Лъжци за кожата на едно ченге

63

|

9320

|31.05.2013
Лъжци за кожата на едно ченге
Не всички са такива...

Имаше такъв филм с Ален Делон – „За кожата на едно ченге”. Всички искаха да му видят сметкта, защото бе тръгнал да спасява едно сляпо момиче. Е, Делон оцеля в онзи сюжет.


В живота обаче нещата обикновено са по-тъжни, пошли и противни. Поне у нас е така.

Доста преди гласуването в Народното събрание на промените в Закона за Държавна агенция „Национална сигурност” започнаха доста противни медийни спекулации. Първи на мушката попаднаха служители от ГДБОП. Поръчалите атаките срещу тях вече въобще не се интересуват, че се тиражират 100-прочентови лъжи. Целта е една: изградени и доказани професионалисти да бъдат омаскарени и ако е възможно – изритани на улицата. Съответните медии дори не си дават сметка, или пък съвсем съзнателно изпълняват мръсни поръчки, манипулирайки, заблуждавайки и фалшифицирайки истината.

Шефът на ГДБОП Станимир Флоров вече е в запаса. Очакваме прокуратурата да се произнесе по казуса с извадените на бял свят преписки отпреди 14 и повече години за някакви негови прегрешения. Така или иначе – няма го.

Това обаче явно не е достатъчно. Срещу останалите служители се насочват измислени упреци, съмнения и внушения.

Един от тези, които които са атакувани с всички средства в 2-3 определени медии е Валентин Цоновски, шеф на отдел „Антитерор”. Ето само някои от заглавията, които трябва да ни „накарат” да се отвратим „справедливо” от този човек. „Главният прокурор веднага да се самосезира за безобразията на Цоновски”, „Цоновски изолиран от разследването за отвлечената Лара”, „Цоновски избягал в Мексико”, „Възпитаникът на НСА Цоновски да бъде уволнен”, „Цоновски замесен в убийството на Чочо от Перник”, „Цоновски забави разследването за Мирослава от Перник” и др. Има и едно по-особено заглавие във в. „Стандарт”: „Хамстера взел на мушка Валентин Цоновски”.

Тук някъде е заровено кучето.

В случая обаче не става дума само за Цоновски, а и за десетките негови колеги, които са участвали в реализацията на едни от най-мащабните и успешните операции на българските антимафиотски служби през последните 23 години.

Ще насоча вниманието ви към фактите, без да ги коментирам.

Започвам от делото „Гранити” за отвличането и убийството на бургаския бизнесмен и собственик на фирма "Гранити" - Стоян Стоянов. Обвинения за убийството на Стоянов са повдигнати на Стоян Петров, Станислав Михайлов, Галин Костов, Стоян Колев и Нено Стоянов. Бившият директор на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов е в неизвестност от три години. Смятаният за физически извършител Манол Хаджиев по-късно също беше убит. Разследването и реализацията на задържанията са по времето на вътрешния министър от БСП Михаил Миков, сега председател на Народното събрание. Предстои четенето на присъди и някои от засегнатите лица очевидно си изпускат нервите. Така върху Цоновски и колегите му се изсипват куп обвинения в какво ли не. Дето се вика, като нямаме доказателства, поне да го залеем количествено с помия, все ще се изцапа. У нас подобна помиярщина все още върши работа.

 

Цоновски е участвал като ръководител и разследващ и в акциите по залавянето на „Килърите”, заедно с много свои колеги. Процесът завърши на първа инстанция, трима от обвиняемите - Петър Стоянов, известен като Сумиста, Васил Костов - Кеца  и Георги Вълев от група за поръчкови убийства получиха доживотни присъди без право на замяна от Шуменския окръжен съд. Това е първата група за „мокри поръчки” разкрита и изправена пред съд от 10 ноември 1989 г. насам. В пленарната зала на новия парламент, а след това и в телевизонното предаване на бТВ „Очи в очи” депутатът от БСП Младен Червеняков повдигна въпроса за това, че свидетелят Боян Джамалов бил манипулиран или принуждаван от разследващите да каже, че политикът бил свързан със сръбския мафиот Сретен Йосич. Това е толкова нлепо, че предизвиква неволни усмивки. Червеняков е уважаван юрист, бил е правосъден министър в калинета „Виденов” и със сигурност знае, че това, което казва няма как да е истина. По простата причина, че думите на Джамалов са записани в условията на Специализирано разузнавателно средство (СРС) по време на свободен разговор, а не по време на разпит. Освен това, по време на разпит никой няма право да задава въпроси с конкретни имена, именно за да се избегне манипулация. Ако все пак някой си позволи подобно нещо то съдът ще отхвърли тутакси подобно доказателство. Освен това Джамалов казва, че е видял колата на Червеняков, а не самият Червеняков пред къщата на Йосич...

 

Пак хората от ГДБОП са в основата на разкриването и на „Наглите”. Повече от две години никой не влезе в следите на похитителите. През декември 2009 г. обаче те бяха разкрити и заловени. Бандата застана пред съда и четирима от нея получиха ефективни присъди. Други четирима бяха освободени, защото нямало достатъчно доказателства за вината им. Вярно, че по време на процеса в съдебната зала се появи уникален запис, който сочеше боса на „Наглите”, но съдът не го прие за доказателство, заради процедурни грешки, каквито всъщност не бе много сигурно, че са налице.

 

Същите хора от ГДБОП, прокурори и агенти от ДАНС участваха в разкриването на „Октопода”. Това е най-голямата операция на МВР и ДАНС срещу мафиотска структура в периода на целия преход. В момента тече съдебен процес, в който главен обвиняем е Алексей Петров, бивш съветник в ДАНС. Негова дясна ръка и също обвиняем е Антон Петров – Хамстера. Същият, за който „Стандарт” пише, че е „взел на мушка” Цоновски... Дали това не обяснява въпросните публикации? А дали Хамстера не е взел и други на мушка?

 

Относно отвличаенето на Мирослава от Перник истината е известна отдавна. Нещата по разследването действително се бавеха, но това бе заради мудните действия на БОП-а в Перник и някои прокурори там. Когато се намесиха медии и ГДБОП – нещата се разплетоха за десетина дни. За огромно съжаление Мирослава се оказа убита още първата вечер на отвличането.

Относно самоубийството на Чочо, единият от убийците на Мирослава, което се вменява като на Цоновски и колегите му, не само от въпросните „,услужливи” медии, но и от един-двама политици, също трябва да се кажат ясно нещата. Стойчо Стоев - Чочо е бил „самоубит” от бопаджиите, тръбят въпросните особи. Това е долна лъжа и във всяка правова държава клеветниците щяха да отговарят пред съда.

Доказателствата: В Протокол №12 на Националния институт по криминалистика и криминология (НИКК) пише: „На лявата ръка на Стойчо Стоев има три микрочастици. На белезниците има четири капсулни микрочастици от изстрел със състав: Ва, Sb и Pv – барутен състав. На дясната ръка има 27 микрочастици от същия състав. Съставът съответства на използваната муниция.

Заключение: Горните резултати са недвусмислено доказателство, че е стреляно с дясната ръка, а белезниците и лявата ръка са били наблизо, в сферата на разпространение на истрела.

В пробата от натривките в цевта на пистолета се регистрираха много капсулни микрочастици, които съответстват на останалите по ръката и белезниците”. За поръчителите на манипулации и лъжи вероятно тези констатации не са от особено значение, но за всички, които ценят закона и истината са.

 

И още. Постановлението на Окръжната прокуратура в Перник от 01.10.2012 г. също недвусмислено се посочва, че самоубийството на Чочо е доказано по безспорен начинц. Самото постановление е конструирано на базата на всички изследвания, доказателства и е подкрепено от свидетелски показания.

 

Особено нелепи са и съобщения от сорта на това, че Цоновски избягал и се скрил в Мексико, за да не го разкарат от ГДБОП. Свещена тъпота. Елементарна справка показва, че този служител не само не е бил командирован там, но и никога не е стъпвал по какъвто й да било повод в страната на ацтеките.

 

Твърденията, че Цоновски е завършил Нациоалната спортна академия (това вероятно би трябвало да означава, че е близък с Цветан Цветанов) е също пълна тъпня. Не, не е завършил НСА. Както не е бил отстраняван и от разследването по отвличането на малката Лара, дъщерята на Евелин Банев – Брендо, а е участвал е активно, заедно с всички свои колеги. Денонощно при това.

 

Но не е въпросът за Валентин Цоновски. Той едва ли се нуждае от моето или на друг адвокатстване. С него и без него МВР, ГДБОП или която и да е друга служба, ще съществуват. Но когато някой нагло лъже и сипе клевети, трябва да бъде защитен. Така се прави в белите държави. Защото става въпрос за принципи на демокрацията. Подло и противно е да си служиш с неистини за разчистване на сметки: политически, криминални или каквито и да са други. Именно подобни нападки сриват доверието в МВР, службите, следствието, прокуратурата и съда. Пълна гадост е да разчиташ, че повтарянето на долнопробни лъжи, ще окаже въздействие върху мнението на хората. Освен това подобни атаки в крайна сметка обслужват най-вече мафията и престъпниците, което може би е целта. Дори не може би а със сигурност. Да защитаваш доказани убийци, ректьори, крадци и мошеници те прави част от тях и тумор в медийната гилдия. В журналистиката такива хора са просто подставени лица на организираната престъпност и корумпирани партийни кръгове.

В крайна сметка служителите и агентите в МВР, ДАНС, ГДБОП, полицията и пр. работят за обществото, колкото и клиширано да звучи, а не за поредните партийни ръководители в системата. Работят и за всички жертви на престъпления. Само който е преживял ужаса на жертвата може да оцени каква всъщност е отговорността на тези хора. Да бъдат заклеймявани, ругани, клеветени е абсолютно престъпление не само към тях, но и към правовата държава, към гражданското общество. Ако някой е кривнал от правия път, поддал се е на изкушения, забъркал се е в афери и слугува на мафията – да си носи последствията. Дори по-големи от тези, предвидени за обикновените граждани. Но да бъдат умишлено сатанизирани служители и цели структури, които работят съвестно, е безобразие. „Тоталитарната мисъл, скрита зад цинизма на определени кръгове в медиите, е най-големият враг на обществото и свободата. Това е съюзникът на криминалния свят”, казва Роберто Савиано.

Писателят дори не подозира колко много думите му се съотнасят за някои родни екземпляри.

Да нападаш някого с лъжи не те прави смел борец, а подъл наемник. Ако го правиш за пари – си скапано корумпе. Ако те манипулират без да се осещаш – си за лудницата в Карлуково.

Освен това редиците на наивниците се топят и парите на поръчителите отиват бадева. Което ме подсеща, че може би в скоро време ще имат нужда от правна помощ. Дано са скътали накой лев за адвокати...

 

Огнян Стефанов

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

А.А.
ТАКА Е ГН. СТЕФАНОВ НО ТЕ СЕ ВЪРНАХА НА ВЛАСТ И ТОВА Е ЛОШО, ЗА ВСИЧКИ Е ЛОШО. И НАЙ ЛОШОТО ЧЕ СЕ ВЪРНАХА ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН.
ледения,

Дали са БСП или ГЕРБ, няма никакво значение!Те са едно и също!

11 + 51 - !
,

Ами като са се върнали по нечестен начин нека да ги изгоним! Комунист от демокрация не разбира, разбира само от сопа!

6 + 0 - !
Само ИСТИНАТА ще ни спаси!
истината,

за ушите ли за винету ли за цялата герберска пасмина ли

8 + 62 - !
Джорето
Така е, но защо сте само три гласа в пустинята?И защо трябва да се ровим в знайни и незнайни дупки, , за да търсим истината?Уж е навсякъде, пък я няма. . .
,

Напротив има я! Само че е заглушавана и преиначавана от многобройните отвратителни радиа и телевизии. Всичките служат на лъжците и фалшификаторите. А ТВ7 начело с чалгаджията Бареков направо е огромен потрес! Как е възможно такава низост да се демонстрира съвършено безнаказано и безропотно пред очите на целокупния народ на България?! Не проумявам!!! Колкото до истината, мога да кажа, че в България пак са на власт лъжците, за които лъжата е стил на действие! Така е от много години, знаят че не им вярват, но не им пука. Накупили са си радиа и телевизии и лъжат ли лъжат, и то злобно и без мярка!

34 + 2 - !
Боби
Работил съм с Цоновски и знам от личен опит, че е почтен и компетентен. За съжаление обаче накърни интересите на много мафиоти и свързаните с тях политици и за това сега е обект на интензивни и злобни атаки! обективността обаче изисква да признаем, че именно плод на неговия труд са най-сериозните разкрития в областта на организираната престъпност досега, част от които при това са с осъдителни присъди! За съжаление сега се цели от управляващата вихрушка да се унищожи именно най-работещото и показало реални резултати звено в МВР- като наказание за това, че са работили! и да се покаже ясно- не работете срещу организираната престъпност, защото държавната мафия ще ви смаже
Анализатор,

Е това е! Политиката у нас се срастна с мутренската мафия, а ГЕРБ бръкна в кошера. Ето защо цялата корумпирана политическа класа, без оглед на партийна принадлежност и различия, скочи срещу ГЕРБ - Станишев се прегърна с Иван Костов, а Мая Манолова с Димо Гяуров и започна голямото плюене. Защото правителството на ГЕРБ им отне хранителната верига. И сега тъпи платени лекета на Позитано се опитват да омаловажат по заповед на Станишев постигнатото от ГЕРБ. А то може да се изрази с едно изречение: От 10ти ноември насам правителството на ГЕРБ беше най-доброто!

8 + 0 - !
АКтивист,

И най-крадливото

0 + 5 - !
ВОЛЯ НА НАРОДА
БЛЕСТЯЩО Е НАПИСАНОТО , ДАНО ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ КАТО ОГНЯН СТЕФАНОВ ДА ИМА, ПРОСТО БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ЧЕСТНОСТ
mandalai,

Дано това, дано онова, а кой. . . ? Ние все сме по "ДАНО", и чукане на дърво! Е, няма да стане, при това "матреяла" наистина е лош!!!

22 + 1 - !
Няма ги сред хората БСП двойка
Не ми се чете тази статия, но си мисля, добре де, ако са си ама нормално семейство и комунистите са нормални, не могат ли да излязат ей така, за малко в парка , с децата и мъжът и жената?Е, дай бе, серГей проБвай, може и да си паснеш, стига с тия мъжаги?
2315
С теб сме полицай Цоновски! Не се предавай! По-силни сме от мафията и ще я смажем! Рано или късно! Знаем че сега мафията е на власт но това няма да ни откаже
:,
Да, статията е хубава, Стефанов е смел, че я е написал, НО-какво ще се промени?!Колко човека ще я прочетат, колко човека ще разберат, какво се случва в момента?!Възмутен съм от случващото се в нашата държава!!А дали е наша??
Алекс,

Стефанов е смел, но смелите в България ядат бой!В България не върви да си мъж и ти стиска. . . "Свестните у нас смятат за луди""Тоя Цоновски не го познавам, но щом го плюят, значи нечии интереси и пари е засегнал. Сега такива като него ще ги изчистят и принесат в жертва. Познайте от първия път кой има интерес такива като Цоновски да бъдат елиминирани. Късмет, Цоновски!Стискам ти палци!

19 + 1 - !
Далия
Прекрасна статия! Харесва ми заглавието "Лъжци за кожата на едно ченге", и то за какво ченге става въпрос. Този мъж е като излязъл от филм с всичките му идеали, професионални качества и желание за справедливост! А ние имаме нужда от нашият герой, г-н Цоновски, нека го подкрепим, а не както е известно на историята ни!!! Всички заглавия и цялата помия излята върху вас означава само едно - твърде много интереси сте засегнал, Цоновски! Резултатите ви са завидни, помогнал сте на толкова много хора, разбили сте толкова групировки. . . . Започвам да си мисля, че явно сте достигнал доста надълоко в дебрите на организираната престъпност в родна Бълария. За това вие и вашите колеги сте целта на това измислено правителство. Искат да се отърват от най-работещото звено в МВР, за да не се работи срещу организираната престъпност. . .
ами като всички лъжат и мажат,

къде е истината, а? Документи и факти, много приказки на пазара.

0 + 1 - !
Камен
Възмутен съм от ситуацият в тази страна. В никоя друга държава не се правят промени в работещи структури, Цоновски и неговия екип са се доказали в годините. Кой друг е постигал такива завидни резултати в борбата с организираната престъпност? Пишат ми глупави статии или някакви платени, корумпирани некадърници, довели но тази мизерия и развили пестъпността у нас, ще ми дават оценка на професионалист като Цоновски, и то доказал се! Това не е държава, това е циркова плащадка! На Цоновски мога да кажа само едно не съжалявай, че си работил защото те това искат - да спреш, не се предавай! С действията си това правителство доказа колко е скалъпено с цел мафият или така наречените олигарси да си върнат държавата, в която можеха да првят каквото си искат. Неудобните винаги страдат, но по-добре неудобен отколкото, корумпиран гъзоблизец! Ти си истинско ченге! дерзай
колега
Ако повечето хора бяха като Цоновски, мисля, че по друг начин щяха да стоят нещата в България! Лошо е това, което се случва. Ясно е за всички защо са се впрегнали срещу този човек, твърде много е работил и е засегнал на някой "важен" интересите! До кога така, питам аз? Истиннски професионалист е и ми е безкрайно обидно това коет чувам и чета, защото когато работиш с него после можеш да усетиш удовлетвореността от добре свършената работа, а повярвайте това е адски сладко чувство, чувството за справедливост. За това не мога да приема цялата тази помия и всичко случващо се през последните дни. С теб сме Цоновски
HIPHOP
MNOGO GI RAZBIRASH OGNIANE TEMITE ZA CHENGETA, OTVATRE TI IDVA, V SOBSTVENI VODI SI KUKO.
Валери
Авторът много еднопосочно пише как в нормална държава клеветниците щели да отговарят пред съда но удобно пропуска да отбележи, че в нормална държава измислените полицаи които допуснаха самоубиството заедно със шефа си щяха вече да са в затвора за престъпна небрежност. Господин автор, ролята на журналиста е да отразява събитията а не да заблуждава хората.
аз,

ЛУНАТИК. Ти в България юк живееш?И самият ти какъв "специалист"си?СМЕШНИК.

4 + 3 - !
Стършел,

Валери, ако можеш да мислиш, разсъди! България беше най-близо до СССР и сега е най-бедната страна в ЕС. Можеш ли да обясниш?

6 + 0 - !
До "Валери"
В статията ясно е написано, ако има ченгета, които са прекрачили границат, да си платят двойно, спрямо останалите граждани. Трямчва да се чете целият текст преди да се коментира. Цоновски със сигурност не е някой ангел, сигурно има грехове, но тук става дума за него и неговите колеги, за работата и резултатите от нея.
Валери,

Статията ясно защитава човек допуснал чудовишен гаф, дори има съмнения за умишлено бездействие. Този и колегите му нямат място в системата, мястото им е в съда. Такива "специалисти" не са ни нужни, трябват ни професионалисти които си вършат работата а не медийни герои които чакат някой журналист да ги похвали. Резултати от работата на този няма, хванали са няколко кокошкари а едрите престъпници стават все по нагли с любезното бездействие на медийните герои.

6 + 36 - !
коп
Очевиден е факта, че можещите и разбиращите хора - професионалисти в МВР ще бъдат мачакани. Това може да тълкува само по един начин - престъпността да бъде оставена на мира да си върти парите и да си върши гнусотиите. Цоновски е доказано способен професионалист и по тази причина явно става крайно неудобен на престъпните кръгове и следователно трябва да бъде отстранен по познатата схема - "с*рем" в платени медии, а после да си доказва, че "няма сестра". Тежка е съдбата на полицая особенно ако се осмели да РАБОТИ срещу организираната престъпност. С теб сме г-н Цоновски!
воля за...
СТИГА ПОЛИТИКА В МВР И СЛУЖБИТЕ!!! ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ. КОНТАКА НЕ Е ЦЕННА С ТОВА ДАЛИ Е БЯЛА ИЛИ ЧЕРНА, А С ТОВА ДАЛИ ЛОВИ МИШКИ. В ГДБОП СИГУРНО ИМА ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ, НО ИМА И ИСТИНСКИ "КОТКИ" - ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ. СТЕФАНОВ ТОЧНО ТОВА Е КАЗАЛ, СПОРЕД МЕН, НО С ПОВЕЧЕ ДУМИ И ПРИМЕРИ. А ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ НЯКОИ ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ НА ГЪРБА НА УБИТАТА МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК Е НАПРАВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.
----- SPAM -----
Цоновски е в паника, щом си е поръчал помиярина Огнян Стефанов да му пише пледоария, но това няма да помогне. Тук четат само малоумници, а престъпленията не могат да останат покрити вечно. Цоновски, знаеш какво си правил и сега идва време за отговорност, няма пред кого да се правиш на Топ ченге, защото ти си един ТОП ПРЕСТЪПНИК С ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ. КОГАТО ЗАПЛАШВАШЕ С УБИЙСТВО ЕДНА ЖЕНА ПРЕЗ ЯНУАРИ, ДОПУСКАШЕ ЛИ, ЧЕ ТОЛКОВА СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ? А? КАКВО СТАНА, ЗАЩО ЗАМЛЪКНА СЛЕД ДЕПОЗИРАНЕ НА ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ ТЕБ, МИШКО ОТКАЧЕНА?
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
ХАМСТЕРОВ,

П О М И Я Р П О М И Я Р П О М И Я Р

11 + 2 - !
Аз
Проблемът е сериозен и не опира само до Цоновски. По-страшното е, че болшинството български електронни и печатни медии са се превърнали в свърталище на проститутки, мъжки и женски, които вдигат крака на всеки който плати повече. И може би няма да е лошо Факултета по журналистика към СУ да получи ново име, редно е от него да личи какви кадри подготвя.
Странно...,

Какво общо има "професионализма" на Цоновски с медиите? Има ли въобще професионализъм и кой го оценява?

1 + 0 - !
----- SPAM -----
Цоновски е в паника, щом си е поръчал помиярина Огнян Стефанов да му пише пледоария, но това няма да помогне. Тук четат само малоумници, а престъпленията не могат да останат покрити вечно. Цоновски, знаеш какво си правил и сега идва време за отговорност, няма пред кого да се правиш на Топ ченге, защото ти си един ТОП ПРЕСТЪПНИК С ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ. КОГАТО ЗАПЛАШВАШЕ С УБИЙСТВО ЕДНА ЖЕНА ПРЕЗ ЯНУАРИ, ДОПУСКАШЕ ЛИ, ЧЕ ТОЛКОВА СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ? А? КАКВО СТАНА, ЗАЩО ЗАМЛЪКНА СЛЕД ДЕПОЗИРАНЕ НА ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ ТЕБ, МИШКО ОТКАЧЕНА?
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
ХАМСТЕРОВ,

П О М И Я Р П О М И Я Р П О М И Я Р

7 + 0 - !
veteran51
Уважаеми интелигентни съфорумци - изгледайте поне една от седемте части на филма "Ментовские/Полицейски/ войни и ще си отговорите на всички поставени тук въпроси!Разликата между тях и нас е, че тук са еденици почтенните медии и журналисти за разлика от Русия!
TPM
До господин Огнян Стефанов! Нямам друг начин да се обърна към Вас. Преди няколко дена излезе статия на германския журналист Юрген Рот, в която май много точно е описана ситуацията преди, по време и след изборите в България. Надявам се, че случайно не е дадена гласност за това във Вашия форум. Желая да я видя в някоя от рубриките Ви.
----- SPAM -----
Подкрепям изцяло написаното: Ако повечето хора бяха като Цоновски, мисля, че по друг начин щяха да стоят нещата в България! Лошо е това, което се случва. Ясно е за всички защо са се впрегнали срещу този човек, твърде много е работил и е засегнал на някой "важен" интересите! До кога така, питам аз? Истиннски професионалист е и ми е безкрайно обидно това коет чувам и чета, защото когато работиш с него после можеш да усетиш удовлетвореността от добре свършената работа, а повярвайте това е адски сладко чувство, чувството за справедливост. За това не мога да приема цялата тази помия и всичко случващо се през последните дни. С теб сме Цоновски
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
доказано способен професионал
Цоновски е доказано способен професионалист . DA, VERNO E . POKAZA GO V PERNIK. . .
replikirasht,

mai nqmash kakvo drugo da kajesh. povtarqsh edno i syshto. na mnogo hora e pomognal i az sym mu blagodarna, che beshe do semeistvotot mi i mi e pomagnal s ekipa si v edin tejuk za nas moment!!!

1 + 1 - !
----- SPAM -----
Цоновски е в паника, щом си е поръчал помиярина Огнян Стефанов да му пише пледоария, но това няма да помогне. Тук четат само малоумници, а престъпленията не могат да останат покрити вечно. Цоновски, знаеш какво си правил и сега идва време за отговорност, няма пред кого да се правиш на Топ ченге, защото ти си един ТОП ПРЕСТЪПНИК С ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ. КОГАТО ЗАПЛАШВАШЕ С УБИЙСТВО ЕДНА ЖЕНА ПРЕЗ ЯНУАРИ, ДОПУСКАШЕ ЛИ, ЧЕ ТОЛКОВА СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ? А? КАКВО СТАНА, ЗАЩО ЗАМЛЪКНА СЛЕД ДЕПОЗИРАНЕ НА ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ ТЕБ, МИШКО ОТКАЧЕНА?
Коментарът е маркиран като неуместен / или спам
достоверен
Хора, всеки има право на мнение. Но не съдете по кляки и помиъйни статии срещу този или онзи. Съдете по резултатите. МВР не е на Цвъко, разберете. Не свързвайте професионалистите с политиците. Оставете хората да работят на спокйствие. Дано не ви се налага, но кого ще викате на помощ, ако се наложи? Нито Цвъко, нито някоя друга политическа мишка. Ще се надявате тези хора да ви помогнат.
Ще се надяваме, ама...,

Мързи ги бе! Не им се работи, ако не ги напънат отгоре! Ама и толкова си могат. Не всички естествено, ама се разходете да пуснете някоя жалба в някое РПУ и ще ви стане ясно. . .

1 + 0 - !
Аман
ЗАЩО БЕ, ТЪПАНАРИ, ДЕТА САМО ЗНАЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ, НЯМА СТАТИИ В МЕДИИТЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ? КАЖЕТЕ ЗАЩО? ЗАЩО ВИНАГИ СЕ ПИШЕ ЗА ТЕХНИТЕ ПРАВА И КАК БИЛ НЕВИННИ, ПОЛИТИЧЕСКИ ЖЕРТВИ И ПРОЧИЕ. КАК ТАКА ВИНАГИ ИМА ГОТОВИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАЩИТАВАТ ГНУСНИТЕ УБИЙЦИ, КРАДЦИ И РЕКЕТЬОРИ И ВСЕ НЕ СЕ НАМИРАТ ТАКИВА, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ И МВР. ЗАЩО НЕ СИ РАЗМЪРДАТЕ МОЗЪЦИТЕ И НЕ СИ ОТГОВОРИТЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС?! НА ВАС РАЗЧИТАТ БАНДЮГИТЕ, СКАПАНИ ПРОШЛЯЦИ!
Петров
Цоновски е в паника, щом си е поръчал помиярина Огнян Стефанов да му пише пледоария, но това няма да помогне. Тук четат само малоумници, а престъпленията не могат да останат покрити вечно. Цоновски, знаеш какво си правил и сега идва време за отговорност, няма пред кого да се правиш на Топ ченге, защото ти си един ТОП ПРЕСТЪПНИК С ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ. КОГАТО ЗАПЛАШВАШЕ С УБИЙСТВО ЕДНА ЖЕНА ПРЕЗ ЯНУАРИ, ДОПУСКАШЕ ЛИ, ЧЕ ТОЛКОВА СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ? А? КАКВО СТАНА, ЗАЩО ЗАМЛЪКНА СЛЕД ДЕПОЗИРАНЕ НА ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ ТЕБ, МИШКО ОТКАЧЕНА?
аа,

"Тук четат само малоумници", щом и ти четеш явно си в категорията. А щом пишеш си. . . . . . . . . . . . . добави го сам.

6 + 1 - !
replikirasht,

otkachen si ti

1 + 1 - !
trak
вярно си измикяр академик
шоп
ДАНС = Руската Държавна Сигурност
Валери
До аз, 01/06/2013 - 19:58 Господин милиционер, мери си приказките заащото само след няколко месеца ще просиш увеличение на заплатата. Време е да се научите да уважавате тези които ви хранят. Светът не се върти около вас и вие сте само най обикновенни слуги.
в 12 часа протест пре НС днес
Днес на протест срещу нелегитимния кабинет на ДС БСП БКП ДПС Олигарски, натрапен ни от нелегитимен парламент, на основата на изборни манипулации и измами, нарушения на закони в деня за размисъл и какво ли още не. Според оргнизаторите потвърдено от 15 хиляди до вчера.
ВИСАРИОН,

няколко стонин бе, галош. къде ги изброи 15000

5 + 1 - !
Балосийма мата
Скрий се Огнянчо!Няма да се върнат Нито Ц. , нито Ф. , нито съратниците им, които ни направиха мутро-милицонерска република, по-лоща и от Татовата. Намери си други теми за сайта.
Истината !
Късно е либе Огняне за китка. Около изборите водеше някаква мътна кампания, с лек наклон към Иван Костов, а сега сърбай попарата, която волно или неволно си дробил с тези, които те осакатиха.
ВИСАРИОН
Огнян Стефанов, защо насаждаш мнение, че всички са "килъри" и "нагли"са осъдени справедливо?Като се знае какво "ченге", пардон какъв тъп милиционер беше шеф на МВР и как притискаше съдиите, радвай се, че и теб не са те осъдили като килър. Наглите е ясно- отново имаше отвличане на малко момиче, което така и потъна в забрава- тогава вече престъпността беше със счупен гръбнак!Недей се излага Стефанов- бъди коректен и не се превръщай в недоволно и озлобено старче!
Валери
До Стършел, 02/06/2013 - 21:59 Веднага ще ти обясня защо сме бедни, защото бизнеса е в ръцете на милиционери като този когото защитава автора. Защото журналистите също са били милиционери и скачат да защитават колегите си вместо да ги критикуват. Защото на всички държавни възлови постове са назначени бивши агенти които освен да грабят нищо друго не умеят. Бедни сме защото всеки заема пост за които не става но пък има възможност да продава интересите на хората.
www
Дотук няма нито един факт, който да доказва кражби на Герб, нито един. Има само подмятания в пресата, злобно шушукане по ъглите, инициирано от засегнатите криминално-политически групировки. Има все още тъпи подмятания за 6-те апартамента, от които всеки грамотен разбра, че 4 са наследствени, и то като починат близките. Докато доказателствата за шуробаджанащината на новите са ни под носа. Айде вече тях да коментираме.
бай Иван
Отвратителни червени боклуци! Е, нали трябва да се освободят от честните и да уредят свои послушни "специалисти"!!!
ВИСАРИОН,

я ги кажи поименно честните, умните и немутрагените от любимата ти партия байно?

2 + 0 - !

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах