Реклама / Ads
35| 30417 |13.09.2014 НОВИНИ

Карана от ВИС-2: Вицепремиер на Царя идваше при Главния като кученце

.
Мен може да ме съди баща ми и треньора ми, а не смешници и палячовци. Не може да ме критикува един вицепремиер от времето на царя, аз съм го виждал да идва при Жоро да се върти като малко кученце. Това каза в "На светло" при Кулезич шефът на борда на новия ВИС-2 Росен Карана, който бе с черна маска.
 
Те стоят с открити лица, но реално с маски.Те не са открити, каза по адрес на политиците Карана. Много хора са започнали бизнеса си с Георги Илиев. Георги беше към център-десни, допълни той.



Целта е да се съберем и работим съвместно по туризъм, автотранспорт, внос и износ, търговия. Няма да се занимаваме със застраховки, въпреки че сме едни от основателите на застрахователния пазар. На много хора бе идеята за възстановяване на ВИС-2, организирането бе от град на град, обясни Карана. Имам подкрепа навсякъде, във всеки град има висаджии, каза Карана.

Тогава имаше креминален бизнес - контрабанда, цигари, наркотици, проституция, хазарт.Ако искаме това днес ще го правим дискретно. Никой няма каналите, които ги имаме. Трябва да знаеш с кой да срещнещ. Младите нищо не могат да свършат. Нали трябва да идеш при някой, кой си ти, кой ги познава, смята новият Главен.

"Георги Илиев не робуваше на никакви кукловоди. За това го убиха. Защо според вас Маджо е жив. Никога не сме имали лоши отношения с Маргините. Мая Илиева няма нищо общо с възраждането на ВИС-2", каза още Карана.

 

"Много ми липсва Георги Илиев. Не искам да се сещам за смъртта му. Плаках когато разбра. Казаха ми по телефона: Убиха Главния.

 

"Този, който уби Жоро Илиев го последва в смъртта", каза Росен. На въпрос на водещата дали килърът е пернишкияj наркобос Райко Василев-Кръвта той отговори: "То стана ясно кой. Ние го разбрахме веднага. А на властите им трябваха години".

 

"Знам дали е жив Мето Илиенския, но ще оставя другите под напрежение да се чудят", посочи  Карана.

 

То каза, че всички българи по Черноморието дължат работата си на Васил Илиев. " изгонихме руснаците от морето. Прогонихме и и хората от бившите съветски републики. Иначе в България щеше да се случи това, което става в Украйна сега", каза той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6044 |22.08.2014 Царят връща резиденция Бистрица . 11| 6198 |13.08.2014 На петия работен ден вицепремиерът замина на почивка . 3| 5288 |08.08.2014 Вицепремиерът Х.Иванов: За три месеца не се прави съдебна реформа . 8| 5139 |19.07.2014 Вицепремиерът на ДНР: Пътници от самолета са падали по покривите на къщите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads