Реклама / Ads
3| 4264 |17.09.2014 НОВИНИ

Кирил Добрев: БСП или управляваща партия с разбиране към бизнеса, или респектираща опозиция

.
На среща с бизнеса в Севлиево и Габрово Кирил Добрев, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в област Габрово, подчерта, че политиката на стабилизиране на бизнес средата ще продължи, защото сигурността в тази сфера е основен приоритет на социалистите.
 
“Без работеща икономика, няма силна държава. Постигнахме икономически растеж, нови 50 000 работни места, по-високи доходи и сигурност за хората и бизнеса. Ще продължим да подобряваме тези показатели. Ще съсредоточим усилията си в създаването на квалифицирани кадри, от които бизнесът има нужда, защото се оказва, че това е един от основните проблеми в Габровска област”, коментира Кирил Добрев. “Знам, че освен ГЕРБ, бизнеса го тормозят и честите избори, както и несигурността, която те предизвикват”, каза още Добрев и допълни, че в следващия парламент БСП или ще бъде управляваща партия с разбиране към бизнеса или опозиция, която да респектира управляващите.

Сериозна подкрепа на социалистите по време на срещата оказа бившият министър на икономиката Драгомир Стойнев, който е кандидат за народен представител и водач на листата в област Стара Загора. След срещите си с бизнеса в Казанлък, той пристигна в Севлиево. Срещата премина при много голям интерес от страна на местните предприемачи и членовете на Бизнес сдружение “Севлиево 21 век”. Присъстващи на срещата заявиха, че не искат да се повтори ситуацията, която създаде ГЕРБ за бизнеса по време на своето управление – репресии, изнудване, страх и несигурност. “Факт е, че по време на правителството на Пламен Орешарски бизнес средата се стабилизира. Тази преса, която ни стягаше се отпусна, отчете се икономически растеж и в общи линии сега сме много по-спокойни да работим и да развиваме своя бизнес”, коментираха присъстващи на срещата.

Бившият министър на икономиката Драгомир Стойнев посочи, че БСП е за силна икономика за разлика от ГЕРБ, които са за силова икономика. “Искаме да продължим с подкрепата за малките и средни предприятия, икономически растеж, който благодарение работата на правителството на „Орешарски” вече е увеличен значително. Всичко това е резултат на добрите взаимоотношения между държавата и бизнеса. Искаме подкрепа, за да продължим тази политика”, каза Драгомир Стойнев и допълни, че икономическата програма на БСП не предвижда увеличение на данъците.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4241 |17.09.2014 Пламен Нунев: Опитите за ляво управление се провалиха . 1| 3680 |17.09.2014 Петър Кънев: Бургас се нуждае от силна икономика и промишленост . 0| 4612 |17.09.2014 Кандидат-депутати от листата на ГЕРБ в 24-ти МИР присъстваха на официалното откриване на Седмицата на българските занаяти . 0| 4469 |17.09.2014 ГЕРБ-Ямбол разкрива открити приемни в града

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads