Трактора "На светло"

83

|

9825

|07.04.2013
Трактора "На светло"

Какво означава, че ще потърсите правото си на отговор по нестандартен начин, запита Люба Кулезич събеседника си в „На светло” Алексей Петров.След множество телефонни разговори, между журналистката и подсъдимия по делото „Октопод”, в редакцията на Нова телевизия постъпва писмо, в което Алексей Петров я предупреждава, че ако не получи правото си на отговор, ще използва други нестандартни методи и подходи, за да постигне това.

Аз първо ще ви благодаря, че ме направихте известен, с всичките си предавания 3 години и освен това сте забогатели неимоверно от това, започна Петров. Люба Кулезич скочи: „Докажете го!” Така се говори, отвърна Алексей Петров. „И за вас се говорят много неща, г-н Петров, и не аз съм подсъдима. А за вас се говори, че сте убиец, но никога не съм си позволявала да го кажа в ефир!”

Алексей Петров се оплака, че е бил жертва на Люба Кулезич от години, и все пак благодари за правото си на отговор. Вие не се опитвайте да ме принизявате на милиционерското ниво, с което аз се гордея! Той й припомни, че ходатайствал пред Явор Дачков да получи право на отговор в неговия вестник.

“Изключително щедро!”, каза иронично тя. За разлика от вашия вестник, аз веднъж не съм си позволила да ви наричам с етикети. Но осъдих медията за това, защити се Кулезич.

Петров побърза да се похвали с думите на Борисов, че той бил единственият, който е заловил жив терорист, а Кулезич му припомни, че журналистката Кристина Патрашкова го е увековечила с това във вестника му.

След като изгледаха записа, който е засегнал Алексей Петров - разговор на Люба Кулезич със Светозар Костов, прокурор по делото „Октопод” от предишно предаване, водещата попита защо към нея е отправено правото на отговор, а не към Гриша Ганчев. Именно той твърдял, че е бил поръчан от вас, попита Кулезич.

Според Петров спецпрокурорът Светлозар Костов нямал право да прави подобни изявления. Той смята, че това е политическо поръчение. Водещата го контрира, че обществото трябва да е наясно с подробностите около криминални случаи.

Люба Кулезич се беше подготвила срещу „нестандартните методи” на Петров със „стандартен журналистически похват”. “Лудият е тук”, каза тя и му представи Пламен Устинов – основен свидетел по делото срещу Петров и бивш служител на НСО. Toй заяви: „Готов съм да се изправя срещу Петров на детектор на лъжата.” Устинов държеше списък с въпроси, между които дали Петров е поръчвал убийства, едно от които на Валентин Шотев.

Алексей Петров е най-големият национален лъжец. В присъствието на негов адвокат миналата година бях обучаван как да излъжа. Устинов разказа как е бил заведен от шофьора на Алексей Петров в мандра в Тетевен, където бил принуден да подпише декларация, чието съдържание така и не стана ясно, сред разгорещените спорове.

Петров отвърна на атаките: Пламен Устинов е поръчков убиец, взет от небитието. Подсъдимият по делото „Октопод”  се съгласи с половин уста да се изправи заедно с Устинов на детектора, но с уговорката, че тези въпроси били несъстоятелни.

Г-н Петров, нахален сте както винаги, което не ме учудва! С тези думи Люба Кулезич сложи края на началото на следващия разговор в студиото. Адвокатът Елен Янкова, следващата гостенка в "На светло", помоли г-н Петров да остане, и той се намести отново на стола си, въпреки несъгласието на водещата: “Не се разпореждайте в моето студио”.

Адвокат Янкова, която защитава затворници, обясни, че поискала Петров да остане, защото и той е лежал в Софийския затвор, както нейните клиенти, за които работи.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

бг
Тази мутра отдавна трябваше да е в затвора ако бяхме държава с нормална съдебна система. Да ама не. Да живеят мутрите и в политиката най-вече
бисер на комунягата Борисов!,

"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме, е казал премиерът Бойко Борисов по време на поредното си посещение". Ето защо ще победи ГЕРБ, а не защото е силна. Изумява ме глупостта на електората да си избере да го управлява една мутра с малко възпитание и знания. И то да го избере и втори път въпреки, че го е видял колко струва и докъде го докара. Жалко за нормалните хора в тази държава - те са малцинство защото мислят с главите си, а не чакат какво ще им каже телевизора. ГЕРБ били силни. Питам аз кое им е силното? И не ми минавайте с отговори от магистрален тип.

25 + 144 - !
тия двамата са си лика-прилика,

мутри и убийци не само физически, всеки в своята област. Другарката заслужава не по-малко да е подсъдима с журналистическата си дейност в полза на червената мафия и в ущърб на народа и държавата, нали дърта пачавро?

11 + 121 - !
<@>,

Електоратът не гласува за Борисов - електоратът гласува ПРОТИВ БСП, против Станишев. Борисов доказа, че е прост, с неговата благословия финансовият му министър унищожи дребния бизнес (на всека сергия - касов апарат, свързан с НАП, като това не се отнася за продавачките на контрабандни цигари). Но идването на власт на червената чума е недопустимо. Затова и аз съм принуден да гласувам за Борисов, макар и с омерзение.

40 + 83 - !
АМНЕЗИЯ,

„Нямаме нищо общо с Емил Димитров. Какво прави и как го прави той, не мога да отговоря”, заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод доскорошния си колега Емил Димитров, който бе уличения в конфликт на интереси . . . ОСРАХМЕ СЕ !

19 + 75 - !
Недоумяващ,

ОГИ, убеден съм, че вече знаеш кои потрошиха костите ти (с извинение), но продължаваш да обвиняваш и плюеш за това Петров. Сигурно те е страх от нова атака на същите онези злодеи.

11 + 99 - !
----- SPAM ----- ,

академик, каним те на вечерно шоу.

Коментарът е маркиран като неуместен / или спам

2 + 24 - !
----- SPAM ----- ,

нали ако каже, че не е трактора, ще трябва да каже, че трактора е добър. а тогава пък ще трябва да каже, че буда е лош. А СЛЕД ТОВА АКАДЕМИК КАКВО ЩЕ ЯДЕ ?

Коментарът е маркиран като неуместен / или спам

5 + 33 - !
123,

ТРАКТОРА СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ. . . ЕДИН СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ СИ-КОСТОВ, ГОЦЕ И СЕР ГЕЯ. ЛЪЖАТА МУ ТОЛКОВА МНОГО ЛИЧЕШЕ, ЧЕ И ИСТИНА ДА БЕШЕ КАЗАЛ, ТЯ ПАК ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УВЪРТОЛЕНА В ЛЪЖА!ЖАЛЪК, ПО-ЖАЛЪК, БЕЗЖАЛОСТЕН. . . УБИЕЦ.

86 + 5 - !
луканов
ПИТАМ СЕ КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ В ДОМАШЕН АРЕСТ ?? КАКВО СЕ Е РАЗШЕТАЛ ПАК МИЛИЦИАНЕРЪТ !! И КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА И НОВИЯТ ГЛАВЕН , ДЕТО СЕ ПРАВИ НА "ЖЕЛЕЗЕН" ?? ПРЕДИ БЕШЕ В БТВ , СЕГА В НОВА ?! АЛООО ! ПРОКУРАТУРАТА !!??
как какво,

Прокуратурата лови мухи. Нали виждаме с какво се занимават, да гонят журналисти , които казват истината. Тъпи продажници!

104 + 1 - !
луканков,

Не изтъпявай, има огромна разлика между домашен арест и парична гаранция. Алексей не е под арест, даже и домашен, На свобода е, кагто гаранцията за неотклонението му е 10 000 лв. Може да ходи където си иска, освен в чужбина, но и за това може да му бъде дадено разрешение, ако съда прецени. Той не е искал, стои си в България и се явява чинно на всички дела, на които го викат.

5 + 53 - !
,

изрода знае истината за другия най- големият изрод и негов създател, ГОЦЕ

16 + 0 - !
Васил
Докога ще показват това тъпо милиционерско помашко говедо , за Бога спрете или го показвайте след 24 часа
До Васил,,

Докато България се уравлява от мутра като Б. Б. и всички настоящи и бивши милиционери гласуват за Група Единени Разбойници от Буда(ГЕРБ)!

15 + 105 - !
----- SPAM ----- ,

учил е, че ако повториш една лъжа безброй пъти, тя започва да се приема за истина. . . прати му мейл и го помоли да спре да я повтаря.

Коментарът е маркиран като неуместен / или спам

30 + 6 - !
Глас народен
Престъпната мутра, наречена Трактор, не може да се "изправи", защото той е пигмей. Той по рождение е ниско долу. Чака заваррията неговите господари комунягите да се върнат на власт, но НАПРАЗНО! Ще изметем уродливостта в нашето общество със своя глас срещу проядената корумпирана разбойническа "Столетница". . .
ЯНЕВ.
Кулезич, ИБРИКА НА Б. Б И Ц. Ц , ОСТАВИ ХОРАТА ДА СЕ ДОИЗКАЖАТ, И СЕ МАХНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ МИ ПЛАШИШ ДЕЦАТА.
румен,

Какви хора??? Нима могат да се нарекат хора тези, които убиват, рекетират, мамят, лъжат, заплашват, тероризират, склоняват към проктитуция, отвличат и продават дрога??? Не, това престъпници, мафиоти, боклуци. . . . Ако в България има съд и прокуратура, тези твари отдавна щяха да бъдат съдени и осъдени, а ако ние българитге бяхме нормален народ - отдавна щяхме да сме пребили с камъни тези твари.

92 + 1 - !
----- SPAM ----- ,

Да потърсиш отговор от Курвалезич ?? Та тя не ти дава думата, курвата !! Това ли е ЖУРНАЛИСТИКА ??

Коментарът е маркиран като неуместен / или спам

3 + 16 - !
,

Е дано децата ти да живеят в държавата на Трактора, да ги отвличат, изнасилват и убиват. За моите деца аз искам друго. Така, че не ми пречи и си отивей при Путин!

44 + 1 - !
Иван,

В събота и неделя не гледам Нова телевизия и ще продължавам да гледам други канали докато не махнат от ефир дъртата Кулезич. Съвсем е изперкала , а така също не харесвам и Трактора.

1 + 17 - !
Петров отдавна е даден курбан от господарите си от БКП! Жив е защото си мълчи! А една дума е казал за Гоце, а е мъртав!
Наблюдавах въпросното "право на отговор" и ми настръхна косата. И разбрах следното: Алексей Петров е съвестен и "лоялен" гражданин на България, голям учен икономист, който е арестуван само защото прредложил гениален план за решаване икономическите проблеми на България. Всички ЛЪЖАТ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ПРОКУРОРЪТ СЪЩО ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО, ЗА УСТИНОВ ДА НЕ ГОВОРИМ, само Алексей Петров не лъже, той е мъченик на правдата, съвършено несправедливо тормозен, никога на никого нищо лошо не е направил, никого не е рекетирал, никого не е заплашвал с убийство, никога никой не е бил отвлечен или заплашван по негово нареждане!!! Алексей Петров и партията БСП, наследница на БКП, са невинни и чисти като момини сълзи, а всички други са виновни, особено народът на България, който е най-виновен затова че въобще го има!!!
moriarti,

Ал Петрони е българската Майка Тереза. В момента му търсят бял пищимал, с който да го повият, та да тръгне по света да твори добро. Ако не намерят скоро такава одежда, ще го пуснат да си прави каквото е свикнал - убийства, насилвания, кражби, документни измами, рекет, бой и терор. Истински комуноиден продукт.

103 + 0 - !
Joro
След като гледах участието на Доц. Петров, който отказа да напусне студиото на Нова и все още е при Кулезич, ПРЕДЛАГАМ да се приеме Смъртното наказание в републиката. Щом няма кой да изчисти родината ни от изроди като този, държавата трябва да може да ги изкарва от обществото при наличие на такъв тип вредност. Този в Америка щеше вече отдавна да е седнал на електрическия стол.
moriarti
Мутрата Ал Петрони се активизира, както и всички останали комуноиди. Целта е ГЕРБ да не спечели изборите. Отвсякъде ни залива омраза, злоба, негативизъм, лъжи, фалшиви сигнали, "спонтанни" акции, огорченокахърен тон. . . и комуноидна тъпота. Най-смешно е във форумите - копи/пейст от сводката на "Позитано" 20 по 1000 пъти. И тук, разбира се, присъстват такива активисти. "А се говори, че вие сте убиец. . . !" За комуноидите се знае, че са убийци, крадци и национални предатели.
гражданин
Тази дърта телевизионна „манекенка” Люба Калезич подпомагана от комунистическата престъпност скача от телевизия на телевизия с една единствена цел да предоставя ефирно време на бивши служители, които са били преки организатори и изпълнители в престъпният свят. Тези престъпници били пазители на „българските” интереси, т. е. разбирай руските интереси, а другите са предавали националните ни т. е. руските интереси на омразния Запад. Тази простовата жена ще надмине по лудост другата откачалка другарката Беновска, страдаща от манията, че някой непрекъснато я подслушва и следи. Съвсем умишлено тази дърта стерва повече от един час създава на Алексей Петров ореол на политически мъченик. Комунистическата престъпност настъпва с всички сили и средства за завземане на властта.
румен,

Ти явно не си гледал предеването, г-жа Кулезич единствена изнася факти и показва на българите колко са нагли боклуците и подлогите на БКП-БСП и ДС. А, ако има Бог, се надявам тази курва/адв. Елен Колева/, която защитава всички престъпници да я доктигне това, което изтърпяват обикновенните граждани от нейните ходзащитни. . . .

98 + 4 - !
,

Гражданин, не подкрепям ни най-малко мнението ти за Кулезич. Май разсеяно си гледал предаването! Напротив, беше изключително показателно, стига да е следено внимателно! Не ни останаха нерви и надежда обаче, това е най-страшното. Защото няма по-страшно от обезверен човек - той няма какво да губи и е способен на всичко! Видяхме безграничната наглост на българските овластени престъпници, какъвто все още е въпросният Петров! Той е олицетворение на цялата партия, наследница на БКП, която е уж нова, ама стара, защото когато си наследник, ти поемаш освен парите и властта, и безбройните грехове. Предпочиташ обаче просто да бъдеш гьонсурат и да го даваш нагло и безсрамно!

82 + 1 - !
гласоподавател
ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО И ВИДЯХ ДВАМА БАНДИТИ : ЕДИНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛ ДРУГИЯТ ВЪЗЛОЖИТЕЛ . НАИСТИНА ТОЗИ АЛ. ПЕТРОВ Е ГОЛЯМ АМА МНОГО ГОЛЯМ ГЪОНСУРАТ !
AM
Люба Кулежич е отличен журналист и много смел човек!
----- SPAM ----- ,

Аха, в някоя паралелна вселена може и за журналистка да мина. В тази обаче е най-обикновена пачавра, която всеки може да купи за един лифтинг и един джип. . .

Коментарът е маркиран като неуместен / или спам

0 + 29 - !
----- SPAM -----
само лайна серете ами бойко какъв е благодарение на този травестит Кулезич затова е така Бойко плаща и тя сере
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
Добри
"Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари“ - Джон Стайнбек. При 100% контрол над всяка институция в BG с премиер спец в тайните операции (дело "Буда", нелегално производство на цигари и мн. др. ) и министър на МВР специализирал главно физкултура на имотните далавери (Цецо Апартаменто, "Дюнигейт" и мн. др. ) ако имаха желанието, Трактора отдавна щеше да е в затвора. Но Трактора натрупа значителни финансови средства, и бившият му ортак Тиквеният Буда знае това, та плюе той на правосъдието - парите трябва да станат мои! И ставаме свидетели на един срамен пазарлък, парите или свободата! Такава е истината. За съжаление.
Ив. Котев,

Природното недоразумение дедо Добри-шеленберг пак изпълзява от позитанския кенеф. Отново плзва старата флашка на Мая за Буда, нали щеше да има потресаващи разкрития. . . какво стана. . . . НИЩО. Каквото е и в празните им кухи червени кратуни

57 + 0 - !
info,

ДЕДО ДОБРИ Е ТЪПАКА КИРИЛ ДОБРЕВ

18 + 0 - !
гласоподавател
Браво на Кулезич. Така се прави журналистика ! И тези дето не я харесват , истината е че не че не я харесват ами явно нещо не им изнася ако са от кръвната група на А. Петров много ясно че няма да я харесват.
ЛИЛИЯ,

Какво браво, бе господа?Тази стара лачена чанта до скоро плюеше от ефита на ТВ 7, а сега оттук. Слуга на ББ и ЦВ ЦВ. Нещастница в пълния смисъл на думата. Откъде толкова мъст и злоба в тази интелигентна жена?

3 + 60 - !
казах ви аз,

Аз като ви казвам, че комунизма е вирус не ми вярвате. Ето ви пример как комуниста вижда всичко изкривено. Пример- ЛИЛИЯ, още един-ЗРИТЕЛ и още имаше по-горе ама вие сами сте ги видяли. На бялото се казва черно и толкова по въпроса с нищо не можеш да го убедиш, че не е прав.

30 + 0 - !
----- SPAM -----
ТАКОВА НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА КУЛЕЗИЧ Е НЕДОПУСТИМО. А ЗЛОБАТА , КОЯТО Я БЕШЕ ОБХВАНАЛА Е ПО-ВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНА. ЗАщО ТАЗИ ОСОБА СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ НЕщА, В ТОЗИ МОМЕН ТЯ ПЛюЕ И ВРЕМЕННИЯ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ.
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
,

В предаването видях само един невъзпитан и нагъл престъпник, и това е А. петров, който е тотално неграмотен, нищо, че си е купил доцентура, също като чалгаджиките.

46 + 0 - !
----- SPAM -----
ТАКОВА НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА КУЛЕЗИЧ Е НЕДОПУСТИМО. А ЗЛОБАТА , КОЯТО Я БЕШЕ ОБХВАНАЛА Е ПО-ВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНА. ЗАщО ТАЗИ ОСОБА СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ НЕщА, В ТОЗИ МОМЕН ТЯ ПЛюЕ И ВРЕМЕННИЯ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ.
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
moriarti,

Големите букви НЕ правят мнението ви "голямо". Има един комуноид по форумите - КАСКЕТ С НЯНКА, който също се изживява за "голяяям "извор на истината и правдата". Уви! Колкото до това, което сте написал - какъв вид журналист предлагате за Ал Петроне? Бате Енчо върши ли ви работа? Той нежно ще го щипка по бузките и ще го пита на колко годинки е, кой е лош чичко (Б. Б. , разбира се), кой му е изял сладоледа и т. н. Така става ли?

52 + 0 - !
й,

moriarti, не че не си прав, но когато се пише на кирилица от чужбина, липсват букви малки или големи, затова някои пишат по този начин.

13 + 2 - !
аз,

Не ви харесва че някой коментира мин председателят сега по начин който ви харесва- нека да не се забравя той е временен. Като човек на такъв пост ще трябва да поема негативите и позитивите от този пост.

2 + 24 - !
!
Петров е подал лажец, едва ли не иска дасе изкара най големия светец гадното копеле а сащо така, когато Устинов мо говореше истината в очите на тоя боклук мо се изкаше да потане в земята, затвор за тоя подлец.
.1.341.33.,

Айде бе! Устинов е най-обикновен глупак, който сам се е набутал в устата на вълка и сега се чуди как да оправдае парите, взети от прокурорите са поръчковото свидетелство. Влез с YouTube, пиши в търсачката "Пламен Устинов - 3" и гледай с кеф! После питай някой адвокат чий го дири свидетелят на обвинението при адвоката на защитата!)

1 + 37 - !
Жалко наистина.
уважаема Кулезич не дадохте възможност човека да се изкаже , че ако Цветанов или Борисов бяха в студиото така ли щяхте да се държите , не ми допадат нито първият нито другите двама тиквеници но не беше красиво да прекъсвате лицето Трактор
,

На кой човек??? Нима наричаш ЧОВЕК А. петров? Той е убиец, мафиот, престъпник, крадец, продавач на дрога, наглец. . . . Това не е, и не може да бъде човек, това е човекоподобно създание, което е вредно за хората.

36 + 0 - !
манталитетът
на този милиционер, изказът му, културата на поведение не се различава от тази на един друг виден милиционер, оглавявал Вътрешно министерство в съвсем близкото минало
Ив. Котев,

Пикльото ли имаш предвид или Миков?Конкретизирай се.

45 + 0 - !
не позна!,

опитай пак.

0 + 26 - !
Само този контекст ме кара да тръпна от омерзение, че подобни квази-интелигенти се мъчат да управляват съдбата на страната ни !!! ". . . Петров отвърна на атаките: Пламен Устинов е поръчков убиец, взет от небитието. " . . . Тотален НОНСЕНС !
правосдъдие
Двамата гости, ако бяха съдени в щатите, вече щяха да имат влезли присъди или за смъртно наказание, или за 200-300 години.
аз
Браво на Люба Кулезич. Така трябва да се води БГ журналистика. Ако Г-н Петров имаше капка мозък щеше да избегне този ТВ провал. Доказа само че е мошеник-не можеше да каже и дума срещу Устинов. Ако беше Диков срещу него по друг начин щеше да протече интервюто-сервилно угоднически. Това е разликата между професионалиста и платения журналист
.1.341.33.,

Провал, провал, колко да е провал. . . Той има нужда мнението му да се чува, независимо как. Щом не може по нормалня начин, защото му е наложено тотално медийно ембарго, най-умното, което може да направи, е да търси умишлено скандала. И много добре се справя, честно казано. Само дето предизвиква припикване навсякъде, където отиде, щото водещите се изприщват от страх, че няма да го овладеят навреме и ще успее да каже, каквото иска в ефир. На негово място точно това щях да правя - само живи предавания, скандал след скандал и повтаряне на истината, докато пробие бетонните глави на драгите зрители. . .

1 + 42 - !
valka
За този престъпник само линч за да се отърве Б-ия веднъж завинаги от него.
info,

Улицата ето ви кауза, линч на Трктора, стиска ли ви, ама той плаща нали?

10 + 0 - !
Ivanka Ivanova
Здравеите г-жо Кулези4, гледам вси4ките Ваши предавания, независимо в коя телевизия сте. Радвам се 4е все още Ви има. Радвам се 4е мога поне да гледам дебати за истините на милата Родина от добри журналисти -професионалисти като Вас, Кеворкян, Коритаров, Иво Инджев. Обединете се и саздаите този необходим журналисти4ески съюз, за доброто на България и подобрите имиджа на Българския журналист, на българския народ и на България. Искараите цялата истина, колкото и да е гнусна и гнила. Даите простор да се развива България към добро. Повярваите народа 6те е с Вас и 6те ви пази. Зная 4е няма да Ви е лесно, но Българите не могат да се ориентират за кого да гласуват, на кого да имат вяра, ако Вие не изкарате ИСТИНАТА НА СВЕТЛО. Аз живея и работя от 4 години в Барселона и гледам всяка ве4ер новините за БГ, сащо и новините по Испанската телевизия и кореспондирам с много мои български приятели от цял свят. Вси4ките навън с болка наблюдаваме събитията в страната си. Всеки месец изпращ
обикновен българин
След като някой е с мярка за неотклонение "домашен арест" какво прави в телевизионните студиа, и избощо езвън своя дом!? Не би ли следвало съд и прокуратура да се самосезират и да му заменят тази мярка с по-строга - затвор?
----- SPAM -----
Да потърсиш отговор от Курвалезич ?? Та тя не ти дава думата, курвата !!
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
коко
Браво на Кузелич много смелост , дано не и посегне този боклук. .
пепи
на всички стана ясно че тови боклук е чения ескадрон на БСП за разчисртване на сметки
БНБ
БЪЛГАРИТЕ ОТ КРАЙ ОНО ВРЕМЕ , НА БЯЛОТО ВИКАТ ЧЕРНО , И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ , АЛЕКСЕЙ ИСКА ДА ВИ НАМЛИ ЛИХВИТЕ НА 4% НА БАНКИТЕ , А НЕ КАКВИТО СА СЕГА НА 17% , КАКТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ БАНКИ, А ВИЕ ДРАГИ МИ БЪЛГАРИ СТЕ КАТО ОВЦЕТЕ ДОКАТО ВИ СТРИЖАТ БЛЕЕТЕ ДОВОЛНИ . . . . . . . . . . .
стамбе до -БНБ,

Другарю УМНИКОВ , кой пък е той, че ще намаля лихвите в банките!!През 6 часа трябва да си пиете лекарствата. Недейте пропуска, че ви влияе на разсъдъка

13 + 0 - !
стамбе до -БНБ,

Другарю УМНИКОВ , кой пък е той, че ще намаля лихвите в банките!!През 6 часа трябва да си пиете лекарствата. Недейте пропуска, че ви влияе на разсъдъка

8 + 0 - !
Soldier of Fortune
Ето такива идиоти като това селянче бяха авангарда на МВР-то на комунистите и такива остриета те противопоставяха на све живо , което не им играе играта . . . Пълна трагедия , пълна лудница. . .
Конгресът на ГЕРБ
В конгресните материали, които са поставени на местата, пък освен знаме, балон, ключодържател и кратък отчет, има и карти за игра с емблемата на партията, както и бонбон – също с надпис на ГЕРБ. ОЛЕЕ СМЯХ
х,

Погъделичкай ме да се посмея, че не разбрах кое точно е смешното в случая.

23 + 0 - !
четете малко
"В обвиненията срещу Петров не присъстват нито поръчки за убийства, нито трафик на хора, нито проституция, нито пране на пари и всички останали престъпления, които му се приписват в медиите. В пристрастността си към Цветанов, Бойко Борисов и прокурор Костов, Кулезич се увлече дотам, че отрече правото на Алексей Петров да се защити публично от недоказаните обвинения и твърдения по негов адрес. "
ето ви го "горкичкият&quo
http://www. glasove. com/stanimir-florov-roman-vasilev-i-kalin-georgiev-predlozhili-500-hil-lv-na-svidetelya-po-oktopod-plamen-ustinov-26565
Мартин
Толкова е ЖАЛКА тази Кулезич!Изживява се като следовател. Поведението и беше под всяка критика/може да и съперничисамо Бареков/Уж Алексей Петров беше с "право на отгово", а тя не му дадсе думата, че и си беше извикала"подкрепление"И това ми било журналистка!Позор!Гледахме я като се блещи през цялото време!Отврат!!!
АМАН от ТЪПАНАРИ,

Мартинчо, мартинчо защо гледаш такива предавания тогава:и по–точно това???Та те са за хора с интелект!И ти като един критик да се произнесеш Мартинчо, ама неподготвен!По повод на твоето писание си пълен МАЛОУМНИК, а ние нямаме нужда от такива като теб!Какъв отговор, какви 5лв иска този ИЗРОД та той трябва да бъде разчленен къс по къс от всички пострадали по негова вина. Пълен наглец е този, дори и името немога да му назова. МЪЖКА ЖЕНА сте г–жо Кулезич БРАВО за това Ви харесвам, защото никога не си оставяте магарето в калта!!!

15 + 0 - !
дикофф
Голям майтап падна. Трактора не разбра как си го вкара. Първо глупав, второ със самочувствие на велик доцент, трето лъжлив глупак, четвърто страхлив човек, който няма излъчване на невинен, а точно обратното- на гузен престъпник. Вече никой не се съмнява в неговата престъпна дейност. И това чудо комуноидите го сложиха за сив кардинал в ДАНС. Е, каква държава искате да имаме при това положение бе хора?
Qube.bg
Отключване с чипове за входни врати и асансьори на най-ниски цени! Само сега с 30% отстъпка за системите за контрол на достъп! http://qube. bg/index. php/component/content/article/2-uncategorised/20-offers
ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА
"ЧОЛАКОВ ФАН КЛУБ" ОЧАКВАЙТЕ НАСКОРО "ОБСАДАТА НА ЧЕЛОПЕЧ"
Русчо
Браво Люба! Ти си голям пич!
До НЕДОУМЯВАЩ
Костите ти да бъдат ПОТРОШЕНИ и ПОРАЗЕНИ от НАЙ - ТЕЖКИ БОЛЕСТИ. ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!
ЕДНА
ЕВАЛА НА КУЛЕЗИЧ , НАЙ СМЕЛАТА ЖУРНАЛИСТКА , ИЗПРАВИ СЕ СРЕЩУ ОКТОПОДА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ , БРАВО , ЗАТОВА ВИ ХАРЕСВАМ И ВИНАГИ МЕ ИЗПЪЛВАТЕ С НАДЕЖДА КОГАТО ГЛЕДАМ ВАШИТЕ ПРЕДАВАНИЯ
Христофор
Ега ти държавата, ега ти ччудото!!!Тоя тъп помак, и той седнал да учи на четмо и писмо прокурори!!!Ало, Цацаров, май ти си объркал и времето, и мястото, и хората, не мислиш ли?Хайде да те видим колоко ти чини куражлъка и ченето п ри тия дела - гангстерските. Пък да видим и какво ще излезе от шумотевицата със СРС-та и Костинброд. Май оня прокурор, дето викаше "Долу на зелята, ти си престъпник!" на Н. Цонев/пък после се оказа , че същият е невинен/, та същият този прокурор и сега ти движи делата, та да видим докйъде ще те докара. . . Да не вземеш предсорчно да се прибереш в Пловдив?

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах