Реклама / Ads
3| 7110 |30.04.2014 МИСТЕРИИ

Маса астрологични грешки на старта за евровота

.
Предизборната кампания за европейските избори действително трябва да започне един месец преди самите избори, но партиите имат свободния избор да започнат близко до тази дата. Проблемът е, че дните след 25 април до 29 април са под влиянието на разпадаща се Луна /тя е в четвърта четвърт/, както и между две затъмнения; лунното, което беше на 15 април и слънчевото на 29 април 2014 г.
 

Затова, ако началото на кампанията е между тези дати това ще предизвика редица проблеми и неудачи. Луната е символ на народа, на масите, на големите групи хора, на популярността. Фактът, че тя отслабва разкрива, че кампанията няма да достигне до повечето хора, че няма да има масовост, че интересът на обикновените хора ще е слаб. Тази позиция автоматично ще препотвърди мнението на социолозите, че българите, но и не само те /в цяла Европа е така/ ще са доста безразлични и инертни.

 

Това е указание, че самият Европейски парламент ще се променя през настъпващия мандат. Броят на кандидатите ще е непостоянен поради излизащи, или поради влизащи членове в ЕС или тежки изменения в основните партии, които го формират.

Позицията на ГЕРБ като цяло е по-добра, защото  по време на откриването на кампанията – 13.00ч на 27 април Слънцето и Луната бяха високо горе, а пред Луната в Овен беше Уран, който е символ на оригинални, новаторски, неочаквани  и популярни решения. Същевременно имиджът ще бъде съпътстван и от доста непредвидими скандали, които засягат стари отношения.

 

Медиийната политика на партиите, които откриха своята кампания на 27 април /ГЕРБ, Реформаторски блок, АБВ/  ще е по-добра, от тези които започнаха на 25 април /БСП, Атака, България без цензура/. ГЕРБ ще има шанс да привлече нови хора като свои симпатизанти. Като резултат ще спечелят най-много гласове.

 

При откриването на кампанията на БСП  в 18.30ч. на 25 април на изток изгря Марс във Везни. Това е символ за вътрешна война. Така основният противник на БСП ще се окажат приятели, коалиционни партньори и въобще по-близки хора. Изненадите ще следват една след друга. Медийната политика ще е слаба. Ще се хвърлят усилия към най-бедните и най-слаби слоеве на обществото, но това ще е трудно, освен ако не е подплатено със съответните материални стимули. /Луната на 25 април беше в знака на Риби, символ на мрънкащи, плачещи и променящи лесно убежденията си хора/. БСП ще скъсат връзките си, съюза с определен партньор/и, ще има скандал. Самият Станишев е в доста тежка ситуация, тъй като и транзитния и дирекционния Сатурн притискат Слънцето /точно в края на май Сатурн по дирекция е върху Слънцето в Телец/. Това е символ на много тежко изпитание. Ще му трябват нови приятелства и партньорства.

 

Бареков ще изненада социолозите и ще има повече от определените му проценти. Това може да се дължи и на малкото гласуващи българи. Това обаче ще е дълга и сложна битка с много по-далечни цели. Като цяло няма да достигне необходимите му проценти, въпреки артистичната и агресивна кампания.   

 

Реформаторският блок също ще донесе известни изненади. Ще има нови хора, които ще гласуват за тях, но за сметка на това много стари ще се отдръпнат. Ще върви процес на известно отчуждаване и проблем с единството, както и с подготовката. Това ще коства вотът.

 

Волен Сидеров има реални шансове да влезе в Европарламента, защото между неговата Луна в Лъв  и разположението на транзитните Луна и Уран в Овен по време на изборите, ще има положителен аспект. Има шансове да премине бариерата. Той ще изнесе една много нестандартна медийна кампания и по-доста екстравагантен начин ще повдигне рейтинга си. Ще се уповава на нелоши съюзи и приятели. Волен ще съумее да работи интензивно, ще е безразсъден и избухлив. Той не трябва да бъде пренебрегван точно поради тези странни разположения, които ще продължат и в бъдеще.

 

Единствени адекватни са ДПС, чиято кампания ще започне на 4 май и съответно Луната ще е в първа четвърт /нова фаза/ в собствения си знак на Рак. Така по естествен начин техният електорат ще се яви без изключение пред урните. Общата популярност ще е по-скоро отрицателна /тежък аспект между Луната и Уран/, но това също ще доведе до определен ефект в определени групи хора.


Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6105 |30.04.2014 Изчезналият боинг - на дъното на Бенгалския залив . 0| 6683 |28.04.2014 Отшумяват негативните аспекти на Кардиналния кръст . 6| 14720 |26.04.2014 Злокобна сянка върху папа Йоан Павел ІІ . 0| 7058 |25.04.2014 Топ 10: Най-тайнствените места на планетата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads