Реклама / Ads
0| 3720 |17.09.2014 НОВИНИ

Цветан Цветанов в Рудозем: ГЕРБ е единствената партия без задкулисни зависимости

.
Тук приоритет ще ни бъде връзката Рудозем – Ксанти. Пътят трябва да се отвори, за да има алтернатива и шанс за развитие на бизнеса – това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан пред жителите на Рудозем.
 
Цветанов подчерта, че ГЕРБ не дели хората и общините на наши и ваши. Важно според него е управляващите да бъдат принципни и обективни, да дават шанс на знаещите и можещите. Той бе придружаван от областния координатор Николай Мелемов, който е кмет на Смолян, от водача на листата за областта д-р Даниела Дариткова и кандидат-депутати от региона.  
 
„Колкото пъти съм бил в чужбина и съм разговарял с българи, всички казват, че искат да се върнат, но да не управляват БСП и ДПС. Аз пред вас заявявам, че ние сме принципни и няма да управляваме с ДПС и БСП“, категоричен бе Цветан Цветанов. Той подчерта, че  обратните твърдения са опорните точки, които са дадени  на партиите да следват.
 
Заместник-председателят на ГЕРБ изтъкна, че партията застава пред хората и казва какво реално ще направи. „Ние ще върнем доверието на Брюксел. И днес Сергей Станишев говори, че Европейската комисия е спряла финансирането по оперативните програми. Няма как иначе, защото Европа иска средствата да бъдат усвоявани прозрачно. Но когато действат схеми и корупция, е естествено да ги спрат, защото това са пари на европейския данъкоплатец“, обясни Цветанов. Той направи сравнение, че при управлението на ГЕРБ по временната заетост били назначени 100 000 човека, а при Орешарски – едва 15 000. „Те употребиха остатъка от парите, но не подготвиха държавата за новия програмен период“, посочи Цветан Цветанов.

„Ако с този профил и идентичност партия ГЕРБ беше създадена в началото на демокрацията, нещата щяха да са коренно различни. ГЕРБ е единствената партия без задкулисни зависимости. Аз идвам пред вас и говоря. Никой не ми дърпа конците и не може да ми каже какво трябва и не трябва да кажа. Аз съм пред вас и всеки може да зададе своите въпроси“, подчерта Цветанов.
 
Жители на Рудозем се оплакаха, че много хора не смеят да дойдат на срещата, защото гласуването е тайно, но идването на срещата с представителите на ГЕРБ е явно и ще останат без работа. Цветанов Цветанов обясни, че единственият изход, за тези, които не смеят да изразят свободно позицията си е да гласуват, за да променят ситуацията в Рудозем и в страната.  Заместник-председателят на ГЕРБ отбеляза, че социална политика се прави работеща икономика, със стабилна държава и с европейска солидарност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3817 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която залага на това България да си върне доверието на Брюксел . 3| 3681 |15.09.2014 Цветанов: ГЕРБ ще реализира девета победа на избори . 18| 5128 |15.09.2014 Цветанов: Високата избирателна активност спасява България . 3| 3704 |14.09.2014 Цветан Цветанов: Важно е да спечелим изборите, за да не затъне държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads