Борисов: Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов

145

|

4658

|01.05.2013
Борисов: Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов
Бойко Борисов

Новоизграждащият се участък Шумен-Белокопотиво от магистрала "Хемус" е станал толкова красив, колкото и да ви е яд, коментира екс премиерът.Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов, каза лаконично пред журналисти лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали подкрепя Цветан Цветанов, предаде Радио „Фокус” – Варна. Борисов коментира това по време на инспекция на новоизграждащия се участък Шумен-Белокопотиво от магистрала "Хемус". Десетки граждани посрещнаха лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на участъка. 

„О, колко красива е станала, колкото и да ви е яд. Това е нашият труд, това е нашият резултат. Вижда се и напред, и назад. Така че каквото и да говорят, това остава за хората. Каквото и да правят, това остава и за хората", каза Борисов. Той е придружаван от Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и кандидати за народни представители от Шуменския избирателен район. Борисов раздава автографи на хората.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Добри
Прост човек. Друг коментар не е нужен.
111,

Как кратко и точно си се охарактеризирал. :)

61 + 14 - !
Партизан,

Добри, ако не беше 9 септември 1944 година, сега щеше да пасеш овцете на село и щеше да си драпаш ташаците от бълхи! Въшкар червен!

57 + 8 - !
циганин,

И какво излезе?Че ГЕРБ също са червени въшкари, всичките все деца на партизани/АБПФК/.

17 + 43 - !
CV на герберастката паплач!,

ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура нейния 3-ти най алчен ешалон. Тези, които ги доведоха на власт отдавна разбраха, че са сбъркали, заради невижданата лакомия на мутрите. Никой няма да им позволи повече своеволия и меракът на Тиквата да се изживява като диктатор също. Затова, като клонинг на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП, ще бъдат смачкани и поставени под контрол. А Номенклатурата от БКП, дали прикрита като ГЕРБ, АТАКА, ЛИДЕР, СДС, ДСБ, НДСВ или нещо друго, ще продължи необезпокоявано да управлява. След извършения от номенклатурата преврат на 10. 11. 89-та и превръщането на държавната собственост в частна и наследствена ТЯ изпълни целите си. Да му мисли наивния "електорат" вярвал някога в светлото комунистическо бъдеще. Мрак и мизерия го чака.

14 + 35 - !
Добри,

Последовател на прост човек може да е само далече по-прост индивид от въпросният простак. Герберастите наистина са с мизерни мисловни възможности щом не виждат че става въпрос за различните възрастови групи в една и съща политическа сила. А именно: БКП-ветерани, БСП-мъже и ГЕРБ-младежи. Ветераните по понятни причини не играят, т. е. явяват се настойници на мъжете и най-вече на младежите. Младежите се оказаха по-прости от очакваното но жаждата за власт и най-вече любовта им към парите също надминаха очакванията на ветераните. Сега ветераните се заеха с кастрацията на младежите. Скопяват ги публично. Същото чака и феновете им. Дърво което не дава плод, се отсича и предава на огън. Амин!

10 + 25 - !
pitam,

Kakav "plod" , Dobre?kakav?Ti 23g. kakyv plod vidia?

9 + 1 - !
Прав си Добри,

но много трудно държавата във времето ще се отърве от тази отровна плесен груба грешка на БКП къде сама ги създаде и допусна в коридорите на властта. Народа в своята заблуденост скъпо ще заплати това.

12 + 4 - !
Ай Пи 007,

Ако простотията, злобата, омразата и завистта, събрани в коментарите на FROG NEWS се пръснат из света ще измре човечеството.

4 + 14 - !
амчи Ай Пи,

кой те бил по чугунестата глава да кесиш във Фрогнюз? Изданието е за интелигентни читатели, не за селяндури като теб умирисали столицата на чесън. По добре иди и чети вестниците на Пъпката. Напусни форума.

18 + 4 - !
не е прост,

цялата машина е впрегната срещу него. Добре, нека и вашия Гоце да каже дали е подслушвал Дянков и други гербери. Защо само за Цветанов се говори?

18 + 3 - !
а бе тъпак 21:52,

можеш ли да обясниш каква е разликата между "ГОЦЕ" и "БУДА" когато серат и пикаят в едно гърне. Ей аман от тъпунгери бе. Навсякъде всичко умирисали. Не се трае вече от тях.

4 + 21 - !
а бе тъпак 21:52,

малиЙЙЙЙЙ. . . . , майката си джаса. Иди пиши, че и лъжи. . . Не става. Секирата. . . , и на минутата шат на патката главата.

4 + 5 - !
$$$,

бойко печелиш с голяма преднина. турил съм отрова за съсли, нема са плашиш.

17 + 4 - !
До а бе тъпак 21:52, 01/05/20,

от поста ти личи, кой е тъпака в случая, ограничен и елементарен, като списвателя си. А ти за кои си, за сините?Те само за една лапачка стоят в парламента, разделиха се на две, та който и да победи ГЕРБ или БСП, да са все на хранилка, хитри лисици.

5 + 6 - !
ИСТИНАТА!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

5 + 7 - !
обикновен българин
Когато фактите говорят, и БКП/БСП мълчи. Нека спокойно да гласуваме на 12 май 2013 и с номер 15. СПОКОЙНИ БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ дни на всички нормални, вярващи БЪЛГАРИ.
в рамка да се сложи!,

"Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка. "

13 + 38 - !
CCCR,

Полицаи от „Пътна полция”, които са извозили катастрофиралия автомобил са доверили на източник на АФЕРА, че по пътя Бурга – Варна кортеж на високопоставено лице от ГЕРБ, в което са припознали Бойко Борисов, е засякъл автомобил, шофиран от млада жена. В резултат на зисичането, автомобила на жената е катастрофирал, а тя е била настанена в болница, където лежи в гиспово корито. Случаят не е отразен в официалния бюлетин на МВР, а полицаите от „Пътна полиция” твърдят, че кортежът не е бил спрян или търсен от КАТ. Пътните полицаи са извозили катастрофиралата кола. Катастрофата според източниците ни е станала на 29 април, или на 30 април т. г. В официалният бюлетин на МВР такова произшествие не е огласено. Проверка на АФЕРА в графика на ГЕРБ – предизборните пътувания и посещения по градове, сочи, че Бойко Борисов е бил на 29 април в Ямбол, Сливен и областта, а на 30 април в Пловдив.

3 + 14 - !
обикновен българин,

До "в рамка да се сложи!, 01/05/2013 - 19:18 ". СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ дни на всички нормални БЪЛГАРИ. Комуниста е особен вид паразитна плесен. За да се очисти една държава от БКП/БСП са нужни поне 100 години тя да бъде оставена извън парламента. За това нека всички българи да гласуваме на 12 май 2013 година. Гласувайте спокойно за да не плъзне отново плесента на "тройната гнойна коалиция" из българския парламент. Гласувайте спокойно и с номер 15. Нека дадем възможност и на България да се оттърве от "червената плесен". СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ дни на всички нормални БЪЛГАРИ.

15 + 2 - !
ИСТИНАТА!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

2 + 8 - !
обикновен българин,

До "ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:41 ". Пейст, копи, пейст, копи. Голяма скука си. Нещо голяма творческа немощ те е налегнала от месеци насам. Да не ти е избягала музата? То пък при един “столетник” явно и “музата” му ще е “столетницата”. То пък каква “муза” е това да ти е “муза “столетницата”, то това си е медуза. Понеже си нон стоп с това текстче, ще си позволя една перефраза – 10 истини за БКП - 1/ преврат срещу държава и народ с чуждата болшевистка армия на 9. 9. 1944; 2/ национализация, тоест ограбване на всичко създадено от един народ; 3/ създаване на концентрационни лагери за собствения народ; 4/ изземване на частна земя и събаряне на частни къщи за строежа на панелни душегубки; 5/ повторен преврат на 10 ноември; 6/ повторно ограбване на собствения народ чрез умишлен фалит на банките и хиперинфлация; 7/ повторно ограбване на държавата чрез криминална приватизация;

9 + 1 - !
обикновен българин,

До "ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:41 ". ПРОДЪЛЖЕНИЕ: 8/ загробване на народ и държава с дългосрочни умишлено неизгодни договори в това число за фотоволтаични инсталации с цени на ел. енергията 10-15 пъти по-високи от където и да е другаде на земята; 9/ профукване на 20 милиона лева за никому ненужен референедум за нова АЕЦ при спрени мощности поради липса на потребители; 10/ програма за строеж на нов АЕЦ за 20-30 милиарда. Ако не искате да ви се случат тези 10 истини за БКП/БСП неща отново и отново, гласувайте на 12 май 2013 с номер 15. Гласувайте за всяка нормална програма за да не стане на края така, че с купени гласове "тройната гнойна коалиция" да се промъкне отново и в новия парламент. Смилете се над столетницата и и дайте 100 години почивка! На връх ВЕЛИКДЕН си спомнете и за атентата организиран и реализиран от същата тази БКП/БСП на 16. 04. 1925 година в църквата "Света Неделя".

5 + 1 - !
обикновен българин,

До "ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:41 ". ВТОРО ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Това ли искате ГАРАНТИРАНО да ви се случи ако ръката ви сгреши и посегна към бюлетина номер 5? Гласувайте Българи. Гласувайте разумно и спокойно с бюлетина номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15.

7 + 1 - !
анти Гербер-радикал
Прос, ама и безумен до лудост.
ГЕРБ-ерастки простотии!,

Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период. Погледнато реално “минус нула” това е по лошо от нула. Направиха хората от бедни по бедни, от работни–безработни. Накараха хората да живеят като циганите–ден за ден. Селата и градовете остават без хора. Почти всички в работоспособна възраст минават през «Терминал 2» и не мислят изобщо за връщане. Народа мизерува а те господа управляващите си раздали за 2011 година 118 милиона лева бонуси. Това е гавра с народа. Народа ни живее в постоянен страх. Убийствата и грабежите вече са ежедневие. Стреляме се като в някакъв екшън филм. Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева. Вместо министъра на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ. Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел–грабене. Не напразно вече народа говори за Борисов като “Борисов.

12 + 16 - !
абе,

прост, нискоинтелигентен, ама никога не гласуващ за БСП. А ГЕРБ както и да не ви се иска да признаете нещо оставя след себе си, нещо съгради, докато вие само разграждате.

10 + 3 - !
какво е съградил ГЕРБ,

бе педал?Ти май на Луната живееш. За 4 години глад и мизерия, това съгради ГЕРБ. Накрая народа излезе на улицата в невъзможност да си плаща по вече високите сметки за парното и тока, а някои от радост по ГЕРБ си драснаха клечката и горяха като факли. Бахти наглия манипулатор.

8 + 8 - !
Просто питам
". . . по време на инспекция на новоизграждащия се участък. . . " А в какво си качество Борисов прави инспекция. Или по навик - да реже лентички. Дори и на непостроени от него обекти. Дори и на градски тоалетни. Нищо. От този му навик ще го отучим на 12 май.
ха ха ха,

Инспектира на баба си шортите! Какво разбира Боко тиквата от пътно строителство и кой го пита вече. Отишъл е да му направят снимки журналята- по далече от хората за да не го освиркат и одюкат.

13 + 18 - !
.
ГЕРБ е най алчния, най - яростния и най - лакомия ТРЕТИ ЕШАЛОН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА. Всички ГЕРБ копеленца които ДНЕС се вживят и правят на десни, на демократи са израсли по станциите на МВР и на ЦК на БКП. Ако извадя флашката със списъка на тия негодяи протегнали отново ръчички за властта отиде сървърът на http://frognews. bg/. Не ми се занимава с тия помяри деца на ПОЗИТАНО по чийта ръка плюят дала им времето хляб и кариера. Отрасли всичките тези копеленца в копринените СОЦ пелени. Ужас.
дс- списък на 3-я ешалон!,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лиде

10 + 19 - !
Българин
"Борисов: Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов. " Ами. . . подкрепяйте си. И в затвора.
ХА ХА ХА-една партия,

червената мафия се подкрепя-до като не почнат отстрелите

7 + 1 - !
пфу
Бах мааму, тоя участък от 4-5 километра го строят от 5 години. Ако това е повод за гордост сме ужасно сбъркано племе.
ама няма пфу!,

КрадЪт бееее. . . , просто герберчетата 4 години сескъсаха от крадене. Те за какво драпат сега пак за властта?Просто им се услади лайфа, а народа кучета го яли. А кажи едно СОЦИАЛНО направили гербажиите за хората. Дали заплатите оправиха, пенсиите и т. н. Няма такова нещо и с кризата все се оправдваха. Виж им само заплатите какви получаваха. За бонусите да не говорим. Мръсници.

11 + 23 - !
до пфу,

Случайно ли е, или се правиш на забравил, че се правиха археологически разкопки и проучвания точно в този участък?Или си по системата плюй и да не ти пука?

21 + 5 - !
а стига бе,

бахти проучванияга. . . . Крадоха 4 години та се съдраха и като свършиха парите НАЦИОНАЛИЗИРАХА здравната каса. И нея опардосаха!Майката си ебали и мошеници. Научени пъргаво да пипат. . . Ужас!И добре лъжат народа.

11 + 18 - !
ха ха ха
Много лаконично се е изказал. Нещо му секна вдъхновението. Пък и вие от Фрога много тънко го отразявате напоследък. Бива ли така - само двадесеттина реда за 3-4 км. пътен строеж. И вадите едни снимки от времето на Цветелина. Романтичния период, дето вика вчера един милиционер. ха, ха , ха
Въх!
Кенеф фюрера Борисов е застанал толкова плътно зад Цецо, та чак му е запушил ану. . а, за да го предпази от поредното посир. . е, а песоглавеца Станишев държи салфетките и червеното куку. Червения резил няма граници!
БГ
=ГЕРБ е най алчния, най - яростния и най - лакомия ТРЕТИ ЕШАЛОН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА. = Е, ДОБРЕ ДЕ, ГЕРБ Е ТРЕТИЯ, АМА ЗА ТЯХ НЕ ОСТАНА НИЩО! ЗАЩО ГИ ЗАКЛЕЙМЯВАТЕ И ПРАЩАТЕ ВСЕКИ ДЕН В ЗАТВОРА, КАТО ТЕ СТРОИХА, ДОКАТО ПЪРВИТЕ ДВА ЕШЕЛОНА - БСП И ТЕХНИЯ АВАНГАРД ДС КРАДОХА И РУШИХА???? ТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЕМЕЙСТВО, В КОЕТО ДА НЕ Е ИМАЛО ЧЛЕН НА БКП. БАБИЧКИТЕ, ИДЕАЛИСТИТЕ В БСП, ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КЛИКАТА, С ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ БСП. НО НЕПРОСТИМО Е ЕДНА НЕШКА РОБЕВА, ЕДНА ДОРА ЯНКОВА, ЕДИН СТЕФАН ДАНАИЛОВ ДА НЕ СА ОРИЕНТИРАНИ! ТЕЗИ ХОРА И ДРУГИ КАТО ТЯХ СА ДОСТАТЪЧНО НАЯСНО С ЦЯЛАТА ВУЛГАРНОСТ НА ТАЗИ ПАРТИЯ И ЗАЩО СТАВАТ НЕЙНИ ЛИЦА, ОТ НОСТАЛГИЯ ПО МИНАЛОТО И ПРОСТОТИЯ! ДА, НО ЗА ТОВА СЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРЕД БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ! ТЕ БЯХА КОСТВЕНИ СЪУЧАСТНИЦИ НА ГРАБЕЖА, КОЙТО ВЕЧЕ СМЯТАТ ЗА УЗАКОНЕН??? ДА, АМА НЕ!! НА 12 МАЙ С НОМЕР 15 ВЗИМАМЕ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ СИ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ГРАДЕЖА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА! АМИН!
Тоя БГ е луд,

достатъчно къде герберчетата опраскаха милиардите на ЗДРАВНАТА КАСА, другото нямасмисълда се брои.

6 + 14 - !
до БГ,

Не се вълнувай толкова, заради синовете, дъщерите и внуците на комунистическата номенклатура. Почети малко история и надявам се , че ще разбереш, че тази същата номенклатура никога не е слизала от власт. И последните четири години не правят изключение. Само добре заплатените клакьори си вярват, че градим. Да, някои си изградиха за кратко време по няколко апартамента, вили, дворци у нас и в чужбина. Излезте от София и вижте обезлюдяването, застаряването и циганизацията. Отиваме си като народ. . . . . А вие бъдете живи и здрави гражданите и не забравяйте откъде сте излезли. . .

11 + 1 - !
bbb
В качеството на какви бат Бойко и придружаващите го лица правят инспекция на този пътен участък????
Бай Ганьо,

bbb , забравили са да те поканят, бе сульо!

6 + 3 - !
БГ
ГЕРБ Е БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ СА ГЕРБ!! БСП НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВИЛА И НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧИЛА! НЕЙНИЯ ПРИНЦИП Е =РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ=! ТОВА Е ИСТИНАТА! ГОЛЯМАТА ИМ ЦЕЛ Е ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ОТСЛАБЯТ ГЕРБ! ДА, АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! НА 12 МАЙ С НОМЕР 15 ПЪЛНА ИЗБОРНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ!!! БОГ ДА ВИ ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ, ЗАЕДНО ДА ПРАЗНУВАМЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАЦИОНАЛ-ФАШИСТКАТА БСП!! АМИН!
Прав си Добри,

погледни наглия герберски мат"рял как нагло лъже и маже. Затова Добри ще ти кажамного трудно държавата във времето ще се отърве от тази отровна плесен ГЕРБ-груба грешка на БКП къде сама ги създаде и допусна в коридорите на властта. Народа в своята заблуденост скъпо ще заплати това.

4 + 11 - !
:)
Българския народ го е платил и българския народ го е построил. Защо да ни е яд, че притежаваме нещо свое? Колкото е мое, толкова е и на Мутрата. Колкото аз съм платил, толкова и Мутрата.
Кво си платил?,

Мизерник, какво си платил, като си безработен, работиш на черно, не си плащаш данъците и се озърташ да свиеш нещо на аванта?Милиони тарикати като тебе, ама устата им голяма!Бедният българин се изнася за Гърция-150 000, другите са по селските си къщи, в София няма кой да те напсува!Тия воаяжи с пари стават, откъде ги взехте, нали умирате от глад?

1 + 0 - !
:),

Обвинявате човек когото изобщо не познавате в нещо, с цел да го очерните и да можете по този начин да оправдаете предизборните лъжи на един некадърен бивш управник. Значи парите за инфраструктура не са на българския народ, а лично на Борисов, така ли излиза? Или пък тези, дошли от европейски фондове също са дадени лично на Борисов да си ги харчи? Ставате смешни в усърдието си да защитавате Мутрата.

0 + 1 - !
Ива
Боже, каква простотия! Как можеш, господи, да ни наказваш така. Ние ли сме най-грешните на този свят, та нареди да се пръкне точно в нашата страна толкова гаден човек?
Ива
На колко социологически агенции тиквата е платил милиони, за да нагласят процентите както той ги иска. И простия народ като гледа си казва, по-добре да гласувам за бойко, за да не дойдат на власт комунистите. Продажни социолози и продажни журналисти.
ташко
До горния Не си прав мое е и е твое щото е построено с нашите данъци и с труда на такива като мен и теб. Не е обаче на мутрите. Мутрата нито данъци плаща нито строи. Мутрата само краде, рекетира и сасипва всичко свястно до което се докосне.
.
И двамцата в тъмницата. Немедлено.
Ива
"В апогея на своето всемогъщество Бойко се подиграваше цветисто за Цветан, че бил таралеж и него с „голо дупе”, не можеш да го мачкаш. На 18 ноември 2010 г. , в свое изказване по повод 130-годишнината на Върховния апелативен съд, премиерът се присмя на хипотезата, че на Цветанов някой може да търси сметка по следния начин:“Това да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш“. Това написа Иво Инджев, но дали има кой да го чете???
Ива
Мутрата нищо не е платил. Мутрата строй магистрали, защото негови фирми и техника работят на тези магистрали, а той прибира големите печалби. Лошото е, че след няколко години ще се разбере /както разправят работници, които работят на магистралите/ колко качествено се строи.
баба ми
Цветанов е абсолютен престъпник. Борисов абсолютно подкрепя Цветанов. Следва, че Борисов е абсолютен престъпник.
бабоооо,

Абе направо е безмислено да се пише тук и да се убеждава тъп комунист. Комуниста едно си знае и това си бае- Серго е чист ореол ще му се образува, крилца ще му покарат, а наще момчета дето народа си ги обича и подкрепя са престъпници. И защо бе бесепарчета, че ви забраниха да бъркате в меда ли, няма вече сладки договрчета за милиони, няма нищо. Озаптете се малко още не сме ви изплатили предишните золуми.

10 + 3 - !
до тъпака 21:06,

разликата заблуден дун форумецо е само в това, че сладките "договорчета за милиончета" отиват в джобовете на герберчетата-челядта на ПОЗИТАНО, нейния 3-ти номенклатурен най алчен комунстически ешалон. Бойко Борисов на времето кого пази а?ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НА КОГО ДАЛА РЕЗОЛЮЦИЯ-НАДЕЖДЕН? Не е била баба ми а другаря комунист Бойко Борисов който днес се прави на антикомунист и десен. Десни са му само обувките нищо друго няма дясно. Бахти манипулаторите прости. Чеп за каца зеле не стават.

4 + 6 - !
КОМУНИСТ!,

През 90–та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите:"За мен партията-майка която обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

6 + 6 - !
БКП награди своя син,

с Партийната фирма ИПОН, грешка на БКП. Този уруд и изневери. ОБЕКТИ ОХРАНЯВАНИ ОТ ФИРМАТА НА ПРЕМИЕРА:нефтопровода и всички пласментно-снабдителни бази на "ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС" АД; "Големите Български мелници";завод "Камбана";Свободна безмитна зона-гр. Бургас;"Елхим-Искра"- гр. Пазарджик;"Химмаш"-гр. Хасково; Винзаводите и резиденции на "Домейн Бойар";завод за преработка на растителни масла "Прима М"-гр. Велико Търново; "Софарма"; "Бентонит"; "Монек Юг"-гр. Кърджали;"Трас Инженеринг"-гр. Кърджали; още "София БТ";"Деспред";"Ливел"; Фирмата охранява специални сгради, като: "Интерпред Световен Търговски Център"; спортни сгради и зали-"София", "Фестивална", "Универсиада";спортен комплекс "Славия-1913" и други. Обект на охрана са луксозни хотели в:к. к. "Златни пясъци";ж. к. "Сл. бряг&quo

4 + 5 - !
Kiro
4ervenite laptopi sa na linia
хахаха,

Карат втора смяна, докато други се развличаме и инджойваме.

8 + 1 - !
deca na 4ervenite laptopi,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лидер от БСП.

4 + 6 - !
КОМУНИСТ!,

През 90–та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите:"За мен партията-майка която обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

4 + 5 - !
БКП награди своя син,

с Партийната фирма ИПОН, грешка на БКП. Този уруд и изневери. ОБЕКТИ ОХРАНЯВАНИ ОТ ФИРМАТА НА ПРЕМИЕРА ИПОН:нефтопровода и всички пласментно-снабдителни бази на "ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС" АД; "Големите Български мелници";завод "Камбана";Свободна безмитна зона-гр. Бургас;"Елхим-Искра"- гр. Пазарджик;"Химмаш"-гр. Хасково; Винзаводите и резиденции на "Домейн Бойар";завод за преработка на растителни масла "Прима М"-гр. Велико Търново; "Софарма"; "Бентонит"; "Монек Юг"-гр. Кърджали;"Трас Инженеринг"-гр. Кърджали; още "София БТ";"Деспред";"Ливел"; Фирмата охранява специални сгради, като: "Интерпред Световен Търговски Център"; спортни сгради и зали-"София", "Фестивална", "Универсиада";спортен комплекс "Славия-1913" и други. Обект на охрана са луксозни хотели в:к. к. "Златни пясъци";ж. к. "Слънче

1 + 6 - !
Ха Ха Ха
Комунистите газ пикаят, пяна излиза от устата им, явно им плащат извънреден труд, драскат по форумите денонощно!
КОМУНИСТ!,

През 90–та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите:"За мен партията-майка която обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

2 + 5 - !
КОМУНИСТ!,

Партията не забрави своя син и го награди с Партийната фирма "ИПОН" и в знак на "благодарност" мутрата плюе по ръката направила богат, милиардер- почтен "честен" бизнесмен! . . . . . . . . . . . . . ОБЕКТИ ОХРАНЯВАНИ ОТ ФИРМАТА НА ПРЕМИЕРА ИПОН:нефтопровода и всички пласментно-снабдителни бази на "ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС" АД; "Големите Български мелници";завод "Камбана";Свободна безмитна зона-гр. Бургас;"Елхим-Искра"- гр. Пазарджик;"Химмаш"-гр. Хасково; Винзаводите и резиденции на "Домейн Бойар";завод за преработка на растителни масла "Прима М"-гр. Велико Търново; "Софарма"; "Бентонит"; "Монек Юг"-гр. Кърджали;"Трас Инженеринг"-гр. Кърджали; още "София БТ";"Деспред";"Ливел"; Фирмата охранява специални сгради, като: "Интерпред Световен Търговски Център"; спортни сгради и зали-"София", "Фестивална", &q

2 + 5 - !
.,

", "Универсиада";спортен комплекс "Славия-1913" и други. Обект на охрана са луксозни хотели в:к. к. "Златни пясъци";ж. к. "Слънчев бряг"

2 + 1 - !
отвратен,

Боко пикае. . . пред микрофоните. А пяната му излиза пред аналното отверстие. На голем зор е. А Цвинокио - -голям.

1 + 1 - !
в БОГ ни е надеждата
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, лидера и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов.
Психотерапевт!,

Има някакво кретенясване на хората подобия на форумеца 22:13. Но такива уруди пазещи ЯСЛАТА и хвърлили се по Матросовскида защитават постигнатия статус, подобно поведение е разбираемо. Не е нормално обаче, мутра с улично възпитание и манталитет, свикнал да пребива и управлява със страх, да управлява държавата ни и тя да бъде нормална. Видя се за 4 години докъде я докара. Имаше тотален отказ от управление и Борисов затова по цял ден се шляеше из страната все едно че открива обекти, а всъщност от страх не влизаше в кабинета си, защото не знае какви управленски решения да взема. Интересите му са само пари, пари и пак пари. И като стара печена мутра дори завидя на спестяванията на хората и защото нямаше как да им ги гепи, ги обложи с данък. Нещо повече ГЕРБ са само Цветанов и Борисов, а те се насират при мисълта, че може да не управляват и изпаднат на улицата. Да, ама там вероятно ги чакат същите изненади, с каквито те дариха бая народ, защото номерата на улицата са едни и същи.

3 + 5 - !
пепа
Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП Автор: marystaneva Категория: Политика Прочетен: 912 Коментари: 5 Гласове: 3 Хубаво го прочетете това, приятели, бавно и внимателно. . . Ако трябва - няколко пъти! Вижте за какво става дума. . . И после пак им вЕрвайте, ако искате. . . Я ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВО СЕ НАТЪКНАХ! Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП ……. Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки н
девойко,

турих ти ПЛЮСЧЕ да се радваш на простотията къде измислил тъпия ти мозък. Не ставаш за манипулатор бе момиче. Не се занимавай с неща от които нищо не разбираш. Иди момиче, живей, гони любовта, сега ти е времето. После късно и оная работа в гащите един ден само ще я миеш никой няма за се интересува от "нея". Послушай ме и няма да сбъркаш! . . . . . . . . . Ето един експлозивно house парче да разбереш че не ти мисля лошото. Остави ГРОБ-арските боклуци които правят неистови опити да изммамят нароза. Исо пепе това стане ЗАПОМНИ. Един ден ще видиш къде серат тладните. ГЕРБ не може да управлява освен да краде. . . . . . . . Best Club Hits - House Mix 2013 IBIZA CLUB PARTY @ HD http://www. youtube. com/watch?v=WB_YgFzesWA . . . . . . . София, 1. 1. 2013!

3 + 5 - !
ГЕРБ=мизерия!,

Средно по 565 лв. на месец са необходимите средства, с които трябва да разполага един човек от четиричленно семейство, за да може да покрива разходите си: да се храни, облича и почива, спрямо нормалните български стандарти, съобщи Виолета Иванова от Института за социални изследвания на КНСБ. Според последното изследване на института за издръжката на живота през 2012 година, представено пред БНР, повече от 80 процента от българите живеят в лишения. С до 290 лв. живеят около 45 процента от домакинствата на страната. Голямата част от издръжката - над 48 на сто, отива за храна, най-вече за месо и хляб. Ограничават се разходите за здраве и образование, каза още Виолета Иванова. Е така неможе да се живее, никак даже дори!

0 + 4 - !
ИСТИНАТА!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

1 + 2 - !
пепа
Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чието основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как
пепа
Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт. Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола. Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро се
девойко,

турих ти ПЛЮСЧЕ да се радваш на простотията къде измислил тъпия ти мозък. Не ставаш за манипулатор бе момиче. Не се занимавай с неща от които нищо не разбираш. Иди момиче, живей, гони любовта, сега ти е времето. После късно и оная работа в гащите един ден само ще я миеш никой няма за се интересува от "нея". Послушай ме и няма да сбъркаш! . . . . . . . . . Ето ти едно експлозивно house парче да разбереш, че не ти мисля лошото. Остави ГРОБ-арските боклуци които правят неистови опити да изммамят народа. Не дай си Боже това да стане девойко-ЗАПОМНИ. Един ден ти самата ще видиш къде серат гладните. ГЕРБ не може да управлява освен да краде. . . . . . . . Best Club Hits - House Mix 2013 IBIZA CLUB PARTY @ HD http://www. youtube. com/watch?v=WB_YgFzesWA . . . . . . . София, 1. 1. 2013!

2 + 6 - !
ГЕРБ=мизерия!,

Средно по 565 лв. на месец са необходимите средства, с които трябва да разполага един човек от четиричленно семейство, за да може да покрива разходите си: да се храни, облича и почива, спрямо нормалните български стандарти, съобщи Виолета Иванова от Института за социални изследвания на КНСБ. Според последното изследване на института за издръжката на живота през 2012 година, представено пред БНР, повече от 80 процента от българите живеят в лишения. С до 290 лв. живеят около 45 процента от домакинствата на страната. Голямата част от издръжката - над 48 на сто, отива за храна, най-вече за месо и хляб. Ограничават се разходите за здраве и образование, каза още Виолета Иванова. Е така неможе да се живее, никак даже дори!

1 + 3 - !
пепа
ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т. н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от тре
ГЕРБ=мизерия!,

Средно по 565 лв. на месец са необходимите средства, с които трябва да разполага един човек от четиричленно семейство, за да може да покрива разходите си: да се храни, облича и почива, спрямо нормалните български стандарти, съобщи Виолета Иванова от Института за социални изследвания на КНСБ. Според последното изследване на института за издръжката на живота през 2012 година, представено пред БНР, повече от 80 процента от българите живеят в лишения. С до 290 лв. живеят около 45 процента от домакинствата на страната. Голямата част от издръжката - над 48 на сто, отива за храна, най-вече за месо и хляб. Ограничават се разходите за здраве и образование, каза още Виолета Иванова. Е така неможе да се живее, никак даже дори!

2 + 3 - !
девойко
турих ти ПЛЮСЧЕ да се радваш на простотията къде измислил тъпия ти мозък. Не ставаш за манипулатор бе момиче. Не се занимавай с неща от които нищо не разбираш. Иди момиче, живей, гони любовта, сега ти е времето. После късно и оная работа в гащите един ден само ще я миеш никой няма за се интересува от "нея". Послушай ме и няма да сбъркаш! . . . . . . . . . Ето един експлозивно house парче да разбереш че не ти мисля лошото. Остави ГРОБ-арските боклуци които правят неистови опити да изммамят нароза. Исо пепе това стане ЗАПОМНИ. Един ден ще видиш къде серат тладните. ГЕРБ не може да управлява освен да краде. . . . . . . . Best Club Hits - House Mix 2013 IBIZA CLUB PARTY @ HD http://www. youtube. com/watch?v=WB_YgFzesWA . . . . . . . София, 1. 1. 2013!
JL
Бойко Борисов слуша и чува гласа на народа. Ние сме с тебе, Бойко, защото ти си с нас. Защото има НИЕ от хората в България, които искат да живеят честно и достойно за себе си и за обществото, които искат да има справедливост и път за всеки градивно мислещ българин. Ние знаем, че можем да се справим със седемглавата ламя заедно. Ние не искаме да живеем като поданици, да ни подхвърлят трохи и лъжи. Ние искаме сами да изграждаме нашето бъдеще и КАТЕГОРИЧНО не желаем да ни го предопределят НА ТЪМНО, да ни поставят пред свършен факт (като с договорите в енергетиката), както беше преди ГЕРБ да на наруши този модел. Затова ще гласуваме за вас, с убеждението, че това е началото на прозрачността в управлението на държавата и с ясната мисъл, че още много има да се борим, за да достигнем мечтите си за нормална европейска държава.
змей горянин,

През 90–та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите:"За мен партията-майка( коятоседемглавата ламя) обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

2 + 4 - !
деца на 7-главата ламя,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лидер от БСП.

2 + 3 - !
Прозрачно крадене по ГЕРБерски,

МРРБ избира елегантен начин да загуби като не внася 20 лева такса за обнародване. Съдът предупреждава в продължение на 2 месеца МРРБ и Плевнелиев, като жалбоподател, че невнасянето на нищожната такса, ще доведе до прекратяване на цялото дело. Срещу въпросните невнесени по дело – 20 лв. стои залогът на над 40 000 000 евро пари, получени при продажбата на 130 дка обществен терен на първа линия върху дюните на приказния плаж “Корал”. Така наречената “сделка Корал” е една от най-големите далавери на българския преход, като конкретен бенефициент от нея е сегашния бургаски кмет Димитър Николов, член на ИК на ГЕРБ. За злоупотребите има документи и свидетелства, но всички опити да се започне досъдебно производство по случая срещнаха твърд отпор в Окръжна и Апелативна прокуратура – Бургас.

2 + 3 - !
Живот по ГЕРБ-ерски?!,

Заместник-министър в МРРБ замина да усвоява особеностите на руския лов ```` 29-годишната калинка, заместник-министър в МРРБ Николай Нанков се похвали, че заминава днес(8. 02) за Русия, където ще ловува едър рогат дивеч в луксозно дивечовъдно стопанство край Санкт Петербург цели 10 дни. Запознати припомнят, че цената на подобни изживявания в Русия тръгва от 40 000 долара нагоре. Любопитно е, как младата калинка-политик е спестил толкова пари за кратката си 4-годишна трудова биография, която започва директно като областен управител на Ловеч, когато е на крехката възраст от 25г. , а след това поради изключителните си качества е изтеглен като заместник-министър на 28-годишна възраст. Ако Нанков не пътува на собствени разноски, то тогава е редно да сподели кой заплаща този лов и поради какви заслуги на младия заместник-министър.

2 + 3 - !
Народеееееееееееее,

тези ли крадци, мутри разни и мутреси от вида Митко -Каратиста с 35 бона заплата уреден от "БУДА" в Енертгото ТЯХ ли си юрнал да избереш? . . . . . . . . . Изберете си ги ама после да не рИвете. ?И от "радост" пак клечка драснете и като ФАКЛИ изгорете. Българския Народ обича ПАЛАЧА си ГЕРБ на път да направи поредната грешка в избора. Но ще дойде време когато МАЙКИТЕ като мажат филиите с асфалт на фърфълаците горестно да плачат. Нека ПЛАЧАТ пожелавам им го щом не им чуват главите. А това иска, или не иска някой ще стане. Акъл море, шамандури!Казах! . . . . . . . . София, 1. 1. 2013г!

3 + 3 - !
JL,

Може ли без нагъл спам? Това го повторихте вече няколко пъти по-нагоре. Много сте информирани, другари! Вижда се кой се рови, чете и слуша. Познавам честни и отдадени комунсти, които допринесоха за това, тоталитарната държава да има успехи и които и до днес са причина свестни хора да гласуват за тях. Проблемът е, че БСП е вредна като структура - тя си държи такива хора на преден план, за лице и авторитет - а на заден план са Р. Овч. , Вальо Топлото, Емилия Масларова и още стотици други "облажени" от социалната идея крадци, както и малки дребни души като тия, които намесиха Цветанов в историята с подслушването и други мръсници зад тях, които я режисираха.

3 + 1 - !
аааа..,.не така форумецо!,

Не се опитвай на краставичар краставици да продаваш. . . . . ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура нейния 3-ти най алчен ешалон. Тези, които ги доведоха на власт отдавна разбраха, че са сбъркали, заради невижданата лакомия на мутрите. Никой няма да им позволи повече своеволия и меракът на Тиквата да се изживява като диктатор също. Затова, като клонинг на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП, ще бъдат смачкани и поставени под контрол. А Номенклатурата от БКП, дали прикрита като ГЕРБ, АТАКА, ЛИДЕР, СДС, ДСБ, НДСВ или нещо друго, ще продължи необезпокоявано да управлява. След извършения от номенклатурата преврат на 10. 11. 89-та и превръщането на държавната собственост в частна и наследствена ТЯ изпълни целите си. Да му мисли наивния "електорат" вярвал някога в светлото комунистическо бъдеще. Мрак и мизерия го чака. . . . София, 1. 1. 2013г.

1 + 4 - !
ГЕРБ:3-я ешалон на БКП!,

Може ли някой от ГЕРБ да обясни какви сини са, какви десни, че и "демократи". Доста чугуни пишат такива глупости по форумите. Да ама НЕ. Нека видим мат"ряла къде рекъл в Чикаго бат Бойко с прословутото негово изказване. Ами погледнете ПОТЕКЛОТО, кръвнината на всеки един ГЕРБ-ер по това се съди?Баща, майка, семейство, братя, сестри, братовчеди изобщо ГЕРБЕРСКИЯ СЕМЕЕН КЛАН живот и дейност. Политическа принадлежност и т. н. Всички са БКП/ДКМС!Вземете примерно да речем младата ГЕРБ надежда, депутата Ненков с родители чисти НОМЕНКЛАТУРИ. Баща му е конст. съдия на времето комс. секретар на ЮФ на Соф. университет. Майка му Юлия Ненкова по произход тежка номенклатура видна комсомолка на времето, несменяемата юристка в СО покрила всички далавери по приватиз. грабежи на всички кметове в годините на прехода. Тук цвета без значеие. Ами милиционера АНДРЕЙ ИВАНОВ къде ГЕРБ го покри да не прави впечатление. Ами другите милиционери и комсомолци биле на времето в 1-те редици?

1 + 3 - !
JL,

Виж сега, ти дърт Краставичарю, няма какво да ми обясняваш ти точно какво е ГЕРБ и какво не е - имам достатъчно опит да мога да се ориентирам, без да ми е нужен екскурзовод или консултант. Имам си очи, за да виждам какво се случва в тая държава и как за първи път истината излиза на светло. Докато ГЕРБ са на власт, ще има истина. Естествено, в такава ситуация, и за тях всеки ще изкарва всичко, каквото може. Но те показаха, че могат да махат гнилото, за разлика от другите. И хората разбират кога някой наистина е крив - като Емо и Миро, и кога има кален компромат - като с Цветанов. Вижда се бе, другари, вижда се!!!

4 + 1 - !
Ето ИСТИНАТА комсомолецо!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

1 + 3 - !
пепа
живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т. н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа. Довиждане засега и успех. Нагоре
девойко пепе,

турих ти ПЛЮСЧЕ да се радваш на простотията къде измислил тъпия ти мозък. Не ставаш за манипулатор бе момиче. Не се занимавай с неща от които нищо не разбираш. Иди момиче, живей, гони любовта, сега ти е времето. После късно и оная работа в гащите един ден само ще я миеш никой няма за се интересува от "нея". Послушай ме и няма да сбъркаш! . . . . . . . . . Ето ти едно експлозивно house парче да разбереш, че не ти мисля лошото. Остави ГРОБ-арските боклуци които правят неистови опити да изммамят народа. Не дай си Боже това да стане девойко-ЗАПОМНИ. Един ден ти самата ще видиш къде серат гладните. ГЕРБ не може да управлява освен да краде. . . . . . . . Best Club Hits - House Mix 2013 IBIZA CLUB PARTY @ HD http://www. youtube. com/watch?v=WB_YgFzesWA . . . . . . . София, 1. 1. 2013!

1 + 4 - !
ГЕРБ=мизерия!,

ГЕРБ=мизерия!, 01/05/2013 - 13:37 Средно по 565 лв. на месец са необходимите средства, с които трябва да разполага един човек от четиричленно семейство, за да може да покрива разходите си: да се храни, облича и почива, спрямо нормалните български стандарти, съобщи Виолета Иванова от Института за социални изследвания на КНСБ. Според последното изследване на института за издръжката на живота през 2012 година, представено пред БНР, повече от 80 процента от българите живеят в лишения. С до 290 лв. живеят около 45 процента от домакинствата на страната. Голямата част от издръжката - над 48 на сто, отива за храна, най-вече за месо и хляб. Ограничават се разходите за здраве и образование, каза още Виолета Иванова. Е така неможе да се живее, никак даже дори!

1 + 3 - !
Ето ти пепо ГЕРБ!Лъжци!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

1 + 3 - !
обикновен българин,

До “Ето ти пепо ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:36". Пейст, копи, пейст, копи. Голяма скука си. Нещо голяма творческа немощ те е налегнала от месеци насам. Да не ти е избягала музата? То пък при един “столетник” явно и “музата” му ще е “столетницата”. То пък каква “муза” е това да ти е “муза “столетницата”, то това си е медуза. Понеже си нон стоп с това текстче, ще си позволя една перефраза – ето ти топ 10 истини за БКП/БСП - 1/ преврат срещу държава и народ с чуждата болшевистка армия на 9. 9. 1944; 2/ национализация, тоест ограбване на всичко създадено от един народ; 3/ създаване на концентрационни лагери за собствения народ; 4/ изземване на частна земя и събаряне на частни къщи за строежа на панелни душегубки; 5/ повторен преврат на 10 ноември; 6/ повторно ограбване на собствения народ чрез умишлен фалит на банките и хиперинфлация; 7/ повторно ограбване на държавата чрез криминална приватизация;

3 + 1 - !
обикновен българин,

До " Ето ти пепо ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:36". ПРОДЪЛЖЕНИЕ: 8/ загробване на народ и държава с дългосрочни умишлено неизгодни договори в това число за фотоволтаични инсталации с цени на ел. енергията 10-15 пъти по-високи от където и да е другаде на земята; 9/ профукване на 20 милиона лева за никому ненужен референедум за нова АЕЦ при спрени мощности поради липса на потребители; 10/ програма за строеж на нов АЕЦ за 20-30 милиарда. Ако не искате да ви се случат тези топ 10 истини за БКП/БСП неща отново и отново, гласувайте на 12 май 2013 с номер 15. Гласувайте за всяка нормална програма за да не стане на края така, че с купени гласове "тройната гнойна коалиция" да се промъкне отново и в новия парламент. Смилете се над столетницата и и дайте 100 години почивка! На връх ВЕЛИКДЕН си спомнете и за атентата организиран и реализиран от същата тази БКП/БСП на 16. 04. 1925 година в църквата "Света Неделя".

3 + 1 - !
обикновен българин,

До " Ето ти пепо ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:36". ВТОРО ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Това ли искате ГАРАНТИРАНО да ви се случи ако ръката ви сгреши и посегна към бюлетина номер 5? Гласувайте Българи. Гласувайте разумно и спокойно с бюлетина номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15.

3 + 1 - !
обикновен българин,

До "пепа, 01/05/2013 - 22:36". Господине със странното име ПЕПА. Опитай се отново да се вживееш в ролята на девойка ли, жена ли, но не бъркай женски и мъжки род, цитирам : "Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, . . . . ". Ти си парвата "жена" говореща в мъжки род.

1 + 2 - !
Българин до "девойко пепе,

Вместо да слагаш плюсчета, по-добре коментирай изнесеното от пепа, ама не ти стиска, че първо е истина и второ, ще те хванат началниците ти от Позитано за топкйите, ако признаеш, че написаното е точно така. И компроматите сега са част от тази стратегия. Според мен, глупава, показваща ниска интелигентност и безумен страх, защото хора като Кирил Добрев и СерГей нищо не са работили и не могат да работят, освен в канцелариите на Позитано!

1 + 0 - !
ЯВОЧНИК
ЕТО ТОВА Е! ВИНАГИ СЪМ ГО ЗНАЕЛ! ЕЙ, МИШОК, КЪДЕ Е КЪРТИЦАТА? ЩЕ ВИ ГО РАЗПРАТЯ НАВСЯКЪДЕ ПО ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ МЕДИИ!
редактора
От форума на ДНЕВНИК: "Някой ще и обясни ли как така, единствената институция, която е без свален мониторинг от ЕС и срещу която са най-големите критики във всеки доклад на ЕК, се оказа главно действащо лице в предизборната кампания?"
Господин редактор,

остави ги. Не виждаш ли гиганската манипулация в СМИ в поддържане имиджа на ГЕРБ?Нима не виждаш как тези крадци, мутри разни и мутреси от вида Митко -Каратиста с 35 бона заплата уреден от "БУДА" в Енертгото отново се готвят да яхнат властта! . . . . . . . . . Нека народа си ги избере ама после да не рИве. НЯМА ПРАВО ДА РИВЕ!Нека от "радост" пак клечка драснат и като ФАКЛА изгорят. Българския Народ обича ПАЛАЧА си ГЕРБ на път да направи поредната грешка в избора. Но ще дойде време господин редактор когато МАЙКИТЕ като мажат филиите с асфалт на фърфълаците горестно да плачат. Нека ПЛАЧАТ пожелавам им го щом не им чуват главите. Казах! . . . . . . . . София, 1. 1. 2013г!

1 + 4 - !
vapros??????
Posochete mi edin bulgarski politik ili ministar-predsedatel ot tolkova godishnata istoria na Bulgaria, pokanen lichno ot Americanskia preziden, pokanen na oficialna vizita vuv "BELIA DOM"??? Niama takuv osven BOIKO BORISOV. Tova e istoricheski moment, kakto shte bude istoricheska i datata 12 may 2013 godina, kogato komunizma v Bulgaria shte ostane kato nai-tragichnia period v nai-novata istoria na Bulgaria. Zatova na 12 may buletinata s #15, shte e nai-dobria izbor, vsichko ostanalo sa samo iliuzii.
тъпако ГЕРБ е 3-я ешалон на БК,

Може ли някой от ГЕРБ да обясни какви сини са, какви десни, че и "демократи". Доста чугуни пишат такива глупости по форумите. Да ама НЕ. Нека видим мат"ряла къде рекъл в Чикаго бат Бойко с прословутото негово изказване. Ами погледнете ПОТЕКЛОТО, кръвнината на всеки един ГЕРБ-ер по това се съди?Баща, майка, семейство, братя, сестри, братовчеди изобщо ГЕРБЕРСКИЯ СЕМЕЕН КЛАН живот и дейност. Политическа принадлежност и т. н. Всички са БКП/ДКМС!Вземете примерно да речем младата ГЕРБ надежда, депутата Ненков с родители чисти НОМЕНКЛАТУРИ. Баща му е конст. съдия на времето комс. секретар на ЮФ на Соф. университет. Майка му Юлия Ненкова по произход тежка номенклатура видна комсомолка на времето, несменяемата юристка в СО покрила всички далавери по приватиз. грабежи на всички кметове в годините на прехода. Тук цвета без значеие. Ами милиционера АНДРЕЙ ИВАНОВ къде ГЕРБ го покри да не прави впечатление. Ами другите милиционери и комсомолци биле на времето в 1-те редици?

1 + 2 - !
До а бе тъпак 21:52, 01/05/20
от поста ти личи, кой е тъпака в случая, ограничен и елементарен, като списвателя си. А ти за кои си, за сините?Те само за една лапачка стоят в парламента, разделиха се на две, та който и да победи ГЕРБ или БСП, да са все на хранилка, хитри лисици.
тъпако 22:58,

не не съм за СИНИТЕ. . . . . . . . . . . . . Във форумите през годините, ЧОВЕКА най допринесъл за техния фактически РАЗГРОМ и отиването им най0-после на тези избори на пейката НДСВ седи пред вас. Мръсен манипулатор. . . . . . . София, 1. 1. 2013г.

1 + 1 - !
ИСТИНАТА!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

1 + 3 - !
Показателно
При положение, че най-авторитетните партньорски служби открито хвалят нашето МВР за успехите му в борбата с тежката организирана престъпност, не е ли показателен факта, че новият главен прокурор "се зае" под диктовката на БСП (и то точно преди изборите !) "да търси престъпниците" първо в МВР ?
!!! до Показателно!,

НЕ ГОВОРИ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!

1 + 2 - !
bahura,

А. C. A. B.

0 + 0 - !
Ей побъркаха НАРОДА!
а бе лъжци, деца на сатаната. Да ви питам?Какво е съградил ГЕРБ за 4 години? с Какво подобри или вдигна СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИНА?Защо се опитвате да правите хората глупави? За 4 години ГЕРБ донесе на българите единствено глад и мизерия. Накрая народа излезе на улицата в невъзможност да си плаща по вече високите сметки за парното и тока си драсна клечката. Ей това са ГЕРБ единствено оправили себе си с високите заплати и тлъсти бонуси. А държавата по зле от ГАБОН и Гвинея. Пълен срам. И тия пак се натискат за власт. Ужас.
ГЕРБ=мизерия!,

ГЕРБ=мизерия!, 01/05/2013 - 13:37 Средно по 565 лв. на месец са необходимите средства, с които трябва да разполага един човек от четиричленно семейство, за да може да покрива разходите си: да се храни, облича и почива, спрямо нормалните български стандарти, съобщи Виолета Иванова от Института за социални изследвания на КНСБ. Според последното изследване на института за издръжката на живота през 2012 година, представено пред БНР, повече от 80 процента от българите живеят в лишения. С до 290 лв. живеят около 45 процента от домакинствата на страната. Голямата част от издръжката - над 48 на сто, отива за храна, най-вече за месо и хляб. Ограничават се разходите за здраве и образование, каза още Виолета Иванова. Е така неможе да се живее, никак даже дори!

1 + 4 - !
ИСТИНАТА!,

Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.

0 + 4 - !
обикновен българин,

До “ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:38 ". Пейст, копи, пейст, копи. Голяма скука си. Нещо голяма творческа немощ те е налегнала от месеци насам. Да не ти е избягала музата? То пък при един “столетник” явно и “музата” му ще е “столетницата”. То пък каква “муза” е това да ти е “муза “столетницата”, то това си е медуза. Понеже си нон стоп с това текстче, ще си позволя една перефраза – ето ти топ 10 истини за БКП/БСП - 1/ преврат срещу държава и народ с чуждата болшевистка армия на 9. 9. 1944; 2/ национализация, тоест ограбване на всичко създадено от един народ; 3/ създаване на концентрационни лагери за собствения народ; 4/ изземване на частна земя и събаряне на частни къщи за строежа на панелни душегубки; 5/ повторен преврат на 10 ноември; 6/ повторно ограбване на собствения народ чрез умишлен фалит на банките и хиперинфлация; 7/ повторно ограбване на държавата чрез криминална приватизация;

4 + 1 - !
обикновен българин,

До "ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:38 ". ПРОДЪЛЖЕНИЕ: 8/ загробване на народ и държава с дългосрочни умишлено неизгодни договори в това число за фотоволтаични инсталации с цени на ел. енергията 10-15 пъти по-високи от където и да е другаде на земята; 9/ профукване на 20 милиона лева за никому ненужен референедум за нова АЕЦ при спрени мощности поради липса на потребители; 10/ програма за строеж на нов АЕЦ за 20-30 милиарда. Ако не искате да ви се случат тези топ 10 истини за БКП/БСП неща отново и отново, гласувайте на 12 май 2013 с номер 15. Гласувайте за всяка нормална програма за да не стане на края така, че с купени гласове "тройната гнойна коалиция" да се промъкне отново и в новия парламент. Смилете се над столетницата и и дайте 100 години почивка! На връх ВЕЛИКДЕН си спомнете и за атентата организиран и реализиран от същата тази БКП/БСП на 16. 04. 1925 година в църквата "Света Неделя".

3 + 1 - !
обикновен българин,

До " ИСТИНАТА!, 01/05/2013 - 23:38 ". ВТОРО ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Това ли искате ГАРАНТИРАНО да ви се случи ако ръката ви сгреши и посегна към бюлетина номер 5? Гласувайте Българи. Гласувайте разумно и спокойно с бюлетина номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15. На всички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ дни.

4 + 1 - !
Ето ви го ГЕРБ!Лъжци!
Топ 10 на печалните демографски събития през 2012г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението(14, 32‰)България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села(26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.
обикновен българин,

До “Ето ви го ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:35 ". Пейст, копи, пейст, копи. Голяма скука си. Нещо голяма творческа немощ те е налегнала от месеци насам. Да не ти е избягала музата? То пък при един “столетник” явно и “музата” му ще е “столетницата”. То пък каква “муза” е това да ти е “муза “столетницата”, то това си е медуза. Понеже си нон стоп с това текстче, ще си позволя една перефраза – ето ти топ 10 истини за БКП - 1/ преврат срещу държава и народ с чуждата болшевистка армия на 9. 9. 1944; 2/ национализация, тоест ограбване на всичко създадено от един народ; 3/ създаване на концентрационни лагери за собствения народ; 4/ изземване на частна земя и събаряне на частни къщи за строежа на панелни душегубки; 5/ повторен преврат на 10 ноември; 6/ повторно ограбване на собствения народ чрез умишлен фалит на банките и хиперинфлация; 7/ повторно ограбване на държавата чрез криминална приватизация;

5 + 1 - !
обикновен българин,

До " Ето ви го ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:35 ". ПРОДЪЛЖЕНИЕ: 8/ загробване на народ и държава с дългосрочни умишлено неизгодни договори в това число за фотоволтаични инсталации с цени на ел. енергията 10-15 пъти по-високи от където и да е другаде на земята; 9/ профукване на 20 милиона лева за никому ненужен референедум за нова АЕЦ при спрени мощности поради липса на потребители; 10/ програма за строеж на нов АЕЦ за 20-30 милиарда. Ако не искате да ви се случат тези топ 10 истини за БКП/БСП неща отново и отново, гласувайте на 12 май 2013 с номер 15. Гласувайте за всяка нормална програма за да не стане на края така, че с купени гласове "тройната гнойна коалиция" да се промъкне отново и в новия парламент. Смилете се над столетницата и и дайте 100 години почивка! На връх ВЕЛИКДЕН си спомнете и за атентата организиран и реализиран от същата тази БКП/БСП на 16. 04. 1925 година в църквата "Света Неделя".

5 + 1 - !
обикновен българин,

До " Ето ви го ГЕРБ!Лъжци!, 01/05/2013 - 23:35 ". ВТОРО ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Това ли искате ГАРАНТИРАНО да ви се случи ако ръката ви сгреши и посегна към бюлетина номер 5? Гласувайте Българи. Гласувайте разумно и спокойно с бюлетина номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15. И на теб и на всички останали червени памперсчета мога да кажа още нещо – дерзайте все в този дух. Защо ли, ще разберете на 13 май 2013. Гласувайте БЪЛГАРИ. Всички гласувайте. Спокойно гласувайте за номер 15.

6 + 2 - !
Йово
ГЕРБ не са партийна алтернатива, най-малко защото това не е партия! ГЕРБ са еднолична милиционерска мафиотско-олигархична структура, регистрирана като политическа партия, в която босът решава всичко, а непослушните, отлъчените и разлюбените от него подчинени търсят сигурност в чужбина
обикновен българин,

До " Йово, 01/05/2013 - 23:51 ". БКП/БСП - партията на превратите- 9. 9. 1944, 10 ноември и тази година третия. За да не се случи и четвърти - гласувайте на 12 май 2013 и за номер 15.

7 + 2 - !
Да върнем България на Европа!
Каквито и гнусотии да измислят тук платените позитански плъхове, никого не могат да излъжат и нищо не може да споси червените крадци, предвождани от Гея, защото Бойко идва със страшна сила и този титан на българщината ще помете руските копои в България веднъж завинаги.
Вярно,че по времето на Борисов,

Недей забравя, че Бойко вече един път дойде на бял кон и освиркан си замина. Предсрочно. За крадците - справки прокуратурата. Подготвят разследване срещу Цветанов за подкуп в особено големи размери. За сексуалната ориентация - питай вожда и пидала Борисов и манафа Роман Василев. Те ще ти разкажат и покажат. А за връщането в Европа - по време на тройната коалиция България влезе в Европа. По времето на Борисов - не влязахме в Шенген. Явно си титан на мисълта, но пробвай да осмислиш фактите. Може да ти се отворят очите. И накрая се сещам, че тъкмо по времето на Борисов в българия идва Путин и той му подари куче. Така че умната и за руските копои.

1 + 0 - !
Борбата е за България
Подекрепяме абсолютно ГЕРБ, Цветанов и Борисов!Долу БСП БКП ДС!
кой го е яд
Станишко, Местанко, Тракторанко, ще се пръснат от яд. Те размахват компромати, а Борисов и Цветанов всеки ден градят нещо за хората и държавата. Да се чуди ли човек за кого да гласува. Аз не се чудя. Знам за кого. Долу лапачите с флашките и СРС-тата. Ненаяли се 20 години. И си мислят, че ние сме малоумни. На 12 май да гласуваме за ГЕРБ - за изритаме Станишко, Местанко и Тракторанко.
bahura,

А тиквоции като какъв инспектира бе глупаци?

1 + 2 - !
fedoka
ne se kosete, kradlivite maloumnici ot gerb cvetanov i borisov nikoga poveche niama da badat vatreshen ministar i premier, . tova e dostatachno za da ne potanem oshte poveche kakvoto i da se sluchi na 12 mai. taka che spoko. , koito i da bade na tiahno miasto, vse shte e po dobre za darjavata i naroda.
Дянков,

А ти бе лайномет, защо не говориш за монопола на горивата, сигурно оня дебел гъз Златев и помака Алексей те държат за топките или са ти навряли кол в дупарата!

1 + 1 - !
bahura
А тиквоции като какъв инспектира бе глупаци?
В България напоследък наблюдаваме ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ! Прокуратурата и медиите се държат като кучета, на които е подхвърлен кокал! И то анонимен! Хванаха се и няма пускане!!!Забравихме всички останали проблеми - как вече над 20 години нагло ни ограбват навсякъде - като започнеш от сметките за ток, парно, вода и стигнеш до здравната система. Там пък откровено ни убиват! Телевизии, вестници, всякакви медии ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР НИ ЗАНИМАВАТ С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И КАК БИЛ ПОДСЛУШВАЛ. Та чак сложил устройства в банята на Б. Борисов! Ало, хора, луди ли сте, това българска психоза ли е?! Крадците, убийците, монополистите, кредитните милионери, и цялата организирана престъпност у нас, наречена МАФИЯ, реве та се къса!!! Това ли е най-виновният човек?! Ами дайте да го разпънем на кръст и да хвърляме камъни по него! Както навремето с Румяна Желева!!! Всички простачки ревяха в хор как била некадърна! А те - самата кадърност!!! Идиотизмът в България е непобедим!!! Жалко за децата ни!!!
към Пълен идиотизъм,

Не съм от хората, които си обозначил като мафия. И смятам, че трябва да влязат в затвора. Но когато хора, които сме избрали (защото съм гласувал за ГЕРБ) да ни управляват стават като тях, каква е правилната реакция?да си затваряме очите и да търпим, понеже са наши хора. Нечестни, корумпирани и некомпетентни, но наши. Смятам, че не това е честната позиция. За мен е обидно да ме управляват хора като Цветанов и Борисов. Предполагам и на други. А за Румяна Желева да не говорим. Човек щом има амбицията да представлява Европа в определена сфера трябва да има потенциала, квалификацията и самочувствието. Там летвата е висока. Видя се, че не става и въпреки всичко се опитаха да я наложат. Е, резултата го видяхме какъв е. Да, некадърна (твой израз) е за европейски комисар.

1 + 1 - !
БКП БСП и Велики четвъртък!?
Нека всички комуняги се скрият поне днес, защото точно на Велики четвъртък БКП взриви църквата Св. Неделя, пълна с хора
Хайде скачайте на амбразурата.
Прочетох съобщенията във форума. Общото за всички симпатизанти на ГЕРБ е злобата, цинизмите и липсата на елементарна логика. Затова и губите симпатизанти. Човек трудно ще припознае съмишленици сред вас. Някой казват, че фактите говорили сами за управлението на Борисов. Така е, но не в полза на последния. Скандали, липса на подготвени и образовани ръководни кадри, нестабилност в икономиката, увеличена престъпност, лошо здравеопазване и образование. Освен с рекламираните магистрали с какво добро ще го запомни народа? (отварям една скоба да кажа, че според БСП по време на последния мандат са построили повече магистрали. Незнам дали е така, но дават цифри)Та народът ще го запомни с безпардонното му поведение, с изказвания от сорта"Платих за спортна зала, еди колко си"- все едно, че той ги плаща от джоба си, а не от нашите пари, че пикае сутрин с някого в тоалетната, с подслушванията, с култовия лаф, че ще става пидал и с още много простотии. Та трудно ще гласувам за подобен човек. Хайде сега в типичен
герб в киреча
нека да инспектира, нека се радва, щото след 12 май него ще го инспектират всякакви институции от гражданите прокурори и следователи до надзирателите у затвора където бързо бързо ще се озове тоя психопат. република бъ6лгария не е имала никога толкова неграмотни и имопомрачени ръководители колкото са тези от герб. но да им отдадем заслуженото-все пак изиграха ролята на ваксина за българския народ срещу политическа и държавна дебилност каквато демонстрираха гербеджиите. но ликувай народе-12 май деня за разплата идва. и тук е мястот да се призове всеки фен на бойко борисов-човече, разграничи се от тея престъпни социопати, защото всеки който е гласувал за герб допринася за дестабилизацията на република българия и превръщането й в бантустан и следователно ще бъде квалифициран като диверсант.
герб в киреча
нека да инспектира, нека се радва, щото след 12 май него ще го инспектират всякакви институции от гражданите прокурори и следователи до надзирателите у затвора където бързо бързо ще се озове тоя психопат. република бъ6лгария не е имала никога толкова неграмотни и имопомрачени ръководители колкото са тези от герб. но да им отдадем заслуженото-все пак изиграха ролята на ваксина за българския народ срещу политическа и държавна дебилност каквато демонстрираха гербеджиите. но ликувай народе-12 май деня за разплата идва. и тук е мястот да се призове всеки фен на бойко борисов-човече, разграничи се от тея престъпни социопати, защото всеки който е гласувал за герб допринася за дестабилизацията на република българия и превръщането й в бантустан и следователно ще бъде квалифициран като диверсант.
Симо
До 111. Кратко не значи точно. И защо някои си избиват комплексите, като наричат другите прости? "Виж ме колко съм умен, а пък тоя колко е прост!" Толкова сме "умни", че защитаваме най-крадливата и мракобесническа партия в историята на страната. Защо се оставихте БСП да ви промие мозъците? Умни с промити мозъци? Или едното, или другото - не може и двете.
към Симо,

Между другото от БСП няма нито един осъден министър. Макар, че хората от ГЕРБ много се стараеха през мандата си. Тоест, ако е имало и най-малък повод щяхада са в затвора отдавна. Докато ГЕРБ започна с осъден министър (на здравеопазването) и завършва с един следствен (на земеделието). Чета, че прокуратурата подготвяла обвинения към Цветанов и за подкуп в особено големи размери. Трудно е да запозреш прокоратурата в симпатие към БСП например. Тъкмо сега разбрахме, кой е назначавал хора, вкл. Цацаров, в нея. Така че за крадливата партия е ясно коя е, нали?Мракобесническа-досега в България нямаше случай, висш функционер да се застрахова от любовта на съпартийците си, чрез нотариално заверени показания пред нотариус в чужбина. А в ГЕРБ е налице такъв. Няма и случай, в който депутат да отправи обвинение към лидерите на партията си за черни каси, наказателни акции и задкулисни сделки. И това го има в ГЕРБ. Нямаше доскоро подслушван министър-председател от съпартийци, които да използват записа като защита. И това веч

4 + 0 - !
Гюро Михайлов
Щета след щета! Това е след управлението на ГЕРБ! И най- голямата: децата не знаят какво е ”Записки по българските възстания”, но знаят какво е „Записи от село Банкя”!? Герберерастия. Айде- нЕма нужда!
Гюро Михайлов
В ГЕРБ разбират феърплея като мутрите – само когато е в техен интерес.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах