Костов: Ако ще излизаме от кризата, ДСБ трябва да управлява

134

|

3782

|06.05.2013
Костов: Ако ще излизаме от кризата, ДСБ трябва да управлява
Иван Костов, лидерът на ДСБ
Снимка: Булфото

„Предизборната кампания в страната изглежда неспособна да излъчи политическа алтернатива, затова няма ентусиазъм, а изобилства със скандали, които намаляват избирателната активност”.Това каза в Добрич лидерът на ДСБ Иван Костов, цитиран от БТВ. Според него ГЕРБ предричат, че ще има нови избори наесен, за да не гласуват избирателите сега и да се саботира процесът на демократичните избори.

„Ако България тръгне да излиза от кризата, ние трябва да сме в това управление”, заяви Иван Костов. „Ако ние подкрепяме правителството, значи ще излезем от кризата, ако се обявим против, значи нямаме доверие и страната ще затъне в политическа нестабилност”, констатира той.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Костов е много нахален. Но не повече от например Кунка.
.,

Не гласуваш за Костов, получаваш Герб.

50 + 35 - !
Шова е истината!,

"Ако ще излизаме от кризата, ДСБ трябва да управлява" - това е истината!

37 + 56 - !
.ok,

ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина и прекъснаха демократичното развитие на Родината ни! Жалко наистина.

40 + 55 - !
MOHTAHA,

Вижте, толкова е лесно всичко, че няма накъде повече. От нас се иска едно елементарно движение на мисълта и ръката. Просто на изборите през маи хващаме бюлетината на ДСБ и я пускаме в урната. От там нататък си гледаме кефа и не се тревожим за нищо, Костов знае как да натика цялата тая пасмина на кучето в г*за. Спасявал е България на два пъти - ще го направи и сега.

33 + 43 - !
aco kapo,

Колко още брилянтни политически решения трябва да предложи Костов и колко още разумни тези трябва да изговори, за да проумеем НАИ-СЕТНЕ, че това е държавникът, от които България има нужда. Вързвате се на долните манипулации на медиите на ДС, вярвате в неща които нито сте видели, нито някои някога е доказал. Но отричате очевидния факт, че пред вас има човек с огромен ум, капацитет и кураж, които хвана страната и за нула време я поведе към единствено възможната и вярна посока. Ако някои иска България да е част от Ориента или Русия, е въпрос, от компетенцията на психиятрията.

32 + 38 - !
обикновен българин,

До ". , 06/05/2013 - 18:38". Гласуваш за Костов - получаваш нови договори за нови Марици и нови още по-високи сметки за ток. Идеята за партията е добра. Сменете Костов с реално десен председател.

36 + 29 - !
обикновен българин,

. . . и освен това ще национализира Кремиковци и после да го продаде за 1 долар. . .

33 + 18 - !
Пижо,

„Вече 12 години Костов търси реванш за собствения си провал и води своите стари войни от своите стари, тревясали окопи, запустели бункери и срутени барикади, с надеждата някак да промени историята и времето, да ревизира своето място в историята и във времето, и от позорното си минало да скокне в някакво блестящо бъдеще. ”

37 + 17 - !
Пижо,

В България, а вече и по света, щом се заговори за КостОФФ, за кражби намирисва, а щом се заговори за кражби автомат го свързваш с КостОФФ, та . . . . . КЪДЕ СА 27 МИЛИАРДА????? - Другарьо Гаргамун. . . Та питам аз, след приватизацията на ДЕМОКРАДЦИТЕ с Костов, в хазната постъпват 3 милиарда. . . . /от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе. . . Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните предприятия. Апропо, дю джилинса е правен в повечето случаи от външни компании. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 27 МИЛИАРДА, другарю Костов. . . . . и другаря ГНОМ знае. . .

33 + 16 - !
Болшевики за слаба България=ДС,

Най-лошото нещо след комунистите се нарича Иван Костов.

34 + 17 - !
до костовистите,

Нито Кеворкян нито Трифонов никой не може да повлияе на избирателя, защо не му повлия на Бойко масираната кампания против него, а ефекта е обратен. Костов си е виновен за всичко и особено изказвания като това, - „Ако ние подкрепяме правителството, значи ще излезем от кризата, ако се обявим против, значи нямаме доверие и страната ще затъне в политическа нестабилност”-показва честолюбивост. Един вид, ако не ме изберете мрете. То и вие дето гласувате за него сте същите знаете че пускайки глас за него помагате на БСП, но си мислите че сте демократи и родинолюбци. Много е просто господа хората обичат Бойко, а не негово благородие Костов.

34 + 13 - !
алуу, комунистите,

от БСП и ГЕРБ, записвайте си какво казва Костов и вечер го учете наизуст, белким нещо се задържи в кухите ви комунистически кратуни, разбрахте ли?

13 + 34 - !
Euro BG,

Синият комунист няма право да се обажда. Той излъга надеждите на цяла нация и на едно поколение жадно за демокрация. Той застана рамо до рамо с БСП срещу ГЕРБ, противейки се на промените. Костов е употребен политик от миналото, без достойнство, без значение. Всеки глас за Костов е глас за БСП.

24 + 9 - !
123,

НЕ Е НАХАЛЕН, АКО И ДА ИЗГЛЕЖДА СЪЩО ТОЛКОВА НАГЪЛ, КОЛКОТО Е СА СТАНИШЕВ, ГОЦЕ И ДОГАН!МНООГО ГРЕХОВЕ ИМА ИВАН, ЦЯЛ ДЕН ДА ГИ ОПИСВАШ-НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ!ОТ ЗНАКОВИТЕ МУ НАД 450 "ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ" БЕЗ НИТО ЕДНА КЛАУЗА ЗАЩИТАВАЩА БЪЛГАРИЯ ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРА ОТ ИНВЕСТИТОР, ТА ЧАК ДО ОНЗИДЕНШНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА АРСЕНАЛ-КАЗАНЛЪК, КУПЕНА ОТ РМД-ТО НА ДЯСНАТА МУ РЪКА+ДВАМА АКЦИОНЕРИ-СИНДИКАЛНИ ДЕЙЦИ И ЧЛЕНОВЕ НА СТОГОДИШНАТА ПАРТИЯ!ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА РАЗГОВОРА НА ЧЕТИРИ ОЧИ КОСТОВ-СТАНИШЕВ НЯМА ДА ПИТАМ, ЗАЩОТО Е ИЗЛИШНО!СЕГА И ДВАМАТА ВЕЧНО И ЗА ВСИЧКО НЕВИННИ БИВШИ ПРЕМИЕРИ ГОВОРЯТ НА ЕДИН И СЪЩ ЕЗИК, ОБЕДИНЕНИ ОТ БЕЗКРАЙНАТА СИ АЛЧНОСТ, НАРЦИСИЗЪМ, ИНТРИГАНСТВО И ЛИКВИДИРАНЕТО НА "ОНАЗИ" СТРАНА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА ПОД СОБСТВЕНОТО ИМ ЕГО-БЪЛГАРИЯ!:-)))

23 + 5 - !
обикновен българин,

До "обикновен българин, 06/05/2013 - 19:33". Не ми ползвай името. От кражба на имена няма прокопсъл. Бъди макар и малко мъжленце но си пиши от свое си име.

4 + 3 - !
Браво 123!!!,

Затова само за Бойко и Цветан и никой друг. Всички останали са пачаври и големи боклуци.

7 + 2 - !
обикновен българин до горния,

ама ти кой си?!

2 + 4 - !
обикновен българин,

позитански комуноид си ти, не си обикновен българин

6 + 0 - !
обикновен българин,

ти пък си хромозомно недоразумение

1 + 3 - !
Браво на Браво 123!!!,

напишеш малоумен коментар и после сам си ръкопляскаш!!!. . . а иначе шизоиди навсякъде ти се привиждат, ама не и в теб!!!

2 + 4 - !
ХАЙДЕ
всичкото лумпен на амбразурата!. . . строй се и преброй се!!!
ХА ХА ХА-една партия,

Боко е пръв после Станишеф Доган Болен-все ДС кадри

10 + 23 - !
Фанаатичен антикомунист
На 12. 05. 2013 България ще регистрира датата на фактическата политическа смърт на тази мургава червена подлога!
Шова е истината!,

Бъркате го с Доган! Проявявате политическа неграмотност!

17 + 18 - !
,

Абсолютно точно! Тоз сиганин амлъзна на всички!

21 + 13 - !
,

фанатичен кретен си ти, не антикомунист

6 + 14 - !
ето тука,

малко копи пейст от "КОЙ ОКЪРВАВИ МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ И ТЪРСЕШЕ БЕЗВЛАСТИЕ И ХАОС"-Първостепенната задача, която Путин беше поставил на Станишев и БСП е АЕЦ “Белене” – ” Белене” на всяка цена! Въпреки огромното старание, което положи новият социалистически лидер, чрез референдум БСП да спаси АЕЦ” Белене”, Станишев не успя. ГЕРБ и Борисов с болшинството си в Парламента сложиха край и на проекта АЕЦ” Белене”. Отпадна и вторият член от тройния Първанов “шлем”. Руските енергийни интереси в България вече бяха сериозно засегнати. Бойко Борисов в защита на националните интереси на България, ликвидира два големи енергийни проекта, които щяха да донесат на Русия не само огромни икономически изгоди, но и голямо геополитическо влияние.

11 + 0 - !
Лео
Иван Костов е доказан политик и държавник, извадил страната ни от далеч по-дълбока криза и сега също може да го направи. Той е един достоен политик и затова по чисто нашенски бива оплюван редовно от платени драскачи-червенотиквеновци.
ОНЯ,

гнусен гей праскан от менгиши неМОЖЕ ДА СИ ЛАЙЪН

6 + 3 - !
Galileo,

Циганина Костов разтури СДС и не отвори досиетата, защото самият той е агент Кънчо. Застана редом до Станишев срещу Бойко и червения задник му лъсна. Политическата кариера и на това подсавено ченге приключи, също както на олигофрена Петър Берон- агент Бончо. Затова всички честни българи ще гласуваме за Бойко Борисов срещу червените продажници.

8 + 2 - !
Ташко
Горните лумпени да замълчат И ДА СВИКНАТ С МИСЪЛТА ЧЕ ДСБ ЩЕ БЪДЕ В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ. БЮЛЕТИНА №27.
справка тук!,

Който не вярва - справка тук - Не вярвайте на официалните „социологически“ прогнози – всичките са манипулирани! Вижте тук - http://dnes. dir. bg/izbori-2013/anketar. php?id=473&tag_id=122244

7 + 11 - !
Аве Ташачко,,

с кой ще управлява ДСБ? Стана ясно, че те са за БСП, Пръмова и всичките комуноидни подлоги. Няма време за мислене. Да кажат на хората си да гласуват за ГЕРБ, щото и 1% няма да имат. Що ще си препращат гласовте за БСП след изборите? Нали са членове и те в ЕНП?

17 + 12 - !
,

Първо ще трябва да влезе в парламента.

15 + 7 - !
до Ташко,

ахаха, шегобиец, развесели ни, благодарим.

1 + 0 - !
нали веднъж беше на власт, видяхме как се краде. Сега всички плащаме сметките на кражбите му месечно. Но настъпва добри дни за българската демокрация- след 23 години Костов няма да е повече в парламента.
....,

Аз други неща видях, но вече ми писна да ги повтарям на някакъви безмозъчни радиоточки. Костов forever !

12 + 16 - !
прокопи
нали веднъж беше на власт, видяхме как се краде. Сега всички плащаме сметките на кражбите му месечно. Но настъпва добри дни за българската демокрация- след 23 години Костов няма да е повече в парламента.
8 лъжи за Иван Костов,

8 лъжи за Иван Костов - http://novabulgaria. com/?p=69 http://kanarko. com/?p=77

7 + 10 - !
По наглост и дебелоочие Костов може да се мери само с господарите си от червената мафия! Как бе, велики демократе, дето ти сърбахме горчивата попара, надробена от твоите господари, да ти вярваме?!. Нали те наблюдавахме и през трите и половина години как пригласяше на мафията и вечно изпадаше в едно неопределено положение - не така, а онака и през цялото време слухтеше какво ще кажет червените мафиоти! Кухи фрази, нищо друго не са твоите обещания! А циганската ти злоба е позната до болка! Както и наглото ти грачене и бездушие!!!
Спомните си кой какви обещания,

Спомните си кой какви обещания е давал преди избори и какво е изпълнил и направил през мандата си и избора е лесен. Преди 97 г. бяха Сполука от БКП-БСП Лукановата зима, дойде СДС- Ф. Димитров, но ДС го свали от власт, дойде Беровото правителство -на Мултигруп, /пропусксм служебните правителства на Попов-за бога братя некопувайте, и на Р. Инджова/, за правителството на Ж. Виденов няма да пиша 3000 лв долара по магазините няма стока и т. н. , правителството на ОДС 97г. с лошия И. Косто който каза, че няма да ни бъде лесно и понаправи колкото можа и ДС му позволи, но според мен направи така, че подготви България за влизане в НАТО и Европейския съюз, ”царя обеша да ни оправи за 800 дни, след тройната коалиция която крадеше като за последно, дойде Граждани за Европейско Разграбване на България с цел да раздаде правосъдие за предишните управляващи и какво стана вместо възмездие според закона още по голяма корупция крадене, калпави закони никакви реформи, обсебване на съдебната система и да не изброявам куп неиз

18 + 14 - !
Ив. Котев до спомнете си кой к,

Много добре си спомням какво обещаваше и се кълнеше, че ще направи Ив. Костов през 1997-а година. как щял да направи лустрация, да вкара в затвора министри от кабинета Виденов. . . И какво последва??? договаряне с Н. Добрев и Гоце, прецакване за втори президентски мандат на П. Стоянов, приватизация от която липсват 27 милиарда, скриване досието на Гоце, разбиване на СДС, с подла измама ставане на лидер на СДС, РМД-ета , Марици и още купища неща, които отблъснаха хората от магията на СДС. Затова мястото на Ив. Костов е на политическото бунище и съответно клиент на прокуратуратурата.

1 + 1 - !
БГ
ТОВА Е АЛТЕРНАТИВНИЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР НА ДС НА БСП! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ЦЕЛИЯТ 23 ГОДИШЕН ПРЕХОД! ДА РАЗРУШИШ БЪЛГАРИЯ, ДА СЪСИПЕШ СЕЛСКОТО Й СТОПАНСТВО, ДА ЗАКРИЕШ КООПЕРАТИВИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДАТ ЛАТИФУНДИСТИТЕ ОТ ДС, ДА ПРОДАДЕШ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, А ЗЛАТНИТЕ ОБЕКТИ ДА ПОДАРИШ БЕЗ ПАРИ ПО МЕТОА МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ТО НЕ БЯХА РМД-ТА, ТО НЕ БЯХА КОМПЕНСАТОРКИ, ДА ПРОДАДЕШ ВСИЧКИ БАНКИ - ЗЛАТНИ КОКОШКИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ЗА ТОВА НЕ СЕ ИСКА АКЪЛ, ИСКА СЕ ДА СИ БЕЗ АКЪЛ! ХАЙДЕ, ДА ТИ Е ЧЕСТИТО ПРЕМИЕРСТВАНЕТО, НА ЕЛЕНА ЩЕ СИ ПРЕМИЕР!
За всичко е виновен Иван Косто,

За всичко е виновен Иван Костов! Най-вече за това, че не продължихме да бъдем 16та република на СССР, който и без това е на бунището! Отново имаме нужда от този патриот!

18 + 18 - !
БГ ти не си БГ а най-обикновено ДС.
истината
е, че всички, които управляваха през тези 23 години вършеха безобразия и престъпления, едни по малко, други повече. вероятно сме неспособен народ да излъчи елит, който да управлява в интерес на обществото и държавата.
Sin
Щем не щем - само Костов може да ни изведе от новия батак ! Към Европа - по коридор 27, за Азия - останалите !
Точно за това цялото семейство,

Точно за това цялото семейство ще гласуваме за него!

19 + 16 - !
Лео
Понеже е последователен и доказан политик и държавник, ориентирал страната ни към НАТО и ЕС, то затова са тук към него всички лъжи на червените лумпени. Но Иван Костов ще го има и в следващият парламент, за да представлява автентичната десница като противовес на ориенталската путиновщина.
Скорпионов
Напълно прав!От кризата през 1997г. излязохме след управлението на КОСТОВ!!!
ЕДИН
Наглец! Нали точно ти си главният виновник за дереджето ни!
ЕДИН
Наглец! Нали точно ти си главният виновник за дереджето ни! Гласуваш за Костов, получаваш СерГей и Доган!
,
Костов е най добрият министър председател и само той може да ни извади България от кризата. Иначе ни очаква диктатура на тиквите и кратуните.
,

Първо Костов да излезе от неговата си криза!

17 + 17 - !
Лео
И с какво точно е виновен Ив. Костов за дереджето ти бе, наглец с псевдонима ЕДИН. Ти явно си червенотиквено копеле, правено след пиянски запой от баща ти лайнар и майка ти говнянка!!!
до Лео,

С това, че не направи лустрация, не отвори досиетата, не само не потърси отговорност от крадливата мафия (БкП/БСП)), а и се договори с тях !

18 + 18 - !
,

Виновен е за това, че не прие закон за Лустрация, не отвори досиетата и допусна Номенклатурата да вземе икономическата власт и Гоце да е 10 години Президент и съответните му подставени лица в съдебната власт. Виновен е, че чрез РМД унищожи икономиката и създаде олигарсите и монополите. Виновен е, че продаде Марица 1 на офшорка, а ТЕЦ са единствените ни енергийни източници независещи от външни енергоносители. . . Има и още, но и това е достатъчно. Над 2 млн. гласувахме за Костов, а сега сините няма да са в Парламента.

17 + 12 - !
Костов е точен и прав!
Само ДСБ-БДФ имат доказани специалисти за справяне с кризите. 12години след възхода от управлението на Костов, България се срива непрекъснато унизително като най-мизерстваща в Европа. Да си спомним, Царя каза след като излъга народа:"г-н Костов, много високо сте вдигнали летвата"и после задружно с Доган, Станишев/Гоце и Борисов крадоха на воля и смъкнаха летвата дори под нулата. Костов започна от напълно съсисипана държава и все пак намери пари за пенсии, с които се плащаха сметките, храната , дори и лекарствата, а някои заблудени и до днес го упрекват за ниските пенсии. Нека си спомнят и бъдат обективни!
RVMarkov
Иван Костов - комбинация от плосък политик и плосък икономист. БЪЛГАРИЯ-ММТ
БАЙ КОЛЮ
ВАНКО, ТИ ТРЯБВА ДА СКАЧАШ ДО НЕБЕТО ОТ РАДОСТ АКО ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА. . . ЗА ДА ПОМАГАШ ОТНОВО НА СТАНИШЕВ И ДОГАН-НАЛИ ЗА ТОВА ТЕ СЪЗДАДОХА КОМУНИСТИТЕ. . . . БОКЛУК МАФИОТСКИ
,

гласуваш за форумен идиот - получаваш Ив. Котев

3 + 7 - !
Лео
Лустрацията и неотворените досиета бяха спрени от комунистическият конституционен съд. А ти с псевдоним "Бай Колю" сигурно си на пет ракии там в някоя селска червена кръчма и това пречи на разсъдъка ти. Я марш навън да се изпикаеш от пиенето ти и да вървиш да спиш и пърдиш, а политиката остави на можещите.
един
Костов ти ще влизаш ли в парламента или ще се бориш за 1%, колкото да вземеш партийната субсидия:)
Не вярвайте на официалните „со,

Не вярвайте на официалните „социологически“ прогнози – всичките са манипулирани! Вижте тук - http://dnes. dir. bg/izbori-2013/anketar. php?id=473&tag_id=122244

3 + 6 - !
Лео
До ЕДИН /тъпунгер/. Иван Костов ще влезе в парламента за да представлява автентичното дясно, а ти си го заври отзад като те е яд.
Бай Кольо,
Всеизвестно е , че Борисов е червения гъзоблизец на Тодор и предан на БКП/БСП!Това не може да се каже за Костов, защото в лявото, червено пространство, няма по образован и кадърен политик и държавник. Ако бе ляв, логично той щеше да бъде вожда и цялата червена паплач, щеше да го въздига до небесата!
kolio,

Гласуваш за КОстофффф и Получаваш джак под СтаниШеф, Кунева, Волен и всичката пледада ДС

9 + 12 - !
,

гласуваш за кретен - получаваш Ив. котев

8 + 6 - !
,

гласуваш за Шеленберг - получаваш идиот

8 + 1 - !
През следващите години се очаква Европейският съюз да ни отпусне 15 МИЛИАРДА ЕВРО по разни програми-сега ясно ли ви е, драги господа, откъде извира неистовият патриотизъм на ВСИЧКИТЕ КАНДИДАТ-ПАРЛАМЕНТАРИСТИ. Как да изпуснеш такава благина, която 200% няма да попадне при обикновената електорална единица?Та и Костов, който има сърдечни поздрави от Гад Зееви, от "приватизаторите палачи", нарязали на скраб цялата ни индустрия, от чуждите банкери, от топлоцентралчиците на Мариците, от пенсионерите, чиито пенсии след деноминацията на лева се стопиха наполовина, и от целокупното безработно народонаселение, пак напира към властта. Нали той и Надка разцепиха СДС, загробиха синята надежда за промяна на милиони българи, щото водеха епическа битка кой да води бащина дружина. То не бяха отлюспвания на читавите хора от СДС, то не бяха махленски панаири. . .
Ива
Европа каза: "Няма пари без реформи". За съжаление тези реформи щяха да бъдат факт, ако през 2001 година реформите не бяха спрени от мадридския некадърник, който излъга народа. По-късно заедно с комунистите и турците работиха само за себе си, как и колко да откраднат. Бойко продължи беззаконията и България потъна съвсем в анархията и безхаберното управление и голямото крадене. Затова вече ако герб или комунистите спечелят, няма да има и един евроцент от тези 13 милиарда, които ни се полагат. Извода се налага от самосебе си - Костов е човека, който е способен да направи нужните реформи. В противен случай загиваме без да участваме във война.
Ива
Запетайката, по времето на Жан Виденов моята пенсия беше едва 5 долара. Какви ги плещиш. Не мисли, че сме толкова късопаметни и сме забравили, кой спря инфлацията и върна България в правилния коловоз.
Пижо
„Вече 12 години Костов търси реванш за собствения си провал и води своите стари войни от своите стари, тревясали окопи, запустели бункери и срутени барикади, с надеждата някак да промени историята и времето, да ревизира своето място в историята и във времето, и от позорното си минало да скокне в някакво блестящо бъдеще. ”
,

гласуваш за лумпен - получаваш Пижо

10 + 2 - !
Факт е!
Костов е автентичния лидер, командир на истинските дясно мислещи хора, при това той естествен, самороден, лидер по съдба, не натрапван изкуствено е лъжливо, като например самозванци като Борисов, Кабаиди. . . и пр. кукувици!За истината само с №27!
Ив. Котев,

Убитаков, я се поинтересувай как лицето Ив. Костов стана лидер на СДС и тогава ръси глупостите си. Той е лъжец и нищо повече!

1 + 1 - !
Пижо
В България, а вече и по света, щом се заговори за КостОФФ, за кражби намирисва, а щом се заговори за кражби автомат го свързваш с КостОФФ, та . . . . . КЪДЕ СА 27 МИЛИАРДА????? - Другарьо Гаргамун. . . Та питам аз, след приватизацията на ДЕМОКРАДЦИТЕ с Костов, в хазната постъпват 3 милиарда. . . . /от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе. . . Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните предприятия. Апропо, дю джилинса е правен в повечето случаи от външни компании. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 27 МИЛИАРДА, другарю Костов. . . . . и другаря ГНОМ знае. . .
,

гласуваш за лумпен - получаваш Пижо

9 + 3 - !
бай мангала Костофф
Циганино червен, та чак с лилави джуки, как не те е срам? Разсипа българската икономика, продаде се на евреите - Планът Ран-Ът т. е. сключи договор за унищожението на българите, а сега си тръгнал и да казваш кой за кого да гласува. Костов е българоубиец и предател на България. След тези избори ще си вън от парламента.
,

гласуваш за лумпен - получаваш Ив. Котев

10 + 2 - !
Румен,

Ти чел ли си този документ, бе идиот? Виж колко подписа има под него.

3 + 5 - !
бай мангала Костофф
Циганино червен, та чак с лилави джуки, как не те е срам? Разсипа българската икономика, продаде се на евреите - Планът Ран-Ът т. е. сключи договор за унищожението на българите, а сега си тръгнал и да казваш кой за кого да гласува. Костов е българоубиец и предател на България. След тези избори ще си вън от парламента.
,

гласуваш за лумпен - получаваш Ив. Котев

6 + 4 - !
?,

Костов е единствения нормален политик в България! Всички останали, не случайно са против него - защото са произведения на партията - майка БКП.

1 + 2 - !
ЕДИН
Виновен е за това, че не прие закон за Лустрация, не отвори досиетата и допусна Номенклатурата да вземе икономическата власт и Гоце да е 10 години Президент и съответните му подставени лица в съдебната власт. Виновен е, че чрез РМД унищожи икономиката и създаде олигарсите и монополите. Виновен е, че продаде Марица 1 на офшорка, а ТЕЦ са единствените ни енергийни източници независещи от външни енергоносители. . . Има и още, но и това е достатъчно. Над 2 млн. гласувахме за Костов, а сега сините няма да са в Парламента.
,

гласуваш за лумпен - получаваш Ив. Котев

6 + 3 - !
ха,ха,ха!Пижо!
Като се каже ГЕРБ се разбира гепане за месец по 6 апартамента, а това Дюни, заменки и незаконен трафик за милиарди, акцизи и дългове, пенсии и заплати пр. , да не споменаваме цените и напълно унещожените малки бизнес и търговия. Никой не е крал и не може да краде като червените айдуци, каквито са тарторите на ГЕРБ и това е неоспорим факт, всеизвестен на всички, но не и на смешния и всеотдаен Пижо!
,

гласуваш за идиот - получаваш moriarti

4 + 2 - !
гражданин
Как ще управлявате като сте под минимума. Освен това в твоите редици има много милиционери и комунисти, които винаги ще те издънят, както те предадоха и преди. Иначе намеренията ти не са лоши, но те ще си останат само намерения. Трябва да разкараш както Станишев направи тези милиционерски отрепки, които се вихрят по медиите и говорят глупост след глупост.
,

гласуваш за Ив. Котев - получаваш гьонсурат

4 + 1 - !
ЕДИН
Конституционният съд спря само отделни текстове от Закона за държавните служители. Цялостен закон за Лустрация изобщо не е внасян в Парламента. А ти Лео явно се нуждаеш от психиатър! Над 2 милиона българи разбраха какво представлява Костов, само такива малоумници като теб, не! Казах ти, че имаш нужда от психиатър. Съдя по прстотиите, които пишеш, а не поради отношението ти към Костов. Всеки има право на мнение!
,

гласуваш за Ив. Котев - получаваш гьонсурат

3 + 4 - !
СЪЩИЯТ
Мургав МАВЪР, ТИ ВЕЧЕ БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТТА И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, БЕЗ ТВОИТЕ КЛИЕНТЕЛИСТИ СМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ОТ ТЕБ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ЗАТВОРНИК, А НЕ ГРАЧЕЩА ФУНИЯ! КАКТО КАЗАЛИ - МЪЖКО ДУПЕ, ВЕДНЪЖ СЕ . . Е!, ТОЗИ НОМЕР ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МИНАВА, А ПО-ДОБРЕ СЯДАЙ И СЪБИРАЙ - ОТ КОЙ КОЛКО СИ ПРИБРАЛ, КАКВО СИ ОТКРАДНАЛ И КЪДЕ СИ ГО ИЗНЕСЪЛ?! ЗНАЕ СЕ, ЧЕ ПРЕЗ КОМПЮТЪРА НА ЛЕВОНЧО СА ПРАВЕНИ ТРАНЗАКЦИИТЕ, А ЗА ДРУГОТО - ЩЕ СИ КАЖЕШ! ТИ СИ ВЕЧЕ ГОТОВ ЗА КАТОРГАТА, ЗАЕДНО С КЛИЕНТЕЛИСТКАТА ТИ ГЛУТНИЦА! ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!
,

гласуваш за Ив. Котев - получаваш гьонсурат

1 + 3 - !
смях в залата
Др. Костов има нова партийна заръка и я изпълнява. Едва ли обаче този път ще има сляпо вярващи му последователи.
,

гласуваш за Ив. Котев - получаваш гьонсурат

1 + 1 - !
Никола
Гласуваш за Костов и получаваш "Сапио"! Просто и ясно!
Никола
Аферата „Сапио“ е случай от 1992 г. при който фондация „Сапио“ безмитно внася в България стоки с личното разрешение на тогавашния министър на финансите Иван Костов. На 24 март 1992 г. Костов, в качеството си на министър на финансите в 79 правителство на България, подписва разрешение, с което фондация „Сапио“ една седмица да осъществява безмитен внос на стоки. Фондацията е собственост на бившия депутат от СДС във Великото народно събрание Ясен Златков. Въпреки че разрешението е парафирано като „еднократно, по изключение“, фондацията го размножава и с него внася няколко големи пратки. Ясен Златков успява да внесе в България стоки за около пет милиона долара. Няколко месеца по-късно в пресата се появяват обвинения, че разрешението е издадено в нарушение на въведения през февруари 1992 г. данъчен режим за фондации. Главната прокуратура започва предварителна проверка по случая, която завършва на 10 февруари 1993 г. , установявайки, че Костов не е нарушил законите на страната, тъй като
,

гласуваш за форумен идиот - получаваш Ив. Котев

1 + 2 - !
Проповедникът
Из Светото писание. . . "И се огледаха апостолите и не видяха друг освен Иван Костов, който може да изпълни Божията повеля, България да стане отново рай".
Никола
тъй като само подписът му не разрешава вноса и писмото не е заведено по надлежния ред в Министерството на финансите, като липсва син печат от Министерството. Самият Иван Костов твърди, че е имал правно основание да издаде разрешение за внос. Според него престъплението е в нееднократното използване на разрешението, като още докато е министър на финансите, започва съдебно дело срещу Фондация „Сапио“, с което имуществото на фондацията е запорирано и митниците си възстановяват нанесените им щети. Ясен Златков емигрира в Съединените американски щати и регистрира Фондация „Сапио“ зад граница. През 1994 г. е съставена анкетна комисия към Народното събрание, която установява, че фондация „Сапио“ е нанесла щети на държавния бюджет от невнесени акцизи, мита и данъци в размер на 338 498 022 тогавашни лева, равностойни на 13 540 000 щатски долара.
,

гласуваш за форумен идиот - получаваш Ив. Котев

2 + 4 - !
Костов -В ЗАТВОРА!
Костофф, отдавна трябваше да си в затвора.
,

гласуваш за форумен идиот - получаваш Ив. Котев

2 + 3 - !
Гаргамел, изчезни завинаги
Гласуваш за Костов- получаваш цигани и липса на икономика, асъщо и мутри.
,

гласуваш за Ив. Котев - получаваш гьонсурат

1 + 3 - !
Бимбо
Ходи да се прегледаш на психолог . . . . .
,

гласуваш за форумен идиот - получаваш Ив. Котев

1 + 5 - !
алуу, комунистите
от БСП и ГЕРБ, записвайте си какво казва Костов и вечер го учете наизуст, белким нещо се задържи в кухите ви комунистически кратуни, разбрахте ли?
ха-ха-ха-а-а-а!!!,

крадливия мангал преди приватизираше - сега трябва да национализира - само това е изхода от кризата - колелото трябва да се върти - нали така другарю социалистически икономист?

1 + 1 - !
Истината !
Блажени са верующите, защото техен е боклука на историята!
цар Симеон
А бе най-добре е Симеон да се върне. Милен Велчев е добър икономист /мистор "икономика"/, Яне Янев също се се включи, може и Сидеров да помага и ще изтеглят колата. Те всички са добри икономисти. Току виж заплатите станали след някой друг месец по 1200-1500 лв, а и пенсиите къде 400-500 средно. Това е.
mmmmmmm
Ванко, като си толкова способен, защо не те избира народа. Кадърността ти я видяхме - съсипа СДС и създаде обслужваща интересите ти партийка. Надежди за управление могат да ти дадат само БСП, с които работите заедно за съсипването на страната.
nnnnnnnnnnn,,

Ами като народа се състои само от такива малоумници като теб, които са зомбирани от червената пропаганда, не мат да мислят и анализират фактите и събитията. ог

5 + 2 - !
George1
Най-наглият от наглите.
??????????????
ako ima oshte neshto za masova okradacia toi e coveka. . i horata mnogo se interesuvat kade im zaminaha 3/4 ot zaplatite po komunisticesko vreme, s koito stroiha fabriki i zavodi, a ti razdade i sasipa?
анонимен
Очевидно е, че удавници и за сламката се хващат. Добре е, че близо денят Х
?
И точно ти ще ни изведеш от кризата или по-скоро ще натрупаш ще по-голямо имане. Цинично, като герберастите.
?,

Какво имане е натрупал бе, малоумник?

4 + 0 - !
Браво на Браво 123!!!
напишеш малоумен коментар и после сам си ръкопляскаш!!!. . . а иначе шизоиди навсякъде ти се привиждат, ама не и в теб!!!
?
Костов е единствения нормален политик в България! Всички останали, не случайно са против него - защото са произведения на партията - майка БКП.
ха-ха-ха-а-а-а!!!,

крадливия мангал преди приватизираше - сега трябва да национализира - само това е изхода от кризата - колелото трябва да се върти - нали така другарю социалистически икономист?

1 + 2 - !
ето тука
Вземете и прочетете-http://orinavi. blog. bg/drugi/2013/03/19/koi-okyrvavi-mirnite-protesti-i-tyrseshe-bezvlastie-i-haos. 1065769- Обаче Костов едно си знае да отрича всичко постигнато от ГЕРБ
222
Naglec golem. Prestapnik. Za zatwora si.
ха-ха-ха-а-а-а!!!
крадливия мангал преди приватизираше - сега трябва да национализира - само това е изхода от кризата - колелото трябва да се върти - нали така другарю социалистически икономист?
fedoka,

kakvoto i da pravi, pone znae kak se pravi a ne e maloumen kradec kato borisov, stanishev, parvanov, simeon, siderov, dogan, iane, cvetanov, , , , i vsia chervena ruska podloga. kostov e darjavnik kato stambolov, zatova go mraziat podlogite, sredata im shte se srine ako kostov upravliava, .

2 + 3 - !
fedoka
chervenia bokluk donosnik akademik stefanov pak ne mi puska komentara, iavno tuk zapazeno miasto imat samo cherveni bokluci kato nego, , , koi te nabedi za jurnalist smotaniak ne poraben.
Ив. Котев до спомнете си кой к,

Шемет сдухан, Ив. Костов наистина знае как да подели 27 милиарда народни пари липсващи от приватизацията

1 + 1 - !
Чоко Боко
Ха-ха-ха! Този е вече извън политиката, каквото и да става, ще е без него!
Ив. Котев до спомнете си кой к
какво ли е мнението на лидерите на ЕП за Ив. Костов? Спомня ли си някой?
Десен
Този егоистичен прес-тъп-ник за пореден път разби дясното, като отказа явяване на изборите с напусналите СДС. Уплаши се за царството си, пък и те са твърдо срещу Тиквата и Цвинокио, което няма да му разреши да прави коалиция с ГЕРБ. Сега го слушам лъже и усуква като долен ман-гал. Лъже! Лъже! Лъже! На 12-ти го накажете и изхвърлете от политиката.
Иване,
ако гласуваш за Бойко, обещавам да те направят поне финансов министър. Нали си десен и член на ЕНП? Що ми се струва, че се бориш да ставаш програмен премиер?!?
Карина
А, не искате с Костов, тогава ще се влачите още по корем в блатото за радост на тези които добре знаят как да ви стрижат и доят

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах