Реклама / Ads
5| 3821 |15.09.2014 НОВИНИ

Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която залага на това България да си върне доверието на Брюксел

.
ГЕРБ е единствената партия, която залага на това България да си върне доверието на Брюксел и да може наистина всички институции и секторни политики да се възползват от средствата по отделните програми. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на среща с граждани на Пазарджик.
 

Стотици привърженици на партията се събраха за да чуят основните послания в управленската програма на ГЕРБ. Цветанов посочи, че 32 милиарда лева са предвидени за България за периода 2014-2015 г., но 2014 и 2015 г. ще бъдат нулеви заради неподписаното споразумение с Европейската комисия от правителството на Орешарски. „В най-оптимистичния вариант първите проекти могат да тръгнат едва в края на 2015 година“, подчерта Цветан Цветанов. По думите му България внася вноските си като член на Европейския съюз, но няма да получава нищо. „За година и няколко месеца безработните се увеличиха с 40 000,  а младежката безработица стигна до 30 %, затова хората не трябва да се подвеждат по лъжи и манипулативни послания , а да гласуват с разум“, каза още Цветан Цветанов.

 

Преди срещата кандидатът за народен представител от ГЕРБ и общински ръководител  Гинче Караминова подари две плюшени мечета на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Чалъков, който само преди ден стана щастлив баща на две близначета. Те са второ и трето дете в семейството. По този щастлив повод Цветан Цветанов каза: „ГЕРБ сме тези, които искаме животът на младите хора да става по-добър и да има повече семейства с три деца. Това е част от политиката, която сме заложили в нашата управленска програма за преодоляване на демографската криза“.

         Във връзка с развитието на Пазарджишки регион Цветанов посочи, че приоритетни отрасли са туризма и селското стопанство, с подотрасли зеленчукопроизводството и животновъдството. Той призова хората да подкрепят най-добрия отбор в Пазарджишко - номер 9 с водач генерал Стоян Тонев. „Да спасим България с високата избирателна активност  и да се гласува с разум. Ние сме единствената партия, която има своята управленска програма, която представя и за която търси обратна връзка с избирателите“, подчерта още заместник-председателят на ГЕРБ.

 

„Не е нормално в България 8 % от медицинската дейност да се извършва от частните болници, а те да ползват 23 % от публичния ресурс“, каза водачът на листата на ГЕРБ в 13МИР ген. Стоян Тонев. Той подчерта, че управленската програма на ГЕРБ, в частта й за здравеопазването, е правена като е ползван капацитетът на 12 експерти от Консултативния съвет към министъра на здравеопазването. „Тя предвижда година и половина преходен период, след което здравеопазването ще добие вида, който България заслужава“, заяви ген. Тонев. „Изправени сме пред избор, от който зависи посоката, в която ще тръгне България. От този избор зависи как ще живеят нашите деца и какво ще бъде тяхното бъдеще“, заяви пред гражданите на Пазарджик третата в листата Гинче Караминова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3682 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ ще реализира девета победа на избори . 3| 4605 |15.09.2014 Докато ГЕРБ си правят ПР в Мизия, техен кмет наказва цели села да бедстват . 18| 5138 |15.09.2014 Цветанов: Високата избирателна активност спасява България . 3| 4214 |15.09.2014 Бойко Борисов: Догодина по това време автомагистрала Марица ще бъде готова, ако ГЕРБ управлява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads