Реклама / Ads
14| 14456 |18.08.2014 ЪNDERGROUND

Пострадали пред Фрог: Главестия дава един милион за свободата си

.
Страшилището в Северозападна България Ангел Попов-Главестия дава един милион, ако някой го отърве от ареста. Това алармираха пред Фрог нюз местни жители, пострадали от издевателствата му.
 

 

Той и още неколцина негови авери бяха задържани миналата седмица за лихварство и нечовешко изтезание-побои, палежи, заплахи за убийство и т. н.

В акцията участваха само служители на МВР от столицата, тъй като има данни, че местните ченгета не смеели да се противопоставят на бандата, за да не пострадат.

Хора на Ангел Попов вече започнали да обикалят по офисите на прокурори, съдии и адвокати с надежда да го извадят на свобода, разказаха местни жители. Те предлагали баснословната сума, като гарантирали, че тя  ще отиде в джоба на „освободителя” веднага щом си свърши работата. Макар и зад решетките задържаният бабаит се заканвал да се саморазправя физически с всички, които са дали показания срещу него. Казал, че няма да пожали никого и ще раздава правосъдие така както той го разбира.

 

Междувременно пуснал близки да притискат жертвите да си изтеглят показанията. Според разследващи един от помагачите на Главестия бил Цветомир Тинчев. Именно той отишъл при пострадал от залумите на Ангел и го предупредил да си трае, за да няма проблем. Все още другият основен играч в наказателната бригада се издирва под дърво и камък. Става дума за брата на Ангел-Веселин Попов-Лунгара. По време на акцията той духнал зад граница и повече не се появил. Предполага се, че отишъл на море и там разбрал, че органите на реда му готвят капан.  Наказателната бригада се подозира за две убийства, едно от които е извършено през тази година. За сега, обаче било трудно в тази посока да се съберат достатъчно годни доказателства, разкриха запознати с хода на разследването.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 12465 |04.08.2014 Разкритие на ФРОГ: Тирове карат нелегално гръцки боклук у нас . 82| 24884 |29.07.2014 Само във Фрог: Доган кастри Пеевски на яхта заради заговор . 105| 15679 |28.07.2014 Б. Ботев пред Фрог: Бареков говори пълни глупашки измислици . 11| 13745 |14.07.2014 Адв. Ботев пред Фрог: Оказван е натиск върху зам.- счетоводителката на КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads