Реклама / Ads
40| 7441 |01.08.2014 НОВИНИ

Миков: Сергей не е в миналото, а в бъдещето

.
Михаил Миков
БСП винаги се е променяла и ще продължи да го прави, каза по БНТ Михаил Миков. Радостта е по-скоро за децата, които печелят спортни състезания, тук става въпрос за една отговорност, която получих от делегатите. Радвам се, че тази отговорност беше възложена на мен.
 

За промени в БСП Миков отговори: Обикновено хората променят партиите, а не партиите хората. БСП винаги се е променяла и ще продължи да го прави. Ще има промени, но без да се използват думи като статукво и радикално, за да бъдем силни трябва да запазим всичко добро, което е след нас и да го съхраним за тези пред нас. Председателят на БСП обясни, че определено партията трябва да бъде по-социална, трябва да говори повече с хората, да ходи при тях, за да идват и те при нея.

Не ми харесва това хората на Станишев, на Михаил, на този или онзи. Сергей има своето запазено място в историята на партията, защото много години даде, а и получи от партията знания и опит, което винаги е ценно. Всички, които са имали възможност да получат това ще е добре да го дават на БСП. Не може актуалният председател на ПЕС да е в миналото, той е в бъдещето и заедно ще вървим напред. Модерно е вътрешни и външни наблюдатели да стават специалисти по състоянието на БСП.

Относно това кой е палил свещи Миков каза, че и вътре и вън е имало такива, които палят свещи но мисля, че вятъра на промяна ще им изгаси свещите и партията ще тръгне на пред.

По въпроса за АБВ и ДПС Миков коментира, че в политиката крайните категории са били опровергавани, нямало вечни приятели. Ако АБВ приеме да стъпи на идейна платформа на БСП, може след изборите да се водят преговори. Избирателят е този, който началото на октомври ще определи необходимите за България решения. ДПС тръгват на базата на своята платформа, за да потърсят доверието на хората. Съюзите ще бъдат след изборите на сцената, а не зад колисите, да са ясно пред очите на хората, каза той.

Миков обясни, че от ДПС просто са против актуализацията на бюджета независимо кое правителство я предлага. „Когато някой иска да изхарчи 3 млрд. всеки народен представител трябва да гласува против”. Михаил миков допълни, че от ДПС подкрепят актуализацията на НЗОК.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 5037 |01.08.2014 Миков: Оставаме против актуализацията на бюджета . 17| 5565 |30.07.2014 М.Миков: Лидер съм, а не магьосник . 18| 5487 |30.07.2014 М. Миков: Оставяме много работа на 43-то народно събрание . 19| 4658 |29.07.2014 Миков: Мотивите за актуализация са противоречиви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads