Реклама / Ads
79| 5767 |28.08.2014 НОВИНИ

Манолова излиза на протест

.
Мая Манолова
Мая Манолова излиза на протест при следващото уволнение на специалист в кюстендилска област. Самите служебни министри не разбират, че правят мечешка услуга на ГЕРБ.
 
Не БСП, гражданите се взривяват, когато връщат скандални кадри на ГЕРБ, заяви по БТВ Манолова и обвини протестиращите през последната година, че са се поддали на изкушенията на властта. Част от протестиращите, вече овластени, започнаха да правят това, срещу което протестираха. Когато не си спечелил изборите и си влезнал през задната врата, не е коректно да правиш рокади.

 

Най-големият капан за бъдещото управление залага сегашното правителство, то показвало, че е неспособно да организира честни избори.  Заместник-кметът на Бургас стана министър. Кметът на Бургас Димитър Николов е зам.-председател на ПП ГЕРБ. След като зам.-кметът на Пловдив, където също имаме толерирано от ГЕРБ лице, даде за областен управител на града свой кадър, Теменужка Петкова, която критикуваше ГЕРБ, сега е заместник-министър, скандалният шеф на ВиК Добрич стана зам.-министър на регионалното развитие. Той наряза тръбите за водоснабдяване на града, изреди Манолова.

 

Имаме служебно правителство, което трябва да е политически неутрално, то не може да възстановява кадрите на една политическа сила. Колко областни управители смени бившето правителство. Тъй като това правителство трябва да върне ГЕРБ на власт, значи трябва да прокара път с кадрите. Близнашки е изпълнител, вижте какво стана с пристанище Бургас.

 

Вчерашният опит на президента да адвокатства на служебното правителство на Георги Близнашки беше повече от нелеп. Как може държавен глава да допусне да стига до там, попита тя.

 

Според нея финансов колапс няма, а обратно - за пръв път имало икономически растеж. В мемента събираемостта е в рамките на нормалното. ГЕРБ открито настояваха за банкова ваканция. В България има независими регулатори, независими органи. БСП носи своята отговорност, но нека и отговорностите да са ясни, каза тя.

 

Разпределението на мандататите между ГЕРБ, БСП и ДПС, не е ясно кои са другите участници.  Перспективата за обединение с ДПС не ми изглежда възможна, няма да участваме в коалиционни брожения с тях. Погледнете какво се случва в другите партии, погледнете ГЕРБ. Тъй като двама души там редят листите, е тишина, да не мислите, че всички са доволни, попита още тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5163 |26.08.2014 Зам. министър В. Стоянов: Не работим протестъри, а сме хора с кариери . 55| 4919 |24.08.2014 М.Манолова: Безцеремонно и незаконно се подменят кадри . 47| 7312 |23.08.2014 Мая от Жабокрек плаши с протест заради уволнения . 41| 7195 |18.08.2014 Гамизов:Време е за граждански протест против Путин и руските кървави пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads