Реклама / Ads
175| 8695 |20.08.2014 ПОЛИТИКА

Волен: Сенатор Маккейн и масоните свалиха Орешарски

.
Правителството на Пламен Орешарски е било свалено "по нареждане на масонско-талмодически ложи, които дърпат конците". До това прозрение стигна лидерът на "Атака" Волен Сидеров, чийто пресцентър го разпространи чрез съобщение до медиите.
 

Според Сидеров при посещението си в България в началото на юни американският сенатор Джон Маккейн е е казал на Орешарски: „Правиш четири неща, ако не – падаш от власт. Ще накараме тези, които те поддържат да те свалят”. Веднага след среща със сенаторите Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи Орешарски обяви, че е разпоредил спиране на всички дейности по проекта "Южен поток".

Волен Сидеров твърди още: "Тези 4 неща бяха - България да участва във военни действия в Украйна, страната ни да е плацдарм, т.е. да участваме във войната срещу Русия, да сключим търговски договор със САЩ и да правим генно-модифицираните семена на компанията „Монсанто” и „Южен поток” да бъде замразен".

"На протестърите им плащаше този, който сега е министър на правосъдието Христо Иванов, „Протестна мрежа", а зад него стоят американски фондации, т.е. американските спецслужби", допълва атакистът.

"Всеки ден се събираха хора, крещяха „оставка", въртяха щракалки, свиреха на вувузели и в крайна сметка правителството не падна от тези постановки, защото те бяха платени", е мнението на националиста.

Според Сидеров разгневеният народ нямал пари да излезе на улицата."Този народ няма 5 лв. да дойде до София, какво остава да си играе на статисти от театрална постановка? Народът и разгневен, и огнетен си стои по селищата, където потъва все по-дълбоко в тинята на мизерията. На него не му идва на ум да излиза на улицата, да свирка с някакви пищялки и да вика "оставка", добавя той.

Във вижданията на Сидеров за 10-те си години на съществуване партия "Атака" е променила хода на българската история и в страната вече нямало теми табу."Атака" стана юмрукът на народната воля", категоричен е Сидеров."Използвайте оръжието си - "Атака", защото след година, две, три може да е фатално късно. Не за партия "Атака", не за политическите амбиции на този или онзи. Аз нямам властови амбиции. Искам България да живее добре. Искам моят народ да живее достойно", подчертава националистът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5929 |20.08.2014 Михаил Миков: Обединението на левицата е част от обединението на България . 37| 10287 |20.08.2014 Страхил Ангелов: Историята с Вигенин е жалка . 12| 7425 |19.08.2014 Илко Семерджиев начело на коалиция "Десните" . 19| 7004 |18.08.2014 Корнелия Нинова оглави депутатската листа на БСП в Пиринско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads