Реклама / Ads
20| 4848 |24.04.2014 НОВИНИ

Цветанов:БСП пак ще заложи на удари под кръста

.
Опонентите ни на предстоящите евроизбори ще заложат отново на черния пиар, на ударите под кръста и на популизма, а не на дебата за Европа. Те ще се стремят да удрят по местната власт и по най-добрите кметове на ГЕРБ. Това заяви в Стара Загора заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който проведе среща с актива на партията в града, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ
 

„Репресиите по места вече са факт, защото управляващите започнаха да налагат финансови корекции на най-добрите общини в България - Бургас, София и др. Има корекции за над 5 млн. лв., което за една по-малка община е пагубно и означава, че през следващите няколко години няма да може да си плати дори тока. Очакванията ни са атаката към нашите кметове да бъде още по-ожесточена през следващата една година, във връзка с предстоящите местни избори. Ние ще дадем цялата си подкрепа за тях, защото са успешни и можещи”, категоричен бе Цветан Цветанов.

„ГЕРБ ще заложи отново на позитивна кампания през следващия месец, в която ще чертаем перспективата за България, а не на омразата и разделението. Ще заложим на личната комуникация и срещите с хората очи в очи. Всички трябва да сме наясно, че европейските избори са изключително важни, както за предизвикването на предсрочни парламентарни, така и за местните избори догодина“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му, победата на ГЕРБ на тези избори ще бъде категорична предпоставка за предсрочни парламентарни избори.

„В управлението ГЕРБ допусна грешки и ние имаме силата да го признаем, и въпреки това направихме онова, което не беше свършено 20 г. Върнахме доверието на Брюксел към България и разписахме всички договори за 2014 и 2015 г. на 100 %. В момента управляващите имат огромен дефицит на кадри, които да се справят с еврофондовете и това вече е ясно на всички. 2014 г. ще бъде оценена нулево през 2015 г., като перспективата за следващите години е същата”, подчерта Цветанов. „Всички кандидати за депутати от нашия регион през миналата година се клеха в това, колко е важен проектът за тунела под Шипка. Днес тунелът е оставен на втори план от управляващите, ако има пари някога”, заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5096 |06.03.2014 Удариха банда, точила милиони чрез фиктивни сделки . 0| 5239 |24.02.2014 Заложиха бомба в кантората на частен съдебен изпълнител в Пловдив . 44| 6211 |05.02.2014 Стефан Софиянски: Хвани Станишев, удари Борисов . 2| 5080 |05.02.2014 Спецакция удари престъпна мрежа за пране на пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads