Реклама / Ads
51| 11275 |29.07.2014 НОВИНИ

Напуснали ББЦ: Нямаме доверие на Бареков, праща бойци за сплашване

.
„Ние се разграничаваме от партия ББЦ, снемайки доверието от ръководството на партията. На първия етап, когато и ние самите правехме грешки, докато изграждахме партията, бяхме склонни да приемем и грешките на ръководството. Но когато ние направихме учредителния конгрес, на нас ни бе внушено, че това е партия, разчитаща на основните структури по места, ние приехме тези декларации като основателни“.Това каза пред Нова телевизия ген. Валери Григоров, председател на 25-ти МИР в София и бивш шеф на гранична полиция.
 

„По-късно обаче се получи така, че ръководството в лицето на председателя започна много императивно да подменя една част от структурите, въвеждайки нови, за да може да управлява чрез тях. Вече бе зачеркнато демократичното начало. На практика уставът бе подменен“, заяви още Григоров.Той допълни, че единственият му личен разговор с Николай Бареков е бил снощи, когато лидерът на ББЦ му се е обадил по телефона, за да го помоли да бъде по-умерен в изказванията си спрямо ръководството и партията.

Бяха ми изпратени три яки момчета, ММА бойци, за да ме сплашат. Страхувам се да говоря за това, въпреки че съм подала сигнал и аз самата съм адвокат. Това заяви Савина Дамова, председател на областната структура на ББЦ в Пловдив.Младата жена заяви, че заплахите срещу нея станали, след като тя и колегите й изразили недоверие към ръководството на ББЦ и не подкрепили негови решения.

Светлин Танчев, зам.-председател на ББЦ, контрира вече бившите си съпартийци: "Те имат своето право на мнение, но ако има някакви нарушения, те могат да се установят само чрез съда. Напускането на една партия не е прецедент. Това се случва във всички парти. Странното е, че отцепниците имат лични мотиви към един човек, а не принципни позиции".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5133 |25.07.2014 „Екзакта Рисърч”: Доверието към Сотир Цацаров спада . 39| 4708 |17.07.2014 Д. Атанасова: Ако управляващите внесат вот на недоверие към правителството си, ще се запомнят . 13| 6266 |27.06.2014 Чобанов: Нямаме застрашени банки, никой няма да загуби пари . 14| 5559 |13.06.2014 Парламентът отхвърли вота на недоверие към кабинета "Орешарски"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads