Реклама / Ads
46| 14846 |15.04.2013 ПОЛИТИКА

Златни медали за семейство Биневи. Ура!

.
Докато архонтът, велик политик, революционер и евродепутат Слави Бинев жъне успех след успех на партийното поприще, децата му не остават по-назад. Те прославят родината със спортни успехи, съобщават развълнувано от щаба на „ГОРДА България” в съобщение до всички медии в страната и извън нея.
 

Националният ансамбъл на България по художествена гимнастика за девойки, част от който е Елена Бинева, дъщеря на водача на „ГОРДА България” спечели златен медал в многобоя на турнира в Каламата, Гърция. Кои са другите момичета и чии дъщери са не е ясно, но очевидно не са от сой, защото в прессъобщението техните имена не се споменават.

Това е втори медал само за две седмици, който Елена носи вкъщи след като взе среброто преди седмица на състезанието в Лисабон.

В същото време наследникът на фамилията Биневи Кало грабна златото на престижния турнир по таекуондо в Швейцария, където участва в две категории по високи от неговата.

 

От миналата година Калоян учи и тренира в Германия като за времето в което е там вече добави към колекцията си от титли вице-шампионската от състезанието по таекуондо в Германия, бронз от Белгия опън и Злато от Швейцария. Браво на момчето, ще стане като татко си.

 

Малък коментар: Навремето дори „Работническо дело” не е писало за успехите на децата на Тодор Живков. Вероятно, защото не са имали такива. Не знаем какво правят и какви върхове в спорта и науката покоряват дечурлигата на другите ни политици след 10 ноември. Но вероятно и те няма с какво да блеснат. Дечицата на Слави Бинев обаче са друго нещо. С тях се гордее не само семейството и партията Му, но и целият Му български народ. И не само - цялата Му прогресивна общественост по света се ГОРДее! Да пребъде. Сигурно скоро ще Му се обади Ким Чен Ун. Няма начин.


Междувпрочем, послучай рождения си ден на 7 януари Ким Чен Ун подари на всички деца в Северна Корея по едно кило бонбони. Какво чака Н.пр. Бинев, вождът наш!


В същото време на дебата между кандидати за депутати във Варна тази сутрин, предаван от БНТ, представителката на ГОРДА България Преслава Димитрова бе потресаващо семпла... Затова пък представлявала протестиращите варненци. Дали те знаят това?   

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 148| 8456 |15.04.2013 Станишев само с 2% зад Борисов? . 75| 6696 |13.04.2013 Цачева: Научихме много от управлението . 27| 14482 |11.04.2013 Политическият пазар като Илиенци: много предлагане–малко търсене . 68| 7224 |10.04.2013 Десните избиратели, техните реалности и техните илюзии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads