Реклама / Ads
60| 5910 |19.02.2014 НОВИНИ

Мирослав Найденов: Цветанов ще продължи с компроматите

.
Мирослав Найденов
В тази ситуация е възможно Цветанов да продължи да вади компрометиращи материали за хората от партията, които са се разграничили от него. Това, че няма такива за Красимир Стефанов и Влади Горанов не значи нищо, защото и за други предишни напуснали не започнаха да излизат компрометиращи материали веднага.
 

Това каза в сутрешния блок на бТВ „Тази сутрин" Мирослав Найденов, съучредител на партия БАСТА, бивш министър на земеделието.

И за Светлин Танчев, и за Георги Марков започнаха да излизат различни материали известно време, след като те обявиха, че напускат ГЕРБ. Имаха достатъчно информация събирана през годините по различни начини и знаех, че аз съм бил подслушван и че ще започне да излиза компрометираща информация и за мен, когато реша да напусна партията.

Още от първия ден като министър на земеделието намерих подслушвателни устройства в моя кабинет и се обадих на шефа на ДАНС Петко Сертов да ги премахне, но според мен те просто бяха сменени, добави Найденов.

„Аз самият съм в неблагоприятната ситуация да има продължаващо досъдебно производство срещу мен, но се надявам накрая да се разбере, че в случая аз съм бил набеден и поръчката за това дело е дошла от Цветанов", добави бившият земеделски министър. "Има определени ситуации в ГЕРБ, които в крайна сметка ме „качиха на шейната", уверявам ви, че не съм се качил сам на нея", каза той.

"Аз не говоря срещу Цветанов във връзка с моето дело, а във връзка с нещата, които той е вършил докато беше вътрешен министър и които много хора смятаме, че са нередни.

Очаквам от групата на ГЕРБ да се еманципират още хора, особено в ситуацията в момента, в която те се чувстват абсолютно безполезни и все едно са в едно безвремие. Докато бях министър съм се срещал с Делян Пеевски, но не само с него, а и с много други депутати. Както той, така и други депутати от опозицията имаха възражения спрямо водената кадрова политика от страна на ГЕРБ", каза Найденов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 6276 |18.02.2014 Кр. Янков: Случаят със служителката на ДАТО е „ехо” от назначенията на Цветанов . 18| 5146 |18.02.2014 Ангел Найденов: Имаме 55 цели до 2028 г. . 24| 5456 |17.02.2014 И Найденов отсъди: Стефанов си тръгва от ГЕРБ заради Цветанов . 26| 6036 |17.02.2014 Цветанов сюрпризиран от напускането на Стефанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads