Реклама / Ads
17| 6248 |01.09.2014 АКТУАЛНО

Третата световна война започна!

.
Точно преди 75 години на 1 септември започна умопомрачителната по своите жертви (над 50 млн души) и разрушения Втора световна война: Хитлер нападна Полша. 17 дни по-късно същото стори Сталин, като превзе западната й част. Тази война бе създадена от Версайския "мирен" договор, който унизи Германия. Никой от страните-победителки не се вслуша в съветите на американския президент Уилсън: благородно да се откажат от репарации и контрибуции и се помирят за вечни времена, припомня социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Положението бе ловко използвано от най-болния мозък на планетата - Адолф Хитлер; той възпламени най-чувствителната част от съзнанието на немците и ги поведе в битка за възстановяване на Отечеството. Но после бързо се увлече от опияняващите си победи, самозабрави се ("гордостта" е първият от 7-те смъртни гряха!), после се оказа в плен на друг от тях - алчността и логично се сгромоляса, заедно с цяла Германия.

 

Точно в деня на 75-годишнината, двама американски сенатори предлагат на правителството да снабди с оръжие Украйна. Ако това бъде прието, съюзниците-победители на Хитлер ще се окажат де факто воюващи един срещи друг, макар и индиректно чрез оръжия. Това няма да е за пръв път; да си припомним Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия (където сраженията продължават). Но тук става въпрос за Европа!!

 

Вместо да съсредоточат вниманието и усилията си към фанатизираните фундаменталисти-главорези от Ислямския халифат, вечно пъхащите носа си навсякъде по света задокеански наставници правят своя пореден "цивилизационен избор": християнска Русия! Просто умът ни не го побира! Камерън най-после се усети и обмисля "решителни" мерки: временно (?!) лишаване от английско гражданство. Не му го пожелавам, но скоро май ще му се наложи да разчиства руини от взривени мостове, а в недалечно бъдеще, след 20-30 години, както е тръгнало в залетия от надъхани мюсюлмани Лондон неговите лейди ще бъдат обрязвани и ще слагат бурки. Но тогава ще е късно... 

 

Д-р Тотко Найденов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6619 |02.09.2013 Военният министър:Във войната срещу Сирия няма да се включим в "коалиция на желаещите" . 37| 14291 |14.12.2012 "Фолклор ТВ" на война срещу „Близу“ . 5| 7441 |28.11.2012 Разсекретено: САЩ планирали да взривят Луната по време на Студената война . 1| 6573 |19.11.2012 На ръба на войната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads