Реклама / Ads
11| 5763 |23.07.2014 НОВИНИ

LifeNews дава 100 000 $ на украинския диспечер,да каже истината за боинга

.
Ексклузивният руски тв канал LifeNews обяви, че ще даде 100 000 долара на украинския диспечер, който е водил боинга, за да разкаже какво се е случило. Диспечерите от летището в Днепропетровск, които са дежурили в момента на катастрофата с Боинга са приклещени от украинските спецслужби. Това споделя пред LifeNews източник от днепропетровския Център за управление на въздушното движение "Украэроруха".
 

На тях им е забранено да говорят с когото и да било на тема трагедията с лайнера, освен със сътрудниците на Службата за сигурност на Украйна (ССУ).

По думите на източника, веднага след катастрофата агенти на ССУ са дошли в диспечерския център и са обяснили на служителите, че самолетът е свален от опълченците и сега Русия ще направи всичко възможно да унищожи свидетелите на това престъпление. В момента, казва източникът, към всеки диспечер е закрепен агент на ССУ, на който трябва да се докладва, ако някой опита да установи контакт със служителя на летището.

Диспечерите биват заплашвани, че шпиони от руските спецслужби могат да се представят за журналисти или членове на комисията за разследване на катастрофата. Ето защо те трябва да общуват с никого и незабавно да докладват в ССУ, ако им направи впечатление такъв човек. С всички диспечери са били проведени индивидуални беседи и те са били задължени да декларират готовност за пълен контакт и сътрудничество с ССУ, разказва източникът.

В тази връзка тв каналът LifeNews обяви, че започва свое разследване какво точно се е случило в небето над Украйна на 17 юли. Ние сме готови да заплатим 100 000 долара на диспечера, който разкаже всички подробности около катасрофата с малайзийския лайнер. Готови сме да се срещнем в удобно за него място, декларират от LifeNews. За да бъдат максимално достоверни показанията му може да бъде използван и детектор на лъжата, както и да бъде съставена комисия с участието на всички заинтересовани страни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4836 |23.07.2014 Дават на НСО 180 хил. лв. за да стопанисва резиденция „Кричим” . 33| 7485 |22.07.2014 Задава се нов развод между Бареков и Каракачанов . 0| 5361 |21.07.2014 За смърт на родилка и бебето й дават лекари на съд . 47| 5855 |21.07.2014 Разгеле! Орешарски подава оставка в четвъртък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads