Проф. Неумивакин: Пийте вода, за да сте здрави! Няма неизлечими болести

52

|

37557

|08.06.2008
Проф. Неумивакин: Пийте вода, за да сте здрави! Няма неизлечими болести

Диабет и рак са измислени заболявания. Паркинсон няма, ако имате здрави черва, което се постига с гимнастика, ходенето гони хипертонията, категоричен е ученият, създал медицината за космонавти.


Проф. Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, лауреат на държавни отличия, член на Руската академия на естествените науки. Автор е на повече от 200 научни разработки, изобретател със защитени 85 авторски документа. 30 години специализира космическа медицина. Той е бащата на уникалната болница, известна като „болница в космическия кораб". Той е разработил множество принципи и методи за оказване на медицинска помощ на космонавтите по време на полет, особено при тези с по-голяма продължителност. Негови открития се използват и от американските специалисти в НАСА. Името му повече от 40 години се свързва с алтернативната медицина. 


- Проф. Неумивакин, нова вид медицина ли проповядвате или тълкуване на познатата досега?
- Занимавам се единствено с познанието за на личната отговорност на всеки човек за собственото му здраве Освен това изучавам законите на физиологията, по които функционира човешкият организъм. Днешната медицина не прилага и не се придържа към тези закони, въпреки че без тях не може да се излекува каквото и да било заболяване. Сега сякаш се предпочита да се дават луди пари за скъпи лекарства и вносна апаратура.
- В България повече от 20 години продължават споровете за елтернативната медицина...
- Но u в момента по телевизията показват как е невъзможно човек да се излекува от болестта на Паркинсон, например. Въпреки че много лекари разбират как точно стоят нещата. Проблемът е в това, че никой не желае да променя системата. Изучават се болести като тази на Паркинсон и множествена склероза, които въобще не съществуват.
zdave-voda.jpg- Това не е ли много крайно мнение?  
- Съществува болестно състояние на стомашно-чревния тракт. Тези болни са със запек по 10-15 дни, червата им не функционират. А това е тежко отравяне, по-лошо от чернобилската. И докато работата на червата не се нормализира, нищо не може да се направи за тези болни.
- Официалната медицина не е излекувала нито един от тях напълно, защо?
- Разчита се на лекарства. При нас тези хора след 2-3 месеца вече ходят на пазар, ръцете им не треперят. Мен са ме обвинявали в използване на неразрешени лекарства и едва ли не ме изкараха престъпник. Аз обаче не се предадох и издадох книгата „Пътят за избавяне от болести, които не съществуват. Хипертония. Диабет." Хипертония няма. Това, което наричат тежка хипертония, се лекува за 2-3 месеца. А що се отнася до диабета, ще ви препоръчам новата си книга „Диабетът: митове и реалност". Как да кажа, че има диабет, когато няма такъв?
- Това не е ли автореклама повече? Нали все пак има над 300 милиона души в целия свят, които страдат от това, че задстомашната жлеза не изработва инсулин?
- Задстомашната жлеза е просто един работник. При нас дори съществува обществена организация „Довиждане, диабет". 2 седмици - и диабет няма! Само с физкултура около един час всеки ден. Но и още нещичко... Тялото - това е нашият двигател. По-добре трябва да се грижим за този мотор, а не да страдаме и пием лекарства. Диабетиците трябва да отделят особено голямо внимание на краката си. Там е цялата система. Нужна е всекидневна гимнастика.
- И ще се изработва инсулин?
- Разбира се! Всичко това е физиология. Нужно е там, вътре в нашия организъм, да се създадат нормални условия за живот на клетките. Вижте само с какво тъпчат децата сега - всякакви сладкиши със стабилизатори, оцветители, кока-кола също и пр. На 3-4 годинки има деца с диабет. На организма е нужна само тази захар, която се образува като краен продукт от преработването на храната. А от сегашните „нови" продукти захарта в кръвта веднага се покачва, задстомашната жлеза е принудена да изработва повече инсулин. Но тя не е вечна, задъхва се.
- Вече открива диабет дори при кърмачета...
- Това е от родителите, от майката най-вече. Но не в смисъла на наследственост. Наследствени заболявания, освен шизофрения, хемофилия и алкохолизъм, няма. Когато майката е била бременна, е яла повече излишни неща и ето - у детето се развива диабет. Предразположеност, разбира се, съществува, но, образно казано, при равни условия. Ако детето живее както родителите си - в смисъл на хранене и поведение, болестта ще се появи точно на този фон. В нашия център са идвали цели семейства с диабет - бабата, майката, бащата, но детето няма диабет. Възрастните са разбрали каква е същността на диабета и са се постарали детето им да живее по друг начин - повече физкултура, закаляване, здравословно хранене, консумация на полезни продукти като моркови и т.н. А захар - само по големи празници и на рождения ден. И диабет няма. Както няма и рак.
- Извинете, но това също звучи като някаква фантастика...
- Ракът е състояние, до което неграмотните хора сами са се докарали. Човек преминава границата на „замърсяване" на организма. Само по дъговата обвивка на окото мога да определя степента на това замърсяване при даден човек за 5 минути. Условно казано, ако мръсотията в организма е 35 процента, човек може да има язва, перфорация или възпаление. Но когато тя вече е вече 36, 37, 38 процента, аз казвам: ако днес все още няма онкологична проява, утре или вдругиден ще има. В мръсотия клетката не може да съществува нормално, тя започва да мутира. Когато масата на тези клетки превиши критичната точка, както при ядрен взрив, вече нищо не може да се направи. И ето това се нарича метастази.
zdrave1.jpg- Как можем да се справим с тази мръсотия?
- Половината болести могат да се излекуват само с вода. Хората престанаха да пият вода, особено по-възрастните. А трябва да се пие минимум литър и половина, два, през лятото дори по три литра вода на ден. А може и повече. Чистата вода - това е електролит, това е енергия и информация, която тя носи. Защо бабите баят на водата - шепнат й добри и хубави думи и от това тя започва да работи? Тази информация, заключена във водата, започва да работи. Ако човек пие малко вода, кръвта се сгъстява и сърцето не може да я изтласква нормално... Това е природен закон, който днес официалната медицина изцяло игнорира. Почивката края вода също е най-полезна и разтоварваща. А къде е сърцето? Аз твърдя, че сърцето е в петите.
- В какъв смисъл?
- Имам предвид капилярите. Ако капилярите работят лошо, а сърцето не може да изтласка сгъстената кръв, тя се натрупва в големите кръвоносни съдове, кръвното налягане се повишава и... ето ви хипертония.

- А кое кара капилярите да работят лошо?
- Те се намират в мускулите. Затова трябва да се прави физкултура, гимнастика, много движения. Гимнастиката е задължителна всеки ден. Ако днес вие не отделите поне половин час за гимнастика, този ден за вас е загубен. В случая възрастта не играе никаква роля. За възрастните хора това е особено важно. Разбира се, могат да се направят изключения. Примерно по празници и някакви събития и срещи. Но след това отново трябва да подновите системата си. В момента всичко се разделя на съставни части. Но ако разглеждаме човека на ниво цялостен организъм, излиза, че заболявания просто няма. Например една болест като витилигото се лекува за 2-3 месеца, заедно с други заболявания. Просто чрез прочистване на организма.
- Говорите за прочистване на организма и всичко изглежда много лесно, но какво всъщност означава това?
- Когато не сте сдъвкали достатъчно добре храната, когато пиете вода по време на ядене, вие сте направили всичко възможно тя да не се преработи. Нашият организъм е устроен много интересно. Стомашният сок съдържа солна киселина. Хлябът и кашата се преработват за половин час, максимум един и концентрацията на киселината е по-слаба. Месото, рибата, яйцата изискват по-силна киселина и 2-3 часа време за разлагане. А пък за мазните храни, за пържените са необходими поне 4 часа, за да се преварят в тази киселина. Вие сте взели някаква течност и сте я изпили. И по този начин сте разредили стомашния сок, намалили сте концентрацията на киселината и храната съответно започва да гние. Тези гнили остатъци се натрупват по вътрешната стена на дебелото черво. Никаква клизма не би могла да ги отстрани. Всичко това се абсорбира и всмуква, става неделима част от клетката. Оттук мръсотията отива в черния дроб. Ето откъде идват 30-35-те процента замърсяване. Всичко това се насочва от черния към белите дробове, където вече не достига кислород. След това сърцето прекарва мръсотията в бъбреците - също толкова замърсени, както и черният дроб. И накрая - в ставите и в кръвоносните съдове. Научете се да се храните правилно, дъвчете дотогава, докато цялата приета храна не се просмуче със слюнка. Не е толкова трудно да се разбере, че добре сдъвканата храна ще отиде в стомаха гладко, като по масло.
Пийте вода преди ядене. Изпивайте на ден от литър и половина до 3 л вода. Наситете организма си с вода като промиваща система и всичко ще заработи както трябва.
- Вие казвате, че трябва да пием вода преди ядене?
- Разбира се. Но на чаша вода трябва да капвате по 5-10 капки кислородна вода.
- Това не е ли опасно?
- Кислородната вода е нужна, за да работи защитният механизъм на имунната система. Той убива и доубива всички наши вътрешни врагове. А 5-10 капки наистина не са малко. В моята практика се е случвало дори при 1-2 капки човек да изгуби съзнание.
- Но ако пием дневно 10 чаши вода с по 10 капки кислородна вода в нея, това вече са 100 капки. Не е ли много?
- В случая кислородната вода действа като катализатор - превежда в действие всички реакции. И основното е, че тя започва мощно да преработва и да изхвърля от организма всичкия боклук, който се е натрупал в него. Понякога, след 7 до 10 дни от организма излиза рядка мръсотия, която мирише много лошо. Това означава, че организмът се изчиства.
zdrave.jpg- Говори се, че има случаи, когато кислородната вода е изгаряла лигавицата на стомаха на някои хора...
- Окисът не е панацея. Най-важното е дозата да не се превишава.
- Какво трябва да правим, за да запазим здравето си?
- Най-важното е да използвате естествените механизми, заложени от природата, и да се научите правилно да се отнасяте към здравето си. Това е цяла система, включваща физкултура, хранене, екология, периодично прочистване на организма
Задължително трябва да пиете вода. Във водата е истината. Ако промените начина си на живот, можете да излекувате всяко заболяване, дори рак. Та нали причината за него е същото това замърсяване, затлачване на организма. Наскоро четох за жена, която била с рак на белите дробове и с метастази. Отказали да я оперират. Тя започнала да се закалява и да води здравословен начин на живот. Сега вече е на 80 години, а наскоро поставила световен рекорд по маратонско бягане и получила златен медал.
Много важна е оптимистичната психологична настройка. На човек трябва всичко да му е наред, особено у дома.

 

Въпросите зададе Николай П. Иванов 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Бургасман
Браво бе! Ей това е професор! Ама е руснак. Така че, кое е вярно, кое не? Ама то правилото си има и изключения. Има и свестни руснаци. Между другото Русия дали ни се извини за това, че ни окупира през 1944 г. и ни наложи червената отрова, наречена комунизъм?
иванов,

хем е простичък-неук-хем иска да хапе. . . 818149

4 + 8 - !
CRU,

Абе ей глупак, какво като е руснак. Човека казва верни неща. Защо всичко трябва да се политизира. Кой е направил Менделеевата таблица - да не е ня твой роднина от селата? Нещо да кажеш за Достоевски, Лермонтов, Цар Петър, Екатерина Велика, Пушкин, Висоцки. . . да ме простят всички велики, които не назовавам. Аз не съм комунист, но руснаците си имат техните силни личности и умове. . . Така че хайде по-кротко. Това, че не го можеш, не значи че трябва да го отричаш

43 + 2 - !
Mina
Не сте ли забелязали, че в периоди на най-големи кризи за нашия народ вземе, че се яви някой 'Кашпировски' и ни хвърли в музиката било със сеанси от екранар било с някакви покъртителни твърдения за моркови, вода и диабет!
Купете си книжката 'Умираме жадни'. Тя е откритие на група учени за изключителното въздействие на водата върху живота ни!!! Този професор е абсолютно прав! Всеки трябва да се научи да се самонаблюдава и контролира - човешкият организъм е една страхотна лаборатория, която работи съвършено, стига да имаме разум и да знаем границите на всичко, което правим:ядене, пиене и т. н! Болестите са наше изобретение.
Добри Колев,

Малко по-внимателно с препоръките. Аз лично, преди да давам съвети, искам да определя каква е дошата на човек. Ако е Капха или Кафа, не препоръчвам да се пие много вода. Водата усложнява баланса на дошата. Ако хора тип Пита пият между 2 и 5 литра вода на ден, тези тип Капха пият между 400 грама и 2 литра. Разбирате ли разликата?

2 + 7 - !
Ето, когато някои са предубедени, че щом е руски учен, не може да е истина това, което знае и говори, само доказва колко е в нашите възможности сами да излекуваме себе си, както той твърди! Първата стъпка към нашето здраве е да повярваме най-вече на себе си, да се самонаблюдаваме, за да преценяваме обективно ставащото в нашия организъм! А за водата теорията е безпогрешна-отдавна се знае, че е носител на информация /'тя помни', както казват учените/, с това се обясняват и древните баяния с вода против уроки и т. н.
лаик
До Бургасман Колкото ни се извини и Турция. А иначе Пешо Стоянов що теманета удари в Анкара. . .
osmanliya,

za6to vi boli tolkova 4e ste bili robi na turci rusnaci ili dr. . mislya 4e va6ata bolest e , , NE IZLE4IMA, , vie stradate otmalogabaritnost , , za6toto ste mn malki igalki sa6testva kato vas, o6te pove4e prinizyavat, vida , , balgarin, ,

7 + 15 - !
do burgasman
a na rusnacite koi da im se izviniava , 4e im nalojiha 4ervenata otrova
равинът,

Бронщайн бронщайн . . . )))

0 + 0 - !
Бургасман
Ами освен сами да се извинят на себе си, не виждам кой друг. Може би евреите, че им изпратиха Ленин? Или пък САЩ, че не ги нападнаха за да им наложат демокрация, както в Сърбия и Ирак? Айде сега да не ставаме смешни. Руският народ е по-робски настроен дори и от нас. Така че това, което ги застигна, а и това което им е на врата в момента, се дължи на тяхното овчедушие и алкохолно безгрижие.
чук,

мдамм аненцефалията е лошо нещо. . . .

0 + 0 - !
Д-р Тенев
Хехехехе. . . . Уважаеми дами и господа! Сещате ли се, че с такива ЛУДИ, ПСЕВДОЛЕКАРИ, ПСЕВДОНАУЧНИ ДЕЙЦИ, ви подготвят за едно единствено нещо: да спрете да се лекувате изобщо!!!!!! Така е! Няма пари за лечение на всички граждани!!!! Нито у нас, нито в Русия. . . . Затова нека всички дружно се научим да се самолекуваме като ПИЕМ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!!!!! Фрогнюз, не ви ли е срам да давате трибуна на хора, които ще не само ще откажат от медицинска помощ читателите, но и ще им внушат, че ТЯ НЕ ИМ Е НУЖНА. . . Болестта на Паркинсон е свързана с дегенерация на групи от неврони в мозъка! Няма нищо общо с гастроинтестиналния тракт. Мултиплената склероза е автоимунно заболяване, при което се образуват плаки върху невроните в мозъка!!!! Отново няма нищо общо с гастроинтестиналния тракт!!!! ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА САЩ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВСЕ ОЩЕ Е ДОСТЪПНО И КВАЛИФИЦИРАНО, ЕКСПОНИРАНЕТО НА ТАКИВА ИЗМАМНИЦИ ИЛИ НЕНОРМАЛНИЦИ КАТО ПРОФЕСОРА
Баба Мразка,

Абе докторче нещастно, оди се скрийй бе. Всичките Бг доктори до един сте некадърни търгаши дето само знаете да крадете пари от хората и да ги уморите накрая. Айде млъквай там!

15 + 6 - !
,

Нито е лесно достъпно, нито е квалифицирано, а да не говорим за цената и качеството. Лекуват се симптомите, а не причината за заболяването. Недоизлекувани, пациентите се изписват от лечебните заведения и им се изписват много скъпо-струващи медикаменти с много странични ефекти. Едно лекуваш, а друго увреждаш, но лекарите не си правят труда да съчетават съвременната медицина с нетрадиционната, а я отричат. Това не ме учудва, те отричат всичко, което е назначил друг лекар. Жалко за хората, защото аз работя в здравно заведение. Повечето пациенти, които постъпват, са в много тежко състояни, в напреднал стадии на заболяването - въпреки " достъпното и квалифицирано здравеопазване".

16 + 1 - !
комик,

от 25 години съм извън БГ и наизтена се съмнявам дали сме народ , хора или аборигенско племе и там където съм вече ме е срам да се нарека Българин от нас по големи философи професори и всезнайковци и аборигени които не могат нищо е има шепа гора които са мн. кадърни но аборигените ги мачкат защото те не са като тях но не ми се пише няма смисъл

9 + 2 - !
Христо Христов,

Брово на Г-н , Д-р Тенев. Единствената свестна публикация. Аз също съм настроен отрицателно към този псевдо професор. Нямало РАК и ПАРКИНСОН и бла бла бла. Вярно че много болести са измислени зада процъфтяват Фармацевтичните компании- Но и който претендира че с чиста вода се лекува всичко- Акъла му е като чистата вода която пие. Подържниците на този професор когато са тежко болни нека пият вода. . ?? Предварително им казвам- Бог да ги прости и лека им пръс. Би трябвало да има строги санкции за такива експериментатори и такива които си играят с човешката болка за да печелят.

1 + 10 - !
Д-р Тенев
е престъпление!!!!
гост,

Докторът Тенев по-далече от носа си не види. Има хора излекувани от паркинсон и множествена склероза, но не от официалната медицина. Още Хипократ е казал, че всички заболявания са болести на храносмилателната система. Да попитам доктора защо като е толкова напреднала медицината през 80-те години на мин. век в България е имало 70 болници а днес през 2012г. са 400???Това добре ли е или зле за населението? Ако хората са здрави значи докоторите са си свършили работата. Докторите ни разболяват, защото всички хранителни продукти, които се пускат на пазара се одобряват от ДОКТОРИ и се разписват за допустими норми и прочее.

32 + 2 - !
св.петър
още един пиян руснак
Гаус
'Наследствени заболявания, освен шизофрения, хемофилия и АЛКОХОЛИЗЪМ, няма. ' . . . .
Учителят
Тенев, Не е нужно да показваш колко си невеж и страхлив! А като се пишеш доктор имаш ли диплом за защитен докторат? За такива като тебе и Неумивакин още преди 2000 години Христос е казал: 'Много са званите, малко са призваните!' И Неумивакин като тебе се хвали с дипломи и титли, ама може ли да се похвали колко хора и от какво е излекувал, и то окончателно? Въпреки всички невежи мнения, в някои отношения Неумивакин е прав - особено за замърсяването на организма. Само дето не му е ясно как става почистването. Че физическите упражнения помагат, е прав, ама не знае кои точно физически упражнения са полезни и кои са вредни. Аз ще ви подскажа - да сте виждали болен йогин? Ако изобщо имате вярна представа за това какво е йога. . . Пиенето на много вода е вредно, защото товари ненужно бъбреците като ги кара да отделят излишната вода. Но какво да искаш от невеж лекар, който е учил измислената си наука 'медицина'?!
брях,

даскал да си в днешно време . . . .

1 + 1 - !
Д-р Тенев
Господа, проблемът не е в прекаляването или въздържането от вода, в йогизма или във вярята в изцелението. Проблемът е, че медицината става все по - трудно достъпна за обикновените данъкоплатци навсякъде по света. У нас все още всеки може да се прегледа при професор или доцент , когато си поиска и да си купи лекарства, които в много западноевропейски държави са недостъпни за пациента. Това става най - вече поради все още недостатъчното заплащане на българските професионалисти в областта на здравеопазването. Но всички любители на алтернативната медицина трябва да са спокойни. Много скоро другата, традиционна медицина ще се окаже непосилна за повечето българи. Тогава единственият лек за всички ще остане йогизмът или пиенето на студена вода. . . Не че има нещо лошо в тях сами по себе си, но не мислите ли, че това ограничава по принцип правата ви?
антидоктор,

бегай се скрий бе. Българските доктори до един сте некадърни простаци дето само знаете да цицате пари от хората и да ги уморите накрая. квалифицирана помощ имало.

17 + 4 - !
Широкоскорен човек
Здравейте, Слушайте вътрешния си глас и правете това, което е правилно според вас самите. Бъдете позитивни, винете единствено себе си за това, което ви се случва. Премахнете предубежденията си, изграждайте собствено мнение по всички въпроси. Прочетох коментарите ви и за съжаление в повечето от тях лиспва каквато и да било стойност. Имам чувстото, че повечето хора са като зомбирани от заобикалящата среда и им липсва всякакво желание да послушат вътрешния си глас. Вместо това се подаваме на всевъзможни манипулации и допускаме някакви хора да ни диктуват как да мислим и как да живеем. Прочетете статията още веднъж, без да изопачавате думите на човека и без да се влияете от това дали човекът е руснак. Светлина и любов на всички ви!
Гостенка
Здравейте, Това, което пречетох много ми напомня за ученията на йога и на аюрведа. И при двете се набляга на прочистващите практики на организма - черва, стомах. Дори бях чела едно ръководство за аюрведечно лечение. Там се описваше как според оплакванията има различни видове прочиствания. Ня пациента се дава да пие отвара с цел повръщане и доктора следи колко и какво е повърнато. Аналогично за клизми и прочистващи техники на червата. Един познат прави миналата година обучение в един ашрам в Индия и като се върна разправяше, че в Индия диабетът се лекува с асани (т. е. упражнения) и очистващи практики. Относно по-горното изказване за вътрешния глас - препоръчвам ви Вадим Зеланд - наричат го новия Кастанеда. Той набляга на слушането на вътрешния глас, но мисли, че всичко зависи от нас и нашите настройки и очаквания. Успех на всички!
Gostenka ot daleze
Zdraweite, hubawo si pisete za ruskija Neumiwakin i taka natatak. . . . Tezi opiti s kislorodnata woda sa praweni!!! i se prawjat!!! w mnogo !!drugi darzawi. . . taka ze . . . zetete i na drugi ezizi oswen na ruski i kato pluete zapoznete na angliiski ili nemski . . . ili. . na japonski. . Do Balgarija e stignalo samo towa . . . Neumiwakin. Smesno Toi ne e parwija , nito poslednija. Badete zdrawi i BUDNI!! S OBIZ!
pantera
D-r Tenev ima mnogo zdrave, che v Evropa horata mechtajat da idat na pregled pri profesor ili ne mogat da si kupiat lekarstva. Za razlika ot Balgaria, kadeto ako nimash pari si zaguben ili obrechen da umresh, v evropejskite darjavi ti osiguriavat vsichko ot a do z i te nabliudavat striktno pone 5 godini sled operiran CA i chimeoterapia. Pojelavam tova da se sluchi i v BG, ane kasata da se iztochva po naj bezsramen nachin. A tova za vodata e neobhodimo uslovie, za da mogat kletkite v organizma da funkcionirat normalno, gimnastikite i dvijenijata sashto. A vatreshnijat glas i uporitostta sa predpostavka za izlekuvane ot neprijatni bolesti.
galalex
Докторчето Тенев или там който и да си, кой евреин ти плати да плюеш по фрог нюз, по професора и въобще по алтернативната медицина? А? ТООЛКОВА ПРЕХВАЛЕНИТЕ ТИ ЛЕКАРСТВА И ЛЕКАРИ И ФАРМАЦЕВТИЧНИ ИНДУСТРИИ ИСКАХА ДА МЕ РЕЖАТ, ДА МЕ ТЪПЧАТ С ХИМИИ, ЗА ДА МЕ "ИЗЛЕКУВАТ" ОТ БАЗЕДА - ХИПЕРФУНКЦИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА!И слава на Бога, че на нито един от тези платени убийци на хора /лекари, фармацевтични компании/ не се вързах на методите им, ами се взех в ръце. . . и се излекувах с алтернативна медицина! Твоята прехвалена традиционна медицина и убийците - фармацевти искаха да ме РЕЖАТ, без забележи, да ми дадат след операцията гаранция, че няма да рецидивира болестта и ме "успокояваха", че до края на живота си ще трябва да бъда на хормонозаместваща терапия!АААА-МЕРСИ!Така че - айде такива като теб и ти самия да се скриете обратно в дупките откъде то сте изпълзяли като плужеци и да не давате "съвети" коя медицина била хубава, пък коя видите ли била лоша и кой бил лу
Пенка Стефанова,

Моля, помогнете и на други да се излекуват като вас

4 + 0 - !
Пенка Стефанова,

Моля, помогнете и на други да се излекуват като вас. Бихте ли споделили на 0886821082

1 + 0 - !
ДОВОЛЕН
Професора е лекар на руските космонавти - ТАМ СЛУЧАЙНИ СПЕЦИАЛИСТИ НЯМА! След 10 дневно приемане на 1, 5-2 л. вода с 2 до 5 капки 3% разтвор кислородна вода, АЗ СЕ ИЗЧИСТИХ и съм ДОВОЛЕН!
коста
Неумивакин е най-голямото светило на медицината, но явно това тук е форума на тапаците!!неможеш да излекуваш тапака-това е не лечимо!!!!
az
Доктор Тенев мн ясно ще го плюе, че после да се набутвате да си купувате измислени лекарства за измислени болести че да тъпчете гушите им с мангизи. Сега хората масово ядат само боклуци, по пример на смешните американци, просто споруваите, хранете се колкото се може и до каквато степен правилно и пийте вода а не някви други боклуци. ЕДНО ВРЕМЕ КАК ХОРАТА НЕ СА СТРАДАЛИ ОТ ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ БОЛЕСТИ КАКТО СЕГА, СЕГА СИЧКО Е ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ И ТИ ВТЪЛПЯВАТ ПРОСТОТИИ !
Lorein
Ei, Laik, nima bat ti Boiko i Cvetan ne udriat temaneta v Ankara???Nie sme nai-prodajnata nacia. Nima istoriata ne go dokazva s predatelstvata. . . .
Lorein
Ei, Laik, nima bat ti Boiko i Cvetan ne udriat temaneta v Ankara???Nie sme nai-prodajnata nacia. Nima istoriata ne go dokazva s predatelstvata. . . .
баронесата,

за водата всичко еистина!

3 + 0 - !
osmanliya
za6to vi boli tolkova 4e ste bili robi na turci rusnaci ili dr. . mislya 4e va6ata bolest e , , NE IZLE4IMA, , vie stradate otmalogabaritnost , , za6toto ste mn malki igalki sa6testva kato vas, o6te pove4e prinizyavat, vida , , balgarin, ,
Наталия
Ах тия Руснаци, колко са глупави!!!Абе пазете си тайните само за руснаци, защо ги споделяте с тия неблагодарни българи, които седят и чакат само на готово! Ту да ги освободят, ту да ги спасят, ту да ги излекуват. Така и така продадоха България на Американците, да се водят тогава само по акъла на американците. Най-демократичната страна която унищожава населението си, в която има изградени над 130 концлагера и която трови целия свят с лекарства и химикали, ГМО, Кока-Кола и какво ли още не.
Гено Петров
Купих си книгата, от нея получих линк от който нищо не получих. . . . . . аз владея Руски :((( , Писах на Руски :((( Да не ви казвам как е на руски: я си ебе. . . . . . . . . та не си давайте парите навятъра, това е от мен
антидоктор
бегай се скрий бе. Българските доктори до един сте некадърни простаци дето само знаете да цицате пари от хората и да ги уморите накрая. квалифицирана помощ имало.
Коби
Здравейте приятели, както казва Ангелов: "нека не забравяме все пак че тези терапии , било то с кислородна вода или други средства са доброволни и всеки си носи сам отговорността" . Прочетете книгата "Кислородната вода страж на здравето"", там е описано всичко. До десет капки се стига постепенно, не изведнъж/разтворени в малко оцет или лимонтозу/една равна супена лъжица лимонтозу на два литра вода/- тази доза стига за доста дози или скилидка чесън/взима се цяла като хапче/да не е отрязана/. Лечението тръгва от мозъка/може да се вдигне температура/ и слиза до петите/месеци/. Има моменти когато сте трупове. Когато се стараете да задържите въздух колкото може повече/ и не повече от 8-9 пъти на ден/ през час , както е описано в книгата/, ще ви излизат подкожни синини/главно на краката/, това е от отпушване на запушените места в тялото. За кръста в големи градове/и в Пазарджик/ има Нуга Бест/ по 1 лев на процедура/. НЕ яжте мазни животински продукти. Пийте вода и не
Коби
Задържането на въздуха се прави през час, час и половина/не по малко/, 8-9 пъти на ден. . Пийте вода и не пушете. Бъдете здрави!
Яни Николов
Да пикая или да не пикая. Това е въпросът.
Lili
Az bih posavetvala da izbiagvate kislorodnata voda. Ako organizmat vi e mnogo zadrasten prochistvaneto moje da dovede do natovarvane na niakoi organi. Vazmojen e I kravoizliv v stomaha , za sajalenie chovekat ot koito znam za tezi negativni reakcii ne e sred nas. . . . .
Миляна
Лили, дано да не си измисляш, защото вече думите са страшни и това се връща горчиво.
ПОКОЛОН, ГЕНЕРАЛ ДОКТОР НЕУМИВ
ВЪЗМУРЕНА, МНОГО ВЪЗМУТЕНА ОТ ТАЗИ СТАТИЯ: http://ladyzone. bg/article/dieti/kak-da-piete-poveche-voda. html, явно простолюдието ражда писачи, УЖАС. ВОДА СЕ ПИЕ ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ХРАНЕНЕ И ДВА ЧАСА/ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА/ СЛЕД ХРАНЕНЕ.
ПРИМЕРНА ПРОГРАМА
[9. 7. 2014 г. 14:40:58] BELLA: 7. 00 ч - вода; - 7. 30 ч - 8. 00 ч. закуска; - 10. 30 ч - вода; - 12. 00 ч - вода; - 12. 30 ч - 13. 00 ч - обяд; - 15. 30 ч - вода; - 18. 00 ч - вода; - 18. 30 ч - 19. 00 ч. вечеря; - 21. 30 ч - вода.
Nadezhda Tzenkova
Umen chivek!!!!!!!!
добрин
Немога да повярвам. но ако е така то днешните доктори са наи големите измамници в историята на човечеството
добрин
Немога да повярвам. но ако е така то днешните доктори са наи големите измамници в историята на човечеството

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах