Реклама / Ads
68| 6815 |20.04.2014 НОВИНИ

Сидеров: САЩ иска да скара Русия с ЕС

.
Волен Сидеров, лидерът на "Атака"
На службите у нас се пуска политическа линия врагът да е Русия, никой не обръща внимание например на проблема с крайните ислямисти. В страната действа план на българофобите, чиято цел е да останат 3-4 млн. българи.
 

Това заяви Волен Сидеров в "Предаването на Карбовски" по TV7. Путин е истински държавник. След управлението на Елцин той направи Русия могъща държава. За нас е противопоказно да сме във вражда с тази държава, добави Сидеров.

Целта на САЩ е да скара Русия с ЕС, защото една Евразия би ги изхвърлила от играта. Дипломатите от НАТО настояват да заявим враждебна позиция към Русия, за да се засили дрънкането на оръжия. Те идват у нас заради това, няма да дойдат, за да се ръкуват, убеден е лидерът на "Атака".

Относно исковете на мюфтийството Сидеров коментира, че те имат подкрепа от разни хелзингски комитети и други международни организации.

Гей скандалите в църквата няма как да не влияят на миряните. Хората се затварят в себе си, или търсят други алтернативни духовни учения. Аз съм свързан с темата още от журналистическата си кариера през 90-те години. И сега бих подкрепил по всякакъв начин кампанията "Вън педерастите от църквата", заяви Волен Сидеров.

В първите дни на кабинета на Пламен Орешарски имаше масирана кампания правителството да не успее, за да се върне ГЕРБ на власт. Защо? Хората вече не искат ГЕРБ. Това е видно. Подкрепих кабинета и е нормално това да ми носи негативи. Но „Атака” има твърдо ядро и продължава само напред. Стабилното ядро също така ми дава основание да очаквам, че ще имаме евродепутати.

Сега ни мерят ниско, но рязко ще ни увеличат преди изборите, убеден съм, категоричен беше Сидеров, като добави, че кани всички лидери на партии, които са на чело на листите, на дебат.

Националистът добави, че Борисов е имал своя шанс да се превърне в българския Виктор Орбан, но го е изпуснал. „Орбан показа как може да се защитава националният интерес, когато страна е част от ЕС. Борисов имаше шанс да бъде като него, но го изпусна”, сподели още Волен.

Лидерът на „Атака” води листата за евровота, а след него са наредени Десислав Чуколов и Магдалена Ташева. „Оформя се лидерска битка и в този смисъл съм готов с всеки да дебатирам. Приканвам другите лидери на дебат за България, за обстановката в Украйна, за Русия”, каза още Сидеров.

Достатъчно е да знам, че съм бил прав и историята ще ме оправдае, завърши националистът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5622 |16.04.2014 Флоров след делото на Цветанов: Няма да отговарям, защото не искам . 33| 5119 |15.04.2014 Цветанов не гарантира на 100% за подписката на ГЕРБ . 9| 5102 |15.04.2014 Енергиен експерт иска 15% увеличение на тока . 6| 7432 |14.04.2014 Бившата жена на Лъчезар Иванов си иска сина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads