Реклама / Ads
6| 4112 |11.02.2014 НОВИНИ

Румен Леонидов: Фрог е дух с характер

.
Румен Леонидов
Този месец Фрогнюз навършва седем години. Първите седем. Както казват, най-важните. Зад гърба ни изтече много вода, отразихме всевъзможни, често (уви!) невъзможни новини, направихме стотици анализи, коментари, интервюта с много интересни люде, преживяхме събитията интензивно, може би станахме по-мъдри (?), но запазихме любопитството си към света наоколо.
 

Печелехме и приятели, и читатели, и фенове. И не само...
Четяха ни и онези, които не ни харесваха. Останахме отворени към всички, които ни посещаваха и им давахме възможност да ни кажат онова, което желаят, дори и да не ни е било винаги приятно да го чуем. Преди седем години ви казахме: „Нашата религия е читателят...
Нека бъдем заедно по пътя към съвършенството – този тъй труден, дълъг и славен път.”

Не сме се отказали нито от религията, нито от желанието да споделим заедно пътя.

Благодарим ви за доверието и съпричастието! 

Оттук нататък до края на месеца ще имате възможност всеки ден да четет как ни поздравиха приятелите: 

 

Румен Леонидов, общественик, поет, журналист (София): Фрог е дух с характер

 

Фрог беше и си остава между любимите ми интернет средища. Помня как се появи и как с него нахлу освежителната струя озон в мухлясалата ни медийна среда. Фрог и до днес има многобройна публика, която търси най-верните отговори  на най-почтените си питания.

Фрог е дух с характер, но през годините не само духът се съхрани, ала и характерът се разви и дообогати – наред с политическите и социални възли, тук много често се разсичат исторически лъжи, втълпявани вече седемдесет години. Едни от най-смислените си интервюта съм дал точно за Фрог, благодарение на това, че въпросите винаги са целели не да турят сол в раните, а в жабешкия хор да се чуят и гласовете на наранените, да се изцерят общите ни болки и битийни предрасъдъци, да възприемем истината като хляб наш насущний, за да не живеем повече в заблуди. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6239 |07.02.2014 След интервю във ФРОГ: Падат таксите за bg стоки във веригите . 4| 8322 |05.02.2014 Криминалисти пред Фрог: Свит паспорт на Калфин го „вкара” в престъпна схема . 9| 6583 |02.02.2014 Ваньо Танов: Румен Петков бе употребен в случая с Алексей Петров . 3| 6154 |29.01.2014 Мирослав Михайлов пое поста на Румен Петков в Плевенско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads