Реклама / Ads
19| 10805 |16.04.2014 НОВИНИ

Цв. Кънчев за бат‘ Сали пред Фрог: Проблемът му е финансов, не политически

.
Нереална, нелогична, непозната досега форма на гражданско обединение е сдружението на Александър Методиев. Абсолютен парадокс цигани от ГЕРБ, от ДПС, от ДСБ, от СДС и откъде ли още не се обединяват в гражданско сдружение. Трябва да си отговорите на въпроса колко са останали на Боровец след ромската сбирка, коментира пред Фрог нюз лидерът на Евророма Цветелин Кънчев опитът на депутата от ДПС да обединява ромите.
 

 

50 % от тези хора ми обясняват как някой ги бил подвел. Те си мислили, че ще хапват и пийват на Боровец. Тези хора обаче не ме интересуват, те не са носители на сериозни гласове. Да, техните семейства гласуват за тези, които бяха в курорта, това не мога да го отрека. Близо 90% гласуват за тях, посочва Кънчев.

 

Пак подчертавам, че няма обединение около ДПС. Кардарашите не са отборни играчи. А от 87 човека на Боровец 70 бяха кардараши. Върнете се назад през годините и ще видите как всеки един по отделно от тези хора е казвал, че ще обединява ромите и след това на изборите са яли бой от Евророма, допълва политическият лидер.

 

По думите му проблемът на Александър Методиев – Бат Сали е чисто финансов. „Дано да успее да си оправи заемите. Той няма политически намерения. Наистина много се е забатачил. Когато си решава собствените проблеми, нека да не бъде на гърба на останалата част от обществото”, предупреждава Кънчев.   

 

Дистанцирането на Методиев от него заради това, че бил българин, водачът на Евророма коментира така:  „Журналистите в другите европейски страни щяха да питат бай Мангал грях ли е да бъдеш българин. Вие, защо спите журналистите?! Представяте ли си в Гърция ако беше това нещо какво щеше да стане. Той се опитва да ме кара да се чувствам виновен, че в България всички сме българи. Да, аз казвам, че в България всички сме българи".

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7302 |16.04.2014 Сняг пред Великден изненада софиянци; фирмите-готови да чистят . 2| 5357 |15.04.2014 Фрог научи: Пожарът в "Милениум център" предизвикан от човек . 73| 6739 |15.04.2014 М. Манолова: Като се види за какви злоупотреби става дума, ще се предприемат действия . 2| 5218 |15.04.2014 Поставиха бомба пред офиса на бизнесмен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads