Реклама / Ads
150| 14804 |29.08.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Капитан от ВВС се срамува от ген.Симеонов в открито писмо

.
Капитан от българските военновъздушни сили е написал открито писмо до бившия началник на отбраната ген. Симеон Симеонов, след като стана ясно, че той е кандидат-депутат на ДПС за 24 МИР в София." Срам ме е от вас, вие предадохте не само хората с пагони, но и народа си...", пише в него."
 
Ето го целия текст на откритото писмо:

"Г-н бивш генерал,
В момента ми е толкова неловко, дори бих казал, че чувствам как цапам клавиатурата си, тъй като пиша на вас (с малко в). Знаете ли чие име носите? Знаете ли поне мъничко от българската ни история? Чували ли сте нещо за цар Симеон Велики? Осъзнавате ли какво направихте? За пари ли г-н бивш генерал, за много ли? Осъзнавате ли, че доверието на обществото към нас, военните и без това последните години е толкова разклатено и с това си действие вие, г-н бивш генерал, хвърлихте такова черно петно на българския пагон, че то никога няма да бъде измито? Този, който беше допреди 1 месец лицето на армията даде задните си части на една етническа партия, чийто интереси дори не искам да коментирам. Виждате ли се редом до онази национална предателка, бореща се за турски учебници в чантите на децата ни? Виждате ли се редом до онзи, всепризнат терорист, борещ се за разцеплението на българските земи, който изрече на глас пред цяла България, че властта била в неговите ръце? Виждате ли се редом до онзи шопар, който дори не знае глагола “плаша се”, а крещи като обезумял “страхува ли ви?” и заради, който 1 година не стихнаха протестите пред Народното събрание?

Знаете ли как се чувствам, г-н бивш генерал? Сякаш турчин е плюл на униформата ми! Сякаш един, български министър-председател поздравява турските войници с “Мараба аскер”, а нашите нарича “кофти материал”! Чували ли сте думите “чест”, “дълг”, “родина”? Дали ли сте клетва г-н бивш генерал? Помните ли какви са редовете й? “...и ако се наложи да дам живота си за нея...”! Така ли ще дадете живота си, г-н бивш генерал? В редиците на етническата партия? Поне капка срам нямате ли? Или щом напуснете редовете на БА клетвата за вас вече не важи?

Можете ли да си представите ген. Наджет Йозел, на избори в родината си, да води листите на партия, защитаваща правата и свободите на българите?

Срам ме е г-н бивш генерал, срам ме е от такива като вас! Лично аз се отричам от вас, макар на времето да сте ми бил симпатичен! С това си действие вие предадохте не само хората под пагон, но и народа си, знамето си, дедите си, пред които сте се клел!
Мога да напиша още много, но както казах по-горе – цапам клавиатурата си заради вас..."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 108| 13941 |28.08.2014 Велик е нашият войник – търси ибрик! . 17| 6380 |28.08.2014 А. Пантев за Фрог: В. Петров носеше благородство, липсващо на другите . 33| 8470 |28.08.2014 Граждани до Фандъкова: Махнете незаконната комунистическа скулптура пред НДК . 13| 6389 |27.08.2014 Радан Кънев срещу Божидар Лукарски в дуел за лидер на РБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads