Реклама / Ads
2| 3965 |16.09.2014 НОВИНИ

К. Добрев: Всички политици сме длъжници към населените места, забравени от Бога

.
Водачът на листата на социалистите в област Габрово Кирил Добрев проведе редица срещи в села от областта – Добромирка, Яворец, Златевци, Малък Вършец и Гостилица. Навсякъде той бе посрещнат изключително топло от местните хора.
 
Кирил Добрев и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция "БСП лява България" разговаряха с местните хора по всички въпроси, които ги вълнуват – от размера на пенсиите и стандарта на живот до лошата инфраструктура и обезлюдяването на малките населени места.

„Всички политици оставаме длъжници към хората от онези малки населени места, забравени от Бога. Проблемът е не само, че там не е полаган асфалт от 20 години, но и достъпът до здравни услуги, състоянието на читалищата. За тази една година се опитахме да покажем, че не сме забравили за тези проблеми”, каза пред присъстващите водачът на листата на социалистите за област Габрово Кирил Добрев.

“За първи път през последната една година правителството се сети за нас, които живеем в селата”, коментираха местните хора. Те изразиха задоволството си от факта, че по време на правителството на Пламен Орешарски са заделени средства за реализиране на проекти и благоустрояване в малките населени места. Хората в селата изразиха надеждата, че този процес ще продължи и занапред, защото селата и малките градове обезлюдяват прогресивно и е необходимо да се направи така, че да бъдат решени и техните проблеми. Сред конкретните въпроси, които поставиха жителите на посетените села са да бъдат запазени здравните служби, ремонт на пътната мрежа и подкрепа за местните читалища, които са център на духовността в селата.

Кирил Добрев и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция “БСП лява България” ще продължат срещите си в селата от област Габрово. “Хората в селата не трябва да бъдат забравяни от политиците. Затова нашите срещи с тях няма да бъдат само в рамките на предизборната кампания, а ще продължат през целия мандат”, категоричен бе Кирил Добрев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3958 |16.09.2014 Дора Янкова към учителите: Всички политици ви дължим извинение . 13| 3768 |14.09.2014 Цветан Цветанов: Партия ГЕРБ работи за всички хора, без изключение . 1| 3646 |13.09.2014 Димитър Дъбов: Всички действия на това правителство са в угода на ГЕРБ . 0| 4443 |11.09.2014 Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Красимир Велчев: Сега не е време за конфронтации, а за решителни действия от страна на политици и граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads