Реклама / Ads
46| 10060 |03.09.2014 НОВИНИ

Въпрос: Чобанов взимал ли е по 50 000 рушвет като министър?

.
Мислил съм дали да оставам в политиката, дали отново да бъда депутат. Бях си определил период в живота, в който да се занимавам с тази дейност и понеже без време сдадохме властта, прецених, че трябва да продължа.
 

Наричането на българите, които са в ДПС, еничари, това е обида към самите хора, които говорят така. Не знам какво точно се влага в това. Партията има национален облик. Аз продължавам да съм от гражданската квота, посочи пред Нова телевизия бившият финансов министър.

 

ДПС не купува гласове. Местан има категорично послание за това, брани Чобанов движението. 

 

На въпрос защо като министър отказвал интервюта, той отговори: Питайте пиарите.

 

Чобанов отрече да има нещо общо с таксата на ВЕИ-тата. „Не съм участвал в създаването й”, категоричен бе той.

 

През целия разговор ексфинансовият министър бягаше от темата за Пеевски и Корпоративна търговска банка. Според него колегата му Делян Пеевски нямал нищо общо с банковата криза, защото не бил управлявал лично КТБ. Медиите му, които атакуваха КТБ също нямали нищо общо, защото само били съобщавали нещо.

Чобанов се бил сближил с Йордан Цонев, който повече от година бе шеф на Парламентарната комисия по бюджет и финанси. Допаднали си.

 

Малък коментар: Вече няколко месеца от Фрог нюз питаме: Получавал ли е Петър Чобанов като министър по 50 000 лева всеки месец кеш, в плик или по друг начин? Давани ли са му те от или от името на негов сегашен другар по водачество на листи в ДПС? Дали тези "стимулирания" не са го направили толкова съпричастен към ДПС или има запис на някое от предаванията и е станал зависим? Само питаме. Едни хора твърдят, че имало доказателства. Той ги познава. Не е нужно да отговаря на детектор на лъжата, защото и така ще проличи дали казва истината, както пролича по гузната му усмивка и потенето докато гостуваше в сутрешното студио на Нова тв.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5509 |28.08.2014 Мерджанов пред Фрог: Не съм изненадан, че Чобанов смени посоката . 33| 8048 |27.08.2014 Изненадите в листите на ДПС - ген.Симеонов и Чобанов . 8| 5383 |06.08.2014 Порожанов скастри Чобанов при смяна на караула . 1| 5670 |05.08.2014 На изпроводяк МВР награди Петър Чобанов и Боян Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads