Реклама / Ads
29| 3734 |05.06.2014 НОВИНИ

Бареков: Местан е хитър,разчел е знаците на Брюксел

.
Тези избори за нас са желани, нашата дата е 26 октомври и смятаме, че е далеч по-правилна и добра от 7 декември. На 26 октомври да са, най-късно седмица след това, за да може да има бюджет. Така лидерът на България без цензура Николай Бареков коментира в кулоарите на парламента поисканите от ДПС предсрочни избори.
 

„Г-н Местан като че ли се оказва може би най-хитрия, а може би и най-умния. Връщам се от Брюксел и трябва да ви кажа, че г-н Местан може би правилно е разчел и знаците от Брюксел”, допълни той. Бареков подчерта, че е провел срещи с ЕНП, имал е срещи и сериозни разговори с европейските консерватори и реформисти, както и с „най-големия съвременен политик” Ги Верхофстад. „С него водихме разговори как бихме могли да се ситуираме, така че да не сме с ДПС на едно място. Има чуваемост в Европа, че кризата в България е сериозна. Явно г-н Местан е разчел тези знаци правилно, за разлика от г-н Станишев, който ужким е лидер на европейска партия, а не разбира какво се случва в България и Европа”, заяви той.

Желани сме отвсякъде в център-дясно. Предлагат ме, казват - Николай Бареков добре се е представил, похвали се още Бареков. Аз ще поискам вот от този национален съвет на регионите и да бъда официално обявен за министър-председател в следващия парламент, разбира се ако България без цензура ме избере. „Виждам, че прекалено много станахме големите партии, които искат предсрочни парламентарни избори. Единствената неадекватна реакция е на БСП и „Атака”, но те, след като с протестна мрежа, направиха коалиция срещу нас, отказвам да коментирам”. „Атака” вече не е фактор”, допълни още Николай Бареков.

Правителството, което ще дойде в този парламент, трябва да има оперативна готовност да разпределя бюджета в страната. Те сега искат да разпределят бюджета, след това новото правителство да играе с бюджета на старото правителството, по думите му. Нека Плевнелиев да си вземе функциите. Нека да чуе Борисов, Местан, Бареков и да отидем да едни предсрочни избори, защото сами си давате сметка, че брутална ще бъде предизборната кампания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5376 |05.06.2014 Янаки Стоилов:Местан да не предозира кафетата . 32| 5447 |04.06.2014 Местан очаква среща със Станишев, утре коментира правителството и новия вот . 8| 6040 |04.06.2014 Местан: Станислав Анастасов да е новият министър на околната среда . 103| 5255 |01.06.2014 Бареков: Станишев стои като тапа от вкиснало червено вино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads