Реклама / Ads
2| 6601 |23.08.2014 ФРОГ МЮЗИК

Tаттоо Fest Sofia 2014 в парти център през октомври

.
Традиционният Tattoo Fest Sofia тази година ще се състои в залите на парти център "4 км" на 4 и 5 октомври.Тринайстото издание на колоритното събитие ще предложи много музика, конкурси, атракции и всевъзможни награди. На входа красиви момичета ще поднасят за дегустация от страхотния ром Sailor Jerry.
 

Във фоайетата ще работят щандове с бижутерия, дрехи и аксеаоари в разнообразни стилове – алтърнатив, готик, стиймпънк.Водещ на събитието ще бъде Шута, познат като вокалист на хардкор зверовете Vendetta.

Както винаги, най-добрите  студия за татуировки ще работят на място, а посетителите могат  да си тръгнат с хубава професионална татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще бъдат и много чуждестранни артисти от Италия, Македония, Турция и Сърбия. Най-добрите професионалисти и техните модели ще получат награди от Sailor Jerry , Monster Еnergy и Gorgon в конкурси за татуировки в 6 раздела (реалистична татуировка, черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, направена на място татуировка, традиционна татуировка).

Най-голямата атракция ще бъде бодисъспеншън шоу от испанските екстремисти A Sangre Fria. Лидерът на проекта -  Джоел Барнес, организира и семинар по темата, за да могат феновете на това изкуство да научат всичко за бодисъспеншън техниките.

Много музика ще радва меломаните. Концерт ще изнесе колоритната група на Surmata Hari. В края на сета, заедно с небезизвестните Шеки и Шута той ще разплаче от смях и най-коравите мъже. Тематичен диджейски сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg- rock‘n‘roll & vintage culture в България и по света. Олдскуул, хип-хоп и алтърнатив сет е   приготвил DJ Rawland. VJ Gorgon пък ще внесе дежурната доза мрак.

Най-татуираният готвач в България ще представи естетско японско кулинарно шоу. Ценителите на японската кухня ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi.

Конкурс за Мис Tаттоо 2014 ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.  Всички смели дами могат да се запишат за участие, а ние ви обещаваме много награди, включително безплатни татуировки Sofia Tattoo Ink., оповестиха организаторите

Още красиви дами ще излязат на сцената, за да покажат зрелищно бели денс шоу.Други хубавици ще развълнуват публиката с енергични танци на пилон.

Традиционно забавление на фестивала е арт фюжън-съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. В уникалните  им катрини се преплитат различни идеи, техники и концепции. В малката зала на "4 км" ще има изложба с картини от Tаттоо Fest Sofia 2013.  В същата зала ще може да се разгледа и провокативна фотографска изложба с портрети на татуирани момичета.

Калиграфско шоу от майстора на това изкуство Макс също е в програмата на събитието.Децата ще се забавляват в специален кът, където ще могат да рисуват татуировки и да си направят рисунки на лица.  Ще бъде направена изложба с детските творби.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще  забавляват присъстващите с изящно изпълнение на готически бели денс.

Спонсорите от Sailor Jerry ще подарят бутилка от страхотния ром на няколко от посетителите, които ще бъдат изтеглени на принципа на томболата с номерата на входните билети.

Ще има още томболи с награди от спонсорите Sailor Jerry и  Monster Еnergy и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, атракции,  конкурси и музика.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5540 |02.07.2014 Титаните Underworld на Sea Dance Festival . 0| 5831 |28.06.2014 Music Palace Fest с Аларма Пънк Джаз В Двореца на Балчик . 0| 7303 |28.04.2014 Еднодневни билети за Kavarna Rock Fest . 0| 8912 |22.11.2013 „Всички звезди на метъла” взривяват Loud Festival 2014 в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads