Реклама / Ads
0| 3867 |17.09.2014 НОВИНИ

Московски: Всички заедно трябва да работим, за да се стабилизира държавата

.
Всички заедно трябва да работим, за да се стабилизира държавата. Това заяви водачът на листата на София област Ивайло Московски пред жителите на Горна Малина.
 
На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Галя Георгиева, Валентин Милушев, Д-р Иван Стойнов и Донка Бикова. По думите на Московски властта не е самоцел за  ПП ГЕРБ.

„Ние не искаме власт, искаме доверие, за да можем да управляваме с вас, с всички хора. За нас управлението е възможност да осъществим политическите и управленски идеи, от което страната ни се нуждае“, добави той.

Водачът на листата в София област припомни, че за три години управление ПП ГЕРБ е партията, която е градила и е строила за хората. „Реализирахме проекти, с които подобрихме стандарта на живот във всяка община и ще продължим да работим“, подчерта Московски. Той допълни, че отговорност за управлението на страната може да носи само този, който има доверието и подкрепата на българите, и който застава с лицето си и идеите си пред хората.

Втората в листата Галя Георгиева  подчерта, че само по време на управлението на правителството на Бойко Борисов не е имало разделение на кметовете. „Работата на един кмет е да бъде близо до хората и да се грижи за тях, но благодарение на реваншизма на управлението на Тройната коалиция, бяха спрени жизнено важни проекти, от които страдаха всички граждани на България“, посочи тя.
   
Кандидатът за народен представител от Горна Малина Николай Стоилов обобщи, че за 25 годи преход, единствената партия, която е градила, а не е грабила е ПП ГЕРБ. Стоилов припомни, че в следствие на пагубното за страната управление на БСП, ДПС и Атака са спрени важни проекти, които касаят, както община Горна Малина, така и всички общини в  София област.
   
На срещата водачът на Софийска област Ивайло Московски представи кандидатите за народни представители, като преди това те  посетиха  църквата в Горна Малина по случай празника Вяра, Надежда и Любов, където разговаряха с църковното настоятелство. Кандидатите за народни представители от Софийска област посетиха селата Белопопци  и Априлово.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3983 |16.09.2014 К. Добрев: Всички политици сме длъжници към населените места, забравени от Бога . 0| 3962 |16.09.2014 Дора Янкова към учителите: Всички политици ви дължим извинение . 13| 3780 |14.09.2014 Цветан Цветанов: Партия ГЕРБ работи за всички хора, без изключение . 5| 3708 |13.09.2014 Московски: Само ПП ГЕРБ може да върне доверието в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads