Радан Кънев: Време е за съд !

57

|

6042

|23.09.2013
Радан Кънев: Време е за съд !

Така лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира изказването на Георги Кадиев от БСП, че има информация, че Цветан Василев спонсорира Реформаторския блок. Кънев написа това в социалната мрежа и публикува линк към статия, отразяваща казаното от Кадиев.Социалистът заяви това в телевизионно интервю тази сутрин като не конкретизира източниците на слуха. Той призна само, че информацията му е от "колеги, народни представители".

Бившият министър на вътрешните работи Румен Петков пък иронизира Реформаторския блок. Отново в телевизионния ефир днес той заяви, че забелязал "един зоологически възторг около формирането на т.нар. Реформаторски блок и изрази критичност към личностите, намерили място в новото обединение. Става въпрос за добре познати лица, които претендират за нови начинания, поясни Петков.

КОМЕНТАРИ

И къде е тоя съд, бе Раданчо?!Ти в България ли живееш или в драгалевската обител на ГОЛЕМИЯ ДРАГАЛЕВСКИ КРАДЕЦ?!
А бе,

Какъв е тоя педераст?

25 + 41 - !
Пиночет,

да внесем съдебна и ченгета-и политици

17 + 1 - !
психолог,

Мнооогооо си тъп Саше-пардон Радане.

18 + 17 - !
Радан Гъза,

Гъзове няма да вдигнат десницата на крака. Най-много да я направят за смях – отново http://frognews. bg/news_56327/Gazove_niama_da_vdignat_desnitsata_na_kraka_Nai-mnogo_da_ia_napraviat_za_smiah_%E2%80%93_otnovo/

14 + 13 - !
поп Грую,

ГЕРБ-ерастите , всяко изявление на Радан Кънев ви кара да повръщате от злоба. По-полека бе борсовчета недоправени !Запазете си плюнката за времето, когато не само Цифката ами и Будата ще застанат да дват показания в Прокуратурата. А Радан Кънев, както и бившия лидер на ДСБ са няколко класи над СИК-аджийския мутро-милиционер, живковист от Банкя. Няма как един университетски преподавател с две висши образования (икономика във УНСС и математика в СУ"Кл. Охридски") като Костов и един млад юрист с диплома от същия СУ да не са на светлинни години над мутромилиционера с пожарникарска диплома от милициционерската шшкола в кв. Сименово. Така , че вашия любим "напълни гащи"(спомнете си фликфлаците му през м. февруари т. г. ) Борисов има защо да се комплексира от тези двамата, а вие да плюете от злоба. Ми той само преди два дни си врътна гъза отново и смени вида на вота за недоверие, като се аргументира, че се е вслушал в аргументите на Радан Кънев. Ако не вярвате- прочетете си ста

24 + 14 - !
<@>,

Това "УНСС" не беше ли АОНСУ? Абе всичко ще си кажете. . .

3 + 10 - !
ЧЕТЕТЕ ПОП ГРУЮ,,

както винаги е безапелационно прав! Слагам хиляди +

12 + 3 - !
До Поп Груьо,

Закаква злоба говориш, че вие, ако не подкрепите ГЕРБ за вас ще гласуван само 2 процента.

6 + 8 - !
Матинчев,

Кого ще съдиш бе софийски мръсен педерас

2 + 6 - !
AVD
STRAH GI E, STRAH GI E, PADANE. DABAI RADANE, V TEB NI E NADEZDATA, NAPRED, S TEBE SME , MNOGO SME. NASTAPATELNO I SMELO!!!!
ТОЧНО,

така AVD ПЪРВОМ С МЕНГИША СЪД И САПУНЕНО ВЪЖЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА СГАН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД (ГРАБЕЖ ПЛАДНЕШКИ)

10 + 3 - !
Иван
Къде е увеличението на мин. работна заплата? Къде са 250 000 нови работни места? Къде е намалението на тока? Къде е отпадането на плоския данък? А отмяната на данък върху лихвите на депозитите къде е? Като обештаваха БСП бяха много силни. Сега се оказа, че не било компютри, а компоти, нали?
Иван,

Грешка- обещаваха

24 + 1 - !
Иване,

ако помниш от обещанията на по-предишните лъжци на БКП/БСП, в момента трябваше да е настъпил комунизма, обещаваха всекиму блага според нуждите. Обаче, 100 хиляди получиха куршум в главата без съд и присъда, няколкостотин хиляди бяха натирени на село, за да им вземат апартаментите и къщите бандитите, родители на тези, които обещават мед и масло сега. Трябва да ни обещаят само едно - да депозират ОСТАВКА си немедлено

26 + 2 - !
До Иван,

Много хубаво си го написал и накрая с това немедлено загрози нещата. карай на български нашият език си е хубав.

4 + 1 - !
Към "до Иван",

В моя текст нямам употребена думата немедленно- моля, прочетете го пак.

0 + 1 - !
фенчо
СТРАХЪТ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК Е ГОЛЯМ ! ЩЕ БЪДЕ АТАКУВАН И ОТ БСП И ОТ ГЕРБ ! За нас е по-добре парламента да има повече партии и по-голяма коалиция в която да има взаимен контрол, по-малко разделяй и кради.
лош матрял,

а трябва да влязат и баста и краста и капутов и архонтчето и още знаини и незнаини ДС отрочета

22 + 7 - !
Очевидно е
БСП са в паника от възраждащото се , автентично дясно, което застрашително набира симпатии и надеждите на българите. А възможното им взаимодействие с ГЕРБ, ги ужасява!Пропагандата на червените вече е смешна и не минава, злобата им работи за реформаторите!
Давай, Гъз! Почвай с Иван К. !
Eмо,

ахаха, та раданчо е гъза на костов

14 + 20 - !
Радан Гъза,

Гъзове няма да вдигнат десницата на крака. Най-много да я направят за смях – отново http://frognews. bg/news_56327/Gazove_niama_da_vdignat_desnitsata_na_kraka_Nai-mnogo_da_ia_napraviat_za_smiah_%E2%80%93_otnovo/

9 + 18 - !
вл.вл.путин президент на рф
защо когато се изпърдя все в устата на кадиев или на румен петков отива? може ли да ми обясни някой?
недоволен
Производните на радетеля за планово стопанство и мистър 10% и номенклатурната дъщеря и снаха, никога не могат да бъдат реформатори. Всъщност са такива, но най-вече след хиляди трансформации на политическата си принадлежност и как ламтят за кокола, оплезили езици и гладно виещи, но когато трябва да го поделят повярвайте няма да има "блок", ще има само недоволни готови да създадат следващата пародия "БАСТА".
Иво
И Кадиев се оказва доста тъпо парче!
FERKO
ГОЛЯМ СТРАХ, ГОЛЯМО ЧУДО ЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ИМА ПОДКРЕПА И ОТСЕГА ПОЧВАТ ДА ЛАЯТ.
ирис
Г-н Кънев, изобщо не се церемонете. на съд за клевета. Няма червено говедо което да разбира от дума. само сопата като заиграе и като усетят народната любов свеждат главици. Кадиев. който се пише едва ли не различен е същото чугънено канче
така е,

като заигра гьостерицата, млъкват кат биени задници

12 + 1 - !
nedovolnija
po-dolu! Ti si samo nezadovolen cherven zadnik, na kogoto sledva da se zabie edin zdrav, prav, korav!
демократ,

ДА ЖИВЕЙ ОПОЗИЦИЯТА БКП-ДС-ГЕРБ-ТИКВА ПРАЗНА !!!! ГЕРБ-Граждани за европейски ПРОВАЛ на България /Граждани за етапно разграбване на България/, ТРЕТИ, НАЙ-НЕКАДЪРЕН ешелон на БКП, УСКОРИЛ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ, "партията" в Парламента с НАЙ-МНОГО АГЕНТИ НА ДС, повече от тези на БСП и на ДПС взети заедно. ДА ЖИВЕЙ !!!

3 + 13 - !
демократ
В РБ ИМА МНОГО СТАРИ ИМЕНА, КОИТО СЕ ПРОВАЛИХА!/МИГЛЕНЧЕТО, КОСТОВ, НАДЕТО И ДР. ТЕЗИ ОТ БАСТА АКО УБЕДЯТ НАРОДА ЧЕ ЩЕ БХДАТ ЧЕСТНИ И СЕ ОДЕЛЯТ ОСНОВНО ОТ БСП, ДПС И АТАКА МОЖЕ БЕ НАРОДА ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ. АКО ШИКАЛКАВЯТ НЯМА. НАЙ ДРБРИЯ/ИМ/СЪЮЗНИК ЩЕ БЪДЕ ГЕРБ, НФСБ РЗС, СДС. АКО СЕ ОБЕДИНЯТ НА ИКОНОМИЧЕСКА ОСНОВА А НЕ НА ЛИЧНИ ЧУСТВА ЕДНИ КЪМ ДРУГИ ЩЕ УСПЕЯТ НА ИЗБОРИТЕ.
демократ,

ДА ЖИВЕЙ ОПОЗИЦИЯТА БКП-ДС-ГЕРБ-ТИКВА ПРАЗНА !!!! ГЕРБ-Граждани за европейски ПРОВАЛ на България /Граждани за етапно разграбване на България/, ТРЕТИ, НАЙ-НЕКАДЪРЕН ешелон на БКП, УСКОРИЛ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ, "партията" в Парламента с НАЙ-МНОГО АГЕНТИ НА ДС, повече от тези на БСП и на ДПС взети заедно. ДА ЖИВЕЙ !!!

3 + 9 - !
Провалилия се ГЕРБ,

Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни – 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. При него лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен. За първи път в българската история млад мъж се самозапали в знак на протест срещу управлението на ГЕРБ. Според безпристрастните икономисти България трудно ще се възстановя през следващите 4 години. В почти всички сектори положението е катастрофално и тепърва ще научаваме жестоката истина за състоянието на държавата. Експертите определят като неадекватна и аматьорска икономическата политика на Бойко Борисов и Симеон Дянков. Кабинетът “Борисов” “изпусна” първия си бюджет през 2010 г. нещо, което не се беше случило дори преди 1997 г. За четири години фискалните резерви намаляха с около 4 млрд. лв. ,

5 + 14 - !
Провалилия се ГЕРБ,

а дългът бе увеличен приблизително с още 4 млрд. лв. Фискалната позиция е влошена с 8 млрд. лв. за един мандат. Според експертите икономическата ситуация в България е по-страшна от тази след управлението на Жан Виденов през 1997 година – няма свободни фискални резерви, темпото на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено, а стопанските перспективи изглеждат доста обезсърчителни. България е изправена пред спасителните пакети на МВФ и на Европейската комисия. вицепремиер Симон Дянков открадна 1. 2 млрд лв от здравните осигуровки на българите. Някои експерти дори посочват, че са 2 милиарда. Тези пари, които по закон са неприкосновени и никое правителство след създаването на НЗОК през 1999 г. с цената на нищо не си позволи подобен взлом, гарниран с цинизъм и арогантност и към съсловието и към пациентите.

4 + 13 - !
Why
БСП, ДПС, АТАКА - те нови ли са? Защо Румен Петков не реве срещу тях?
Уау
Реаниматорския блок ли ?
СЪДИЯТА
ами давай ги. . . :))
БСП = кражба
През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-ма членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев - бащата на Сергей Стамишев. Той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара. Това са фактите. А сега комунистите и ДПС искат сина му СерГЕЙ отново да ни яха ?
поп Грую
Давай Радане, Нека беснеят ГЕРБ-ерастите!Скоро голямия партиот Буда ще последва Цифкьо пред прокурора, за наливане на милиони на разбойника Манчев и РИСК ИНЖЕНЕРИНГ , след като Парламента спря обира на века АЕЦ"Белене" . Хем АЕЦ-а беше обявен от Будомутромилиционера за "гьол" , хем в същото врема, зад гърба ни , продължи да налива нашите пари в "гьола".
поп Грую
Давай Радане, Нека беснеят ГЕРБ-ерастите!Скоро голямия "патриот" Буда ще последва Цифкьо пред прокурора, за наливане на милиони на разбойника Манчев и РИСК ИНЖЕНЕРИНГ , след като Парламента спря обира на века АЕЦ"Белене" . Хем АЕЦ-а беше обявен от Будомутромилиционера за "гьол" , хем в същото врема, зад гърба ни , продължи да налива нашите пари в "гьола".
ISTINEN
ako kato si obrusnal bradata si proklel i tvoiata masonska loja-podkrepiam te ! vsichki v toia reformblok PUBLICHNO , S KLETVENA DEKLARACIA DA OBJAVAT, CHE NE PRINADLEJAT NA MASONSKI ORDEN ILI DRUGA "taina " organizacia ! tava shte povervogame !sega vervame SAMO NA PROTESTA ! OSTAVKA I GRAJDANSKO NEPODCHINENIE !
fedoka
tozi reformatorski blok shte vi razkara maiata komunisticheska, serete ne serete tova e, ide vreme da platite smetkata cherven bashibozuk.
Колкото гъз става за знаме, /за непомнещите да кажа, че раданчо к. сам си написа колко е горд, че му казали-гъз, ти си нашто знаме/, толкова и глупостите на р. к. имат някаква тежест.
Раданчо, без ГЕРБ и Бойко никога няма да бъдете на власт. Може да влезете в парламента но толкова. БСП и ДПС са вечни ако не се вразумите. Все повече ставате за кашмер. Сменете плочата. Врага е БСП и ДПС не ГЕРБ.
Мнение
24 години ги пробвахме тези от СИНЬОТО. Хаир не видяхме. Видяхме, че там има много внедрени, които не биват прочиствани. Сега - само Бойко. Няма да ги пуснем даже в парламента, освен, ако Бойко не реши това. Но той нека си опича акъла и да не им се огъва много, когато му се налага да другарува с тях. НЕ СА СТОКА.
До тъпото "Мнение",

Пробвал си. . . на дядо си. . . 24 години пробваме все тия "червени" душегубци! Взеха ни и инициативата, и вярата, за парите - да не говорим! Нямат насищане тия алчни животни! Дай, Боже, отгоре поне да видят възмездие! Не се крий, тъпо "мнение", и ти дано видиш каквото трябва!

10 + 2 - !
до "До тъпото "Мнени,

ти имал ли си някога пари

2 + 4 - !
А ти как мислиш?,

. . .

4 + 1 - !
ПЪН
ПРАВ Е РУМБАТА!ИМА ЧЕТА С НАСРАН ВОЙВОДА И ЗНАМЕНОСЕЦ ГАРГАМЕЛ НАФТАЛИНОВ. Е ДВАМА СА, НО СА ЧЕТА!
ДКД,

Румбата е доказан Титан на мисълта! Иначе в нормална държава щеше да гние в панделата до живот, но тук аверите му са на власт и няма как да стане. Един друг си пазят задниците и само при мисълта, че могат да изгубят властта получават гърчове. За това е и тази хистерия при появата на реформаторския блок. Преценили са, че там няма кого да манипулират и затова са впрегнали всичките си платени бригадири по форумите! Вижте само какъв вой по форумите, щом се появи някой от РБ.

3 + 0 - !
SOS
МНОГО ГРОЗЕН, ПРОТИВЕН, ПРОСТ ЧОВЕК. ТОЯ НЕ СЛИЗА ОТ ВЕСТНИЦИТЕ, .
Матинчев
ГОВНО
седесар
Радане, колкото и да се напъваш, няма да станеш Иван Костов. Питам се защо не са го кръстили Радиатор.
Давай Радане! Давай дядо попе! Плюите по най-естествения ви съюзник. Даваите властта for ever на ДПС и БСП. И вас ви прецакаха от държавна сигурност и подчиниха действията и приказките ви в тяхна полза. Така направиха навремето с Костов. Само глупака се спъва два пъти в един и същ камък, както правите и вие. Българите пак ще останат излъгани заради вас.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Животът на Ван Гог, разказан с 12 маслени платна в секунда

ВРЕМЕТО

времето в София София

-1°

+13°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+1°

+13°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+1°

+11°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+1°

+15°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+1°

+13°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+1°

+12°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах