Реклама / Ads
2| 3669 |14.09.2014 НОВИНИ

Янаки Стоилов: Какви върпроси са обсъждали Местан и Ердоган в Турция?

.
Всички ние публично трябва да поискаме повече информация какви въпроси е обсъждал Лютви Местан на срещата с турския президент. Това заяви Янаки Стоилов, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Пазарджик, на среща с обществеността в Белово.
 
„Самите ние сме за развитие на добросъседските отношения и сътрудничество между България и Турция, но едно е отношението между  двете държави, а друг е въпросът дали когато български представители на политически партии или държавни институции се срещат с най-висши ръководители на турската държава обсъждат тези теми, или обсъждат колко гласове ще се получат от Турция и колко хора ще дойдат да гласуват от там”, каза Стоилов. По думите му трябва да се търси отговор публично, защото единствената информация, която имаме, е много оскъдна и е от турски информационни източници. Той подчерта, че прозрачността съответства на нашия ангажимент за открито управление, което отстоява национални позиции.

Според Янаки Стоилов трябва да се потърсят резервите за икономическо развитие на страната. „За реиндустриализация започна подготовка, но времето не достигна, за да се представи цялостна програма, която чрез създаването на нови производства и частично възстановяване на традиционни и перспективни за България производства да спомогне за по-добре развита икономика, създаване на трайна заетост и повишаване на доходи в регионите”, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3572 |13.09.2014 Я. Стоилов: Грижата за възрастните - критерий за хуманност . 6| 3703 |09.09.2014 Я. Стоилов: Нужни са силни хора, за да защитят перспективите на България . 6| 27789 |09.09.2014 Росица Янакиева: Можем да се справим с тежката бюрокрация като създадем електронно правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads