Реклама / Ads
24| 9294 |01.08.2014 НОВИНИ

Ропот на „Позитано” срещу двувластието в партията

.
Все по-силен става ропотът на социалисти от „Позитано” срещу решението на „Коалиция на България” Сергей Станишев да остане неин председател, научи Фрог нюз. Очертаващото се двувластие означава единствено и само предизвестена смърт на БСП. Станишев трябва да си обере крушите в някой от тъмните ъгли на централата и да даде възможност на новия лидер да опита късмета си.
 

Остане ли двувластието Станишевият мехур с гной отново ще се спука и ще зарази с вонята си всичко живо и читаво, що все още го има в централата и БСП, прогнозират източници от „Позитано”.

Родени от червеното знаме около Миков смятат, че „Коалиция за България” си е изпяла песента и изиграла картите и трябва час по-скоро да отиде в нафталина. Зад борда ще останат циганските партия и движение "Европейска сигурност и интеграция" на Тома Томов и "Евророма" на Цветелин Кънчев, Комунистическата партия на България на Александър Димитров Паунов, "Нова зора" на Минчо Минчев, Движението за социален хуманизъм на Александър Радославов .Огромни са червените претенции и към социалдемократите та Георги Анастасов и земеделците на играча Спас Панчев.

Преизбраният за председател на коалицията Станишев и верните му партньори не смятат да бият отбой. Те вече мечтаят за „Български Пасок” и ново име на коалицията, с което  да удължат и своето съществуване, и това на лидера на ПЕС около гребена на политическия алъш-вериш в страната.

Остане ли двувластието и след  снимките с развети знамена около  „Чинията”, продължи ли Станишев да се пъчи в  коалицията и след Бузлуджа, независимо от името й, агонията в БСП ще продължи с пълна свирка, убедени са дори част от социалистите, които бяха номинирани и участваха в надпреварата за  избор на нов председагел.

В ГЕРБ пък вече злорадстват за оставането на Станишко и радостно потриват ръце, в очакване на нов бой по „червения тупан” на столетницата  на 5 октомври.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4748 |20.07.2014 Шефове в БСП с над 2 бона заплата от „Позитано” . 0| 6323 |16.07.2014 Ропотамо прелива; бедствие в Приморско . 74| 15602 |29.10.2010 ПГУ командвало Първанов на „Позитано”, подписвал документи без да гледа . 17| 6975 |22.04.2009 Убиецът от „Позитано” остава в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads