Реклама / Ads
1| 4240 |17.09.2014 НОВИНИ

Пламен Нунев: Опитите за ляво управление се провалиха

.
„Публичните финанси на държавата трябва да се управляват отговорно, прозрачно и в обществен интерес, при строга дисциплина и отчетност. Финансовата стабилност не е самоцелна идеология, а предпоставка за икономически растеж, както и отговорност към бъдещите поколения“. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ от Русе Пламен Нунев.
 
Той който заедно с кандидатите за народни представители от партията Свилен Иванов, Димитър Кънчев, Бедрос Пехливанян, Павел Цветков и д-р Камен Кожухаров посетиха русенското дружество „Сирма Приста“. „Разпределението на средства от бюджета трябва да се планира и осъществява компетентно и прозрачно. Трябва да се създадат всички условия, така че на българските общини да се гарантира равнопоставен и справедлив достъп до публично финансиране“, допълни още в разговорите си с работниците от фирмата Пламен Нунев.

„Опитите за ляво управление се провалиха и не доведоха до положителен за страната и гражданите резултат. Ние сме дълбоко убедени, че пътят към стабилното и успешно развитие на България задължително минава през дясното управление на ГЕРБ“, добави водачът на листата с кандидати за депутати. Той посочи, че  стратегическа цел на ГЕРБ  е ограничаването на разходите за издръжка на държавните структури и инвестирането на освободените средства в политики, които гарантират ускорено развитие на страната.

„Основен инструмент в тази реформа трябва да стане максималната публичност, откритост и отчетност на разпределението и използването на публични средства. Тези правила ще имат ролята не само на регулатор, но и ще улесняват както администрирането на бюджетната политика, така и обществения интерес към нея“, заяви Пламен Нунев в отговор на зададените му от служителите въпроси, свързани с огромните задължения, които вече има България и които са резултат от действията на правителството на Тройната коалиция.

Кандидатите за депутати от ГЕРБ коментираха, че лошото положение ще наложи редица и може би непопулярни мерки в редица сектори. „Те обаче са неизбежни, за да се гарантира европейската перспектива пред България“, посочиха кандидатите за народни представители. По време на разговорите бяха дадени конкретни примери,  бяха очертани и повечето от приоритетите за работа в региона в следващите години. Сред тях са подобряване на инфраструктурата чрез изграждането на пътя Русе – Бяла – Велико Търново, изграждане на канализация в кварталите „Долапите“ и „Средна кула“, реализиране на проекта за градски транспорт на Русе

„За да се изпълнят на практика политическите и управленски идеи от програмата на ГЕРБ,  в национален план и в Русенска област, е необходимо на 5 октомври да се гласува с номер 9 в бюлетината“, призова Пламен Нунев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3680 |17.09.2014 Петър Кънев: Бургас се нуждае от силна икономика и промишленост . 0| 4609 |17.09.2014 Кандидат-депутати от листата на ГЕРБ в 24-ти МИР присъстваха на официалното откриване на Седмицата на българските занаяти . 0| 4467 |17.09.2014 ГЕРБ-Ямбол разкрива открити приемни в града . 1| 4220 |17.09.2014 Делян Добрев предложи помощ на наводненото село Сусам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads