Реклама / Ads
20| 11118 |08.06.2014 ЪNDERGROUND

Райдовски: В БСП искат да накиснат Станишев

.
Красимир Райдовски Източник: Булфото
Няколко групи се борят в момента в БСП и това е проблемът на партията. Сега искат да накиснат Станишев. Не е възможно един човек да е виновен. В БСП са скочили глупаците, които не го разбират. Кирил Добрев иска да е като баща си и пробутва протежето си Драгомир Стойнев, но няма качества. Не може да бъде като Кольо Добрев. Георги Кадиев защитава собствения си интерес. Мерджанов е със силния на деня, но е готов да го предаде.
 

Това каза ексразузнавача и шеф на пресслужбата на Министерския съвет при Жан Виденов Красимир Райдовски пред "Всяка неделя" по Нова телевизия.

На въпрос кои са предателите в БСП, Райдовски посочи за пример Калфин. Станишев го извади от нищото, направи го министър, а къде е сега той? Меглена Плугчиева – първа занесе цвете на Бойко Борисов, за да му честити една от победите. Истината е, че партията няма кадри. В БСП кадрите са събрани на принципа на шуробаджанащина. Станишев обаче показа, че може да удари по масата със задължителния вот. Това не е добре за ДПС, но за СДС е добре, обяви Райдовски.

Той се върна и назад във времето, за да говори по темата за предателството в БСП. „Луканов е корифей в предателството, но не ламтеше за пари. Той не беше като Кънчовците. Луканов искаше да разтури БСП и да направи малка лява партия, която винаги да е в парламента. Разгромът в БСП на база предателство започна още през 1990-а, когато водещите в партията спасяваха собствената кожа. Те разграждаха, но за себе си. Принципът бе стани да седна аз. Луканов каза, че излиза от парламента, но не излезе. Говоря за газовия скандал. Демагогията и лицемерието на Луканов като партиен човек бяха на високо ниво. Той използваше в. „Дума” срещу Виденов. Че нали Луканов призна, че е тръгнал за САЩ, за да сваля правителството на Виденов. Лукана освен себе си не уважаваше никой друг. Той се бореше да сваля Виденов и това е доказан факт”, добави Райдовски.

Според него сега АБВ продължава политиката на Луканов. „В структурата АБВ само Румен Петков разбира от политическо строителство, а Първанов пък е обединител на хората, които не обичат Станишев. Трябва ли да си спомним, че Първанов бе майката и бащата на Тройната коалиция, а сега не харесва ДПС”, завърши Райдовски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 11185 |22.03.2014 По-тежки присъди за "Килърите" искат прокурори, адвокат се отказва . 15| 31636 |15.07.2010 Мъжете искат големи пишки, поправят носове, уши и задници . 36| 16729 |15.04.2010 Нима искате да сте бедни като българите?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads