Реклама / Ads
36| 7508 |27.08.2014 НОВИНИ

С. Ангелов пред Фрог: Сложиха ме на 15-то място в листата на 23-ти МИР

.
Страхил Ангелов
Сложен съм на 15-то място в листата на 23-ти МИР-София. Ще направя всичко, което се иска от мен, но хората ще решат на 5 октомври дали ще вляза в парламента. Това каза пред Фрог нюз доскорошният депутат от БСП Страхил Ангелов. На практика това е неизбираемо място, но Ангелов има шанс, ако гласоподавателите го посочат преференциално.
 

Който смята, че иска да съм в парламента има начин да ме подкрепи. Това, което се случва с реденото на листите не е нормално. Преди мен са сложени хора, които бяха една година в народното събрание и нито веднъж не са се изказали по даден въпрос. Имената дори им бяха публикувани във вестника. Те не са работели по нито един законопроект. Аз за една година внесох 6 законопроекта. Имам чувството, че  говоря истината и  сигурно 15-то място е наказателна мярка, възмути се Страхил Ангелов. Той няма предства защо толкова много се лансира бившия външен министър Кристиан Вигенни. Аз няколко пъти попитах колегите си : „Е какво като не е депутат Вигенин, какво ще стане, няма да се съмне утре ли?”. Има много неща в партията, които трябва да се променят, ако искаме да вървим напред. За съжаление....трудно се случва. На младите хора им е трудно да нарушат статуквото, но това не важи само за БСП, а по принцип за България. Не сте ли забелязали, че в тази държава никой не подава оставки. И така е от много години, не само от сега. От Освобождението насам все е така. Най-трудно се подават оставки в БСП. Трудно се носи и политическа отговорност. Когато си се наредил в тези листи трябва да имаш предвид, че не само ще носиш отговорност, но и такава ще ти бъде търсена от хората, които са те подкрепили. Аз ще дам всичко от себе си, за да се представя добре. Съзнавам, че ще бъда държан отговорен, допълни той. Ангелов изрази усещане, че няма да успее. Ще пожевеем и ще видим. Мен не ме притеснява това, че няма да бъда в парламента, защото имам какво да работя. Ще се върна в офиса и ще правя това, което съм правел и преди. Не съм зависим от престоя в народното събрание. Дай Боже в политиката да участват повече хора,  които разполагат със себе си.  Зависимостите са лошо нещо, заключи Ангелов. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4639 |27.08.2014 БАБХ пред Фрог: Смъртта на животните в зоопарка ясна другата седмица . 11| 5248 |26.08.2014 Б. Цветков пред Фрог: 160 млн. лв се отклоняват към "котараци" . 0| 4663 |26.08.2014 Шефът на зоопарка пред Фрог: Може да отворим още в петък . 19| 6142 |26.08.2014 М. Андреев пред Фрог: Политиците да не забравят откъде са тръгнали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads