Реклама / Ads
23| 4116 |16.09.2014 НОВИНИ

Миков: Дясната политика обрича цели региони на мизерно съществуване

.
Дясната политика е несправедлива, тя обрича цели региони на мизерно съществуване. Затова е нужна друга политика. Нямам съмнение, че гражданите на Кюстендил ще изберат по-справедливата такава.
 
Това каза пред събралите се хора в Кюстендил председателят на БСП Михаил Миков. Той бе категоричен, че БСП e доказала, че с участието си в управлението гледа точно към области като Кюстендил. „Доказахме го през периода 2005-2009 г. и сега през тази една година”, добави той.

Михаил Миков припомни и многобройните проекти, които бяха реализирани по инвестиционната програма в Кюстендилска област и благодарение на усилията на народните представители и на осъзнатата политика за балансирано регионално развитие. „Лявата политика дава една по-справедлива възможност за бъдещото развитие на регионите, по – пълно оползотворяване на капацитета - и човешкия, и природните ресурси, историята”, завърши той.
 
Мая Манолова с предизвикателство към Миков - във Видин или в Кюстендил БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ ще получи повече гласове

„Г-н Миков е тук и за да подкрепи инвестицията, по която работим с народния представител от 42-то НС Иван Ибришимов. А именно заявеното желание на една сериозна австрийска фирма за създаването на завод за автомобилни части в Кюстендил”, обяви водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Кюстендил Мая Манолова.

Тя припомни, че това е инвестиция, която ще осигури 1000 работни места за кюстендилци и за която Министерство на отбраната е предоставило терен от 109 дка. „Несправедливо е хората, които живеят в областните градове и в отдалечените райони, да нямат работа. Това е един от най-големите проблеми и на хората от област Кюстендил", каза още тя. „По решаването на този проблем работихме и по време на предходното правителство. Това ще бъде наш приоритет и през следващия период”, каза още Манолова. Тя отправи предизвикателство към Михаил Миков, като заяви, че БСП Кюстендил ще победи ГЕРБ с повече гласове отколкото БСП Видин.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4403 |14.09.2014 Дора Янкова: БСП е единствената партия с реална политика към хората. Десните и либералите имат само икономически интереси . 14| 3868 |13.09.2014 Михаил Миков: България няма да забрави дълбоките културни, братски и освободителни отношения, които има с Русия . 6| 4205 |13.09.2014 Михаил Миков: Никакъв резерв и фискални съображения не могат да струват повече от необходимостта на хората да живеят нормално . 3| 3687 |12.09.2014 Миков: Служебният кабинет да се въздържа от действия извън своя мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads