Реклама / Ads
31| 7076 |22.07.2014 НОВИНИ

Ангел Славчев пред Фрог: Бареков ме иска в инвалидна количка

.
Договорът на моята компания за предаване с „Но фрем медия” е подписан още по времето на Кошлуков. А когато Бареков стана собственик на тази компания, аз си тръгнах като водещ. Няма как той да ми е давал пари по какъвто и да е начин. Това са гърчовете на един политически труп. Удря хората за някави суми, а той самият защо не погледне себе си и да обясни откъде са неговите пари. Да разкаже за луксозния си живот, заяви пред Фрог нюз напусналият ББЦ Ангел Славчев.
 

 

Няма ден, в който Бареков да не обядва или вечеря в ужасно скъпи ресторанти,  часовниците са му скъпи, дрехите... Но аз не го съдя за това, че си има свои бизнескръгове и си изкарва парите, допълни Славчев.

 

На въпрос кои са тези бизнес кръгове, той отговори: Не искам да влизам навътре в темата, защото я превръщаме в махленска свада. Прокуратурата ги има всички тези неща. Но за никого не е тайна, че част от бизнес кръговете са свързани с кръга Пеевски и Кръстева.

 

Знам как действа Бареков. Плаща си на хора, които да ходят да заплашват и бият. Той е като нова мутра с политически пагон. Има хора, които са принуждавани със сила да напускат, тъй като са му се опъвали. Контролният съвет, председателстван от неговата близка Мария Календерска, взема решение за отстраняване. Изключени са много хора с решение на Контролния съвет заради това че не са съгласни с главния секретар, с председателя на Контролния съвет. Ако хората не са съгласни с бъдещия министър председател, тогава нещата са много страшни. Обявяват ги за предатели. Има едни момчета с мускули от ММА средите, които му вършат черната работа, заплашват хората.

 

Още хора ще напуснат, в момента има се оказва натиск: биват заплашвани, предлагат им се пари да останат в листите. Хората се притесняват от такива, които идват с джипове, слизат мутри от тях... И мен се опитваха да ме стресират по такъв начин, твърди Славчев.

 

Очаквам да ме арестуват като хората, набедени за убийци на Пеевски. Утре могат да ми подхвърлят нещо в колата, да ме спрат и да кажат, че пренасям хероин. Имам информация, че Бареков ме искал в инвалидна количка, завърши бившият заместник на Бареков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 5662 |22.07.2014 Ангел Славчев: И други ще напуснат ББЦ . 34| 5649 |21.07.2014 Русия: Украински СУ-25 летеше към Боинга преди да се разбие . 2| 4747 |21.07.2014 Асланов: Обществото не се хваща на въдицата да се реди пред банките . 6| 5267 |20.07.2014 Роднини на починала жена протестират пред Спешна помощ в Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads