позитано цайтунг”,

Ура, браво дрОгари! Най-после нашият вожд и учител тавариш СерГей Дмитриевич Станишев ще стане шеф и ще може да реди листи. Значи и правителството е готово. Всички борсуци-гъзосмуци са уредени - Кутев е готов за здравеопазването – той разбира от СПИН и наследствени болести, Маечка, милата, става за правосъдието, Вагинин ще е министър на външните работи, че да си купи още един-два апартамента в Брюксел. Орешарски е ясен – веднага ще надупи финансите, а Курумбашев, понеже хем кур има, хем ум нема, поема отбраната. И ако до всяко лайно застане още едно, ще настъпи такъв живот – а дано!

60 + 3 - !
Евала ти казвам, Сергей!,

Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!! Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти „България”, 768 пъти „АЗ” и 698 пъти „Станишев”!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!

8 + 55 - !
Супер шанс,

Официалното ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, което дава Бойко Борисов пред Президента и пред всички българи, отваря възможност пред БСП, ДПС и АТАКА, да докажат с пълна сила това което твърдяха, освен другото ще могат да повторят успешно опита си за атентат срещу Б. Б. Така ще се отърват и от подозренията си, че Президента тенденциозно ще подреди служебния кабинет. Така ТЕ ще го съставят така, както си пожелаят. Ако се откажат от шанса който им се дава няма да имат сурат да претендират как ще бъде съставен кабинета.

11 + 0 - !
?,

Как изгърмя?Какво ѝ се случи(не гледам български медии)?

0 + 1 - !
?,

Ако са уволнили Кулезич, това означава, че това което говорят в предаването е вярно, означава също, че не Бойко, а друг е диктатор в тази държава, което ясно се вижда от задкулисните им действия. Забелязва се, че и Бареков изведнъж обърна посоката, въпреки, че е симпатизант Бойко. Кулезич е доказан добър журналист, професионалист, тя без работа няма да остане, но пък чак да я уволняват, осраха се!

17 + 0 - !
!!!,

Всичко започна след като тръгна разсекретяването на документите за енергийната мафия, но не знам защо толкова бързо го забравихте.

12 + 1 - !
Браво,

Тя направо ги разцепи, анонса беше невероятен. Не вярвах , че толкова точно някой може с думи да опише обстановката. И ДУДУКА не закъсня , подло копеле.

7 + 0 - !
7465,

При Кулезич пропуснаха да споменат, че неотдавна май беше гръмнат някакъв арменски кандидат президент "Опит за политическо убийство разтърси Армения. 63-годишният кандидат за президент Паруир Айрикян е прострелян на улицата, докато се прибирал към дома си. Той е настанен в болница в тежко, но стабилно състояние. Известният дисидент, прекарал дълги години в съветски затвори, беше един от 8-те кандидати за президентските избори за 18 февруари. "

2 + 0 - !
БОЙКОВИЗЪМ
За близо 4 години кабинетът "Борисов" спечели една-единствена битка - успя да наложи строга финансова дисциплина, при това в трудни времена. Но изгуби всички останали - с монополите и "октоподите", с безработицата и бедността, с разпада в образованието и здравеопазването, с бюрокрацията и чиновническите привилегии. Големият грях на кабинета "Борисов" е, че не освободи бизнеса от оковите, които му тежат. Той така и не разбра, че не държавата, не министри, комисии и чиновници, а предприемачите са моторът на икономическото развитие.
?!хаха,

Кои предприемачи, бе аланкоолу?Олигарсите ли?

49 + 8 - !
ЕЙ,,

Ти в икономиката само крадците, олигарси ли виждаш? Повечето работещи малки и средни бизнеси не са разбойници, а мъчещи въпреки системата на абсурден пазар да работят. Те олигарсите, не работят, а чакат на готово уредените си поръчки и конкурси, от които генерират непочтени практики.

21 + 15 - !
Как кой,

Огнян Донев и Христо Ковачки - цвета на родното предприемачество!

39 + 1 - !
лалала,

И къде я видя финансовата дисциплина? Непрекъснат бюджетен дефицит, а сега взеха и 800 млн. заем.

18 + 36 - !
123,

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА СЕ ДИКТУВАТ ОТ ЕДРИТЕ РИБИ, А ТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СИНИ, ЧЕРВЕНИ И С ФЕС!ОТ ПЪРВАТА ПЕТДЕСЕТИЦА НА МИЛИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, КОИТО "ВЪРТЯТ" ИКОНОМИКАТА НИ -35 СА ЧЕРВЕНИ, 7 СА ТУРИЛИ ФЕС, 7 СА СИНИ И САМО ЕДИН МИНАВА ЗА ГЕРБЕР, НО НИКОГА НЕ Е ЧЛЕНУВАЛ В КАКВА ДА Е ПАРТИЯ!БОРИСОВ БЕШЕ ХВЪРЛЕН СРЕЩУ ВСИЧКИ И ЦЯЛО ЧУДО Е, ЧЕ ОЦЕЛЯ 4 ГОДИНИ. НАДЯВАХА СЕ, ЧЕ ЕДНОВРЕМЕННО ЩЕ ТРЪГНЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ И ЗАТОВА 4 ГОДИНИ СЛУШАХМЕ, ЧЕ ЕЙ СЕГА ЩЕ ПАДНЕ, ЧЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ОТИВА, ЧЕ ЗАЛОЖЕНИТЕ МУ БОМБИ ПОД КРАКАТА ЩЕ ГО ВЗРИВЯТ ВСЕКИ МОМЕНТ!4 ГОДИНИ ГО СЛУШАХМЕ. Сега да управлява Трактора и неговите създатели!Ха, честито!

45 + 7 - !
,

Грешката на Бойко беше тази, че се улови на въдицата на Дянков (който иначе направи доста полезни неща за финансиите), че плоският данък не трябва да се пипа. Постъпленията от данъци намаляха още от времето на Тройката, но тогава кризата още не беше ни настъпила а и вдигнаха цените на стоките и така с ДДС и данъци напълниха хазната, но временно. Резултатът от плоския данък не се видя в инвестиции, но малкото средства в населението затрудни производството, което винаги се стимулира от покупалнете способност на населението. Така спиралата ни завъртя в посока надолу. БСП няма да премахне плоския данък защото трябва да удари олигарсите си, а говори както винаги популистки.

22 + 5 - !
lider
смъртоносно грешен ход, народното недоволство го счита за политик от прехода, завръщането му, като премире ще пролее кръв дано да го е разбрал
,

Тебе щесложи ме! Нали се научи да си обуваш правилно обувките! педал!

36 + 3 - !
Гошо,

"Народно недоволство" на комунделите наистина може с нахалството си да налага тяхната си демокрация наистина най-сетне може да доведе до кръв. . . Там е работата че икономическите неблагополучия нататък ще ги накара да си свият глупостите. . . Иначе че и Бойко не можа да се справи със заложеното от комунделите от много десетилетия падение е вярно. . . Но той започна. Спря Белене и Бургас. Ал, отвори много възможности за диверсификация, което така ядоса руснаците, че петата им колона полудя, натисва престъпниците, започна да реформира съдебната система, която го саботираше на всяка крачка. . .

53 + 4 - !
сбогом Тикво! Няма да липсваш на никого, освен на бистришките тигри, няма да има кой да ги вози с правителствения самолет
95% хейтъри от бсп,

Днес спазвате ли инструкциите на Кирил. Относно кой свали Борисов, много ясно бе казано в студиото на Кулезич, заради което и тя си отиде.

21 + 0 - !
ф
Борисов, бъди сигурен, че хората ще те помнят с добро и отново много хора ще гласуват за теб!
И...,

Паметник ще му направим, вие само се погрижете това да стане по-бързо!

7 + 31 - !
Васил Василев,

Паметник, паметник за разсипника на държавата. Но първо да върне милиардите, заедно с "банкерката"

2 + 11 - !
Сергейчо, не се клещи, а гъзъ си с вазелин намажи, гъза да не те боли!Бойко
Гошо
Така или инак след някой и друга седмица хората пак ще отрезнеят и ще разберат че фантасмагории е едно а реалност и направимо в тази ситуация - друго. . . А ако не го разберат , най-сетне ще се стигне до гражданска война, нещо което започва да ни се струва най-правилното за 1989 година още.
.,

иска ти се педал, ама кото нож вдига от нож умира. !

8 + 23 - !
Гошо,

Това го искате вие и непрекъсната насилвате страната към това.

22 + 2 - !
Наблюдател
Очаквам голяма победа на ГЕРБ на предстоящите избори!
.,

на Свети Мукавей!

11 + 49 - !
Един,

Дано спечелят. Само, че с кого ще се оправдава Светиня Му (великото АЗ) тогава. Протестиращите искат нови лица в парламента, а тея герберасти какви са нали са нови лица, и какво правеха, само лобиски закони приемаха. Делянчо, снощи каза че много късно разбрали за ДКВР и поразиите им. А 3г. и половина какво правиха, спаха ли?

10 + 37 - !
ей,

Наблюдателче, събоди се!!! Бандита и мафията му си заминаха!

8 + 30 - !
добронамерен
С това повтаряне и оправдаване със Станишев 3-4 години малко ппрекали. 707
ааа,

Не е прекалил, Борисов плащаше масрафите и негативите на тройната ламя, това всеки го знае, тройната се осраха от далавери и кражби, при тях имаше не една, а много стачки, ако си спомняте, а държавата бе на автопилот, защото далаверите и прикриването им бяха по-важни от управлението. Нищо не направиха и при наводнението в Сев. България, при палежа на влака и т. н. Нормалните държави не искаха да водят диалог нито със Гоце, нито със Доган и спряха средствата, заради кражби, корупция и своеволия на тройната ламя.

49 + 6 - !
Гошо
Комунделите така са свикнали само те да цоцат, че повече от 3 години не могат изтрая.
ХАДЖИЯТА
ХАЙДЕ РЕД Е НА МЕТЕЖНИЦИТЕ - АТАКИСТИТЕ - РУСКИТЕ МУТРИ от ДС !!! Мандата да се връчи веднага на ХЮМНЕНЦЕТО - АНГЕЛ СЛАВЧЕВ, "Лидер" на протеста в София и Член на политическа партия “Българска левица”, Ангел Славчев е известен и с активното си участие в протестите срещу добива на шистов миналата година. Междувременно той оглави младежката структура на русофилите в България. Да Му помага и "Шефа" на това движение издателят на в. “Дума” Николай Малинов. " СЛЕД ТОВА > на Зелените от "Прородата"
Журналист,

Ангел Славчев беше един най-обикновен системен администратор във в. „Класа”, много самовлюбен и прекалено амбициозен, но без реално покритие. Снощи даже си забравяше мисълта в студиото на БНТ 1, така че се налагаше на другите присъстващи да му припомнят за какво иде реч!

29 + 0 - !
ззззззз
честито Белене на всички Българи и Руснаци :)
обективен
ББ е патриот. Той направи каквото можа, честно и от сърце. Нека му благодарим и да видиме следващите каво могат да направят за всички бедни като нас. Желая му да е жив, здрав и с късмет. Сполай му.
ха-ха...,

"обективен" еничар-гербер? Марш от тук бонусчия!

9 + 30 - !
гръцки вариант,

"Следващите"от БСП и ДПС, ще те направят още по-беден, защото няма пари за обещаните пенсии и заплати на Станишев!

15 + 1 - !
до " обективен",

Бойко е , , патриот, , - "патриот е душа дава за наука и свобода, но не свойта душа братя а душата на народа, , .

2 + 8 - !
Лукчо
Кой ми сра в гащите, че толкова се размириса?
Бобчо,

Аз !!!

1 + 9 - !
Бобена шушулка,

Бобчо може ли и АЗ.

1 + 1 - !
cvak
Na maika ti putkata sa svalili s metez
Ти сигурно,

си недоволен интелектуалец !!!

18 + 1 - !
Гледам,

Слугите на Трактора доста са се изявили тука, списватели на килограм.

25 + 0 - !
Пенев
Ако е вярно, ще им направим паметник!
АЕЦ,

Белене не ти ли се струва подходящ паметник!

23 + 1 - !
Тошо
Станишев и Доган свалиха правителството с метеж. " Главният Прокурор да се самосезира и двамата да бъдат съдени за антинародна дейност и прокарване на руски интереси в страната.
Гошо,

Европейският съюз ще им отвърне, а НАТО ни е гаранта.

29 + 0 - !
Един
Дано спечелят. Само, че с кого ще се оправдава Светиня Му (великото АЗ) тогава. Протестиращите искат нови лица в парламента, а тея герберасти какви са нали са нови лица, и какво правеха, само лобиски закони приемаха. Делянчо, снощи каза че много късно разбрали за ДКВР и поразиите им. А 3г. и половина какво правиха, спаха ли?
не, не спаха,

КРАДЯХА, КРАДЯХА, КРАДЯХА!!!

8 + 20 - !
чик чирик
ХАЙДЕ КВАРТЕТА БУХОСИНХРОНИСТИ СТАНИШЕВ, СИДЕРОВ, КОСТОВ, ПРЪМОВИЦА, СЪСТАВЯЙТЕ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ИМАТЕ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА. ВДИГАЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА 1000лв. НАМАЛЯЙТЕ ЦЕНАТА НА ТОКА КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С КОМИТИТЕ ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ИМ ФАНТАЗИИТЕ.
лалала,

Като чета герберските писаници, няма как да не си помисля, че съвсем заслужено могат да се наредят до народни предатели като комунистите.

7 + 33 - !
лалала
Бойко пак се вживява като феодал - сега пък предлагал БСП да управлява - и хич не му дреме какво казват хората.
кмп,

и така да е, пак той ще спечели изборите. притеснявай се и ти и станишеф

24 + 2 - !
!!!,

Хората ревяха "долу" и "оставка", "всички вън" нали. Е изпълнено е, защо го карате сега да си върне депутатите, нали не ги искахте. 100 000 души не са България, а и относно метежа е напълно прав.

18 + 2 - !
Пешо
СерГей Станишев:"АКО ГЕРБ НЕ СИ ОТИДЕ ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН, ИМА ДРУГИ НАЧИНИ ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ"
Гошо,

Да се прати в ЕС да види шефове на ПЕС имат.

17 + 0 - !
ирис
Браво Бойко, браво Борисов, хората вече се наситиха на една и съща лакърдия, истината е че хората са стигнали до краен предел на търпение и определено не искат нито Станишев, нито Доган, а ти предлагаш те да имат служебно правителство, абе много си елементарен бе човек, за пореден път се докаюва, че мускулът не е сиво вещество
Данъчен
Замислете се, какво е довършил до край Борисов/Буда/, като гл. секретар напусна МВР преждевременно, като кмет не си довърши мандата, като министър председател също не си довърши мандата и все някой му е виновен. Всички обекти, които откри са започнати от предишните, той е един огромен балон с въздух под налягане. Циркаджия! Харчеше милиарди за инфраструктурни проекти и нито един лев за доходи, а цените растяха, но той откъде да знае, като не вади пари за нищо, пазеше монополите от данъчни и митнически проверки, а сега се прави на ни лук ял ни лук мирисал.
Апостол,

Ако ГЕРБ и Борисов не се бяха оттеглили от властта, комунистите щяха да удавят в кръв страната.

34 + 4 - !
кмп,

данъчен е пълен балон с пръднята на серегей съселов спинишеф и на гоце трипероф архароф. а и на ленин. .

19 + 1 - !
ВОЛЕН ЕЗДАЧ
НЕЖЕН РОКЕРО, ГРАБНИ МАНДАТА И ПОЕМИ С ХАРЛИЯ КЪМ СВЕТИНЯТА БУЗЛУДЖА. СТОПЛИ НАШИТЕ СЪРЦА С ПОВЕЛИТЕ НА ПОСЛЕДНИЯ КОНГРЕС, КАТО СЪЗДАДЕШ 250 000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА. Е БЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НЯМА КАК. ДИГНИ НИ НА НАС ПЕНЦИОНЕРИТИ ПЕНЦИЙКИТЕ С 80%. Е НЕ МОЖЕШ БЕЗ ДОД ОТ 30 ДО 50 %, НО ДА МУ МИСЛЯТ РАБОТЕЩИТЕ. НАПРАВИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 450 ЛЕВА, ПЪК КОЙТО ЧАСТНИК(97% ОТ БВП Е НА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС)НЕ Е СЪГЛАСЕН НЕМЕДЛЕНО В ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ!
БАБА ЦОЦОЛАНА,

СИДЕРОВ И ОНАЯ СОЛДЖЪРА КАТО СЕ БАРНИЛИ НА ЕДНА ФОТОСЕСИЯ ЧАК МИ СТАНА ЕДНО МИЛО. САМО ТАКА ЛЕКО ПИШЕТЕ ИМЕНАТА ИМ В ГУГЪЛ И ЩЕ СЕ ПРЕВИВАТЕ ОТ СМЯХ. О И ОЩЕ НЕЩО МНОГО Е ФОТОГЕНИЧЕН И ПО АДАМОВО БЕЛЬО.

26 + 0 - !
До ХАДЖИЯТА
Искам да продължа, Янко Петров- зам председател на СИЛА И Дончо Дудев чести гости на СКАТ.
Хората го изхвърлиха като мръсен вестник в кофа за смет, а той си мисли, че го поставят в библиотека. Баси и тъпия пожарникар.
Рени
Това недоразумение отново реди политическото пространство като някакъв цар. Толкова години /близо 4/ не вдяна, че сме демократична парламентарна република и хората, които го подкрепят просто го съжаляват. До сега виновни му бяха всичките правителства, а сега отново е жертва. Да, той е действително жертва, но на своя егоцентризъм и простащина! Не ми се мисли какво ще се случи, когато отново отиде при своите мутри! Към протестиращите - наистина ли Ви манипулат Доган и Станишев?! Мизерията е обща - а сега идете да гласувате отново за този простак!!!!
Ив. Котев,

некадърната"парашутистка" пак ръси глупости. Но пилешкия и мозък не може да отговори как така всички изведнъж вдигнаха цената на тока? как така Костов призоваваше в мразовития неделен ден ден масово хората да гласуват за АЕЦ "Белене", тъпа оФца, с тези над 20-те % сега темата се връща отново в парламента. И Костов се кефи. . .

14 + 2 - !
кмп,

и така да е, пак той ще спечели изборите. притеснявай се и ти и станишеф

20 + 4 - !
!!!,

Ренке аз пък искам тебе малко да наредя?

6 + 1 - !
Тошо,

По-полека , че чак мен ме опръска с храченето. А сега върви при Кирил Добрев да си получиш заработеното. Уфцъ

13 + 2 - !
,

Я, всичкото гербер, пооотапяй се!

5 + 9 - !
Талибан,

Рени, мога да ти отговоря с думите на твоя гуру:Не прекалявай със старческия егоизъм!

8 + 2 - !
Марина,

Рени, мизерията е всеобща, но не само тези 3 години, а цели 65 години.

0 + 0 - !
кух
НИЕ сме единствената държава от социалистическия лагер която не забрани комунистическата партия. Даже в СССР я забраниха. Затова берем плодовете на терористите от БКП/БСП
Неврокопски,

БКП/БСП е голямо зло, така е. Руската комун партия си я има и не е забранена. Няма смисъл да лъжеш по тоя въпрос.

11 + 2 - !
:),

Че комуниста Борисов си направи друга партия и пак ни еба майката. Не партията, а на комунистите власт не трябва да се дава. Ама били "бивши", хайде де!

2 + 11 - !
ПРОЗД
ДО ВСИЧКИ ТЪПАНАРИ, АНАРХИСТИ, КОМУНИСТИ, АНТИХРИСТИ, АНТИФАШИСТИ, ЛУМПЕНИ, НАРКОМАНИ И АЛКОХОЛИЦИ, НЕПЪЛНОЛЕТНИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛНИ ОТБОРИ, КРИМИЕЛЕМЕНТИ, НАРКОПЛАСЬОРИ И ТЪРГОВЦИ НА ЧОВЕШКА ПЛЪТ, ЗАБЛУДЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ, НЕГРАМОТНИ И ЛУЗЪРИ, НАПИРАЩИ КЪМ ВЛАСТТА БЕЗ SV И ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛАЧЬ ПРЕЗИДЕНТА ВИ КАЗА-ПО КОНСТИТУЦИЯ НЕ МОГА ДА НАЗНАЧА ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ!
а бе,

Какъв клоун, какви 5 лева?

3 + 10 - !
До ХАДЖИЯТА
НИСКОЧЕЛИТЕ Другарчета Янко Петров и Дончо Дудев, които шарят по всички телевизии, работят в червени фирми, свързани с Р. Овч.
,

Дайте повече информация за тези и кои са фирмите в които работят.

12 + 0 - !
а бе бандит
Още не си разбрал, че на хората им писна от наглоста ти. Ако имаше метеж, сега от теб и мафията ти, нямаше да има и спомен!
да,ама не,

Писна ни от вашата наглост, даже и на европейците им писна от наглостта ви, червени хиени!

16 + 3 - !
Евала ти казвам, Сергей!
Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!! Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти „България”, 768 пъти „АЗ” и 698 пъти „Станишев”!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!
кмп,

и така да е, пак той ще спечели изборите. притеснявай се и ти и станишеф

14 + 5 - !
а бе,

"кмп" и как го сънуваш това, че бандита ще спечели изборите?

4 + 12 - !
кмп,

абе, ще видиш. . :)

14 + 3 - !
Ташко,

Щом си на ебала със Станишев ще забременееш със здраве.

9 + 1 - !
Манаф Деликурев,

Евала ти казвам СерГЕЙ, гордея се , че те познавам, с твоето дупе лягам, с твоето дупе се събуждам

4 + 0 - !
Гледам
Слугите на Трактора доста са се изявили тука, списватели на килограм.
Ташко,

Да, списват и леят ум, но колелото на историята не маже спря.

5 + 2 - !
Космос
На крива ракета космоса й виновен. Айде Бойко ходи търкаляй асиринчета по асфалта.
.
Каквото сам човек си направи, никой не може да му го направи. Тиквата сама се свали, сега други са и виновни. Боко виновен ти е Българоубиецът . Той те предаде и те провали.
винету
http://www. lubopiten. com/493-top-21-na-naj-bogatite-blgari-spored-forbs. html
***
Втори мандат бате Бойко-успех.
Valka
Не разбрахте ли бе хора , че всичко започва отначало. Комунистическите безродници са готови да пожертват всичко и всички , само те да са на власт и КГБ. Не разбрахте ли , че Борисов беше най-малкото зло. Сега ще видите как ще се сгромолясаме. Това си е наистина метеж инспириран от мафията(БСП, ДПС, АТАКА, разни антифашистки сдружения)Не го ли чухте оня със сцепената глава , че членува в антифашистки съюз?Голяма част от протестиращите не са наясно какво искат. Някакъв запали конституцията , която сигурна съм не е чел. Това е паплач. Тежко и горко на умните хора в Б-ия.
рафинираните бандити на държав
Маленкой Сергейчо, срамувам се, че някога съм бил член на БКП. По наглост редом с Гоце, Доган и Местан, надминавате Хитлер и Мусолини, взети заедно. Как не Ви е жал за бедните хорица по градове и села, които безскрупулно лъжете и заблуждавате, че мислите за тях, а всъщност заедно осъществихте най-бандитския обир на държавата, като раболепно обслужвахте само и единствено една бандитска каста в БСП и ДПС, предвождана от ДС, станала монополен собственик на държавата във всички сектори. Не си въобразявай, че народа ще Ви прости тази измяна.
Логичен край
Три години Доган и Станишев ти бяха виновни. Скъса се Бойко от лъжи и манипулации за прикриване на грешките и финансово-икономическата некадърност на правителството плюс слабият контрол над агенциите. Реално казано ти се самосвали с гафовете, арогантноста, всезнайщината и голямото ти умение да си създаваш противници. За съжаление днес , след векове се повтори случая с царстването на Ивайло свинаря и може би за това на "митинга на всенародната любов" имаше и доста свине в камиона.
Виктор,

Ей, дришльо, успехите на Бойко са признати по света, а Станишев не беше виновен, а се беше насрал тотално и Бойко просто го щадеше.

16 + 6 - !
Виктор,

Ей, дришльо, успехите на Бойко са признати по света, а Станишев не беше виновен, а се беше насрал тотално и Бойко просто го щадеше.

9 + 5 - !
вземи си хапчетата Викторе!,

Викторе, прав си за успехите на бившия комунист днес комуноид Б. Борисов/Буда/. 1/Участвал активно в дейноста на силовите групировки. 2/Действал в нерегламентирана търговия и нелегално производство. 3/Участвал в М-поръчки. 3/ Реализирал публично убйство, за което сме осъдени в европейския съд. 4/ Създал нови 200000 безработни. 5/Съсипал среден и дребен бизнес. 6/Ликвидирал на резерва на здравната каса от 2000000000лв. и фискалния резерв сведен до 3500000000 лв. 7/и т. н. и т. н. до довършване на асфалта на проектите от преди него равни на 110 км. # Викторе, в кой свят е признат самосвалилият се манипулатор и върховен лъжец Б. М. Борисов?

1 + 5 - !
521631
Мръсни комунистически гниди, които вече 45+23 години съсипвате ненаситно България! Щом ви се наруши рахата на далаверата, келепира и краденето, прилагате ДС-арските постановки и оппа-а-а, правителството си отива, министър-председателят си отива. Няма човек, няма проблем, нали това казва чичко ви Сталин? Но ние българите отдавна ви разбрахме, що за стока разбойници сте. Цял народ ще излезем да гласуваме и ще ви смажем с изборния резултат. Ще забравите за власт веднъж завинаги! И като резултат - ще изчезнете от политическия хоризонт. Това ще бъде най-голямото, историческото освобождение на България след освобождението от трурско робство. Нищо, че КГБ и цялата мерзка и продажна руска резидентура организира свалянето на българското правителство. Нищо, че планирате загробването на България чрез довеждането до изпълнение на съсипващите икономиката на България енергийни договори. Нищо, че за тази цел планирате възкачването на българската енергийна мафия (Р. Овч. и пр. ). Ние знаем как да спрем
"ЛАЛЕТО",

Следователно и ти си срещу комуноидната гнида Буда. Похвално!

3 + 15 - !
продължение,

Ние знаем как да спрем това по мирен начин с вота си. Вървете по дяволите изроди червени и престъпната им агентура!

17 + 1 - !
lider,

Бойко е не по малка комунистическа гнида, в ГЕРБ има повече бивши комунисти и ДС ченгета от която и да е друга партия. ГЕРБ е 3-тата БКП -колона, пълна с дечица на бившата номенклатура. Просто смяна на бушона, но добре е, че хората протестират, това може да доведе до значими промени, но, че Борисов е ДС проект вече е неуспорим факт.

3 + 12 - !
втори шанс,

Борисов да си прочисти партията от червени гниди във втория мандат!Те, трудно се контролират!На тях и да им се стяга каишката, пак крадат.

11 + 3 - !
поп Грую
На тоя лигльо пак някой друг му е пикал в гащите ! БСП и ДПС си сгряха ръчичките на огъня подпален от некадърното управление на Борисов и това е съвсем логично да не изпускат такъв шанс , след като опонентъът им се е осрал до колене . Щом досега не е разбрал защо хората излязоха на улицата, значи съвсем основетелно си е подал оставката .
Дедо попе,

опонентът им се е осра не до колене, а до уши и се задави в собствените си лайна! И те така. . .

4 + 0 - !
Почесваш се!
МЕТЕЖЪТ!!! ИНТЕРЕСНО С КАКВА ЗЛОБА ГОВОРИТЕ И ПИШЕТЕ ЗА БОРИСОВ. . . ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ВСИЧКО, КОЕТО ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ И ПРОМЕНЯ ЩЕ СИ ГО ЗАНЕСЕ В КЪЩИ. . . о, БЕДНИ И ГНЕВЕН МОЙ НАРОДЕ-КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕЖИВЕЯТ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО В БЪЛГАРИЯ СА КОМУНИСТИТЕ ОТ ДПС И БСП. . . КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ ВИ ТРЯБВАТ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОВА СА ТУМОРИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРЯЗАНИ. . . КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ БОРИСОВ, ЗА Д А РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ЕРП- ТА НАРОЧНО НАДУХА СМЕТКИТЕ, ЗА ДА ВИ ИЗКАРАТ НА УЛИЦАТА, А ТАМ ЛОШИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ БСП И ДПС ДА НАСЪСКАТ ХОРАТА СРЕЩУ БОРИСОВ? ЗАЩО ЛИ? ЗА ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО И ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ДА ЗАПАЗИ ПОЗИЦИИ. ХАК ВИЕ , НАИВНИЦИ. . .
:)
Никога не сме имали по-некадърен премиер от Борисов!
Сульо веселушко,

Сульо засмян, кога си имал ти преди Бойко правителство, за което прозрачността и градежа са били основен принцип? Кога си имал ти правителство, което да подгони разбойниците и крадльовците, както и тежката мафиотизирана престъпност. Ти няма как да не си от слугите на Трактора. Е, ще влезете в затвора и няма да излезете от там! И престъпника Доган и останалата агентурна сволоч също! Нашата бедност се зължи на вашите кражби.

5 + 0 - !
ха,ха,ха!
Хубаво е един мъж, еле па бил в казармата, да стиска зъби и докрай да се опитва да бъде мъж. В противен случай заприличва на VAGINA PEKTURIS. Така започват да те нападат от много страни и ставаш лека жена. Аз обичам да шибам курви но не обичак курвенските им номера.
Читател
Ако протеста е метеж, то г-н Борисов нарича стотици хиляди българи МЕТЕЖНИЦИ. Г-н Борисов вероятно ще нарече Левски и Ботев терористи, защото са се борили за защита на правата си. Разбира се, той няма да се извини, самозабравил се е. И историята ще го забрави.
КАБИНЕТ НА ОКОНЧАТЕЛНАТА ПОБЕДА   ПРЕМИЕР: товарищ Сергей Дмитриевич Станышев от Украйна ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ: Румен Петков – Шадравана, от Плевен, д. г. е. ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ И ПАНАИРИТЕ: Георги Гергов – Свинаря, от Пловдив МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЕДСТВИЯТА: Емел Етем – Бинбаши ханъм МИНИСТЪР НА ТРУДА, ЛУКСА И СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ: мадмуазел Емилия Масларова – Армани МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА, ЛАФОВЕТЕ И ФРИЗЬОРСТВОТО: полковник Мая Манолова, от Дупница МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ, НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ И НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ: Меглена Флориан Кунева-Пръмовица, от Политбюро МИНИСТРИ НА ПРАВОСЪДИЕТО: братя Галеви, от Южна Африка МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НАУКАТА И РОМИТЕ: Цветелин Кънчев, от Факултето МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, АПТЕКИТЕ И ХАЗАРТА: богослов Йордан Цонев – Данчо Ментата МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА И МАЙЧИНИЯ ЕЗИК: Лютфи Местан Ефенди – агент Павел, от Кърджали МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА И НА ЦЪРКОВНИТЕ ВЪПРОСИ: митрополит аг
А онзи интелект Петър Курдов представяше Пловдив на срещата на протестиращите лидери в Сливен. Бах мааму до къде я докарахме. Шофьорът на Алексей Петров - протестиращ.
ехо
Б. Б. . . не разбра че България е парламентарна република. . суверена е народа и той излезе на улицата!!!. . наруши социалния, толерантен мир между съсловията , унижи народа, омаловажи хората , суверена, народа, на България!. за лични , корпоративни и монополни борби използвайки държавата!!Срам
голата маха
щеше да е смешно, ако не беше тъжно и гладно на ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД през последните ТРИ години
бобо
Абе страхливец , докога все някой друг ти е виновен . Борисов едно нещо не си свършил до край , от кметството избяга , от премиерският пост също . Пишльо страхлив ще ми се правиш на мъж , ебати мъжа . . . .
Ало-о-о,

ДС-арче бодро, по-кротко мама. Геобразния Серьожка, руското безродно изчадие, то ти е на сърце. . . Ама НЕМА-Е-Е-Е!

7 + 1 - !
не са ти виновни другите
Свали те рекета, марковска, гугушева, депутатите ти с фалшиви дипломи, не помисли и малко за народа и накрая сам се свали!
не са ти виновни другите
Свали те рекета, марковска, гугушева, депутатите ти с фалшиви дипломи, не помисли и малко за народа и накрая сам се свали!
Народен певец
Бойко взе парите каза чакай малко гръмна бай Миле дръжте му петите!
,

Не си народен, а си от заведението в Карлуково!Санитар, тоя пак е избягал, идиота му идиот!!!И се прави на певец, а оня ден беше Наполеон!!!Дръжте си материала под ключ!!!

6 + 2 - !
Gdlileo
И все пак, бат Бойко е велик българин и патриот!
Въпрос
Бойко Борисов досега , нито няма НИТО ЕДИН завършен мандат: нито като Главен секретар, нито като кме, а сега и като премиер. Защо така - заслужава да се помисли.
Гарибалди
Бре. . . защо ние не видяхме танковете на Станишев и Доган. Не чухме пукотевици около министерският съвет. Дали ББ не иска да се искара герой като Салвадор Алиенде . Да той загина при метеж , но до последно стискаше калашника. . . А ББ се предаде без бой. Още на третият ден на протестите. . .
men,

Бре, тоя се искара голяма Гарибалди, Бе!

6 + 0 - !
нагъл лъжец и долен боклук си ти мутро скапана. от най-долните боклуци, подлеци, пъзльовци и комплексари си ти, дето се зверят на малките но всъщност духат на големите когато те поискат. насъскахте с твоите американскии психопати народа срещу всички и всички и предизивкахте хаос за да го овладеите но не бии! народа ти би дузпата кухо кюмбе такова и само след години в учебниците по история ще пише че бойко борисов е най-некопметентния , лъжлив и брутален български премиер!
?
Ако са уволнили Кулезич, това означава, че това което говорят в предаването е вярно, означава също, че не Бойко, а друг е диктатор в тази държава, което ясно се вижда от задкулисните им действия. Забелязва се, че и Бареков изведнъж обърна посоката, въпреки, че е симпатизант Бойко. Кулезич е доказан добър журналист, професионалист, тя без работа няма да остане, но пък чак да я уволняват, осраха се!
Пуйка Конче
Бате Бойко продължава да ме кефи. Разби им капиите на червените паразити, разтури на Доган рахатлъка, а сега им танцува по ринга на дъртите побойници и им пуска по едно бързо круше след всеки опит за нечестна игра. Браво Бойко! Продължавай да мачкаш паразитите!
до " обективен"
Бойко е , , патриот, , - "патриот е душа дава за наука и свобода, но не свойта душа братя а душата на народа, , .
Иж-12
Смешен плач.
ДОБРОНАМЕРЕНО
БОЛНИЯТ МОЗЪК НА БОРИСОВ СЪВСЕМ ГО СЪСИПА. ПРИВИЖДА МУ СЕ МЕТЕЖ И крайцера"АВРОРА" ПО ПЕРЛОВСКА РЕКА. БАЛНУВА ЗА СТАЛИН И ХИТЛЕР , А ТОЙ СЕ ВЖИВЯВА В ОБРАЗА НА МУСОЛИНИ. "БУДА Борисов" СЕ УПЛЕТЕ В МАНИПУЛАЦИИ И ЛЪЖИ, КАТО СКОПЕН ПЕТЕЛ В КАЛЧИЩА. АВТОРИТЕТА И ХАРИЗМАТА Му се изпариха през тези две седмици яко дим. ВРЕМЕ Му Е ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И ПОЧИВАКА В МИР СЪС СЕБЕ СИ.
Bruno
Айде нема нужда Г-н Бойко. 2 000 000 000 лични.
Бойко,внимавай
Бойко, метежът ти го спретаха медиите на ДС БСП, повечето са!А за да имаш шанс да оцеляваш прегледай партията и създай още свои равностойни и увличащи народа заместници-антикомунисти!
:)
Борисов е прав, че Доган и Станишев го свалиха от власт. Те просто го смачкаха и ще могат да го правят и занапред. Той няма интелекта да се пребори с тях.
ПО СТРАХЛИВ ЧОВЕК НЯМА
КОЙ ТЕ Е СВЯЛЯЛ БЕ, ПУТЬО ? ИЗБЯГА КАТО БИТ ПЕДЕРАСТ, ДА ЕБА ТЪПАТА ТИ КРАТУНА ДА ЕБА . . .
komentar...
Purvo izvinete me, che pisha na latinica i to e ne zashtoto mrazia rodnia si ezik, a zashtoto niamam kirilica v tozi moment. Obrushtam se nai-veche kum tezi BULGARI, koito vse-oshte imat glava na ramenete i misliat s neia, a ne samo da im teji i da ia reshat ot vreme na vreme. Taka! Az biah predi 23 godini i 3-4 meseca, edin ot nai-golemite demokrati v Bulgaria, koito suzdade SDS v edin ot okujnite gradove v Bulgaria (niama da spomenavam imeto na grada), za da ne pomisli niakoi, che triabva da mi otmushtava za neshto, zashtoto v onia vremena predi 23 godini ezikut mi beshe mnogo ostur i biah zakleimil niakolko lichnosti, koito se dokopaha do Velikoto Narodno Subranie i napraviha golemi porazii sled tova. Ne iskam da vlizam v podrobnosti, zashtoto po temata se napisa mnogo i se govori mnogo. Samo edno iskam da vi kaja skupi sunarodnici:
#
Защо ФРОГНЮЗ "МЪЛЧИ" за уволнението на Люба Кулезич????
komentar...produljenie
Ako sega se ostavite na manipulaciite na mrusnite izmekiari i kradci - komunisti (Stanishevci) i izmislenoto ot tiah dvijenie DPS (za koeto predi godini (23) govorih, che e troianski kon v bulgarskata durjavnost) (Doganovci-Mestanovci i prochee prodajnici) nishto novo niama da se sluchi v BULGARIA. Ako vie ne si otvorite ochite i ne se obedinite okolo choveka, koito zapochna da pravi nai-setne istinski neshta v Bulgaria (a toi e BOIKO BORISOV)togava se surdete samo na sebe si. Edinstvenia nachi za izmitaneto na tazi sgan (komunisti i depesari)ot upravlenieto na Bulgaria e tozi, na predstoiashtite izbori samo 2 ili nai-mnogo tri partii v parlamenta. Inache kauzata shte e zagubena i Bulgaria shte bude hvurlena pak v rucete na kradci i moshenici, kudeto beshe celi 23 godini i polovina. Zapomnete tova i poviarvaite na tozi chovek, koito naistina milee za RODINATA, zashtoto ako beshe bandit i prestupnik, dosega shteshe da e niakude po sveta, kudeto sa bratiata GALEVI. Jelaia vi uspeh!
Емил Димитров
Боко , ходи да риташ бе
ИСТИНАТА Е МНОГО ПРОСТА, ТЗИ ГЛУПАК СЕ СВАЛИ САМ . ТОВА Е. ИСКАЛИ СА ПАРИ ОТ ЕРП ЗА ИЗБОРИТЕ , ОНИЯ ПОЧНАЛИ ДА НАДПИСВАТ И ЕТО ТИ ФАЛ. НАРОДА НЕ ИЗДЪРЖА . ТОВА Е. ОТДЕЛНО , ЧЕ ВСЯКА ДУМА МУ Е ЛЪЖА. ОТДЕЛНО ЧЕ ВОЮВАШЕ С НАРОДА И СЛУЖЕШЕ НА МОНОПОЛИТЕ. ПЪРВАТА МУ РАБОТА БЯХ СЕЛСКИТЕ КАЗАНИ ЗА РАКИЯ, ПОМНИТЕ ЛИ . ТОВА Е ТОЗИ ГЛУПАК И РЕКЕТЬОР. ПРОСТО И ОПАСНО МАЛОУМНО МОМЧЕ.
demokrat
ne se zablujdavaite kenefi, boiko go svaliha tezi koito go slojiha[ne razbirai kakto e v normalnite strani i demokracii, toest naroda], toi napravi za tiah kakvoto moja i poveche ne im e potreben, osigori im iujen potok, iskashe da im dade i aec beliane i ne beshe dalech, no go drapnaha za topkite ot drugata strana i se provali. losho e kato se klaniash na dvama care, , , , , , , naroda vitae vav vazdoha i si misli che borisov go e enia za tiah. taka che buda ne se pravi na jertva, mnogo dobre znaesh koi ti naredi da slezesh ot scenata, inache mnogo dobre znaesh che onezi svaliat i po drug nachin. zatova lainometi ne si izbiraite zavisimi hora da vi upravliavat, pomolete se na kostov i si varnete darjavata.
??????????
Kakuv Kostov be demokratino? Ti iavno si mnogo kusopameten i ne pomnish, koi ograbi durjavata. Nali Kostov e nai-golemia bandit i moshenik v Bulgaria, nali beshe vuv vlastta i kakvo napravi. Okrade kolkoto moja, che da ima i za pra-pra-pra vnucite mu, a sega go velichaete. Posto istinata e edna: Vidiaha che Boiko zapochna da pravi neshta, koito te nikoga ne sa pravili, a samo sa krali vsichko shto e bilo otpusnato ot Evropa i za tova mu sktroiha shapka. Zashto ne vzemat sega vlastta? Nali mu glasuvaha kolko puti vot na nedoverie? Nali iskaha da go smuknat? Eto, sega toi sam se ottegli, za koeto mu svaliam shapka, zashtoto e mujkar, a vie Kostovisti, stanishevci, doganovci, mestanovci, yanevci, siderovci i drugi podobni vlechuge, ste samo edni dolni moshenici i iskate pak da se dokopate do vlastta da dookradete, kude kakvoto e ostanalo i da si dookriete vsichki zulumi, koito napravihte za 23 godina, a sega Boiko vi e vinoven. Ebah ti naglecite. Vun ot vlastta mrusni gadove i sud za vas.
Иван
Искане на един гласуващ винаги. Искам Работодателя да ме осигурява на заплата, която ми дава под масата, а не на половината. Защо протестиращите не искат натиск и върху частните работодатели. Дерибействат върху персонала си, защото наетите нямат изход. И все ти казват, че не работиш. Кой да натисне частните работодатели, защо не обвържат заплите с печалбите на фирмата. Возят се в коли за по 50 000 лв, а дават заплати по 500лв, а осигуряват на 300. И образование имам, и език знам. Затова ще гласувам за Борисов, а не за руските шпиони - вече 44 + 23 години тук в България.
Истината !
беееееееееееееееееее. . . . Манипулирано стадо!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах