Реклама / Ads
3| 13009 |14.04.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Турчин и Райна се омагьосаха

.
Македонското девойче е попаднало под опасното очарование на турския танцьор Емин Дурмаз, пише жълта медия. Жителят на южната ни съседка останал омагьосан, след като видял красавицата. Той срещнал родната ни звезда на ежегодния турнир по танци в Истанбул.
 

След като я съзрял сред кандидатите танцьорът не могъл да си отмести погледа от нея, носи мълвата. Родената в Сандански Райна Терзийска, позната сред феновете си като Райна била запалена почитателка на танцувалните умения. Изпълнителката на „Студени” има страст към това красиво изкуство още като ученичка. В шести клас тя се записва да тренира спортни танци.И е доста добра. По-късно, вече като известна певица, участва в шоуто  VIP dance и печели първа награда.

В началото на 2005 година Райна бива избрана за една от най-стилните дами. Пилето на фолка се снима за кориците на няколко модни списания. Изпълнителката на „Говори сърцето” има няколко годишни престижни награди на телевизия „Планета”, както и от списание „Нов фолк”. В биографията си македонското девойче има успешни международни участия. В Македония печели популярната награда за най-добра чуждестранна изпълнителка.

Участва в шоуто „Vip Brother” заедно с тогавашната тръпка на живота си Константин. Поп фолк певецът става първия победител на шоуто. Двамата имат бурна връзка цели пет години, след която се разделят. В началото на декември, седем месеца след първото си участие Пилето от Сандански пак решава да прекрачи Къщата на „Големия брат” в сезона All Stars. Тя се представи много достойно, като отново остана вярна на себе си, но „неудобна” за някои заради открития си характер. Тя зае четвърто място в надпреварата.

Райна има няколко връзки и с танцьори. Първата й е с българина Светлин Димитров. След това тя замайва главата на Майкъл Фонст, един от най-известните танцьори от Куба. Турчинът е третото й попадение. Дали обаче ще се случи нещо повече между двамата е въпрос на време. Македонското девойче е заявило само, че засега няма мъж до себе си. Но около нея много хора й оказвали внимание и показвали любовта си. Дали сред тях е и Емин, Пилето не е конкретизирала. Клюката носи само, че тя е била благосклонна към ухажванията на турчина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 11586 |10.03.2014 Райна призна: Изневерявала съм . 10| 10276 |30.01.2014 Шутират Райна от Пайнер . 0| 10582 |20.12.2013 Райна: Златка Райкова омота Коцето, докато бяхме гаджета . 2| 10127 |20.11.2013 Райна става част от BIG Brother All Stars

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads