Реклама / Ads
21| 16139 |25.08.2013 ЪNDERGROUND

Секс тормозът в община "Изгрев" продължава, кметът си трае

.
Секс тормозът, придружен с психически и физически заплахи и побои, който системно е нанасян върху служителки в софийската община на район „Изгрев”, за когото Фрогнюз сигнализира, е на път да бъде изцяло потулен, а следите от него да бъдат заличени.
 

Калина Кемалова, една от жените подала жалба за сексуален тормоз срещу главния юрисконсулт към общината Никос Самарас, е била уволнена, пишат пострадалите служителки на редакционната ни поща.

Засегнати от действията на похотливия шеф на правния отдел разказват как на 6 август 2013 длъжностната характеристика на тяхната колежка е била променена. Кемалова е била освободена от длъжност още на същия ден. По този начин нито една от тормозените от юриста жени вече не работи в тази община. На следващия ден е бил насрочен съвет, на който на Самарас му се прави забележка.

Ден след публикациите за скандала същата тази комисия предупреждава жените в администрацията да внимават с жалбите срещу юриста, за да не им изстинат местата понеже бил човек на някой от Столична община. По време на заседанието на една от жалбоподателките, 26-годишната Росица Колева, й е бил повишен тон. Отнето й е правото да участва в конкурса за юристи, а три дни по-късно и тя е уволнена.

Конкурсът в правния отдел е спечелен от Стефка Колева, която поддържа компютрите в общината. Така че вече в администрацията на столичния район „Изгрев” не работят потърпевши на сексуалния тормоз на Самарас, а той продължава да прави каквото си иска. Никос Самарас дори е още по-уверен и нагъл в държанието си, след като е доказал, че действително някой му пази гърба и едва ли друга жена би се осмелила да се жалва от него от тук нататък, пише в писмото, изпратено до редакционната поща на Фрогнюз.

В писмото още пише, че "кметът не е лош човек, но е п..ьо", командван от жената, с която живее, а тя по "случайност" е секретар на общината... Разбира се, това е само едно писмо от служители, фактите от което ще проверим в следващите дни, но е време и столична община, в лицето на кметицата Йорданка Фандъкова да извършат своя проверка и вземат спешни мерки. Безобразията не могат да продължават, а жени да си тръгват унизени и оскърбени само защото са дръзнали да се оплачат от някакъв мераклия, който си прави каквото иска безнаказано.

За около 2 години освободените служителки, осмелили се да подадат жалби срещу Никос Самарас, са вече над 10.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 18370 |13.08.2013 Секс тормоз и побои в община "Изгрев" . 64| 62551 |01.10.2012 Харемът: секс, змии, смърт и Коран . 27| 10742 |22.08.2012 Македонският „Вечер” за българи: сексуално злоупотребявали и изяждали деца . 78| 26104 |14.07.2012 Сесил Каратанчева: Дали съм лесбийка, мога сама да реша сексуалната си ориентация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads