Реклама / Ads
0| 4403 |14.09.2014 НОВИНИ

Дора Янкова: БСП е единствената партия с реална политика към хората. Десните и либералите имат само икономически интереси

.
Правителството на Орешарски бе правителство на размразяването, правителство, което даде първа социална подкрепа на хората след тежкото управление на ГЕРБ и политиката на замразяване на Дянков. Това заяви водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Смолянска област Дора Янкова,пред жители на чепеларските села Малево, Орехово и Хвойна. В срещите се включиха и Слава Пепеланова, седма в червената листа, както и общинските съветници от БСП – Чепеларе Панталей Мемцов и Радост Петрова.
 
Янкова призова хората да подкрепят БСП, гласувайки с номер 22 в бюлетината, защото единствено социалистическата партия води реална политика, с акцент помощ за хората. „Всичко останало е икономически интереси, които ги виждаме и у ГЕРБ, и у ДПС”, категорична бе тя.

Дора Янкова подчерта, че балансирането на енергетиката ще е сред приоритетите на БСП в новото правителство. Семейното подоходно облагане, също е застъпено в програмата на социалистите. Дора Янкова гарантира и подкрепа за развитие на стопанството и подкрепа за бизнеса, продължавайки реформите и премахване на различните режими.

Няма да допуснем ДПС да е втора политическа сила с гласове от чужбина, скочиха в Чепеларско

„Не бива да допуснем ДПС да стане втора политическа сила в страната и то с гласовете от чужбина”, заявиха участници в срещата в село Малево. Малевци изказаха своето притеснение от разкриването на огромен брой секции в южната ни съседка и възможността чужди държави да определят политиката у нас. Хората попитаха и как така от врагове сега ГЕРБ и ДПС се сприятеляват  и стоплят отношенията си. Според Янкова двете партии винаги са имали общи икономически интереси, партньорство и взаимна подкрепа по икономически интереси. „Въпреки това БСП плати цялата политическа и морална цена и бе обвинена в задкулисие, което обаче е присъщо за другите две партии”, категорична бе Янкова.

В село Орехово Дора Янкова и Слава Пепеланова бяха посрещнати край Параклиса Въздвижение на Светия Кръст Господен, където се състоя празнична служба по повод Кръстовден. В село Хвойна жителите поискаха от кандидат-депутата да съдейства за поставянето на банкомат, защото имат трудност с получаването на пенсиите. Оплакаха се и от лошото управление на община Чепеларе, прекомерната сеч в горите, липсата на работни места и блокирането на всички инвестиционни намерения към района.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4052 |13.09.2014 Дора Янкова: Ако сме в колапс, защо служебното правителство раздава десетки милиони в последните дни . 2| 4319 |12.09.2014 Цветан Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони . 8| 3828 |11.09.2014 Дора Янкова: БСП успя да размрази социалните политики . 2| 4521 |09.09.2014 Цветан Цветанов: ГЕРБ е единствената политическа сила в България, която е близо до хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads