Реклама / Ads
25| 5825 |06.03.2013 НОВИНИ

Р. Петков и тв водещи се сръфаха за вината на медиите

.
Румен Петков
От хан Аспарух насам нямало упрек, неотправен към БСП; неадекватното поведение на президента го атакува; медиите направиха част от внушенията за вредата на партиите, съобщи Р. Петков.
 

Никога и по никакъв повод не съм се срещал с Евелин Банев-Брендо, заяви по БТВ бившият вътрешен министър Румен Петков. Гнусна лъжа били  твърденията, че той бил притискал като министър Евелин Банев - Брендо да свидетелства в процеса срещу братя Маргини. Петков каза, че именно по негово време са събирани всички аргументи против Брендо.

Много е лошо, когато мериш избирателя на кило; защо ГЕРБ премахна мажоритарния вот; БСП го въведе, въпреки че загуби от него, каза още той и продължи, че очакванията са много, той например очаквал да намалят цената на тока до 2 ст.

Според него мажоритарният вот бил една идея над преференциалното гласуване. По този въпрос Петков не пожела да  отговори конкретно.

По темата за варненския кмет Кирил Йорданов Петков каза, че от хан Аспарух насам нямало упрек, неотправен към БСП. Може ли да намерим кмет в България, срещу когото да не можем да изправим 50 човека, попита той. после се коригира на 5 хиляди. 50 хиляди са, репликира водещият. Вие знаете ли какво са 50 хиляди души, опроверга Петков.

Трагедията с Пламен Горанов във Варна е национална трагедия. Но да се искат лавинообразно оставки, не е продуктивно. Утре ще поискат оставката на още 300 кмета, предположи той.

Неадекватното му поведение атакува президента. Кои са легитимните представители на улицата, кой ги легитимира, попита той. Ако някой е по-пъргав и по-креслив от другите, това прави ли го легитимен, продължи Петков, но каза, че институциите и партиите са тези, които трябва да взимат решения. Всички са в оставка, това държава ли е, продължи да пита Петков.

Благодарим ви за интервюто, което и вие направихте с нас, каза В. Николаев. Не, не ми отговорихте, медиите поставят въпроси, хвърлят ги на улицата, но отговори няма. Медиите направиха част от внушенията за вредата на партиите, каза той.

Гледайте медиите да са такива по ваше усмотрение, може би трябва да направите закон за печата, предложи Николаев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5696 |22.02.2013 Петков: Ако има документ за атентата, той да бъде разсекретен . 39| 7250 |16.02.2013 Р. Петков: За БСП властта не е кокал . 54| 7426 |06.02.2013 Р. Петков: Досието "Буда" е удар по държавата . 44| 8770 |05.02.2013 Яне Янев: Зад досието на агент "Буда" стои Румен Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads